78998
  • TVelvet
    lool milyen questek lesznek, szakadni fogtok a röhögéstől... :DDDDDD
  • hnt
    Nekem karakterválasztónál kiírja, hogy Upgrage to blabla.. tehát starter. Viszont nem volt bétám, csak open bétáztam.
    Mindegy most már kibírom.. egyébként is megigértem havernak. hogy együtt kezdjük. Ő meg még alszik.
  • Kandurex
    CE -sek nem akarja valaki a Behind scene DVD felpakolni valahova?
  • Kandurex
    starter edition, elméletileg bárkit beenged vele...
  • Tatyla
    johogy delig vagyok a futar meg 4-5 korul jon ,need egy guest pass :),szanjatok meg
  • Kandurex
    ott a bibi, 64bit, szépen állítsd az agent.exe -et XP prof SP3 kompatibilitásra és menni fog
  • Ferrari23
    Ezt nem vágom én se :D Nekem SE van ami elvileg usa szerver, most beengedett európával de sehol semmi felirat arra, hogy ez SE... MOst a fullal játszok cd key nélkül? :D Aztan nehogy az legyen kibanolnak :D mire megjön cd key :D:D:D
  • Sheltem
    Akkor nem nagyon értem... Valami bug ez, hogy pár embernek hozzáférés nélkül megy a játék?

Elég durva, ha igen...
  • nyuny01 #30835
    Áh a tököm kilépek inkább, most már kibírom amíg jön a futár...
  • Sheltem
    Azért remélem hamarosan lehet majd olvasni az első(!) hozzászólást arról is, hogy kinek mennyire tetszik a gameplay, mire számított, mit kapott stb...

Tudom volt egy béta, de jópáran most próbálják ki először. Szóval kedves éjféli vásárlók/digitális verziósok véleményeket kérek(kérünk)
  • nyuny01 #30833
    Akartam de addig nem jutottam el, mivel a kedves gmail spamok közé rakta be, így másik mail címre csináltam a bétát!
  • Ferrari23
    Game hál istennek nem dobálja a jó cuccokat annyira, eddig 1 darab kék nem dobott, bétába ilyenkor már volt vagy 8 kék cuccom :D
  • Sheltem
    A főnökömnek is hozza mindjárt. Kapta az smst...A sors iróniája, hogy én aki várom a 2008as bejelentés óta délután veszem át, ő meg megrendelte pénteken és megkapja délelőtt
  • Ferrari23
    Ebben egyetértek :D
  • cikasz
    win7 64-bit. router.
  • ricsa008
    Mos hívott a futár 20percen belul itt van :D
  • Sheltem
    Volt bétád azon az accounton ?
  • nyuny01 #30826
    Nekem is simán elindul aktiválás nélkül!Nem lesz ebből gond szerintetek?
    Mondjuk az accountomat nem törlik majd?
  • Carlos
    Érdemes újra végighallgatni a párbeszédeket, mert a beta után sok új került a játékba!!!
  • Sheltem
    battle.net mappát miért törlöd? Az nem véletlenül lett létrehozva....

Valaki írta még korábban, hogy miután törölte install indításnál hibakódokat kap.
  • Kandurex
    windowsod típusa?
  • Carlos
    0 nap, 0 óra, 0 perc, 0 mp and the heavens shall tremble
  • cikasz
    Nem tudjátok miért van , hogy nem tudom felinstallálni? Folyamatosan ugrál a kis ablak az updating setup files és a launcing blizzard launcher között végtelenitve!
    A battle.net mappát törlöm mindig. próbálkoztam már 200x legalább de mindig ez van.
  • Carlos
    PRODUCT LEVEL
    DiabloŸ III Collector’s Edition
    ACCOUNT STATUS
    ACTIVE
    REGION
    Global
  • hnt
    Hopp, bocs.. mégis starter, pedig bneten nincs az accomon semmi. :)
  • Pretorian
    A Starter nekem is később jelent meg az accomon, pedig akkor már tudtam játszani. Biztos később frissül a game management rész.
  • mcwolf
    Bírom az ilyen gyökereket,akik (biztos ami biztos) mindenhonnan megrendelik a CE-t, Józsi és Pisti meg anyázhatja a boltot, mert "nem jutott nekik".
    Ennél már csak az a gázabb (értsd ge*ibb),aki a 30k-s CE-t 50k-ért árulja.
  • Kandurex

• antgecc
    Épp most hozta a futár, platinum shoptól. ty
  • hnt
    Srácok ez mi?
    Még nincs itt a game, nincs starter sem az accomon, és tudok játszani.. wtf? :D
  • Lest4t
    Nekem is írt a futár, hogy ma kézbesítik a játékot, annak ellenére, hogy tegnap telefonon beszéltem a konzolokkal, hogy mégis inkább személyesen mennék be érte.
  • Avenger
    Holnapra lehet szabadságot kéne kivennem. :D
  • Ferrari23
    Kaptam One of the chosen :D achievementset :D
  • Kandurex
    Na most kezdődik az igazi őrület, tegnap az elszigetelt fan réteg kezdte el...de ma..tömegek százezrei
  • hnt
    Nekem is most jött az sms!
  • JiBBeRiSH
    Nah, most kaptam SMS-t a futártól, hogy hozzák a CE-met a konzolokszervizétől. Mondjuk nem bírták ki, hogy ne emeljenek, mert egy ezrest azért rápakoltak, de legalább nem 6k-t...Már ennek is örülni kell.:)
  • Avenger
    Én is most kaptam a futár számával egy sms-t. :) Igaz ez havernak a normál példánya, kíváncsi leszek az én CE-m mikor érkezik.
  • krisztajo
    Még egyszer teszek egy próbát.
    Valaki akinek magyar nyelvű sima dobozos verziója van rátudna nézni, hogy kézikönyv rajta van-e a lemezen?
    Ha rajta van, feldobnátok a pdf-et? Köszi szépen!
  • raja
    Én átállítottam eu-ra simán beengedett
  • Ferrari23
    Na fene most beengedett engem is lol.... Eddig próbáltam 65000x mindig error 31500 volt