78998
  • CalebJoe
    ja az első jobb lett volna
  • Noodlee
    Same.
  • hovika81
    Ebben tudna valaki segíteni? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=31171]#31171[/URL]
  • AntiHero
    Amíg nem enged be a szerver, nézegettem a "behind the Scenes" dvd-t. Vannak érdekes dolgok. Pl menü/skill conceptek.
    Képeket spoilerbe rakom. Érdekes dolgok ezek, de játszani jobb lenne :D
  • Carmang
    Nekem most épp logol be, de megállt. Az első két izét kipipálta, a "Retrieving Hero List"-nél megállt.
  • HerrKiss
    Lehet, hogy az a tipikus magyar mentalitás, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is", de engem ez speciel nem vigasztal. Viszont elvárom, hogy ha megveszek egy - véleményem szerint extrém drága - játékot, akkor az első perctől kezdve tudjak vele játszani!!! Azt nem mondhatnám, hogy túlzottan meglepett, mert sejtettem, hogy valami hasonló lesz, utálom az internetkapcsolatot igénylő sz*rokat. Én csak single-ben szeretnék játszani, minek ahhoz net???
    Mérgemben asszem, felteszem a WoW-ot a vendégkártyával :)
  • yesname #31758
    Azért ilyenkor látszik meg, hogy igen is a warez teszi tönkre (már amennyire) a PC játékvilágot. Ugye-ugye ha egy játéknak (amit rengetegen vártak is) jó védelme van, milyen PC-s eladásokat tud produkálni?
    Na most, ha tudnák az emberek hogy warez verzió lesz belőle 1-2 héten belül fogadni mernék az üzletek polcain azért még állna 1-2 ezer darab.
  • berlinboy6329
    kb,max arra jók..Felrobbantani őket...

nálam most pók, acid cloud, soul harvest, gargantuan meg grasp of dead meg zombi kutya van..
  • Carmang
    Felejtsd el a közelharci fegyvert, a skillek sokkal többet érnek.
  • Krisztiam #31755
    most néztem game.co.uk-n ott sincs már belőle :D
  • esgerus
    Meghagytam golyófogónak+sacrifice. Így hatásos, csak sajnos percenként. :D
    Mellette köpőcső meg firebats. :D
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Ti sem tudtok belépni?
    Error 37 meg Error 75 jelenik meg.
  • Carmang
    Nem bírja a strapát a login szerver, ki is van írva a "bréking nyúz"-ba.
    Ez nem titkos tippek, trükkök, meg ráolvasás kérdése :)
  • Noodlee
    Nekem Leoric 2 sárgát is dobott :)
  • TBTPumpa
    Nyugi van már!
    Nem vagy egyedül.
    Itt mindenki játszani akar!
  • Drex
    hát be már be lehet lépni.. aztán error 3006 :)
  • roland2293
    Végig ment az installerem és mikor rányomok a setup.exe-re kiírja hogy Programfuttatási hiba 26 :S Valaki valami megoldást esetleg tud rá ?:)
  • Carlos
    Jaja...
    Viszont nagy tömegben ultimate: 3 kutyát nekikengeded majd felrobbantod a csába. :)

Te mire cserélted le a kutyákat?
  • HerrKiss
    Basszus, kezdek nagyon morci lenni. 17h volt, mikor hazaértem, feltelepítettem, azóta nem tudok belépni! Folyamatosan #37-es hiba (esetleg néha 75-ös).
    Kifizettem egy rakás pénzt ezért a játékért.
    Ez az első teljes árú játék, amit a premier napján megvettem. De valószínűleg az utolsó is. Én JÁTSZANI akarok!!!!
  • TBTPumpa
    Jah tényleg hatalmas, hogy egy hazai webshopban sem kapható már a Diablo 3 (normál változat - CE-ről ne is beszéljünk már).
    Baromi nagy készlethiány van.
    576 ki is írta: Bizonytalan az utánpótlás érkezése!
    Erre azért szépen rácuppantunk, mint légy a szarra!
  • Ferrari23
    Optionsba kell bepipálni nem tudom mit :D:D
  • sz4bolcs
    már mindenem rare szinte, viszont még midnig nem esett unique, se set.. se Soj, se Bul, se Tyrael... bezzeg a 2-ben 26-os szinten már Marával a nyakamba rohangáltam
  • esgerus
    Amúgy ezt én is sajnáltam ,hogy a act 1 felénél már kutyák semmit nem értek. :C De amúgy minden bejön, csak pont ilyen summoner-féle akartam lenni.
  • Dondark
    Beállitod hogy minden sebzést mutasson
  • Santata
    Meglehet nézni valahogy, 1-1 skill mennyit sebez?
  • Carlos
    nem hagyom ott légy nyugodt... Amúgy miért jó az neked ha valaki abbahagyja valamelyik karit?
    Jobb lootod nem lesz, akkormeg?
  • Dondark
    Witch doktornál a jobb clicken eddig a közelharci fegyver volt. Most véltetlenül varázslatot tettem oda, hogyan tudom visszaállitani a sencondery skillel belül nem mutatja :(
  • eLiXir
    örülök hogy az ilyenek otthagyják a wd-t
  • VanDaal
    Én délután 2-től kb este 6-ig tudtam játszani, szóval legalább már a kipróbáláson túl vagyok. Csak aztán elmentem vacsorázni meg szusszantam kicsit és már ez fogadott :(
  • Kiado
    hivatalos installer nekem egyfolytában megszakad és ugyanonnan kezdi a felétől, valaki nem tudna adni torrentes linket a fullhoz?
  • raja
    Csak az a baj ezzel ha nem mozdulsz a karival akkor kivág a szerver
  • Krisztiam #31733
    azért az kemény, hogy már nem lehet kapni sehol :DD
  • Ferrari23
    De lehet be kell kapcsolni előtte elective mod az optionsba ezt nem tudom én se így fejből :D
  • kutyu007
    Thanks! Holnap ha sikerül újra belépnem, kipróbálom.
  • Lack
    Dettó! Ma hozta a futár a cuccot, melóból hazaértem, itthon még tettem-vettem egy kicsit, gondolván, hogy majd este de jót játszok a stuffal. Az előbb települt fel a játék és még a single részt sem tudom kipróbálni az error 37 miatt. Azért ez nem semmi.
  • Carlos
    Hogy lehet a battle.net-en lecserélni az avatar képet?
    (most a Diablo 3 beta-s van és lecserélném valamelyik D3 CE-sre)
  • do2
    hol lehet másik servert választani ?
  • Ferrari23
    Nyomj rá a skillre folyamatosan nyomva egérgombot és húzd ki kis ikon a képernyőre...
  • oneal1
    nem értem a szerverekkel való problémákat, ha annyira telítettek volnának a szerverek akkor pl nekem sem menne rendesen, egyetlen egyszer sem volt vele problémám
  • BoneDragon
    Ez várható volt amennyien megvették. Sőt ezt egy netes játéknál bele kell kalkulálni minden indulásnál. De tényleg dühítő lehet, hogy ennyi pénzt elkértek és...
    Még jó, hogy csak később veszem meg. :)