78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ezzel gondolom nem segíteni akartatok az agóniámon -
clio1616v #30315 a kódot már kora reggel megkaptuk és benyomtuk :D -
A lehetőség neked is adott volt. -
Tehát ha jól értem, de javítsatok ki ha tévedek. Feltelepítettem a játékot, megnéztem a trailert, magam alá fosikáltam, miközben az arcomon körbeért a vigyor, és még várhatok, míg holnap hazaesz a rohadás melóból míg mások megvárják az éfjélt, benyomják a digitális kódjukat és tolják mint ezer? hát ez kérem minden csak nem fair. :DDDDD
I HATE YOU GUYS -
clio1616v #30312 nyugi, csak éppen most lopták el
a többiek használjanak Authenticatort -
clio1616v #30311 találgass :D -
eLiXir #30310 akkor amit linkeltem az mi lenne? -
Az itemekről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy látom csak a Set-ek fognak hatni a skillekre (+sebzés meg hatósugár, kevesebb fury/arcane power/mana/hatred-discipline) -
de telepítheted azzal az ablakkal ne foglalkozz húzd félre :) -
[SiX] Boci #30307 Én feltelepítettem úgy, hogy azt nyomtam már beaktíváltam :). -
Engednie kell! -
Azt írja, hogy aktiváld de addig a háttérben a telepítés folytatódik. -
Ti be tudtok lépni a BattleNet-be?Engem nem enged be...hibás felhasználó vagy jelszó! -
Andrews2007 #30303 Boci: Nálam azt írja ki, hogy aktiválni kell most akkor mit csináljak? Holnap lesz csak cd kulcsom. Addig nem engedi telepíteni vagy mi? -
Na sikerült feltennem a játékot. Nulláról mindent újrakezdtem, letöltöttem ismét az egészet, és újratelepítettem. (Mielőtt valaki okoskodna, az új downloadert szedtem le természetesen tegnap este is.) -
BongoBácsi #30301 Ha belegondolsz 15 eve is egy 10-es volt a jatek, szerintem egy jo game megeri. -
koocos #30300 Same story here bro... meglepődtem én is
-

-
Érdekes ez az oldal :)
Na nem csak a cuccok miatt, hanem a furi gépelési hibák miatt.
Fent van a Plan, meg mellette a kis ikonja, hogy ebből tudja megtanulni a kovács a cucc elkészítését. Közbeékelve valami ruszki szöveggel :)
Másik késnél meg nézem, hogy "Niveau Necessitée 25" Vagymi...
(azaz Required Level 25)
Hátazé... :D -
mármint ázsiai:) -
na lehaltak a koreai szerók:) -
radical #30295 skacok aki tud segitsen, úgy tűnik hogy a rohadt intkeys nem fogja kiküldeni a kulcsot időben, van valami hely ahol ha ma megveszem akkor azonnal küldik a kulcsot? -
ez kemény :DDD -
nem,már beregelheted most is -
Ebbol okulva en kinyomtam a telefont, masnak is ajanlom. -
13 alatt megvehető volt,de egyébként igen, jobban megéri mint bármelyik 10k játék amit eldobsz 1 hónap után -
[SiX] Boci #30290 Na felinstalláltam a gamet, a kulcsot ugye csak éjfél után lehet bereggelni? -
Pfff most hívtak, holnap mégis kell mennem melózni... 
-
15 ezer ft nem sok kicsit ezért a játékért? :)
vagy a fanatikusoknak megéri? :D -
Hát passz... -
az a damage :O -
andorr1984 #30285 Miért lép ki folyton az Blizzard Downloader ?
Mindenfajta üzenet nélkül az elöbb egyszerűen kilépett, amikor már csak 1-2 centi hiányzott.
Elkezdtem újra tölteni, erre legelőlről kezdte el, basszus. -
clio1616v #30284 nekem 3szor akadt el, nem töltötte le ami még hiányzott, de újraindyítottam a gépet és ment, most már full lejött -
néhány új cuccot fedeztem fel, nem gyengén néznek ki :o -
sickb #30282 De aktiválhatom már csak nem tudok belépni?
-
D2-nél annyi kellett, hogy a Play Disc-en levő MPQ állományokat fel kellett másolni a D2 könyvtárba, és máris nem kért CD-t :) -
Ha egyszer megakad a telepítés és mindent jól csináltam akkor mi a faszomat kezdjek vele?? -
gosumofo #30279 nem -
Megpróbálok elsőre egy "no crafting, loot only" cuccos barbárt indítani.
Szerintetek mennyire lesz életképes?
-
Jah, azt vágom, viszont valamelyik régebbi Blizz játéknál (SC1 vagy Dio2) úgy rémlik ha dvd-ről telepítetted, indításnál is kérte, ha online akkor meg nem, mondjuk ezt eleve onlinera tervezték, mint SC2-t szóval gondolom nem lesz itt probléma ebből.
Amúgy németeknél "Das böse kehrt zurück"
Ez mondjuk a magyar verziónál is jobban irritálna, elismerem :)