78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Andrews2007 #30803 Nekem most jött sms hogy hozza a futár a Diablo 3-at ma. -
SMS -t kaptam a futár cégtől, 1 óra és itt a rendelésem 
zsírdisznó...! ezután egy rossz szót se a konzolok szervizéről
-
Azért próbáld ki a kliensben a régió váltást. :)
Természetesen az sem árt, ha a battleneten is EU-ra van állítva a régiód. -
Én is simán tudok vele játszani, pedig nem írtam be kódot, csak regisztráltam az accountomat tegnap. Bétával sosem játszottam. -
Ferrari23 #30799 Nekem legalábbis így van az accountomon :D
-
Ferrari23 #30798 Az biztos kapott guest pass-t, az úgy oké európával... De akik Zárt Béta miatt kaptak, azoknak usa kell... -
Ferrari23 #30797 -
Más már játszott starterrrel EU-n, szóval lehet elég lenne ha a régiót átállítanád, nem? -
Reggel nyolcra ideért a csomag a konzolvilágtól. Ide az istenháta mögé az nem semmi :D
Papírtok, magyar fordítás, levél méretre össze hajtogatott poszter, 12k.
CSAK ÉN NEM VAGYOK OTTHON MÉG :D -
Ferrari23 #30794 Kibaszott Usába mikor kapcsolják be a servereket? Starter editionom van, azt akarom kipróbálni, de ahhoz usa kell :D -
Miért szar?
-
HA kérhetem valaki mondana pár tippet hogy vagy budapesten személyesen, vagy digitálisan normál áron hol lehet megszerezni mindenfajta előrendelés nélkül? -
clio1616v #30791 este nem ment a login
most reggel simán belépett, még meló előtt csináltam egy 8as monkot -
Festékek jól néznek ki ruhán? Még 7 óra amíg meg tudom nézni élőben. :( -
Én a startert upgradelném, de szerintem mindkét módszerrel ugyan arra az eredményre jutsz. :)
Más: Csak nem bírom ki, hogy ne nézzem a fórumot, szóval óvatosan a spoilerekkel. -
Nálam még van 1 576(westend) és 1 Galaxis előrendelés 30K-ért.
Ha kell megírom a részleteket és mehetsz érte. -
Nekem kell egy Angel Wings!!!!!!! Írok Blizznek sztem, hogy mennyit fizessek érte.
Ezért bánom hogy nem CE-t vettem, de sajna mire előrendeltem volna, elkapkodták mindet -
akinek van valami videó anyagja a tegnapi estéről bármely launch party -ról betolhatná... -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Ugyebár részt vettem a Closed Beta-ban, ezért most alapból megkaptam a Starter Edition-t is, amivel simán be tudtam lépni a játékba. Ahogy beléptem megkaptam a "The Choosed One" Achit is. Namármost ma jön a CE...
Ahhoz hogy megmaradjon ez az achi a starter edition-t kell felupgradeolnom a CE kóddal, vagy ha simán hozzáadom új játékként akkor ahogy belépek a CE-s verzióhoz is megkapom az achit ? -
ricsa008 #30784 jáááááj jöjjön már a futáááár!!!... -
Mardekár #30783 Aki végigtolta az írja meg véleményét és értékelje a játékot itt: Diablo 3
Na meg ha tud egy jó magyar leírást adni róla, akkor azt is beküldhetné ;D -
CE tartalom:
Angelic Wings, Bottled Cloud, Bottled Smoke. -
raja #30781 köszi
-
Igen. Banolhatnak érte. Benne van az EULA-ban. -
raja #30779 Nekem sikerült beta account-l belépni.
Tudja valaki tiltott a Darker D3 filter? -
-
One of the Chosen sigil:
-
Szerintem a CE nincs lokalizálva ezért default US-ra állítja. Átpakoltam EU serverre és:
p.s.: Megkaptam kapcsiból a bétás sigilt és acsit. Mingyárt jön Spoilerbe shot. -
köcsög install nah... folyamatosan ugrál a kis ablak az updating setup files és a launcing blizzard launcher között végtelenitve!
Routerem van meg elég jó gépem... -
Valami akkor nem kerek elvileg default az Európai szerver lenne :] Már ha a battlenetes accod európai és nem US. -
Akkor egy gyors kérdés. Melyik Server Region-t kell kiválasztani?
Nálam default-ból America volt.
Europe: Kapcsiból elindult a játék! :) -
Ez varhato volt, en se kapkodom. Majd most delelott szep komotosan elslattyogok megvenni, szepen feltelepitem, aztan meglatjuk mi a palya. -
sata75 #30771 komolyan örülök, hogy nem vettem ki szabadságot, így nem esz az ideg otthon:) estére meg csak meggyógyul na. -
En is csodalkozom rajta, maskor mindig szokott lenni az Indexen is video es/vagy cikk. -
Nekem még nem megy... :( -
sata75 #30768 éppen kérdezni akartam, hogy mi újság a szerverekkel:(
be lehet-e már logolni stb. -
Error 33... Diablo server is under maintenance, try again later... -
B+, nekem is megy a játék és ezeket a nyomoronc ázsiaiakat nézem.. -.- :D -
Jóreggelt... telepítésre fel... :)
Az 500 üzit nem olvasom végig. :)
Confirm Game Account Upgrade
You are upgrading your Diablo IIIŸ account to Collector’s Edition. -
Ha volt a BNET acc-odon korábban beta, akkor automatice került most rá egy Starter Edition. Így minden további nélkül tudsz játszani, de csak addig ameddig a béta is ment. (LK, LVL13 stb...). Ellenőrizd a BNET accodat.