78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nekm mind megvan -
Megy ez lag nélkül, DH HC karival nyomulok. -
Igen, az tényleg nagy feltörés, hogy minden mob 2000 aranyat dob fixen, és a fegyverek sebzése is fix érték... :D Feltörik jó, de minek?! -
ipon kilopta volna a guest passokat? :DDD nekem is csak 2 wow + d2 lap van... -
Nekem is ennyi volt, átnéztem mégegyszer a dobozt, és semmi. Az iponnál lopják a passokat ezek szerint. :D -
gertitorpe #31799 Sziasztok!
Szeretnék kérni valakitől egy guest passt, akinek van felesleges. Ki szeretném próbálni a játékot, mielőtt megveszem. Köszi :) -
mindegy én várom, hogy feltörjék nincs 15k-m :DD -
Hrigh #31797 Asia megy, go mindenki oda, hátha az is lehal.. akkor aztán senki nem játszik :D -
A bétát még mindig nem sikerült feltörni... szerinted a full-t sikerülni fog? Nemhiszem. -
Kb annyira értek hozzá mint te. Majd meglátjuk... -
neked meg a hozzáértéshez. :) -
Gratulálok a színvonalas megnyilvánulásodhoz. :) -
Nálam asszem csak 3 volt, de csekkolom.
2 wow guest pass,
1 diablo 2 + lod. -
ostoba vagy... :) -
biztos hogy csak 2 papir volt? 5 kell hogy legyen. 2db wow, 2db diablo 3. Es 1 diablo 2 +lod kod. -
Legjobb post:
"DIALBO 3 RELEASE DATE 5/16" -
Hahahaha, ha tudnád mekkorát tévedsz. Két teljesen különböző dologról beszélsz. -
Na az első sokkból magamhoz térve, azt kell, hogy mondjam, hogy brutál jó lett ez a diablo 3. :)
Érdekesség, hogy a CE-mben csak 2 wow guest pass volt és nem is volt diablo 3-as. :D Pedig le volt fóliázva meg minden. Bár lehet az ipon mellett a dzsedik kivarázsolták belőle. :D -
Kb annyit fog érni ez az állandó internet kapcsolat mint AC-nál... Max 1 hétig bírja feltörés nélkül. -
AZ a durva, hogy bnet Energency Maintance topikban 5 percenként 15 új oldal telik be :D -
tlovgem #31784 én is bent vagyok .. a login szerverrel van valami, aki bent van, annak nincs baja, kilépni nem szabad. -
nemtom talán a hackerek miatt -
egyébként nem ajánlom a hc-t,nekem még SK fight közben akkora laggok voltak mint a ház, 5 mp-re állt egyhelyben futottak a dolgok -
De ez az állandó internet kapcsolat most vicc?
Nem fogják megcsinálni Blizzék, hogy ne használjon netetm szervert?
illetve a sima sztorihoz MINEK KELL ONLINE??? -
Hrigh #31780 megy a f@szt... 10 perce retrieving hero list... -
nekem nem
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem rossz az elsőn a fa-struktúra jellegű skill elrendezés.
Lefogadom, hogy ha így adják ki, akkor feleennyi pampogás se lenne, a "miért kapunk meg minden skillt, ez micsoda hülyeség!" témában.
Az elején meg a UI erősst hajazott a Torchlight-ra. Vagy a Torchlight nyúlta a D3-tól?
-
Merész gyerek lennél, ha ilyen állapotok közt HC karit indítanál :D -
Tényleg megy. -
ez az act1 bossfight gyerekek mekkora volt:D
bélanénivel kicsit kemény voltam, én is 3:15 alatt nyomtam act1et,kevesebbre számítottam:))) -

jó vicc
-
Na végre hagyta megkreálni a karim, elkezdem kiélvezni a gamet szép könnyeden HC-n. Semmi rohanás :) -
Cirka 25 percembe telt,de beengedett...ne adjátok fel gyerekek..! Örüljünk annak,hogy legalább a Ctrl+c/Ctrl+v műkszik bent a gamen belül..:)! Mi lenne,ha nem..:D! -
Drex #31771 már megy.. go befele -
En is WD-vel kezdtem es tolom, en mar kezdetektol nem epitettem a kutyakra.
Hanyagolom az allatkert felvonulast.
helyette a 2 elsodleges tamadas a tripla poison dart, es az ugralo pokok.
Ezekhez meg Grasp of the Dead es Soul Harvest hasznalok.
Egy tomegben elnyomom a Grasp-t es utana a soul harvest. Kozben dobalom a pokokat, majd arreb megyek es poisional a legerossebb dogoket tamadom. hogy ne csak aoe legyen.
Egyelore ezzel a komboval jol haladok, kesobb kiderul mit er.
-
oké, azt nem lehet vhol beállítani ,hogy mutassa skill választásnál ,hogy fegyver sebzésének hány százalékát adja? -
YakHead #31768 Jaja, még az Authentikációs Kredencet kipipálja és a Heros list-nél behal:D nembaj, jövőhétre megjavul:D -
Középsőnél van olyan csík, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!corruption. Szóval gondolkodtak Bioware/Fable szerű szarságban. De jó, hogy elvetették! -
Dondark #31766 hogyan tudom kivenni a varázslatot a secondery attackból???? :) -
Próbáld az ugró pókokat... überek. :)