78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nekem is 3:50 körüli volt első karival...mi az istennek rohanni, úgy mégis?! Nagyon nagy király aki végigszalad rajta ezek a streames majmok között... :D Gondolom arra számítanak hogy majd hírek szólnak róluk, hogy ők már végigvitték. Verhetik az e-penisüket :P -
Nekem is elsőnek 3 óra 10-15 perc volt a beta. Utána gyorsabb volt a többivel mert ismertem már nagyjából a dolgokat.. -
Elsőre nekem SK-ig 2 óra éppen elég volt, de akkor már az utolsó két szinten siettem. :) -
1karival?az igen:) -
-
ricsa008 #30878 ne bassz bocsi!! -
Én úgy tudom, hogy 5 db van / játék. -
Nekem 4 óra volt a béta, biztos baj van velem
-
a többi file rejtett, ott van rajta minden -
meg + 7-8 giga rejtett fájl...először talán gondolkozni, nem írni... -
Ha valakit érdekel GUEST PASS, az írjon privátot.
Még nem kaptam meg a játékot, csak látom van rá igény, sokan ki szeretnék próbálni. Igénylés sorrendben küldöm, nem tudom pontosan hány lesz a dobozban, remélhetőleg több mint 1. -
ricsa008 #30872 MEGÉRKEZETT!!!
1.7 mb-s setup exe ? ez komoly? kicsit idegesítő ez a szinte MMO kialakítás
-
majd nem fog sokáig tartani a run, amikor hell -en az első koszos zombi akkora pofont ad 'sárga nagyképű gyors' koreai barátainknak, hogy sikítozva rohannak vissza nightmare -re -
főleg abból kiindulva,hogy nekem minimum másfél óra volt a béta, és runokban 45 perc alatt halt SK -
GDStudio,elírtam:) jaja, britek,de runolnak, szóval szerintem simán 10 óra megvan a normal rendes játékmenettel -
GSSTUDIO azok angolok nem? Tehát 9 óra alatt Nightmare Act2?
Nem tűnik hosszúnak a játék
-
hnt #30867 Na megjött!
Szép angol doboz. Sok rosszat mondtam az elmúlt napokban a Konzolokszervizére, de most le a kalappal előttük. Jó gyorsak voltak. Bár ez inkább a futárszolgálat érdeme.
-
A runoknak is megvan a varázsa, de nem első végigjátszásra.
Olyankor merüljön el az ember a történetben fedezze fel a részleteket, gyönyörködjön a tájban, stb.
Később pár run hogy megnézd milyen ügyes vagy, abban is van kihívás, de szórakozásnak is jó, pár ismerőssel, jó társaságban. -
MaRee #30865 Valaki nem szán meg egy guest passal? :D -
GSStudiosok már nm act2, sárgák most nyomhatják hellt, ha nem alszanak:) -
hú gyerekek azért most nagy pirospont a kiadónak. a magyarítást leszámítva tökéletes a csomagolás, és SZÍNES a kézikönyv,fasza képekkel
+külön puszi holdfényes kislánynak aki nem tudott visszaadni 10ft-t, ezért adott helyette egy 5db képeslap pakkot, rohadt jó minőségű képeslapok ,5 db 1-1 hősről:))))) -
Elég cink, ha vkinek ez a menő :) -
Tenkory #30861 nincs is baj ezzel, én viszont biztos benézek minden sarokba :) -
VAN 1-1 DARAB FÉLRERAKOTT DIABLO CE A GALAXISBAN ÉS A WESTENDI 576-BAN.
AKINEK KELL SZÓLJON PM-BEN. -
ezeknek a runoknak is meg van a maga varázsa, bár én sosem csinálnék ilyet -
Tenkory #30858 Ők gondolom úgy játszottak hogy csak végigrohantak rajta mert menőzni akartak. Amúgy játékélmény kb 0 lehetett... -
...a fene..megy a banán...uh, wait...diablo? biztos, h spoiler ez? :)) -
-
most miért kell elspoilerezni hogy diablo a főboss
kösz az infót
-
oké, számítsuk ezt át, szóval sárga barátaink bő 12 órával hamarabb kezdték, jó esetben 6 + 8 óra a játék idő normálon...hm...nem lenne rossz -
BladeW #30853 Van valami nightmares stream? -
Ferrari23 #30852 Normalt már kicsapták este :D -
raja #30851 Nekem is win7 64, semmi baj nem volt az installal
-
Tenkory #30850 végeztek már vele kb éjfél körül -
Reggel 8-kor ölték le Diablot, mostmár nightmaren nyomják. -
rohattak!!
mindeki megkapja, csak én nem még :(((
na, mindegy...egyébként kis érdekesség...a warez topikba kemény 44 db hozzászólás van...ez mekkora már? a pc történelem legjobban várt játéka és nincs warez érdeklődés...
-
Köszönöm, de nem élek vele, hamarosan jön a sima változat. Eladni sem tudnám sajna, mert minden ismerősöm beszerzi hamarosan.. :s
De köszönöm azért! :) -
nah, átvettem(szexi poszter+képeslapszerű valami,imádom az ilyen jól kivitelezett mörcs szemetet:D), kulcs hozzáadva,délután go haza és let the game begin:D
aki figyelte az éjszaka történéseit,ázsiaiak hogy állnak most? normál vége fele? -
na itt a game:) -
hm most volt itt a futár :D
Pest kb 80 km-re innen, egy piros kombi Focus-al jött a srác! :D