78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Na ilyet még nem láttatok.
EGY órája írtam ,hogy kiírta a játék telepítésnél ,hogy a minimum alatt van a masinám. Ekkor megállt 0%-nál, azóta úgy állt.
"Rendben, akkor újraindítom a gépet, hátha majd menni fog."
Kilépek mindenből, hogy újraindítsam, ekkor az asztalon megjelent egy Diablo3 shortcut, mondom "mi a szar ez?" Elindítom és elindul a játék...
Érdekes, hö? -
Susarc #30235 fura,hogy 25 éve telepitgetek játékokat a gépemre és ilyen baromsággal még nem találkoztam....... ne tedd ide/ne oda tedd- ha a C-re teszed igy tedd ha a D-re amugy tedd, ne hivd a mappát Diablo 3 nak csak mondjuk Diablo III-nak ésatöbbi.....
hidd el ennyire nem vagyunk buták és ahogy a hivatalos fórumot meg 2-3 másik hazai fórumot nézem nem gyenge mennyiségü emberke küzd hasonló telepitési hibákkal! örülj neki,hogy neked felment...,de attól még nekünk cseszekszik sajnos és ez igy nem okés -
Valaki nem tud digitálisat valami olcsóbb oldalról? Nagyon nagyon megköszönném :D most hívtak föl nemrég hogy csak szerdán érkezne meg a csomag mert elrontották a dolgokat :D és nem nagyon van időm most sajna utánanézegetni mert dolgozok :D -
Fura, hogy van akinél rendesen meg van írva. -
bárki -
nikopeti #30231 nekem is ez volt,a letöltött setupot inditsad és jo lesz. ne a launchert... -
Fent van az gyorsan HDD-ről 15 perc se kell neki. Mondjuk fizikailag másikról telepítettem. -
Andrews2007 #30229 Most az is feltelepítheti akinek holnap jön a futárral a Diablo 3 doboza? Vagy csak digitálisos vásárlók? -
-
Laci82 #30227 Ne is mert én is szeretném beszerezni ,csak még not enough mana,azaz mani
-
Susarc #30226 nem a szerverek miatt cseszekszik a telepités ám.........
sajna nincs rendesen megirva és ez hiba -
Nem hiszem hogy a játékkal van a gond! :) -
Newfronter #30224 Települ az, nekem simán ment. :) -
A szerverek telítettsége miatt a netes installer/downloader baszakszik.
Kábé erről van szó. Korongról még senki se tolta fel. -
Laci82 #30222 Sziasztok,jól olvasom nem települ a játék rendesen? 
Azért jó hogy 15000 ft-os évek óta halasztott játékkal ilyen gondok vannak..... -
XeroX #30221 Feltelepítettem a ProgramFiles -ba, majd áthelyeztem máshova, így működik. -
Susarc #30220 -
Egy erőteljes francia zászlót vélek felfedezni a háttérben :) -
Olyan kérdésem lenne, hogy ha minden igaz több szerver fog indulni, ez Európán belül is több szervert jelent? Ugye ping miatt + a real pénzbe történő eladások miatt mindenképp Európai szerver kell nekünk. -
egyébként ha valakinek lassú az installálás lője ki a háttérben futó programokat, most léptem ki steamből és nagyon felgyorsult az egész -
Susarc #30216 hát hivatalos fórumokon hemzsegnek akiknek mindenféle hasonló baja van.... -
valahol Európában... -
Susarc #30214 hmmm meglesem azt a verziót is...már úgyis mindegy:P:) -
Már akinek, nekem tökéletesen felment elsőre minden a D meghajtóra a többi játék mellé, megnéztem a cinematicokat, megcsináltam a beállításokat. -
Error 108 nálam is. Nem vagyok hajlandó a C:\Program Files mappába telepíteni a játékot... -
Susarc #30211 érdekes,hogy a épp a digitális verzióval van a szivás....... -
#30174 olvasd el ne csinálj neki külön mappát csak simán a D-e telepítsd semmi submappa -
Haha a két kínai ~50 perc alatt kinyírta SK-t 0-ról :) -
Susarc #30208 hát ez az nekem is külön van minden. -
Ezt sápogom már vagy 1 hete...
Szoptok már itt vagy fél napja és ugyanakkor tudjátok kezdeni amikor megjön a játék.
Kivétel a digi accosoknak és azoknak akiknek nincs optikai meghajtójuk. -
Susarc #30206 hmm akkor ha a nem rendszer vinyóra teszem
D:program files/Diablo-III-8370-enGB-Installer
akkor elméletileg menni fog?
nem értem a D:jatekok/Diablo-III-8370-enGB-Installer
miért nem jó -
Számomra csak a C-n van helye Program Files-nak, másik partíción van Games, Movies, Downloads, Utils mindennek meg van a helye a nevéhez illően:) Persze mindenki maga dönti el h milyen mappái vannak, én csak megjegyeztem.
-
Najó leszedtem az új telepítő klienset újra, és most el sem indul a telepítő, hogy verjék szájba magukat. Holnap feltelepítem a dvdről és kész -
nekem annyival jobb hogy holdfény hamarabb nyit (7kor),szal órák előtt még el tudok érte menni,aztán délután zh és tűz haza:D -
fél órája 0% :D -
MaRee #30201 Harmadjára kapok telepítésnél error 108-at, kezd tele lenni a tököm. -
viszont nagyon noob a gyerek,rossz nézni:D -
Hátha nem indul el vmi :D -
Én meg el vagyok szontyolodva... :)
Abban voltam egész nap, hogy reggel kézhez vehetem a DVD-t, kisebb kitérő árán, útban a munkahely felé.
Erre most nézem, hogy a Progame 10-kor nyit. Tehát munka után kell mennem. -
hüha és miért is?