78998
  • elitehun
    Sokszor volt már linkelve? :D
  • CalebJoe
    ennyit sikerült eddig kihoznom a Bitch Doctor-ból

• Dodo55
    Feljebb nyomtam most a grafikát (textúraminőséget meg LowFX-et ki), és még mindig ugyanolyan jól fut :)
  • karajjj
    offtopick nincs?
  • MrAndree
    Nekem 1kor hozta és közölte, hogy ez a 15. Dio 3 amit kézbesít. Van ma dolguk rendesen.
  • Firebat
    kíváncsi vagyok a soloban a WD/Wiz, hogy bírják majd :) coopban a wizard hamar hal
  • Pretorian
    2 guest pass elkelt, több pü ne jöjjön pls.
  • Hegi90
    battletag ügyben kinek kell írnom?
  • McHaals
    valami hülyegyerek, akinek van rá pénze :D
  • Corten
    Attól függ mennyi az a több, de nekem ez az első hogy ennyire későn hozzák meg, ha meghozzák. Eddig nem volt problémám a többi futárszolgálattal de ez nem azt jelenti hogy másoknak nem. Én befizetnék rá mindenesetre.
  • Pretorian
    Áhhh...b*ssza meg egy vagonnyi néger...az 350 méterre van tőlem kb. :)
    Na mindegy, már megvettem 15k-ért az 576-ban

• Dodo55
    Kicsit OFF:
    Látom nagyon sok a panasz a futár témában.

Dolgozunk egy rendszeren, sokat nem árulhatok el róla, sőt inkább semmit, de most elgondolkodtam. Ha arról lenne szó, hogy nem lenne ilyen kiszámíthatatlan a kiszállítás (sőt...), hajlandóak lennétek ezért egy kicsit több szállítási költséget fizetni? Csak azért kérdezem, mert ha a többség azt mondja igen, akkor érdemes lenne erről szólnom, hogy lenne igény ilyesmire PC játékok esetén is...
  • do2
    Mikor jön a diablo 4 ?:)
  • Kiado
    Valaki tud honlapot, ahol 60$ nál oclsóbban lehet EU-s cd kulcsot venni?
  • Corten
    Végül is az volt az sms-be hogy a mai napon kapok csomagot ami éjfélig tart :D Úgyse terveztem hogy alszok ma este.
  • mucsácsó
    Őőő erről lemaradtam amúgy :) Mi volt a hibás, amit javítani kellett? :)
  • Szakesz
    Konzolokszervize.hu kérdéshez:

A futár úgy értesített, hogy 17:00 körül fogja tudni kézbesíteni. Szerintem ezért a kis árkedvezményért és az ingyenes házhoz szállítás miatt mindenféleképpen megéri. Fél órát még tudok várni. :)
  • BladeW
    Nekem 2 körül hozta meg.
  • Corten
    Szegény srác :D:D amúgy nem először rendelek futárral, tudom hogy működik és általában délelőtt kihoztak mindent. Sőt megnéztem cím is jó, szóval minden klappol. Lehet játszik még 16:59-ig aztán kihozza :D
  • Frankie87
    Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy most telepítem a játékot, csináltam accot battlelogba, ott jó minden sikeres, aktív stb, és közben telepítem a játékot. Most akkor jól csinálok mindent? Nem kell semmi letöltő program ugye?
    Csak mert előbb 17%-nál kiirt egy hibát és írta hogy lépjek kapcsolatba a készítőkkel..:S

Előre is köszönöm!
  • Hegi90
    na, kurva jól lett optimalizálva a játék, sokkal jobban fut, mint a bétában. Egyszer nem akadt be...
    Viszont holnap estig nem játszok vele többet :D
  • Bigpigrib
    A futár megkap egy jó nagy csomagot aztán azzal körbejár a címek között.
    A kollégámnál a futár beragadt a liftbe:) (lehet hogy annál a futárnál van a diablód.(vagy volt:)- dörömbölt is - de nem engedtük ki, az ebédidő az ebédidő ]:p
  • yesname #31462
    Nekem délelőtt 10 óra körül megjött a CE az előrendelési áron.
  • Dodo55
    És tényleg javították :)

• Prof William
    Sztem akinek (mint nekem) a gépén elment közepesen a Witcher 2, MW 2-3, meg a legtöbb mai játék annak ez is menni fog.

Majdnem 5 éves a gépem de pl a Witcher 2-t közepesen tökéletesen vitte a most megjelent Binary Domaint meg maxon reccenés nélkül.

A Dió3-ra meg külön mondták hogy jól van opimalizálva stb szóval remélhetőleg a futással nem lesz gond...
  • Corten
    Hát ez az, hívtam már, nem vette fel. De még 1x mindenképpen megpróbálom mert 5-ig van munkaidejük. Nehogy már az legyen én vagyok a hülye :D
  • AntiHero
    Az a baj pl nálam csak ügyfélszolgálat van.
  • zzeN
    Rájöttem h miért nem volt meg a 3 festék és a szárnyak. Új karaktert kell csinálni és betenni a 3 dolgot a ládába.

Barbár Télapóm:
  • Kandurex
    hívd fel a kurva futárt...hogy ezt mindenkinek el kell mondani...
  • Corten
    Akkor rohadjon meg és hozza ki :D
  • AntiHero
    Lehet Diablózik a te példányoddal :DD
  • Zsoltika 007
    Neked 2 magos cpu-d van! A p4 640 csak 1 magos. Próbáld már ki hogy fut a starter edition-el!
  • Corten
    Akik konzolokszervizétől rendeltek azoknak megjött már a játék? Csak azért kérdezem mert itt ülök fél 5 előtt 6 perccel és még mindig nem hozta ki a rohadt futár. Igen, voltak itthon figyelték is hogy jön-e valaki, de se egy értesítőt nem kaptam hogy itt járt, se egy telefonhívást, pedig reggel még sms-t is küldtek hogy jön a csomag. De futárnak se híre se hamva.
  • who am I 7
    aki pesti..és 13k alatt akarja venni és elég a standard edt.
  • who am I 7
    konzolokszervize , hunyadi tér..még 100db körül van, és kong az üzlet úgy tudom.easy kill.
  • maffi
    köszi szépen a választ. akkor azt hiszem erre még várok és egy erősebb géppel bepróbálom.
  • Ferrari23
    Na felhívtam őket feladták ma, holnap jön....

Megkérdeztem nincs náluk már semennyi, a héten várnak adagot...
  • Pretorian
    VAN 2 DARAB GUEST PASS, a leggyorsabb 2 privátban jelentkezőnek felajánlom.

Örülök, igazán nincs mit :)
  • Sheltem
    Köszönöm. Számomra hasznos infót mondtál.
  • Zsoltika 007
    Starter edition-t ki kell próbálni és meglátod érdemes-e.