78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Mattess #30643 ezeket ti hol lätjätok, hogy ki merre jär ? en csak a serves statust frissitgetem de mär majd kifolyik a szemem :D
-
igen... követelek 20 dollárt a blizz store-omba xDD
Még így is elég pénzetek marad, hogy a bejelentkező szerverek indítását pöpecül megoldjátok... -
Firebat #30641 egész messze járnak már :O -
BladeW #30640 Néhány embernek már annyira kibebaszottul jó dolga van, hogy csak na. Az ilyenekből lennének Joffrey hercegek a Game of Thrones-ból. -
who am I 7 #30639 vagyis..nem ezt mondtam, hanem, h megbízik bennük megveszi drágábban és szopik :D:D:D:D:D úúú de tréééé háhh -
csupa kisbetűvel: "egy single player játék" -
who am I 7 #30637 "I specifically bought the Digital download to be able to play on the hour of release and YES I feel scammed right now. Might as well, or better, have bought a hard copy in store tomorrow since I probably wont be able to play tonight.
I honestly want 15 Euros back I waisted on this digital download, it is a scam."
Én ugyanezt mondtam...hogy nem kellene a pre key-t 60 euré adni és csak onlinera csinálni a gamet....de igazam lett, és mekkora xopás ahhh :D -
-
Ferrari23 #30635 Most gondolkozok starter editon csak usa szerver, hát azokét még később élesítik nem? -
RaSzTaH #30634 azért vannak gyöngyszemek hiv. fórumon:
"I have to say that this is the biggest CHEAT in history of Blizzard
CAN ANYONE OF YOU PLEASE TELL ME WHY I PAYED 60 EUROS TO GET INSTANT ACCESS TO THE GAME IF ANY OTHER PERSON THAT BOUGHT IT AT RETAILERS WAY CHEAPER GET EXACTLY THE SAME GAME WITH NOT MORE OR LESS THAN I HAVE WHO PAYED THE FULL PRIZE..............................................................................................................................
1. there is nothing for us who bought it over blizzard and payed the full prize
2. You did not at all use the BETA for what it is meant for
3. You have WOW experience
4. YOU CHEATED US FOR OUR MONEY WITH A PROMISE YOU DID NOT HOLD.
CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED CHEATED"
:DDDDDDDDDDDDD -
SlipKnoTiaN #30633 :D -
Föl kéne hívni a supportot, hogy mi van már ;ÐÐÐ -
eLiXir #30631 kösz -
Cyberdevil #30630 MMO-Champion szerint most lettek online-ok a szerverek EU-ban... -
+ socket is egy lehetséges random mod szóval ja -
sirdond #30628 :D -
nálam tök mind1, hogy copy-paste vagy kézzel. úgy is error 37 -
szar -
who am I 7 #30625 KÖZEPES LINCSHANGULAT battle neten :D -
Ferrari23 #30624 Hát akkor ez nem jött be :D -
eLiXir #30623 Az craftolt itemeknél a +x random properties azt jelenti, hogy az is lehetséges, hogy socket lesz belőle ? -
Na, van itt HC kari, aki túlélte az utazást Iponföldén? :Ð -
Jozsó #30621 Simán lehet vágólapról tolni a jelszót, és ázsia szerverre nem enged be. Azt írja, hogy ez a battle.net account ode nem jó. -
Ferrari23 #30620 De baxki próbáltátok már átállítottátok ASIA-ra? Én próbáltam be is engedett valami term use elfogadásáig de aztán kitett. De nekem csak starter editon van, az meg csak amcsi szerver, lehet engem azért vágott ki :D -
tlovgem #30619 http://eu.battle.net/d3/en/status
senkit nem engedett még be .. -
SlipKnoTiaN #30618 Én majd magam (éa/vagy 1 csapattal) szeretném megtapasztalni a Nightmare szépségeit. :)
http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0&list=FLfZicdumjEPRDfwCuw3BRwA&index=27&feature=plpp_video
Ferrari23: ott a pont. -
Susarc #30617 tegyétek fel a darkositót:P
-
de azota beengedett amugy? -
uninstallálom a játékot, és újrateszem, addig is megy az idő
-
sirdond #30614 szerintem igen -
nekem is irta mar parszor, pedig jo a jelszavam. -
HolyZoly #30612 Authentikátorod van?
Én arra gyanakszom, hogy annak a kódját adod meg rosszul (abban az ablakban, ami meg sem jelenik) -
Ferrari23 #30611 Azért még jó, hogy mindeki írta elmúlt 1 hónapba, hogy nem lesz semmi gond Blizzard tudja a frankót :D 0:28, azt sehol semmi :D:D -
tlovgem #30610 kaptam, amikor vágólapról próbáltam beilleszeteni .. az nem tetszett neki, mindig kézzel kell bepötyögni .. le kéne rövidítenem :) -
próbáld meg elindítani újra a downloadert ugyan oda, le fogja csekkolni a már leszedett fileokat és kijavítja a hibákat -
radical #30608 315300as hibakódot kapott valaki? lehet hogy tényleg szar jelszót irnék be? -
krisztajo #30607 Bocsi az előző hsz-m neked ment volna.
-
Ferrari23 #30606 Állítsátok át asia-ra vazzegh :D -
BladeW #30605 Mondjuk én pl a Nightmare-re nagyon kíváncsi vagyok. Ha talál valaki ilyen streamet gyorsan ossza meg! -
Most rajzolják át a nyilakat zöldre paintben