78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Igen, a battletag-es táblát én kezelem! (eredetileg szabadon módosítható volt, de amikor kellő káosz volt már a doksiban, akkor módosítottam csak olvashatóra) -
Ha már itt tartunk, minden játék lehet akár szerepjáték is. A játékostól függ "mit játszik ki" a játékból ;] képzelőerő és kreativitás függvénye minden. -
DirectX le van frissítve ? :)
DX Updater töltsd le futtasd frissít e.
Esetleg shotot tehetnél fel valahova hogy hogy is néz ki valójában ;] -
Baldurs Gate 1-2 az igen az szerepjatek! de Diablo soha nem akart olyan lenni ennyi. mindkettot lehet elvezni ennyi -
Köszöntem! -
Kiado #32159 Már 2 szer felraktam ezt az amd hotfixet, de semmi változás ugyanúgy játszhatatlan, pixeles... :( -
PÜ bélanéni-nek ha jól rémlik ő kezeli. -
Lehet buta a kérdés, de a BattleTag -es táblázatba miként lehet bekerülni? -
temes69 #32156 jah és még egy kérdés: nekem nincs gond a grafikával megy meg nem is szaggat, de minden maxra tolva is nekem kicsit low textúrának tűnik. ez direkt ilyen hogy minden gépen fusson? -
Newfronter #32155 Úgy variálod hogy átváltod őket. :) Ilyen egyszerű, de nem mindegy mit használsz, és milyen helyen. A legjobb kombinációt kell megtalálnod...
De szerintem nem lesz ez olyan egyszerű mégsem, mert keményebb fokozatokon nem kevés fog CSAK ezen múlni!!! -
temes69 #32154 hali,
ezen az új fejlődési rendszeren agyalgatok. hogyan lesz itt többszázféle variáció? adott szinten kapom a skilleket meg a rúnaköveket. hogy lehet ezzel variálni? valaki írja már ide, mert nem bírok rájönni. igaz még csak egy 10es witch doctorom van:) -
who am I 7 #32153 ez vmi nagyon xar...10ből 10x egymás mellett a lejárat...hát hogyne :D:D:D:D:D nem 1 percet játszottam a dióval....de sosem volt rögtön a lejárat mellett a köv lejárat...hagyják már ezt a xart :D:D:D:D -
Mr. Perfect #32152 Nálam is ugyanez a probléma Ati HD2600-as karival. Sajna nálam a 12.4a hotfix driver se segített. Lehet le kéne cserélnem a kártyát, lassan már ugyis nyugdíjas lesz olyan öreg. :) -
szerintem az arcane orb kapni fog egy nerfet.. lényegesen erősebbnek látom az összes többinél(normálon). még úgy is hogy ennyire zabálja az ap-t..
aztán lehet hogy nightmare-en megváltozik a véleményem, de jelenleg egyklikkes a wizard -
Üdv, tudna valaki egy Guestpass-t adni?
Vásárlás előtti tesztre kellene.
Köszönöm előre is. -
Lack #32149 Skynet? ajjaj már megyek is. Jó ez a játék, nekem tetszik. -
Skynet meg a többi nolifer ragekid már osztja az észt itt a játékhírek rovatban, álljatok sorba hátha jut nektek is.
Én nem fedeztem fel túl sok különbséget az 1-hez képest, bár azzal sem sokat játszottam. Mondjuk az Ördög mindig a részletekben lakozik
-
Nem is értem miért nem csináltak még abból a stílusból még több részt ... nekem az igazi RPG élmény volt. Meg volt a jó harc, a szerteágazó történet, az interaktív játéktér (elhúzgálhattad a tárgyakat, pl szénabálák alatt csapóajtó, tárgyak), rengeteg titkok, rejtett dolog, rengeteg beszélgetés, stb-stb. Jah, és a teleport rendszere, a 2 hordozható, ledobható tárgy közötti ugrálás, fenomenális :)
Még mai is megállja a helyét grafikailag ... sőt, van hozzá teljes magyar fordítás. Aki akar egy jó élményt, az pótolja be :)
Kár, hogy a folytatása lebutított mindent ... -
Prof William #32146 A www.gamestore.hu-n is hasonló árban van. -
Kiado #32145 Thx, szedem izibe. :) -
VGA Driver Hotfix -
Kiado #32143 Oks köszi a válaszokat!
Aki esetleg még nem rendelt Diablo 3-at, itt csak 13 ezer ft (+1000 ft szállítási díj) és már holnapra hozzák ha ma 13 óráig leadod a rendelést:
D3 -
Rakj vissza egy régebbi drivert, vagy 12.4-es hotfixet. Mivel gondolom 12.4es drivered van fent, és amiatt bugos a graf. De lehet, hogy tévedek. -
Fix lentebb egy kommentben, ATIknal sajnos megint a szokasos hercehurca van. -
nins butított graf -
Kiado #32139 Most indítottam el start edition, létezik, hogy a starter miatt butított a grafika, vagy ennyire fos a gépem? Ha 800*600 nál nagyobb grafba rakom akkor minden kék pixeles és semmit nem látok, de még 800*600 ba is valahol pixeles kockák vannak, ez mitől lehet?
