78998
  • eLiXir
    nemrég
  • sickb
    Mi van ha aktiválom a kulcsot amit kaptam ?
    tudok már játszani?
  • yal
    Yal#2964
  • SLICK
    gyáááá mikor lett publikálva hogy melyik cucc miket ad?
  • Fikusz
    Sziasztok!

Valaki aki megvette a játékot és lenne olyan kedves,
    küldene nekem egy guest pass-t?
    Nagyon hálás lennék érte. :D
    (Családdal megnéznénk mielött beruházunk pár darabba)

Köszönettel: Fikusz

• Pretorian
    Holnap itt legalább 3000 hozzászólás lesz, pénzt tennék rá.
  • natalyel
    Mindenkinek jó játékot éjféltől :). Végre :).
  • HeadHunter86
    NA jönnek a hülye kérdések :DDDD Már a telepítás gondot okozott sokaknak. Mi lesz itt holnap :D
  • Carmang
    SCII-nél sem kellett, cserébe állandóan online kell lenned.

• skinnyman
    Valaki meg tudja erősíteni, hogy dvd-ről telepítés után nem kell dvd a játékhoz ahhoz hogy elinduljon?
  • bélanéni #30266
    Kiegészíteném egy 2b. lépéssel:

2b. Ha május 12. előtt már végigzongoráztad az egészet, akkor ugyanazt a mappát add meg, amit korábban, frissíteni fogja a hiányos klienst, és nem tölti le elölről.
  • BladeW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a sivatag baromi szépen néz ki, és mintha a mobok is erősödtek volna. Legalábbis gyorsan fele HP-ra küldenek 1-1 játékost, ha nem vigyáz.
  • CalebJoe
    inkább az ujjaid menjenek tönkre mint a májad
  • jazzy
    Születésnapod jövőre is lesz, de D3 launch? :D:D
  • bélanéni #30262
    A telepítés pontos menete:

1. Leszeded az EU KLIENS downloader-t

2. Elindítod, letöltés helyeként megadsz egy tetszőleges helyet, lehetőleg ahol minimum van 10GB szabad hely

3. Amikor kész a letöltés, indítod a most letöltött Diablo III Setup.exe-t, telepítés helyeként más mappát adj meg, mint amit a downloader-nél adtál meg. Ez legyen az a mappa, ahol magát a játékot szeretnéd tudni.
  • unknown nick
    Na azt tényleg nem jó már nézni a mega spoilerek miatt.

SK-ig néztem, mert kíváncsi voltam mennyi idő elérni a kb. a HC lvl cap-ot végig rohanva a bétás részt.
  • Tatyla
    szülinap van minden évben Diablo meg 10 évente :D
  • Tatyla
    holnap megyek 4-re melózni délig majd be az asszonyhoz hogy meghozta e a futár a konzolokszervizétől a cuccot ha nem irány az 576...
  • Nyiri
    Rájöttem mekkora idióta haverjaim vannak :) 2-n mondtak le a holnapi ivászatot (szülinap) mert kijön a diablo 3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

Oké oké régen várjuk de lemondani??? :D
  • andorr1984
    Jazzy ezt írta: #30239
  • eLiXir
    nyami
  • bélanéni #30255
    Jó éjszakát Sheltem!
    Neked is nagyon jó játékot!
    Én tuti nem nézek be a fórumba első végigtolás előtt, legfeljebb 1-1 percre, hogy bekommenteljem a véleményem (Úristen!, Istenem!, Atyaúristen, etc...)
  • andorr1984
    csak nekem nincs dvd, mert digitálisan vettem meg.
  • Aradebil2
    na jó én nem nézem ezt a streamet, most ölik második minibosst ha érdekel vkit
  • bélanéni #30252
    Akinek NEM sikerül a telepítés, leírhatná NAGYON PONTOSAN, step by step hogy csinálja!! Ha ez megtörténik, segítek!
  • Sheltem
    Srácok mindenkinek aki játszik éjfél után szeretnék nagyon jó játékot kívánni...!!Jópár évet vártunk erre...!!
    Nem hiszem, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben lesz mégegy ilyen élvezetes játék mint ez...Úgyhogy mindenki becsülje meg :)

Holnap estétől énis csatlakozom (gondolom hogy fog telni milyen tempóban a holnapi napom a munkahelyen.... ).

Pá jóéjszakát.
  • jazzy
    Nem vagyok budapesti és nincs Skypeom, de egyébként biztos gőzerővel dolgozik a Blizzard, hogy kijavítsa, én ugyan nem olvastam a hivatalos fórumot, elhiszem, hogy sok embernek nem megy fel, az összes haveromnak felment akikkel beszéltem most tsen, facebookon stb, de ha más nem holnap dvdről biztos menni fog.
  • Aradebil2
    gyáá,hál istennek gond nélkül felkerült,cinematic megnézve,most nekiesek az itemeknek:)
  • andorr1984
    Átjöhetnél hozzám segíteni, ha budapesti vagy :)
    Vagy tudnánk Skype-on beszélgetni ? :)
  • radical
    Ha valakinek nem indulna el a telepítés:

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/
  • jazzy
    Az én mágikus ujjam kell hozzá
  • Andrews2007
    Azt írja aktiváljam az installnál. Még nincs cd keyem.
  • andorr1984
    én is most ugyanonnan töltöm az installert, remélem menni fog
  • Susarc
    és soksok ezren ugyanezt megcsinálva /köztük pl. én is/ kapják a hibaüzeneteket 17:20-óta........
  • sz4bolcs
    Ezekból az itemekből hogy jön ki, hogy buildet lehet rájuk 'építeni'?
  • jocika
    De buli, elindult...
    Meg is néztem az első cinematicsot. Az accountomra még azt írja, zárva a battle.net .
  • who am I 7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://hu.twitch.tv/irix1009
    butchert most nyírták ki :D
  • jazzy
    Bnetről leszedtem az EU angol downloadert, D:\Diablo III mappába letöltöttem, belementem a mappába, rányomtam a Diablo III Setup.exe -re és felteleptítettem ugyanide, D:\Diablo III mappába.
  • Nabunaid
    Frissült a battleneten a teljes item szekció! Normálisan kint vannak a gemek hatásai /nem csak a sisak meg a fegyver!/, és lehet böngészni a legendás cuccok értékeit!
  • andorr1984
    Esetleg valaki, akinek rendesen feltelepült, leírná PONTOSAN, hogy mit hogyan csinált ? Hova mit telepített, mit honnan szedett le és hogy minek nevezte a mappákat.

Sokat segítene szerintem, köszönöm előre is :)