78998
  • mukika
    Bashiok: Asia is on its way back, and we're hoping to see some improvements and then implement those changes to the other regions.

Bashiok: We're aware players in EU are stuck at retrieving characters, or seeing an empty character list. Investigation underway.

• titani
    HÉ..de hát holnap Szerda lessz ...
    ami Blizznél a karbantartási nap , nem ?
  • Aradebil2
    egyébként engem max 5 percek után mindig be engedett szal ne adjától fel, ha bejutottok onnan minden sima
  • Prince23
    Retrieving Hero List...

legalább nem errorozik
  • Hypo #31960
    Persze lehetett számitani rá ez nem kérdés. Csak az a szar, hogy az ilyen húzásokra már csipőből számítunk ezért se fognak megszűnni. Ez van, de majd holnap már minden szép napos lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Bármire van 8 nap elálási garancia, amit neten rendelsz, kivéve a, na mire nincs??!
  • Aradebil2
    gyerekek a jeweler act1ben jön? mert megtaláltam a kiskocsiját,meg megkaptam tőle a questet hogy valami bot kell neki, de aztán eltűnt a kvesztje, a nőci meg sehol :S
    egyébként 4:30, magdi anyusig
  • Sir Quno Jedi
    És ezzel most úgy mégis mire akarsz kilyukadni?!
  • darth devil
    Lehetett számítani erre? Igen. Akkor min is megy itt a rage? Kell ezután fizetni a játékért? Nem. AKkor mi a probléma? Aludj, dolgozz, csinálj valami mást.
  • PiszkosFred
    Na oke, igazad is van, de amig a szamitogepes jatekokkal valo jatszadozas szorakozas gyanant nem kotelezo, mint az ado, vagy nem fegyvert tartva a halantekodhoz kenyszerit ra valaki, addig azt azert fogadjuk el, hogy mindenki magara vessen, ha "bedol" a nagy, csunya es gonosz cegek marketinggepezetenek. :) Annyira tudhato volt, hogy a D3 elso napja igy fog telni, az lett volna a meglepo, ha nem lett volna gond. Es ehhez nem kell diploma, se einsteni tudas, siman csak jozan paraszt esz.
  • Sir Quno Jedi
    Titan Quest-emben VOLT karbantartás??!?!? SOHA! Miért is... Hmmm... Nem is értem.
  • who am I 7
    fakje megy xD
  • Masakari
    karbantartás mi?azért tudnak egyesek belépni...
  • Prof William
    Csütörtök estére (akkor jön meg) hátha kijavítják.

Most itt osztom a pénzt nagy nyugodtan, de meg merek esküdni hogy ha csütörtök este is ez lesz akkor jövök ide ragelni. :)
  • Sir Quno Jedi
    Engem nem is annyira a blizá zavar, az egy fisfos töketlen wowpénznyomda cég, leszarják, hogy nekünk mi fáj, csak kaszálnak, ez a dolguk, rablókapitalizmus vanik, étemén. Akik zavarnak azok a kéretlen jogvédő fattyúk, akik védik őket. NA AZOKAT gyűlölöm (és még fizetést sem kapnak érte, az a szép benne, csak szimplán szorgalmasak ÉS agyhalottak).
  • drholmes
    Bejutottam, de eltűnt a délután generált karim. Ostoba módon, azt mondtam, hogy back, erre jelentkezhetek be újra. :)
  • who am I 7
    ne is mond.... én is ezt mondtam...de a wirágbolt elleni harc az mindenek felett van!
  • darth devil
    Ennyi hiszit. :D Szörnyű, karbantartás van, most megáll a világ. :D
  • Hypo #31946
    mondjuk ilyen erővel 4 napp al korábban is kiadhatták volna:))
    na de bizzunk benne hamar elfelejtődik
  • BladeW
    Komolyan mondom ez jobban szórakoztat, mint maga a játék.
  • Prof William
    Emberek ez még csak az első nap.

Biztos meg fogják oldani a dolgot a hétvégére.
  • Masakari
    nekem is ugyan itt akad be,az a poén haveromat meg beengedte, FU blizzard
  • Klemice
    dik, ja!
  • Sir Quno Jedi
    Én bárhol megemlítettem anno fentartásaimat ezzel az állandó online jelenlét kell egy szingli játékhoz koncepcióval szemben, mindig jöttek a teli pofával fikázók, hogy hát de hűűűje vagyók, me nettye mindenkinek mindig mindenhóóó vaaan és lesz szerver is me a blizááánaak az az érdeke és tutira lesz, me ők a blizááá stb.-stb. Ezt hallgattam hónapokon át. NA MOST HOL VAN EZ A SOK KÉRETLEN KÖCSÖG?!?!? Mé nem jön elő és kér töredelmesen bocsánatot szépen, vagy köpi le magát?! He?
  • hapi
    értem köszi, akkor várok
  • cleric
    Nekem megyen!
  • hapi
    Egyébként Company of heroes van vagy 7 éves program és a steam leárazások miatt ott sem lehet belépni és laggol még a chat is.
    Persze ott is köteleznek mindenkit online kapcsolatra, azt is aki csak single játszik. Ez van ha birka a nép...
  • rage
    A következő gépen próbáltam ki guest passal, csak úgy érdekesség kedvéért: P4 2.8 GHZ, 2 GB RAM, GEF 7600GT, XP SP3
    Közepes grafikán simán játszható, némi meglepetésemre.
    Csak az elején szól a videokártya miatt, hogy ez a minimum alatt van, de nincs jelentősége.
  • mucsácsó
    Itt akad meg mindenkinek igazából... :D
  • Hypo #31935
    mondjuk erre szerintem a sorry kicsit kevés legalább egy deeply:)
  • hapi
    connected battle.net server check
    authenticate check
    retrieving hero list itt várok 10 perce

érdemes várni vagy kezdjem előlről?
  • AntiHero
    Viszont olyan helyen vagyok ahol nem is jártam :s
  • Masakari
    Azért poén hogy ember fia megveszi "jó" pénzért és azt kell néznie hogy "server is busy at this time" fu blizzard.
  • mucsácsó
    Ráadásul nem két fillérért. (jó, valakinek ez egy balaton szelettel egyenértékű kiadás, de szerintem ezt a legtöbben nem mondhatják el a fórumban itt. Főleg akik fiatalabbak, és még keresetük sincsen.) Szóval igen, azért jogos a kurvaanyazás, mert a fasznak kellett erőltetni ezt az egész online-osdit a blizzardnak is, ha beletörik a bicskájuk...
  • Hypo #31930
    csendben követtem itt a fejleményeket, blizz ha ugyan azt a preciz munkát tette vlna bele ebbe a server dologba mint amit tett a marketingbe és magába a játékba hát ma ők lettek volna az Istenek.

Mondjuk a pénz már a zsebükbe..:)
  • AntiHero
    Na engem beengedett
  • SLICK
    bocs ha volt már, hát én besírtam :D

http://index.hu/video/2012/05/15/se_eves_se_pisi_se_kaki_csak_diablo_iii/
  • Ragnar360
    latom az altala krealt temp mappat, tel van dllel és amiböl lesz a mpq ecetra...am nehogy azert nelegyen szar mert viszonylag gyakran feldobalja a Below minimum sys. req. ablakot, leokézgatom, de vhogy ujraelökerül :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ja, az a gyökér, aki pénzért szolgáltatást vár. SZép új világ van, mondhatom...
  • cleric
    Nincs DVD-d?