Gép: dual core 2800 mhz, 4096 mb ram, ati radeon 3800 vidikártya (512 mb)
Grafikában úgy látom, mint kb. diablo 1-et :S -
Divine Divinity jó,hogy említed ez az egyetlen game ami kb. egy szinten van a dió 2-vel, tényleg nagyon jó játék. -
nah este összehoztam egy 28as barbárt, elég baba a cucc, bár elterveztem hogy mekkora állat leszek és a megjelenés napján nem fogok lefeküdni és tolom végig, de 4 kor valami szerverleállás volt.
Blizz gondoskodik az egészégünkről gyerekek:D
-
Bhalage #32136 ja tág fogalom, én szeretem az rpgt, szal d3ban is megprobalok rpgzni ^^ meghallgatom az npcket, varosban nem rohanok^^ ami tetszik a jatekban, hogy milyen pillanatok alatt at tud menni ilyen megahent- kúrvasok enemi-fast paced eksönbe a dolog. ezt hianyzott a korabbi reszekbol. -
Az első rész még hangulatos volt azzal a koppintott Diablo style zenével. De itt már elborultan telepakolták minden szarral .... meglátjuk. Max majd nyáron kipróbáljuk :) -
sata75 #32134 nem lenne az olyan rossz, csak az az árnyék amit említettél:) na az most mindent elnyom. -
Nálam Witcher2 szerepjáték meg nem is, nem sokkal "bonyolultabb" mint a D3. Teljesen mindegy hogy nevezzük, akár történetalapú kaland-akció-RPG-nek is lehetne, tök mindegy, ennek kurva nagy jelentősége van? A Skyrim lehet hogy nagyobb, nyitottabb, több skill meg lehetőség van stb... de számomra ebben is, abban is egy alternatív szerepet játszol, ennyi. Számomra csak egy említésre való mérce van, mennyire jó/szórakoztató a játék.
-
BladeW #32132 Pont a minap néztem gameplayt a Torchlight2 bétából, és hát siralmas, nem tudok mást mondani. Az első rész nagyon tetszett, de a második (még ha nem vetülne rá a Diablo3 árnyéka akkor is) egyszerűen rossz. -
Nem csak fekete és fehér létezik ... RPG műfajon belül sem. Különben az RPG műfajba sorolt játékok 90%-a nem lenne az :) -
Jaja még abban is több Rpg elem van mint a dioban. -
Na, így kell végigjátszani egy Diablot :)
Bár én csak este 9-kor kezdtem el, haverral nyomtuk elejétől, hajnal 1-ig jutottunk el a Skeleton King leveréséig :)
Szerintem nem volt olyan zeg-zug, ahova nem néztünk be. És kérdeznem sem kellett (ő 35 én 33 éves), mikor elértünk egy lejárathoz, hogy vissza akarunk e fordulni a megmaradt sarkokat is kiguberálni :D
A sok mai gyerkőcnek ez lehet unalmas ... mondjuk nekem meg a tucat FPS-ek (CoD és társai) kva unalmasak (kivéve BF ;) ). Én végre örülök, hogy a D2 után egy méltó izometrikus nézetű hack'n slash RPG érkezett, mert az elmúlt évek termései borzalmasak voltak (pl Sacred és társai) ... kivéve persze az egyik másik kedvencemet, a Divine Divinity-t (ami inkább egy Diablo és Elder Scrolls ötvözet, és kva jó még ma is).
Akinek nem jön be az majd mehet Torchlight 2-zni, hajrá :) -
BladeW #32128 Na igen, nekem már a mass effect sem volt rpg, az még is közelebb áll a műfajhoz, mint a diablo -
"Ez egy remekmű és sértés lenne más szenny RPG-khez hasonlítani!"
Nem akarok vitatkozni, de a Diablo mióta Rpg? Van benn pár elem, de olyan messze áll a vérbeli Rpg-től, hogy ihaj. Az Rpg ott kezdődik, hogy Bulder's Gate, Planescape torment bár a fórumozók zöme nem is élt mikor ezek megjelentek. Félreértés ne essék jó játék ( a legjobb) a Diablo 3 a maga stílusában, de Rpg-ként egy nulla a fenti játékokhoz képest, hiszen ez nem is Rpg, csak vannak benne Rpg elemek. -
Bhalage #32126 mindenki ugy jatszik ahogy szeret, en pl kimondottan korbemegyek a teruleten (clear+explore) mindig mielott a questeket megcsinalnam -
Bhalage #32125 Ez egy remekmű és sértés lenne más szenny RPG-khez hasonlítani!
mert ez egyaltalan nem rpg :o hanem egy eksonhent game