78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #30276 nemrég -
sickb #30275 Mi van ha aktiválom a kulcsot amit kaptam ?
tudok már játszani?
-
yal #30274 Yal#2964 -
gyáááá mikor lett publikálva hogy melyik cucc miket ad? -
Fikusz #30272 Sziasztok!
Valaki aki megvette a játékot és lenne olyan kedves,
küldene nekem egy guest pass-t?
Nagyon hálás lennék érte. :D
(Családdal megnéznénk mielött beruházunk pár darabba)
Köszönettel: Fikusz
-
Holnap itt legalább 3000 hozzászólás lesz, pénzt tennék rá. -
natalyel #30270 Mindenkinek jó játékot éjféltől :). Végre :). -
NA jönnek a hülye kérdések :DDDD Már a telepítás gondot okozott sokaknak. Mi lesz itt holnap :D -
SCII-nél sem kellett, cserébe állandóan online kell lenned.
-
Valaki meg tudja erősíteni, hogy dvd-ről telepítés után nem kell dvd a játékhoz ahhoz hogy elinduljon? -
Kiegészíteném egy 2b. lépéssel:
2b. Ha május 12. előtt már végigzongoráztad az egészet, akkor ugyanazt a mappát add meg, amit korábban, frissíteni fogja a hiányos klienst, és nem tölti le elölről. -
BladeW #30265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a sivatag baromi szépen néz ki, és mintha a mobok is erősödtek volna. Legalábbis gyorsan fele HP-ra küldenek 1-1 játékost, ha nem vigyáz. -
inkább az ujjaid menjenek tönkre mint a májad
-
Születésnapod jövőre is lesz, de D3 launch? :D:D -
A telepítés pontos menete:
1. Leszeded az EU KLIENS downloader-t
2. Elindítod, letöltés helyeként megadsz egy tetszőleges helyet, lehetőleg ahol minimum van 10GB szabad hely
3. Amikor kész a letöltés, indítod a most letöltött Diablo III Setup.exe-t, telepítés helyeként más mappát adj meg, mint amit a downloader-nél adtál meg. Ez legyen az a mappa, ahol magát a játékot szeretnéd tudni. -
Na azt tényleg nem jó már nézni a mega spoilerek miatt.
SK-ig néztem, mert kíváncsi voltam mennyi idő elérni a kb. a HC lvl cap-ot végig rohanva a bétás részt. -
szülinap van minden évben Diablo meg 10 évente :D -
holnap megyek 4-re melózni délig majd be az asszonyhoz hogy meghozta e a futár a konzolokszervizétől a cuccot ha nem irány az 576... -
Nyiri #30258 Rájöttem mekkora idióta haverjaim vannak :) 2-n mondtak le a holnapi ivászatot (szülinap) mert kijön a diablo 3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
Oké oké régen várjuk de lemondani??? :D -
andorr1984 #30257 Jazzy ezt írta: #30239 -
eLiXir #30256 nyami -
Jó éjszakát Sheltem!
Neked is nagyon jó játékot!
Én tuti nem nézek be a fórumba első végigtolás előtt, legfeljebb 1-1 percre, hogy bekommenteljem a véleményem (Úristen!, Istenem!, Atyaúristen, etc...) -
andorr1984 #30254 csak nekem nincs dvd, mert digitálisan vettem meg. -
na jó én nem nézem ezt a streamet, most ölik második minibosst ha érdekel vkit -
Akinek NEM sikerül a telepítés, leírhatná NAGYON PONTOSAN, step by step hogy csinálja!! Ha ez megtörténik, segítek! -
Srácok mindenkinek aki játszik éjfél után szeretnék nagyon jó játékot kívánni...!!Jópár évet vártunk erre...!!
Nem hiszem, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben lesz mégegy ilyen élvezetes játék mint ez...Úgyhogy mindenki becsülje meg :)
Holnap estétől énis csatlakozom (gondolom hogy fog telni milyen tempóban a holnapi napom a munkahelyen....
).
Pá jóéjszakát. -
Nem vagyok budapesti és nincs Skypeom, de egyébként biztos gőzerővel dolgozik a Blizzard, hogy kijavítsa, én ugyan nem olvastam a hivatalos fórumot, elhiszem, hogy sok embernek nem megy fel, az összes haveromnak felment akikkel beszéltem most tsen, facebookon stb, de ha más nem holnap dvdről biztos menni fog. -
gyáá,hál istennek gond nélkül felkerült,cinematic megnézve,most nekiesek az itemeknek:) -
andorr1984 #30248 Átjöhetnél hozzám segíteni, ha budapesti vagy :)
Vagy tudnánk Skype-on beszélgetni ? :) -
radical #30247 Ha valakinek nem indulna el a telepítés:
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/ -
Az én mágikus ujjam kell hozzá -
Andrews2007 #30245 Azt írja aktiváljam az installnál. Még nincs cd keyem. -
andorr1984 #30244 én is most ugyanonnan töltöm az installert, remélem menni fog -
Susarc #30243 és soksok ezren ugyanezt megcsinálva /köztük pl. én is/ kapják a hibaüzeneteket 17:20-óta........ -
Ezekból az itemekből hogy jön ki, hogy buildet lehet rájuk 'építeni'? -
jocika #30241 De buli, elindult...
Meg is néztem az első cinematicsot. Az accountomra még azt írja, zárva a battle.net . -
who am I 7 #30240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hu.twitch.tv/irix1009
butchert most nyírták ki :D -
Bnetről leszedtem az EU angol downloadert, D:\Diablo III mappába letöltöttem, belementem a mappába, rányomtam a Diablo III Setup.exe -re és felteleptítettem ugyanide, D:\Diablo III mappába. -
Nabunaid #30238 Frissült a battleneten a teljes item szekció! Normálisan kint vannak a gemek hatásai /nem csak a sisak meg a fegyver!/, és lehet böngészni a legendás cuccok értékeit!
-
andorr1984 #30237 Esetleg valaki, akinek rendesen feltelepült, leírná PONTOSAN, hogy mit hogyan csinált ? Hova mit telepített, mit honnan szedett le és hogy minek nevezte a mappákat.
Sokat segítene szerintem, köszönöm előre is :)