78998
  • s0n1c
    ne magyarázd meg -.-
  • Snomag
    A kuldeteses reszt annyira nem nezegettem. Felveszem a kuldiket aztan csinalom, en ennyit fogtam fel az egeszbol :D

A waypontokat onnan tudod, hogy melyik van meg, hogy fel is vilagit amikor kozel mesz hozza, valamint ha ugye a varosban rajta allsz akkor listazza :p

Runakat meg azert nem rakja be automatikusan, mert tobb runa is van egy skillhez, de neked kell kivalasztani, hogy melyiket hasznaljad. Attol, hogy van 5runad, nem azt jelenti, hogy mind az 5 aktiv :p Ja igen es az uj nem feltetlen jelent jobbat, csak mas.
  • AntiHero
    Azért az Act2-be lehet szopogatni..De legalább nehéz
  • skinnyman
    Ezek viszont még mindig nem teljesen világosak hogy hogy működnek, valaki felvilágosít? :)
  • Omlás
  • s0n1c
    Nyílván, mindenkinek más az ízlése, de, akinek ez nem tetszik az burnyák.
  • Omlás
    A PoE-vel sincs semmi bajom, játszottam vele de engem special nem fogott meg a légköre/hangulata.

Amúgy maradjunk szerintem annyiban a D3 az elején egyszerűnek tűnik de messze nem az ahogy belemerül az ember megtapasztalja ;]

Persze mindenkinek más az ízlés így lehet neked nem tetszik ez a rendszer ezzel sincs semmi gond ;]
  • Laza
    Már elég régóta tudja mindenki, hogy a kihívás a normál fokozat után kezdődik.
    A PoE meg olyan bénán mozog, mint rokkantnyugdíjasok a Tescoban ... valaki beéri azzal is :)
  • Omlás
    Igen így gondoltam :] lehet kicsit hülyén fogalmazom meg de nem vagyok épp teljesen fitt és kipihent nézzétek el :P
  • Omlás
    Persze idővel ha kitapasztalja az ember mi micsoda nem lesz ennyire bonyolult de fix kombók szerintem nem nagyon lesznek mert helyzetenként változhat melyik skill párosítás a kézenfekvőbb :)
  • Newfronter
    De, így van. Ő arra írta, hogy milyen skill+rúna kombót válasszon továbbjutásra. Egyáltalán nem mindegy, és nem is könnyű a dolog, mert tesztelni kell, és a "tesztelés" halálos is lehet. :)
    Ennél könnyebben nem tudom elmagyarázni. :)
  • Omlás
    Dehogynem, csak helyzet függő meg játékos függő kinek melyik skill jön be illetve melyik az optimális ahogy haladsz előre egyre több skill+runa opció van így el el gondolkozik az ember, hogy na most akkor melyikeket használjam :]

Így értettem ;]
  • skinnyman
    Miért, itt nem úgy van hogy bármilyen skillt meg ilyesmit bármikor át lehet variálni (így sosem lehet elcseszni)?
  • Newfronter
    Így igaz! Szépen nehezedik a játék, ha mész előre! :)
  • Omlás
    Amúgy az elején amíg alig vannak skillek meg rúnák én is úgy voltam vele lehet, hogy egyszerű lesz de azért lvl 17 környékén már el el tud tölteni az ember perceket, hogy na most melyik variációval menjek tovább
  • Hypo #32189
    azok a tranzakcioval keresnek csendben szepen lasd Blizz,
  • Snomag
    Baromi konnyu az eleje, de ahogy haladsz elore ugy egyre nehezedik. Szoval ha kihivas kell, csak egy kis turelem :p

A Blizzard mondta meg valahol, hogy ok nem hivei a tutorialoknak, de kis bevezetes azert mindenkepp kell, szoval az Act1et tekintsd ugy normalon mint egy tutorialt :p
  • who am I 7
    ja igen és indíts egy HC melee karit..ha végigvitted infernot is, szólj :D
  • titani
    Nah a kínaiak ellepték az aukciósházat .
    minden alacsony bid-re rá bid-elnek egyből pár goldot...
    / vagy lehet valamelyk kisebbség ? /
  • who am I 7
    játszál barbárral vagy monkkal...vagy WD...normálon nem lesz nagy kihívás..de már ACT2 után szépen nehezedik az..ha pedig 4-en vagytok coopba..még keményebb.Grafikailag van egy modom, amivel qva jó régi diablós hangulat érhető el vele.Sokkal lejjebb veszi a színeket komorabb és élesebb...a butcherhez vezető pályák iszonyat hangulatosak voltak így, látványra is meg zeneileg is.Path of exile grafikailag realisztikusabb igaz, meg szebb, de a mozgások és skillek iszonyat bénák benne...a monszták meg a krakterek kicsit parasztosak..fantáziátlanok ráadásul.Zeneileg meg közepes....
  • ZsZso
    Valaki említette, hogy a konzolokszervize nem küldött ajándékkupont. Tényleg nem. Kifaggattam őket, s a következő válasz érkezett:

