78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kutyu007 #31724 Senki? -
Mar csak 20-30 perc, te linkelted :) -
WD-nek offhand. -
VanDaal #31721 Egyetértek!
Elég dühítő, hogy az ember megveszi a játékot csomó pénzért, és hiába nem akarnék multizni, még a single-hez is a túlterhelt szervereiken át vezetne az út. -
na és hozzunk létre új karaktert vagy mi? :(
nem...az EUs kell -
ecetke #31719 a wanga doll mire jó?
-
nekem csak 75 van. :) -
MrAndree #31717 Előbb-utóbb muszáj lesz. :) -
Valami ötlet/tipp/trükk valakinek, amivel nagyon eséllyel enged be a játék?:) Nekem most folyamatosan error 75 és error 37-et váltogat...! -
amerikai szerver megy -
WD-vel act 2 elején. De felbőszültem azon, hogy a kutyák szart se érnek, úgyhogy kezdtem egy barbárt és megbüntetem a világot. -
kutyu007 #31713 Hiába huzogatom, nyomkodom. Please Help! -
Az szép kis maraton... Hol tartassz most? -
Énis reggel 8 óta bentvoltam. Most vágott ki error 75-el. :) -
Be kell lépni reggel és otthagyni, én fél9 óta bent vagyok, nem merek kilépni :D -
Amúgy másnál is akadozik az Opening videó vagy csak az én gépem gyengus hozzá? -
BigDaddyJoe #31708 Már annyi ideje várja a belépést a game, hogy már egy zergling is beszaladt a képernyőre vinnyogni, hogy léptessen már be a Blizzard -
Amúgy az Index-en meg akarnám nézni a Diablo 3 Launch Party-s videót, de sajnos 404-es hibát ír ki. Csak nálam halt le az Index?
(Mi a franc van ma ezzel az internettel? - Jah, semmi, csak megjelent a Diablo 3
)
-
kutyu007 #31706 Na sikerült bejutni.
Lecseréltem a bal és jobb egérgombokat skillekre.
Hogyan tudom visszatenni hogy sima fegyverrel is támadjon? -
BigDaddyJoe #31705 de legalább a single game ne lenne net függő -
Tudták, hogy ez lesz.
Két választásuk volt:
- beállítanak az első hétre plusz szervereket plusz pénzért. Ezeket aztán - kis túlzással - kidobhatták volna a kukába.
- bevállalják a savat, megmaradnak a mostani szerverparkjuknál és az első hét után minden rendben fog menni.
Nekem sem tetszik ez, nem kell félreérteni, de megértem őket. A para az, hogy szerintem még hétvégén sem lesz minden rendben. -
tlovgem #31703 engem úgy 10edszerre beengedett .. am a trükk az, hogy nem szabad kilépni .. én nem is tudtam a hibáról mindaddig, amíg nem akartam karit váltani. -
BigDaddyJoe #31702 Nálam nem csak elsötétedik, de még a Barbárom se áll a képen. Szerintem az is megunta aztán lement a képernyőről -
óóó a kurva pókfészek :D -
majd aki játszik, az rakhatna fel pár képet a játékról köszi :) -
BigDaddyJoe #31699 Ez egy hatalmas vicc. Mit várt a Blizzard, hogy pár száz ember fellép. Be se enged -
A Blizzard dönti el, hogy mikor játszhatunk!
(Gyerekek ma rossz jegyet kaptatok a suliból, ezért ma nem lesz játék! Szerver kikapcs...
)
-
YakHead #31697 Beszélgetés Blizzardéknál:
1:"Szerinted mennyi szerverre lesz szükség kezdéskor?"
2:"Sokra"
1:"Szerintem az kevés lesz"
-
K, várok. -
Aspyrin #31695 :)
-
Nem, megúsztam. :) -
Na végre, reagált a Blizzard
Blue post:
We are in the process of performing an emergency maintenance for all Diablo III servers to resolve several issues that are currently impacting the game. This maintenance may cause some interruption in communication, ability to log in, use of in-game features, and disconnections. We anticipate all servers will be available for play in approximately 1 hour.
Thank you for your patience.
szóval még kb. 40 perc -
YakHead #31692 Ahogy Carmang kolléga is írja C:\ProgramData\Battle.net -
Huhh... Most tettem le a játékot. 11-es szintű DH-val nyomulok jelenleg.
Baromira addiktív a játék. (Amúgy hogy lehet ezen 10 óra alatt végigszaladni?)
Én minden kis dolgot megnézek és elolvasok, ennek fényében már 5 óra játékidőm van a játékban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És annál a résznél tartok, ahol Leah megint velünk van. Illetve egy Scoundrel is.
Ezután mennyi van még hátra az Act 1-ből? (szigorúan csak Spoilerben jöhet a válasz!) -
raja #31690 de rejtett fájl -
A battlenet -en megy az őrjöngés...hehe...mondjuk most már én stresszelek, egész nap erre vártam, hogy indíthassam és 37 kód, az US szerver valami hosszabb hibát dob...frankó :8
várok :( -
Prof William #31688 Valszeg gőzerővel dolgoznak a hibák elhárításán. Minden kezdet nehéz. Sztem a hétvégére már valószínűleg helyreál a rend. -
ProgrammData könyvárban. -
Több helyen is olvastam, hogy előfordult karivesztés. Szóval esélyes... -
do2 #31685 nektek is szokott olyan csinálni hogy elindítod a játékot play gombra lehet nyomni, a playgomb elsötétedig és nem történi semmi
kinél van még ilyen ?