78998
  • mucsácsó
    Nekem is 3:50 körüli volt első karival...mi az istennek rohanni, úgy mégis?! Nagyon nagy király aki végigszalad rajta ezek a streames majmok között... :D Gondolom arra számítanak hogy majd hírek szólnak róluk, hogy ők már végigvitték. Verhetik az e-penisüket :P
  • SLICK
    Nekem is elsőnek 3 óra 10-15 perc volt a beta. Utána gyorsabb volt a többivel mert ismertem már nagyjából a dolgokat..
  • Avenger
    Elsőre nekem SK-ig 2 óra éppen elég volt, de akkor már az utolsó két szinten siettem. :)
  • Aradebil2
    1karival?az igen:)
  • Kandurex
  • ricsa008
    ne bassz bocsi!!
  • Voyager5
    Én úgy tudom, hogy 5 db van / játék.
  • bélanéni #30876
    Nekem 4 óra volt a béta, biztos baj van velem
  • Aradebil2
    a többi file rejtett, ott van rajta minden
  • Kandurex
    meg + 7-8 giga rejtett fájl...először talán gondolkozni, nem írni...
  • bélanéni #30873
    Ha valakit érdekel GUEST PASS, az írjon privátot.
    Még nem kaptam meg a játékot, csak látom van rá igény, sokan ki szeretnék próbálni. Igénylés sorrendben küldöm, nem tudom pontosan hány lesz a dobozban, remélhetőleg több mint 1.
  • ricsa008
    MEGÉRKEZETT!!!
    1.7 mb-s setup exe ? ez komoly? kicsit idegesítő ez a szinte MMO kialakítás
  • Kandurex
    majd nem fog sokáig tartani a run, amikor hell -en az első koszos zombi akkora pofont ad 'sárga nagyképű gyors' koreai barátainknak, hogy sikítozva rohannak vissza nightmare -re
  • Aradebil2
    főleg abból kiindulva,hogy nekem minimum másfél óra volt a béta, és runokban 45 perc alatt halt SK
  • Aradebil2
    GDStudio,elírtam:) jaja, britek,de runolnak, szóval szerintem simán 10 óra megvan a normal rendes játékmenettel
  • Sheltem
    GSSTUDIO azok angolok nem? Tehát 9 óra alatt Nightmare Act2?

Nem tűnik hosszúnak a játék
  • hnt
    Na megjött!
    Szép angol doboz. Sok rosszat mondtam az elmúlt napokban a Konzolokszervizére, de most le a kalappal előttük. Jó gyorsak voltak. Bár ez inkább a futárszolgálat érdeme.
  • BuriP
    A runoknak is megvan a varázsa, de nem első végigjátszásra.
    Olyankor merüljön el az ember a történetben fedezze fel a részleteket, gyönyörködjön a tájban, stb.
    Később pár run hogy megnézd milyen ügyes vagy, abban is van kihívás, de szórakozásnak is jó, pár ismerőssel, jó társaságban.
  • MaRee
    Valaki nem szán meg egy guest passal? :D
  • Aradebil2
    GSStudiosok már nm act2, sárgák most nyomhatják hellt, ha nem alszanak:)
  • Aradebil2
    hú gyerekek azért most nagy pirospont a kiadónak. a magyarítást leszámítva tökéletes a csomagolás, és SZÍNES a kézikönyv,fasza képekkel
    +külön puszi holdfényes kislánynak aki nem tudott visszaadni 10ft-t, ezért adott helyette egy 5db képeslap pakkot, rohadt jó minőségű képeslapok ,5 db 1-1 hősről:)))))
  • antgecc
    Elég cink, ha vkinek ez a menő :)
  • Tenkory
    nincs is baj ezzel, én viszont biztos benézek minden sarokba :)
  • Carlos
    VAN 1-1 DARAB FÉLRERAKOTT DIABLO CE A GALAXISBAN ÉS A WESTENDI 576-BAN.
    AKINEK KELL SZÓLJON PM-BEN.
  • Aradebil2
    ezeknek a runoknak is meg van a maga varázsa, bár én sosem csinálnék ilyet
  • Tenkory
    Ők gondolom úgy játszottak hogy csak végigrohantak rajta mert menőzni akartak. Amúgy játékélmény kb 0 lehetett...
  • Kandurex
    ...a fene..megy a banán...uh, wait...diablo? biztos, h spoiler ez? :))
  • Kandurex
  • Aradebil2
    most miért kell elspoilerezni hogy diablo a főboss kösz az infót
  • Kandurex
    oké, számítsuk ezt át, szóval sárga barátaink bő 12 órával hamarabb kezdték, jó esetben 6 + 8 óra a játék idő normálon...hm...nem lenne rossz
  • BladeW
    Van valami nightmares stream?
  • Ferrari23
    Normalt már kicsapták este :D
  • raja
    Nekem is win7 64, semmi baj nem volt az installal
  • Tenkory
    végeztek már vele kb éjfél körül
  • TruBy
    Reggel 8-kor ölték le Diablot, mostmár nightmaren nyomják.
  • Kandurex
    rohattak!! mindeki megkapja, csak én nem még :(((

na, mindegy...egyébként kis érdekesség...a warez topikba kemény 44 db hozzászólás van...ez mekkora már? a pc történelem legjobban várt játéka és nincs warez érdeklődés...
  • SLICK
    Köszönöm, de nem élek vele, hamarosan jön a sima változat. Eladni sem tudnám sajna, mert minden ismerősöm beszerzi hamarosan.. :s
    De köszönöm azért! :)
  • Aradebil2
    nah, átvettem(szexi poszter+képeslapszerű valami,imádom az ilyen jól kivitelezett mörcs szemetet:D), kulcs hozzáadva,délután go haza és let the game begin:D

aki figyelte az éjszaka történéseit,ázsiaiak hogy állnak most? normál vége fele?
  • oneal1
    na itt a game:)
  • nyuny01 #30844
    hm most volt itt a futár :D
    Pest kb 80 km-re innen, egy piros kombi Focus-al jött a srác! :D