"Nem gyártattunk le kulon erre kupont, hanem a rendelésed megvan a rendszerünkben, tehát, amennyiben ha rendelsz vmit elég csak erre a rendelésre a neveddel hivatkozni egy masik megrendelesnel, s irjuk is jova az 1000 ft kedvezményt részedre."
  • bazs0811
    Off: AMD-ATI párosom van kb. 10 éve és soha semmi gondom nem volt...persze attól még másnak lehet...
  • Omlás
    Nincs mit ha a 12.2 nem oldja meg akkor próbáld a 9.3-at úgy néz ki a HD3800-as széria jelenleg valamiért azzal a driverrel hajtja jól a D3-at. Elég érdekes mert az a driver nem egy mai fejlesztés :D
  • Voyager5
    Na az ilyenek miatt nem lesz sosem AMD-m, meg ATI-m.
  • Omlás
    Játszottál vele amúgy?
    A "túl egyszerű" jelzőt majd akkor mond szerintem ha legalább 2 ACT-ot végigtoltál esetleg HC karival ;]

No offense természetesen ,]
  • Kiado
    Köszi, most szedtem le 12.2 t is valaki írta lentebb, lekapom ezt is, hátha megoldja.
  • hapi
    Hát ez nálam nem ok. Egyre kevésbé tetszik nekem ez a diablo 3 azt hiszem inkább Path of Exile lesz a kedvencem Ez túl egyszerű és semmi kihívás...
  • BoneDragon
    Az lehetséges, azért pakoltak rá egy keveset.
  • Omlás
    Kicsit utána keresgéltem a következő opciók segíthetnek:

Jelenlegi driver Uninstall
    Gép restart
    9.3-as driver feltelepít

Másik opció:

Van akinek segített képarány 16:10 re állítása, illetve az ablakmódban való futtatás nem fullképernyőn.

A 9.3-as driver sokaknak megoldotta a problémát.

GL ;]
  • Kiado
    Én tegnap 9 kor adtam le a rendelést akkor még csak 13 ezer volt, ma reggel hívtak, hogy holnapra itt lesz. Lehet elvittem utolsót?
  • Avenger
    Ha jól látom nincs is raktáron, csak előjegyezhető.
  • BoneDragon
    Az igen. Tegnap linkeltem ezt az oldalt és akkor még csak 12990 volt. Gyorsan rápakoltak egy kicsit. :)
  • Avenger
    Megpróbálhatsz egy régebbi catalystot feltenni akár. Olvastam olyanról, akinek a hotfix nem volt jó, de egy régi driver igen. 12.2-es vagy régebbi bejöhet.
  • Kiado
    http://kephost.hu/share-7144_4FB36E82.html
  • Kiado
    ez 800*600 on, ha nagyobbra állítom akkor csak kék az egész képernyő szinte
  • do2
    valahogy a játék közben belehet lépni mondjuk egy hun chanelba ?
  • Omlás
    Dokumentumokon belül elvileg csinál egy Diablo 3 könyvtárat azon belül valahova, ha jól emlékszem :)
  • Omlás
    Ez nem GW2 ez DIO3 :] itt nem változnak a spellek attól, hogy más fegyvert használsz a sebzést természetesen befolyásolják a fegyver statjai.
  • Kiado
    DX-et nem engedi frissíteni, azt írja ugyan ez a verzió van.
    Screenshotot ha csinálok melyik könyvtárba menti a game?
  • hapi
    Szal ha magicannel más fegyvert veszek fel mondjuk kardot akkor is ugyan úgy magic missile-vel támadok? Ez milyen már? A kard statjai számítanak olyankor?