78998
  • Mattess
    ezeket ti hol lätjätok, hogy ki merre jär ? en csak a serves statust frissitgetem de mär majd kifolyik a szemem :D
  • sz4bolcs
    igen... követelek 20 dollárt a blizz store-omba xDD

Még így is elég pénzetek marad, hogy a bejelentkező szerverek indítását pöpecül megoldjátok...
  • Firebat
    egész messze járnak már :O
  • BladeW
    Néhány embernek már annyira kibebaszottul jó dolga van, hogy csak na. Az ilyenekből lennének Joffrey hercegek a Game of Thrones-ból.
  • who am I 7
    vagyis..nem ezt mondtam, hanem, h megbízik bennük megveszi drágábban és szopik :D:D:D:D:D úúú de tréééé háhh
  • sz4bolcs
    csupa kisbetűvel: "egy single player játék"
  • who am I 7
    "I specifically bought the Digital download to be able to play on the hour of release and YES I feel scammed right now. Might as well, or better, have bought a hard copy in store tomorrow since I probably wont be able to play tonight.

I honestly want 15 Euros back I waisted on this digital download, it is a scam."

Én ugyanezt mondtam...hogy nem kellene a pre key-t 60 euré adni és csak onlinera csinálni a gamet....de igazam lett, és mekkora xopás ahhh :D
  • Lazarus
  • Ferrari23
    Most gondolkozok starter editon csak usa szerver, hát azokét még később élesítik nem?
  • RaSzTaH
    azért vannak gyöngyszemek hiv. fórumon:
    "I have to say that this is the biggest CHEAT in history of Blizzard

CAN ANYONE OF YOU PLEASE TELL ME WHY I PAYED 60 EUROS TO GET INSTANT ACCESS TO THE GAME IF ANY OTHER PERSON THAT BOUGHT IT AT RETAILERS WAY CHEAPER GET EXACTLY THE SAME GAME WITH NOT MORE OR LESS THAN I HAVE WHO PAYED THE FULL PRIZE..............................................................................................................................

1. there is nothing for us who bought it over blizzard and payed the full prize
    2. You did not at all use the BETA for what it is meant for
    3. You have WOW experience
    4. YOU CHEATED US FOR OUR MONEY WITH A PROMISE YOU DID NOT HOLD.

CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED"

:DDDDDDDDDDDDD
  • SlipKnoTiaN
    :D
  • sz4bolcs
    Föl kéne hívni a supportot, hogy mi van már ;ÐÐÐ
  • eLiXir
    kösz
  • Cyberdevil
    MMO-Champion szerint most lettek online-ok a szerverek EU-ban...
  • Davidus
    + socket is egy lehetséges random mod szóval ja
  • sirdond
    :D
  • DJ RX7
    nálam tök mind1, hogy copy-paste vagy kézzel. úgy is error 37
  • Daell Drow
    szar
  • who am I 7
    KÖZEPES LINCSHANGULAT battle neten :D
  • Ferrari23
    Hát akkor ez nem jött be :D
  • eLiXir
    Az craftolt itemeknél a +x random properties azt jelenti, hogy az is lehetséges, hogy socket lesz belőle ?
  • sz4bolcs
    Na, van itt HC kari, aki túlélte az utazást Iponföldén? :Ð
  • Jozsó
    Simán lehet vágólapról tolni a jelszót, és ázsia szerverre nem enged be. Azt írja, hogy ez a battle.net account ode nem jó.
  • Ferrari23
    De baxki próbáltátok már átállítottátok ASIA-ra? Én próbáltam be is engedett valami term use elfogadásáig de aztán kitett. De nekem csak starter editon van, az meg csak amcsi szerver, lehet engem azért vágott ki :D
  • tlovgem
    http://eu.battle.net/d3/en/status
    senkit nem engedett még be ..
  • SlipKnoTiaN
    Én majd magam (éa/vagy 1 csapattal) szeretném megtapasztalni a Nightmare szépségeit. :)

http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0&list=FLfZicdumjEPRDfwCuw3BRwA&index=27&feature=plpp_video

Ferrari23: ott a pont.
  • Susarc
    tegyétek fel a darkositót:P

• Sáska
    de azota beengedett amugy?
  • sz4bolcs
    uninstallálom a játékot, és újrateszem, addig is megy az idő
  • sirdond
    szerintem igen
  • Sáska
    nekem is irta mar parszor, pedig jo a jelszavam.
  • HolyZoly
    Authentikátorod van?
    Én arra gyanakszom, hogy annak a kódját adod meg rosszul (abban az ablakban, ami meg sem jelenik)
  • Ferrari23
    Azért még jó, hogy mindeki írta elmúlt 1 hónapba, hogy nem lesz semmi gond Blizzard tudja a frankót :D 0:28, azt sehol semmi :D:D
  • tlovgem
    kaptam, amikor vágólapról próbáltam beilleszeteni .. az nem tetszett neki, mindig kézzel kell bepötyögni .. le kéne rövidítenem :)
  • Lazarus
    próbáld meg elindítani újra a downloadert ugyan oda, le fogja csekkolni a már leszedett fileokat és kijavítja a hibákat
  • radical
    315300as hibakódot kapott valaki? lehet hogy tényleg szar jelszót irnék be?
  • krisztajo
    Bocsi az előző hsz-m neked ment volna.
  • Ferrari23
    Állítsátok át asia-ra vazzegh :D
  • BladeW
    Mondjuk én pl a Nightmare-re nagyon kíváncsi vagyok. Ha talál valaki ilyen streamet gyorsan ossza meg!
  • Lazarus
    Most rajzolják át a nyilakat zöldre paintben