78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sokan haver rá, nem mertem belekezdeni, pedig 1-2-t szana-szét játszottam tavaly. -
Platinumshop küldötte futár reggel 8:30kor átnyújtotta nekem a dobozt. -
Sunrider924 #31201 Tulajdonkeppen nem foglakozok, csak lattam itt par hsz-t amibol kezdett kialakulni az a velemeny hogy 10 ora a jatekideje a diablo 3nak. Lehet nem kelett volna irjam hogy nekem boven messze meg a vege es mar tobb mint 10 oraja tolom. Bocsanatot kerek, gondoltam megnyugtat par embert az amit irtam. -
nem annyira,de lehet inkább hozzá kellett volna adnom az árát ehez és CE-t vettem volna... -
Blizzard downloader nagyon lassan szedi 8 órát ír ki,havernak 30 perc.
Át lehet valamit állítani,hogy máshonnan szedje? -
futár még itt sem járt(Bp. Ipon rendelés), de legalább meg tudtam főzni a töltött káposztát:)
azért remélem hogy ma ideér... -
Ferrari23 #31197 :D:D:D Fú baszki :D:D:D Sorscsapás sorscsapás hátán :D:D:D -
sirdond #31196 ha zavar akkor minek foglalkozol vele? -
sirdond #31195 én lvl 13 vagyok, de eddig csak két boss dobott raret -
Debreceni vagyok, futár még sehol... persze tesómnak már kihozta a futár konzolok szervizétől... -
nalatok is sokkal tobb rare cucc esik, mint a betaban? lvl22-es vagyok es mar esett vagy15 sarga item; az elobb is zsinorban jott 3. -
Sunrider924 #31192 Nem ertem ezeket a rohanos embereket, ok, nekik ettol all fel hogy 2 perc alatt vegigtoljak, en mindenhova benezek, gyujtom a konyveket(lore), huzom a blacksmithet(egyelore csak azt tudom) act2 eleje es 14 ora jatekido eddig... -
Jól kezdődik a nap. Futár sehol..
Hálókártya is megadta magát (net nincs :D)
..és ne legyek ideges :DD -
meg is bántad, mi? :D -
Az imént hozták meg a játékot (konzolokszervizétől rendeltem), ide a nyugati határhoz, ennél messzebb már csak külföld van! -
bezzeg a mass effect 3 itt volt fél 12-re...
-
de legalább ne aggódsz, hogy hol járnak már, megadja az időpontot és addig békésen bedobsz pár sört... -
Szerintem elsőbb Pesten szórnak és gondolom úgy indulnak kifelé.
Gondolom ezt abból ,hogy pestiek írták ,hogy megkapták már vagy 9-10 felé.
Akárhányszor rendeltem csomagot, mindig délután kaptam meg 1-2 fele. -
Erre járt a futár bácsi és csomagot hozott:
Végre!!!
(Sajnos a CE doboz teteje sérült, de maga a csomag is sérült volt, így gondolom ez a futárszolgálat hibája lesz és nem a Konzolosoké.
Sajnos eléggé illúzióromboló, hogy be van nyomódva, de nem hinném, hogy lehet emiatt cseréltetni, mert mint tudjuk - baromira hiánycikk ez a CE!) -
Jogos, de nem leszek előrébb, csak felbaszcsiznám magam ,hogy még csak félúton van Kecskemét és Pest között. :D -
én nyíregyházán vagyok most belváros azt hittem logisztikailag legjobb választás á de nem... -
reggel 3.15-kor keltem de ma kifulladásig játszok,nem tudom mikor dőlök ki a gép elöl,holnaptól meg már a héten szabi:D -
hívjátok telefonon! azért futár cég, hogy minden infót megadjon! ti vagytok a vevők! csapjatok az asztalra! -
Azért kis hazánkban is vannak beteg gyerekek nem kell külföldre menni -
Én is vazz... 8 óta várom... Tuti utolsóak a vidékiek. :D -
szar érzés, én is szenvedtem délelőtt....viszont az is igaz, hogy én csak este 18 után fogok neki ülni :((
...de legalább már itt van a kezembe :) -
ez tuti? nincs erről vmi faq? -
Normális tempóban jóval több az mint 10 óra, ebben látatlanul is biztos vagyok.
Olyan tempóban lehet 10 óra, amilyenben egy mai call of duty kampány lenne másfél óra. -
basszus itt ülök az asszony melóhelyén a cég egyik gépén és várom a konzolokszervize futárját komolyan mondom az agyam elszáll... -
Engem is érdekelne. Kösz -
Kiado #31173 Valaki tud honlapot ahol árulnak cd kulcsot olcsóbban, mint 60 dollár és lehet paypal-el fizetni? -
Pares #31172 Értem, köszi a magyarázatot. Valszeg ezért maradt ki nálam mindig is. További szép napot és jó játékot akkor! -
hovika81 #31171 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki a magyar verziót vásárolta meg felrakná-e valahova pdf formátumban QUICK START GUIDET? Előre is köszönöm. -
Tenkory #31170 Most öltem le SKt, így is összejött 2 óra. Mindent széttörve, minden sarokba benézve. -
sirdond #31169 de ez nem rpg, hanem hack and slash
itt más a játékmenet, egy játékot többször is végig kell vinned, farmolni kell, stb... -
Firebat #31168 Hát nézd, 10+ az normal, de utána érdemes még játszani , jobb cuccok, nehezebb szörnyek miatt, meg jobb skillek miatt is -
Én eddig 1-et kaptam, most keresgetem a kard darabokat. -
Diablo -ok általánosan 10 óra játékidő körül bírtak mindig is,...bár inkább kevesebbel az elődökben -
Sunrider924 #31165 Act 2 elejen vagyok es mar vagy 8 rare cuccosom van amibol 3 gold Ahban figyel. Masnak is ilyen surun dobja? -
Pares #31164 Több mint tíz óra? Nos nem tudom, igaz én Fallout, BG, NW, DA, ME meg hasonlókon nevelkedtem, de azokból az alsó korlát kezdődött 30 óránál. Nem akarok kötekedni, csak a hozzászólásokat olvasva csalódtam, azt hittem ez hosszú távúbb játék.