78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Bashiok: Asia is on its way back, and we're hoping to see some improvements and then implement those changes to the other regions.
Bashiok: We're aware players in EU are stuck at retrieving characters, or seeing an empty character list. Investigation underway.
-
titani #31963 HÉ..de hát holnap Szerda lessz ...
ami Blizznél a karbantartási nap , nem ? -
egyébként engem max 5 percek után mindig be engedett szal ne adjától fel, ha bejutottok onnan minden sima -
Retrieving Hero List...
legalább nem errorozik -
Persze lehetett számitani rá ez nem kérdés. Csak az a szar, hogy az ilyen húzásokra már csipőből számítunk ezért se fognak megszűnni. Ez van, de majd holnap már minden szép napos lesz. -
Bármire van 8 nap elálási garancia, amit neten rendelsz, kivéve a, na mire nincs??! -
gyerekek a jeweler act1ben jön? mert megtaláltam a kiskocsiját,meg megkaptam tőle a questet hogy valami bot kell neki, de aztán eltűnt a kvesztje, a nőci meg sehol :S
egyébként 4:30, magdi anyusig -
És ezzel most úgy mégis mire akarsz kilyukadni?! -
Lehetett számítani erre? Igen. Akkor min is megy itt a rage? Kell ezután fizetni a játékért? Nem. AKkor mi a probléma? Aludj, dolgozz, csinálj valami mást. -
Na oke, igazad is van, de amig a szamitogepes jatekokkal valo jatszadozas szorakozas gyanant nem kotelezo, mint az ado, vagy nem fegyvert tartva a halantekodhoz kenyszerit ra valaki, addig azt azert fogadjuk el, hogy mindenki magara vessen, ha "bedol" a nagy, csunya es gonosz cegek marketinggepezetenek. :) Annyira tudhato volt, hogy a D3 elso napja igy fog telni, az lett volna a meglepo, ha nem lett volna gond. Es ehhez nem kell diploma, se einsteni tudas, siman csak jozan paraszt esz. -
Titan Quest-emben VOLT karbantartás??!?!? SOHA! Miért is... Hmmm... Nem is értem. -
who am I 7 #31953 fakje megy xD -
Masakari #31952 karbantartás mi?azért tudnak egyesek belépni... -
Prof William #31951 Csütörtök estére (akkor jön meg) hátha kijavítják.
Most itt osztom a pénzt nagy nyugodtan, de meg merek esküdni hogy ha csütörtök este is ez lesz akkor jövök ide ragelni. :) -
Engem nem is annyira a blizá zavar, az egy fisfos töketlen wowpénznyomda cég, leszarják, hogy nekünk mi fáj, csak kaszálnak, ez a dolguk, rablókapitalizmus vanik, étemén. Akik zavarnak azok a kéretlen jogvédő fattyúk, akik védik őket. NA AZOKAT gyűlölöm (és még fizetést sem kapnak érte, az a szép benne, csak szimplán szorgalmasak ÉS agyhalottak). -
drholmes #31949 Bejutottam, de eltűnt a délután generált karim. Ostoba módon, azt mondtam, hogy back, erre jelentkezhetek be újra. :) -
who am I 7 #31948 ne is mond.... 
én is ezt mondtam...de a wirágbolt elleni harc az mindenek felett van!
-
Ennyi hiszit. :D Szörnyű, karbantartás van, most megáll a világ. :D -
mondjuk ilyen erővel 4 napp al korábban is kiadhatták volna:))
na de bizzunk benne hamar elfelejtődik -
BladeW #31945 Komolyan mondom ez jobban szórakoztat, mint maga a játék. -
Prof William #31944 Emberek ez még csak az első nap.
Biztos meg fogják oldani a dolgot a hétvégére. -
Masakari #31943 nekem is ugyan itt akad be,az a poén haveromat meg beengedte, FU blizzard -
dik, ja! -
Én bárhol megemlítettem anno fentartásaimat ezzel az állandó online jelenlét kell egy szingli játékhoz koncepcióval szemben, mindig jöttek a teli pofával fikázók, hogy hát de hűűűje vagyók, me nettye mindenkinek mindig mindenhóóó vaaan és lesz szerver is me a blizááánaak az az érdeke és tutira lesz, me ők a blizááá stb.-stb. Ezt hallgattam hónapokon át. NA MOST HOL VAN EZ A SOK KÉRETLEN KÖCSÖG?!?!? Mé nem jön elő és kér töredelmesen bocsánatot szépen, vagy köpi le magát?! He? -
hapi #31940 értem köszi, akkor várok
-
cleric #31939 Nekem megyen! -
hapi #31938 Egyébként Company of heroes van vagy 7 éves program és a steam leárazások miatt ott sem lehet belépni és laggol még a chat is.
Persze ott is köteleznek mindenkit online kapcsolatra, azt is aki csak single játszik. Ez van ha birka a nép... -
A következő gépen próbáltam ki guest passal, csak úgy érdekesség kedvéért: P4 2.8 GHZ, 2 GB RAM, GEF 7600GT, XP SP3
Közepes grafikán simán játszható, némi meglepetésemre.
Csak az elején szól a videokártya miatt, hogy ez a minimum alatt van, de nincs jelentősége. -
Itt akad meg mindenkinek igazából... :D -
mondjuk erre szerintem a sorry kicsit kevés legalább egy deeply:) -
hapi #31934 connected battle.net server check
authenticate check
retrieving hero list itt várok 10 perce
érdemes várni vagy kezdjem előlről? -
Viszont olyan helyen vagyok ahol nem is jártam :s -
Masakari #31932 Azért poén hogy ember fia megveszi "jó" pénzért és azt kell néznie hogy "server is busy at this time" fu blizzard. -
Ráadásul nem két fillérért. (jó, valakinek ez egy balaton szelettel egyenértékű kiadás, de szerintem ezt a legtöbben nem mondhatják el a fórumban itt. Főleg akik fiatalabbak, és még keresetük sincsen.) Szóval igen, azért jogos a kurvaanyazás, mert a fasznak kellett erőltetni ezt az egész online-osdit a blizzardnak is, ha beletörik a bicskájuk... -
csendben követtem itt a fejleményeket, blizz ha ugyan azt a preciz munkát tette vlna bele ebbe a server dologba mint amit tett a marketingbe és magába a játékba hát ma ők lettek volna az Istenek.
Mondjuk a pénz már a zsebükbe..:) -
Na engem beengedett -
bocs ha volt már, hát én besírtam :D
http://index.hu/video/2012/05/15/se_eves_se_pisi_se_kaki_csak_diablo_iii/ -
Ragnar360 #31927 latom az altala krealt temp mappat, tel van dllel és amiböl lesz a mpq ecetra...am nehogy azert nelegyen szar mert viszonylag gyakran feldobalja a Below minimum sys. req. ablakot, leokézgatom, de vhogy ujraelökerül :DDD -
Ja, az a gyökér, aki pénzért szolgáltatást vár. SZép új világ van, mondhatom... -
cleric #31925 Nincs DVD-d?