78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
így, így csak spoiler -be okosan 
-
gosumofo #30114 200+ beta végigjátszás után te is rohannál itt -
Tökéletes köszi. -
Zozzancs #30112 Fuj de utálom ezt a rohanós dolgot... ez nekik hol élvezet ?:D -
who am I 7 #30111 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://zh-tw.twitch.tv/hypermax0309
ők elég jól halandnak..szerintem éjfélre act3 is meglesz :D -
Így, jó? -
Susarc #30109 ez már leverte SK-t..........
-
XeroX #30108 Aki holnaptól hanyagolja a barátnőjét, az küldje hozzám, én elszórakoztatom és neki sem lesz bűntudata, hogy elhanyagolta
-
néhány százan tuti dolgoztak rajta, az tuti :) -
bázzzzz ki is ment a fejemből hogy kap guest passt haverom már küldi a cd-kulcsot hozzá, kérdés a starter edt-hez is lekell szedni a teljes 8 gigát?
-
Movie not loaded, egyéb linket tudsz küldeni? -
titani #30104 Nah megnéztem a Credits névsort, jött vagy 10 percig...hát dolgoztak rajta vagy kisvárosnyian :P -
Remélem, hogy nincs igazad mert az elég gáz lenne a játékidőt nézve. -
Aki unatkozna és eltöltené az időt annak ajánlom ezt:
3:58:43 Diablo LORE magyarul. Háttér történe, diablo 1, Diablo 2, Diablo 3 (spoiler, ez a végén van ezt kilehet hagyni) -
Mire holnap hazaérek melóból, szerintem többen már a nightmare közepén fognak járni, úgyhogy ennyi sietséget megengedek magamnak. :) -
asszonnyal megbeszéltem hogy keddtől péntekig a lányaimmal alszik :D -
gosumofo #30099 no shit -
Már telepíthető !!! -
na itt jön ki az átka a sok bétázásnak...SK -ig rohanás...ejnye-bejnye még jó, hogy 1 - 1 karakterrel kitoltam és abbahagytam :) -
SK-ig nekem is fél óra lesz szerintem, de utána behúzom a kéziféket, és minden kő alá benézek. :) -
Prof William #30095 Emberek! Mint Deckard Caint engem is borzalmas látomások gyötörnek! Holnaptól emberek százezrei hanyagolják el a barátnőjüket/barátjukat és egyéb emberi kapcsolataikat! Beteget jelentenek munkahelyükön és elzárkóznak a külvilágtól!
A sötétség közeleg ami elveszi az ÉLETÜNK és mi nem tehetünk semmit!
Én küzdöttem a démoni megosztottsággal amíg tudtam de elbuktam szóval holnap én is töltöm a digitális változatot. :)
-
Úgy látom feltaláltam a spanyolviaszt :) -
CsulokBandi #30093 en addig nem fekszem le amig nem sikerul elpilinckazni SK-t:D -
Állítólag ha ugyanazt a mappát adod meg telepítési útvonalnak, ahol maga az INSTALL van, akkor jön ez a hibaüzenet. -
Guest Pass nekem is jól jönne, szintén vissza adnám :) -
1Darton1 #30090 Úgy, hogy nem is akar első lenni. Csak parasztvakítás az egész. (Aki még nem vette volna észre.) -
andorr1984 #30089 "If your installation disc has been ejected, please reinsert it
and try again. If not, or if you keep seeing this error
please log in to Battle.net and install Diablo III digitally." -
Esküszöm be kéne tenni a menübe, a linkek közé: ANGOL EU KLIENS (ezt töltsd le ha telepíteni akarsz!!) -
hnt #30087 No, fenn van nekem is. :)
Holnap reggel 8tól futár várás az ablak előtt.
Esetleg valaki lenne olyan nagy lelkű, hogy ha hazaért launcsról, dob egy Guest Passt?
Természetesen holnap vissza adom.
-
Kína/Japán már játszik. Akit érdekel stream:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://zh-tw.twitch.tv/bahagamecrazy
vagy:
http://zh-tw.twitch.tv/plantseeds -
nos megvettem... :) -
Nezem a koreai streameket, fel ora es beta tartalma letudva ottaniaknak.
Athene nem tudom hogy akar elso lenni ha fel napos hatranyban van. -
empie #30083 Ha valaki “Unexpected error” üzenettel találkozik a telepítés legelején – szedje le az letöltő klienset innen, majd adja meg neki újra a könyvtárat, és várja meg a pár perces frissítést. Én mindezt a frissített letöltő megjelenésekor megcsináltam, mégsem volt jó, úgy tűnik (lehet túl hmar csináltam? ). Most újra lefuttatva már települ! -
Megrendeltem, hozza a futár, viszont szeretném megkímélni magamat a cd-ről való telepítéstől, azt megtehetem azt, hogy letöltöm digitálisan és a dobozban lévő seriallal aktiválom? -
Melyik hibaüzenet? check your internet connection? Mert akkor csak próbálkozni kell. -
who am I 7 #30080 az already activated-et válaszd, és olyan partícióra tedd, amin azért több mint 20 giga szabad hely van :) -
(aktiválás ahhoz kell, hogy majd játszani tudj, de azt úgysem tudsz 0:01 előtt) -
Since #30078 Ez megvolt?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/New_Downloaders_for_English_and_German-12_05_2012#blog -
NEM kell aktiválni. Az aktiválás annyit takar, hogy a játék kulcsot beélesíted a BNET account-odon. Azt még nem tudod megtenni, ha nem a Blizzard store-ból vásároltál, és még nincs kulcsod. Aktiválás nélkül kell telepíteni. -
Annyira ne szaladjunk előre. Lehet majd csillapodni fog a hsz áradat, ha mindenki játszik.