78998
  • Fpocok
    Oké, akkor a böngésző hibája. IE-vel működött :D
  • Ragnar360
    feltöltöttem darkd3 - amit leszedett nkem a dl gombra kattintassal, 1 mega, zip
  • Prof William
    Leköteleznél ha így tennél. Küld el pm-ben ha találtál egy hihetőt és olcsót.
  • Krisztiam #30353
    nekem ott van a zöld gomb firefox-ban.. :)
  • Tenkory
    Lehet hülyeséget mondok, de próbáld meg másik böngészővel. Hátha....
  • Ragnar360
    lol, ramentem és nekem ott van egy nagy zöld download gomb, de neked meg nuku a kepen:d
  • Tatyla
  • Ragnar360
    nemtünik vmi jonak, majd mindjart guglizok egy normalisat.... pl itt a jatekategoria mmorpg, szal kapasbol fail
  • Fpocok
    HOL? :D

• Ragnar360
  • Skill
    mégse oldotta meg a gondom. azt akarja tegyem be a lemezt vagy töltsem le. lemez nincs szal töltöm újra a telepítőt.
  • Prof William
    http://www.onlinekeystore.com/Diablo-3-CD-KEY-Digital-Download.html?partner=dlcompareger&s_currency=EUR

Ez megéri vajon?

És ok?
  • Tatyla
    ott az a nagy zöld download baloldalt nem látod?
  • NagyiBMX
  • rage
    Nálam simán felment, így túl rossz nem lehet...
    Ki kell nézzen a szerverre, mert le is tölt valamit, gondolom, mindenki egyszerre akarja installálni, s nem bírta az adatforgalmat a szerver.
    Ennek nincs köze a négy évhez...
  • Fpocok
    Igen, megtaláltam. És itt hol a faszomba kell klikkelni? Mert nem találom...
  • Ragnar360
    ööööööö -.-
  • Susarc
    3 óra után....:69%-nál leállt, hogy nincs internetkapcsolatom. Utána elindítottam megint a setup-ot, akkor már nem a telepítő, hanem a launcher jött elő, updatelt 14k fájlt, majd befejezte, minden rendben, a játékot el tudom indítani, be tudok loginolni és azt írja, hogy a szerverek karbantartás alatt vannak, szóval látszólag fasza minden.

szóval valami biztos nem stimmel azzal az installerel!,mert ez nem normális! főleg nem ennyi év után,ennyi késés után egy BLIZZARD-tól! khm khm
  • Tatyla
    innen
  • Fpocok
    Amúgy ezt a darkd3-t honnan tudom letölteni? Mert nem találom az oldalon.
  • Ragnar360
    elfér nyugodtan, úgyis kérdezni fogják még később, amúgy a search nem vmi müködöképes ilyen téren.. tapasztalat:d
  • Ragnar360
    lesz aki "blogol" majd ide vmeik láuncs partirol ? :d (mármint menet közbe, es nem utolag)
  • who am I 7
    nem tuti, hogy mindenki átnézi a napi 1000 hsz-t :D vagy már nem is tom mennyi van naponta :P de szörcsölni tud..az is igaz :D
  • Ragnar360
    btw, nemrég vki irta hogy pénzt is tenne a holnapi 3000+ kommentre - nos hát ebben en is magabiztos vagyok, kár hogy nem lehet fogadni:dd
  • Skill
    nem tudom volt e már vagy valakinek kell e de nekem ez volt a megoldás a telepítéses gondomra :
    If you have installed the Diablo III beta at any point and intend to install Diablo III, please make sure that all Diablo III beta files are removed from your system prior to installing the full game.
    This includes the Battle.net folder, which can be found in the following locations:
    [WINDOWS XP]
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net
    [WINDOWS VISTA/7]
    C:\ProgramData\Battle.net
    MAC
    /Users/Shared/Battle.net
    Once this folder and all other beta files are removed, simply run the installer again.
  • Troyan
    na jó, de a nagyja mostanában jött össze a 30k-nak.

Még egy kérdés. Nekem az cinematics-ba egy videó van a The first sign

Viszont havernak ez is van: The journey to Tristram és a Cain lives

Másoknak is van ilyen? Szerintem ezeket már csak a játék előrehaladtával lehetne látni. Neki meg ott figyelnek az Act 1 alatt. Érdekes.
  • berlinboy6329
    uniqueokon.elsőt és utolsókat néztem mindenhol...Semmi spoiler,de azé beleteszem...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Lófasz.Lehangoló..Annyira random,mint a Nap..Mindig ugyanúgy mozog....A skill modifierek nagyon lehangolóak...Ahelyett,hogy ötletesek lennének,mint +1-2-3-x zombi kutyát megidézhetsz vagy,hogy +1-2-3-4-x shock pulse plusszban castolható az összesen 3+x,lófasz resource reduction van benne (pl.1-10),meg kis crit chance növelés,+dmg pici ennyi..

1 a 2 tulajdonság közül benne lesz:
    57-95 int
    89-127 int

Wut?Nem lett volna egyszerűbb 57-127ig írni?

Meg azok a különbségek! 9-10 exp/kill..wow...11-13% magic find.azta....Lehangolóak azok is.De mindenhol.V legalábbis a nagyja,amit láttam.

• Ragnar360
    sztem semmi egetrengetö sincs a 30k hszbe, hisz 4 éve zúz a topik...azt nézzétek mar plss :)
  • Andrews2007
    De így hazudtál. :) Nehogy kicsapjon a Blizzard. Aktiválni majd ugye a Battlentet accounton kell az add game Diablo 3 -nál beírni a cd kulcsot?

RHAM-ban játék aranyt is lehet majd venni és betenni euróért? Az érdekes lesz ha igen. Mert láthatóan kell majd a gold a játékban nem úgy mint a 2. részben. :)
  • Fpocok
    VÓTMÁ TEGNAP.
  • nyuny01 #30326
  • Carmang
    Aki kimegy az éjféli launcs-patira, az is rosszul jár, mert akkor kezdődik a parti, amikor nyílnak a szerverek.

Szóval tényleg csak a digi verziósok járnak jól :)
    (már akinek van rá ideje)
  • Ragnar360
    vot_má, legalabb 1 napja, de azért egy ilyen info elfér, vkiknek ugyis most lesz aktualis a kérdés:d
  • Troyan
    bakker 30k hsz és még el se indult a gém.

én elteszem magam holnapra, nektek jó játékot szívből remélem nem lesz szopás éjféltől és rendesen fog menni mindenkinek

fórumon nem leszek az tuti normál végéig, nehogy benyeljek valami spójlert.
    jó játékot!
  • Ragnar360
    ezt hol nézed vagy mi, visszalapoztam 3 oldalt itt megint, de semmi linket, videot nem latok, csicska streamek (mert igen eleg xarok a japok, inaik vagy tokom tudja) meg még nem tarthatnak ott - szal linket dobhatnal, érdekel :)
  • who am I 7
    na, lehet a darkd3-at használni....

https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/201726183740686336
  • antgecc
    Semmiről nem maradunk le, no para
  • SLICK
    de az karakter specifikus, akkor még ezzel egészíteném ki... de barbárnál meg a Mighty Legendary weapon-ök nem adnak semmi pluszt a skillekhez...
  • Tenkory
    Szerintem ne izguljál, majd ha lehal a szerver.... :D Szokásos kezdeti nehézségek.
  • Tatyla
    nem baj mi még holnap termeljük a GDP-t...