78998
  • Skill
    wizardnak gondolom a +2-4dmgs ittem nem jó semmire.
    az int növeli a sebzést csak?
  • kutyu007
    Vazze!!!!
    "Tud valaki magyar linket, futárszolgálatos szállítással?"
    Nem véletlenül írtam!
  • Ferrari23
    Ez Klemicének ment csak valamiért kettő #31514 van :D
  • Arthas
    Elnézve a sok szenvedést ,ilyenkor örülök ,hogy digitálisan vásároltam Blizztol :)
  • Corten
    Én is elmentem volna, de Sopronba egy darab normális számítógépes bolt sincs ahol játékokat lehet venni.
  • sz4bolcs
    kcie, milyen sztriptízt nyomnak act2 egyik küldijében a városlakók xDD
  • Ferrari23
    Nem mindneki pesten + nagy városban lakik, hogy lemegy a sarokra megvenni... Na bumm idióta...
  • yesname #31516
    "minden előrendelőnk megkapja normál kiadású Diablo 3 példányát időben."

Azt írták időben. Időben fogod megkapni. Hogy mi az az idő, az hol szerepel ebben a pár sorban? :)
  • Hedgehunter #31515
    Kiprobalnam mielott megveszem hogy tudom megtenni?
  • Klemice
    Úgy látom mindenki szop a futárral. Én elmentem délelőtt az 576-ba és megvettem, na bumm.
  • sata75
    Meghozta futár kecskemétre délután 1 kor a konzoltól, haverom meglátta boldogságot a fejemen, elment itteni 576-ba és megvette az utolsó példányt. ja és kapott 5db posztert mert az még volt nekik vagy 200db:)

namost belépni azt nem tudunk de legalább megvan már:)
  • bon
    Vásárold meg online a Blizzard-tól.
  • Imremagdi
    Barátfelvétellel senkinek sincs baja?
  • Corten
    "Szeretnénk mindenkivel tudatni a jó hírt, hogy minden előrendelőnk megkapja normál kiadású Diablo 3 példányát időben. Ahogy a gyűjtői kiadását is azok, akiket másképp nem értesítettünk."
    Szép, facebookra is kirakták, legközelebb ne ígérjenek olyat amit nem tudnak teljesíteni és nem rajtuk múlik. Azt mondják szerdára itt lesz oké úgy készülök, de nem ezt ígérték és nem erre készültem.
  • danigolf
    azt kérdezném a doboza meg a kézikönyve az full magyar?
  • böröczk
    Valakinek reggel 8-ra vitték a világ végére, én 20km-re Budapesttől délután fél4kor kaptam meg.
  • kutyu007
    Hello! Én is így jártam, de a CDGALAXIS-SAL. Arra gondoltam, hogy akkor megrendelem valahonnan máshonnan. Csak azt nem tudom honnan, sehol sem kapható már, csak majd egy későbbi időpontra.
    Tud valaki magyar linket, futárszolgálatos szállítással?
  • danigolf
    hello..van vki?
  • Prof William
    http://www.gamestore.hu/

Én tőlük rendeltem. Még szállítással is olcsóbb mint az 576. Csütörtökre megjön.
  • antgecc
    Szánalom. Melóban reggel 10 perc alatt felraktam dvd-ről, jelenleg 20 perce áll egy helyben a telepítő.
  • roland2293
    Egy guest kulcs nekem is nagyon jol jönne . Énis megakarom nézni hogy érdemes e meg venni a játékot, fut e normálisan a gépemen stb. Ha valakinek van egy, nagyon megköszönném :) pm :)
  • Corten
    Konzolokszerive futárszolgálata hivatalosan is bekaphatja a f*szom. Ennyit ér a szavuk hogy mai nap folyamán hozzák, mindjárt fél 6, annak az esélye hogy kihozza munkaideje lejárta után a csomagot elég kicsi és az hogy egy rohadt értesítőt nem hagy itt, valószínűleg azt jelenti itt se járt ráadásul még a telefont se veszi fel és nem hív vissza már csak hab a tortán. Többet tőlük se rendelek soha az biztos, ha meg holnap nincs itt megrendelem máshonnan aztán ha meg kihozza harmadnap elküldöm melegebb éghajlatra.
  • Skynet85
    Én is kérnék egy quest past ha lehetséges(pm-ben ha lehet), az indok, kíváncsi vagyok letud-e kötni 1 órára úgy, hogy nem érzem azt hogy ezért felesleges pénzt adni. Aki küld annak megköszönöm!
  • unknown nick
    van magyar csati?
  • AntiHero
    Hmm EU serveren már van aki Hell-en tolja..
  • Tatyla
    kéne kis help:
    mitől van az hogy a 22"-os led monitornál 1920x1080-as felbontásnál vsync bekapcsolva mégis mozgás közben, hangsúlyozom csak ha mozgok a kép alsó harmadában egy csík van keresztben?
  • maffi
    egy guest passt kérnék szépen vkitől, akinek ez módjában áll. teszt lenne a dolog, hogy érdemes-e megvennem a játékot vagy túl gyenge hozzá a gépem. nagyon szépen megköszönném és élete végéig a rabszolgája lennék annak, aki megszán. itt pm-ben vagy a [email protected] címen várom epekedve a kódokat. nektek csak pár leütés, de nekem az életet jelentheti. ne legyetek szívtelenek. fázom is meg félek is.
  • böröczk
    Köszönöm!

Közben én így oldottam meg-> töröltem a következőket:

C:\ProgramData\Battle.net folder.

C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net

Ha esetleg másnak is hasonló problémája akadna.
  • sirdond
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon remélem,hogy valami ilyen a célja :)
    főleg ennyiért
  • roland2293
    Hol érdemes megvenni,megrendelni a játékot ?:)
  • trident
    Köszönöm!:)
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Secret Cow levelhez kell esetleg?
  • do2
    Nekem is ez volt a gond. átmentem a laptopomhoz ott 1 pillanat alatt megcsinálta. Az asztali gépemen nagyon lassan csinálta az updatet. Fogtam a laptopról átmásoltam C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net
    battle.net könyvtárat. 85 mega kb. De ha van türelmed kivárhatod itt is csak nagyon sokáig tart mire leszedi.
    Szóval átmásolod, és újraindítod a telepítést, ezt a résszel már nem lesz gondod, már telepíti is a játékot.

• commissioner
  • sirdond
    wow, találtam valami érdekeset :)
    egy különleges item, nem igazán spoileres,de azért tag-be rakom. valaki tudja,hogy ez mi lehet?
  • Mydgard
    Nah Leoric halott, erdekfeszito a story. :P
  • Andrews2007
    Tök jól megy a játék minden klaffolt. Konzolokszervizeseknek is gratula.

A Fekete gomba amit a Katedrális 1. pályáján találunk mire jó? Már a bétában is volt. S accounthoz van kötve.
  • bazs0811
    Kszönöm a sok Pass-t, mivel nem kaptam, kénytelen voltam elugrani megvenni... :D
  • böröczk
    Srácok, segítsetek!

Biztos volt rá válasz, vagy nem tudom, de őszintén nincs kedvem az 500+ hsz-t visszaolvasni.

Beraktam a lemezt, setup futtatása, a következő történik egy ideje: Updating setup files, és semmi, ez van már 10 perce. Megállt a ződ csík a fele előtt kicsivel, villódzik, de semmi, nem folytatja.

Jajjmá, nem kapok levegőt : D
  • Hegi90
    na mindegy, majd akkor az ügyeletes írjon be légyszi, ott van az aláírásomban.
    Meg az ismerősök vegyenek fel