78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ez meg hogy lehetséges?

Letöltöttem a klienst még tegnap, telepítettem, belogoltam és játszok is, most kezdtem 1 barbárt...pedig nincs is még meg a játék, délben megyek érte... -
Pcyhooo #30762 hát nem volt valami nagy visszhangja a magyar launch event(ek)nek... -
Esküszöm már megértem Észak Koreát, hogy atombombával fenyegetőzik. -
Itt épp most fogják ölni.
Úgyhogy SPOILEEEER!!! :)
http://zh-tw.twitch.tv/bahagamecrazy -
Mondjuk a tegnap belinkelt koreai Metal Baby zenekar által előadott sláger után egész normális versenynek tűnik. -
ez náluk verseny, 'who first kills the diablo', státusz szimbólum meg ilyenek...bolond egy banda -
Erről jut eszembe. Isten ments, hogy bárkit lenézzek, de az jó dolog, hogy egyesek Koreában 18:00 - 24:00 között végigjátszották a játékot? És ha igen, erre az érintett loosereke... (khm...) játékosokon kívül még ki tekint dicsőségként? -
Vagy ujra lehet inditani elorefele, es aki eloszor vegigtolja normalon, az kap egy szobeli vallonveregetest :) -
(szerintem a számlálót, majd ha ráér Jonnyka, egész nyugodtan ki lehet már szedni) -
Na én most olvastam ma először és utoljára topikot.
Nagyon jó szórakozást mindenkinek!
-
Úgy vettem észre hogy valami rejtélyes okból a bétás részek vannak az egész játékban is legkevésbé optimalizálva..., nekem a gépem (kávédaráló lévén) be-beakadt az elején, de a többi részt nagyon szépen viszi eddig. -
hogy működik most ez a guess pass?
megvásárolt játék mellé kapjuk?
több darabot?
hogy működik?
köszi -
Aszuka #30751 tudna valaki küldeni Guest Pass-t, nagyon megköszönném -
hnt #30750 Köszi.
Béta nálam épp hogy játszható kategória volt.
De egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg ne vegyem meg. :)
Ha már egy nagyon kicsit is jobban fut, elégedett leszek. -
nem olyan szar, black & white-ot is szeretem a mai napig is :D -
usákok mikor kezdenek amúgy? -
ááá szar ez a játék... -
Falatkenyér #30746 Hali!
Ha kaptam starterhez kódot akkor mit töltsek le ? -
hnt #30745 Vacak egy érzés ez. :D
Én annak örülnék a legjobban, ha tudnám pontosan mikor ér ide a futár. Akkor még tudnék aludni addig. De így esélytelen.
-
nincs gyengébb, de érezhetően jobban fut, nincs akadás az elején, stb. :) -
Én is tegnap 10-kor lefeküdtem ,hogy majd alszom egy nagyot, persze éjfélkor is ébren voltam... :D
Reggel meg fél 6-nál tovább nem tudtam aludni, úgyhogy marha kipihent vagyok, remélem 8-ra itt a futár, mert álmos vagyok már most.. :D:D -
hnt #30742 Jóreggelt.
Ez a nap is eljött végre..
Várom a futárt, remélem még a délelőtt folyamán ideér.
Egyébként rendesen hazavágtam a napom, 4kor felébredtem, és az istennek sem tudtam visszaaludni.. Ilyen utoljára érettségi előtt volt, akkor voltam ennyire izgatott.
Aki már játszik, és gyengébb gépe van, tudna valami infót mondani, hogy jobban fut-e a játék mint a béta? -
A tegnapi nap 00:00 számítva 1444 hozzászólás volt éjfélig, azaz perceként 1, kíváncsi leszek a mai meg a következő napokra :) -
Jóreggelt. Azigen 700 hozzászólás 1 éjszaka alatt :)
Azt hiszem ez lesz életem egyik leghosszabb napja...csak már a kezemben lenne a példányom. Ráadásul ma kurvanehéz napom lesz benn, helyettesítek is...Na sebaj majd eltelik valahogy
Srácok(akire vonatkozik).
Ne haragudjatok, hogy ezt mondom de szerintem a butchert említeni is már erős spoiler! Jó lenne odafigyelnétek erre(pl #30712). Köszi -
azért várjuk csak ki a mai nap végét, hisz az őrület most fog kezdődni, sok 100X -or több user fog ma kezdeni -
nekem éjfél után elment a netem... T-mobil... szerinted?
-
vegeztem az act1-el, most mar ideje aludni is.
A game nagyon ott van! Vegig siman akadas mentesen ment; 5 ora alatt egyszer dobott le a szerver, de egybol visszaengedett! A hangulat is elsoosztalyu!
gg! -
ha jóllátom egy óráig szítak, de azóta megy a gém :-) -
ahogy vissza olvastam szerintem nem...de mára remélem beraknak még pár szervert, szóval hajrá Blizz -
Na konnyen ment az ejfeli loginolas? :) -
milyen csöndvan... -
addig nem megyek aludni, amég nem dobnak egy setet és egy unique-ot ;ÐÐ -
Asztalin nem jött elő, laptopon viszont igen, szoptam is vele vagy egy órát, a végén pedig ez oldotta meg:
This finally worked for me after trying many different fixes:
1. End Agent.exe process from Task Manager;
2. Go to C:\ProgramData and delete the Battle.net folder;
3. Go to Internet Properieties, Connections tab and select the radio button "Never dial a connection".
After that give some time to the client when it reaches that percentage at which it was usually stuck. It shouldn't take more than a minute or two to finish and start the setup client.
Viszont legyél TÜRELMES! Mert miután mindent megcsináltál így, eltart egy darabig, mire a csík végigfut.
Remélem segítettem! -
na, jó reggelt,...áá...annyira tudtam, hogy jó lesz a mai futár nekem :), bár látom sokan azért tolják neki,...szóval mi a vélemény HW ügyben, javult a teljesítmény a béta óta? -
neonx #30729 Feltelepítésnél az felugrik az "updating setup files" képernyő és a csík csak ugrál. Tudja valaki a hibát? -
Am jó játék ez, én még most reggel is nyomom, csak hiányoznak belőle a protossok.. -
rholas #30727 A nap mondata:
"Pókos pálya annyira eredeti volt, hogy majdnem elkönnyeztem magam a nosztalgiától"
-
Aszuka #30726 valaki tudna küldeni Guest Pass-t, nagyon megköszönném -
Mardekár #30725 Sziasztok!
Tudna valaki küldeni nekem egy Sterter Editiont? ^^ Battletagem: ManDeLorean#2427 -
Skill #30724 persze lehet csak a witch doktor nem nekem való.