78998
  • Kandurex
    így, így csak spoiler -be okosan
  • gosumofo
    200+ beta végigjátszás után te is rohannál itt
  • Terawatt
    Tökéletes köszi.
  • Zozzancs
    Fuj de utálom ezt a rohanós dolgot... ez nekik hol élvezet ?:D
  • who am I 7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://zh-tw.twitch.tv/hypermax0309
    ők elég jól halandnak..szerintem éjfélre act3 is meglesz :D
  • AntiHero
    Így, jó?
  • Susarc
    ez már leverte SK-t..........

• XeroX
    Aki holnaptól hanyagolja a barátnőjét, az küldje hozzám, én elszórakoztatom és neki sem lesz bűntudata, hogy elhanyagolta
  • TVelvet
    néhány százan tuti dolgoztak rajta, az tuti :)
  • Looooser
    bázzzzz ki is ment a fejemből hogy kap guest passt haverom már küldi a cd-kulcsot hozzá, kérdés a starter edt-hez is lekell szedni a teljes 8 gigát?
  • Terawatt
    Movie not loaded, egyéb linket tudsz küldeni?
  • titani
    Nah megnéztem a Credits névsort, jött vagy 10 percig...hát dolgoztak rajta vagy kisvárosnyian :P
  • Terawatt
    Remélem, hogy nincs igazad mert az elég gáz lenne a játékidőt nézve.
  • AntiHero
    Aki unatkozna és eltöltené az időt annak ajánlom ezt:
    3:58:43 Diablo LORE magyarul. Háttér történe, diablo 1, Diablo 2, Diablo 3 (spoiler, ez a végén van ezt kilehet hagyni)
  • Avenger
    Mire holnap hazaérek melóból, szerintem többen már a nightmare közepén fognak járni, úgyhogy ennyi sietséget megengedek magamnak. :)
  • Tatyla
    asszonnyal megbeszéltem hogy keddtől péntekig a lányaimmal alszik :D
  • gosumofo
    no shit
  • Prince23
    Már telepíthető !!!
  • Kandurex
    na itt jön ki az átka a sok bétázásnak...SK -ig rohanás...ejnye-bejnye még jó, hogy 1 - 1 karakterrel kitoltam és abbahagytam :)
  • Avenger
    SK-ig nekem is fél óra lesz szerintem, de utána behúzom a kéziféket, és minden kő alá benézek. :)
  • Prof William
    Emberek! Mint Deckard Caint engem is borzalmas látomások gyötörnek! Holnaptól emberek százezrei hanyagolják el a barátnőjüket/barátjukat és egyéb emberi kapcsolataikat! Beteget jelentenek munkahelyükön és elzárkóznak a külvilágtól!

A sötétség közeleg ami elveszi az ÉLETÜNK és mi nem tehetünk semmit!

Én küzdöttem a démoni megosztottsággal amíg tudtam de elbuktam szóval holnap én is töltöm a digitális változatot. :)
  • Lazarus
    Úgy látom feltaláltam a spanyolviaszt :)
  • CsulokBandi
    en addig nem fekszem le amig nem sikerul elpilinckazni SK-t:D
  • bélanéni #30092
    Állítólag ha ugyanazt a mappát adod meg telepítési útvonalnak, ahol maga az INSTALL van, akkor jön ez a hibaüzenet.
  • AntiHero
    Guest Pass nekem is jól jönne, szintén vissza adnám :)
  • 1Darton1
    Úgy, hogy nem is akar első lenni. Csak parasztvakítás az egész. (Aki még nem vette volna észre.)
  • andorr1984
    "If your installation disc has been ejected, please reinsert it
    and try again. If not, or if you keep seeing this error
    please log in to Battle.net and install Diablo III digitally."
  • bélanéni #30088
    Esküszöm be kéne tenni a menübe, a linkek közé: ANGOL EU KLIENS (ezt töltsd le ha telepíteni akarsz!!)
  • hnt
    No, fenn van nekem is. :)
    Holnap reggel 8tól futár várás az ablak előtt.
    Esetleg valaki lenne olyan nagy lelkű, hogy ha hazaért launcsról, dob egy Guest Passt?
    Természetesen holnap vissza adom.
  • AntiHero
    Kína/Japán már játszik. Akit érdekel stream:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://zh-tw.twitch.tv/bahagamecrazy
    vagy:
    http://zh-tw.twitch.tv/plantseeds
  • TVelvet
    nos megvettem... :)
  • Daell Drow
    Nezem a koreai streameket, fel ora es beta tartalma letudva ottaniaknak.
    Athene nem tudom hogy akar elso lenni ha fel napos hatranyban van.
  • empie
    Ha valaki “Unexpected error” üzenettel találkozik a telepítés legelején – szedje le az letöltő klienset innen, majd adja meg neki újra a könyvtárat, és várja meg a pár perces frissítést. Én mindezt a frissített letöltő megjelenésekor megcsináltam, mégsem volt jó, úgy tűnik (lehet túl hmar csináltam? ). Most újra lefuttatva már települ!
  • Kami
    Megrendeltem, hozza a futár, viszont szeretném megkímélni magamat a cd-ről való telepítéstől, azt megtehetem azt, hogy letöltöm digitálisan és a dobozban lévő seriallal aktiválom?
  • Avenger
    Melyik hibaüzenet? check your internet connection? Mert akkor csak próbálkozni kell.
  • who am I 7
    az already activated-et válaszd, és olyan partícióra tedd, amin azért több mint 20 giga szabad hely van :)
  • bélanéni #30079
    (aktiválás ahhoz kell, hogy majd játszani tudj, de azt úgysem tudsz 0:01 előtt)
  • Since
    Ez megvolt?
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/New_Downloaders_for_English_and_German-12_05_2012#blog
  • bélanéni #30077
    NEM kell aktiválni. Az aktiválás annyit takar, hogy a játék kulcsot beélesíted a BNET account-odon. Azt még nem tudod megtenni, ha nem a Blizzard store-ból vásároltál, és még nincs kulcsod. Aktiválás nélkül kell telepíteni.
  • bélanéni #30076
    Annyira ne szaladjunk előre. Lehet majd csillapodni fog a hsz áradat, ha mindenki játszik.