78998
  • Voyager5
    Akkor ezzel kevertem.
  • Zsoltika 007
    Én egy memória tesztet lefuttatnék aztán ha minden ok lehet még merevlemez hiba vagy vírus.
  • Zsoltika 007
    Ezt nem tudtam. Én azt hittem itt is minden itemnek megvan a statja. Csak a nehézség arányában változik valamennyit. De így is baromi nehéz belőni az árát. Valami átlagot mutathatna hogy az ennek megfelelő cuccok mennyiért vannak bent. Így baromi nehéz.
  • ddany7
    act I vége kicsit olyan semmilyen lett, mármint questek után nem ezt a videót vártam.
  • DjScott
    skacok vki help pls... állandó kék haláljön be még win betötésnél is. azt már sikerült megoldanom de most meg ez van :diabloIII was unable validate core datafiles és ez bejön 2-3 szor és megint kék halál
  • sirdond
    singleben igen, de bnetre nem engedett fel azonos kulccsal két különböző ip-t
  • botyika
    az mondjuk égő...
  • Falabu #32237
    Sziasztok, nem stílusom a kuncsorgás, de ha valaki esetleg tudna nekem küldeni egy guest passt, annak nagyon tudnék örülni. mindenféleképp kiszeretném próbálni, mennyire bírja a gépem, mielott megveszem.
  • r4pt0r
    Remélem azt látjátok hogy wowban fix itemstatok vannak, itt meg mindegyik random? Szóval hiába van valaminek neve, lehet hogy közel se az amire számítasz.
  • Zsoltika 007
    Lanozni lehetett talán. (erre volt a spawn install az 1-nél is) Bneten szerintem nem.
  • Voyager5
    Régen a Dio II-vel azthiszem lehetett 1 accal többen játszani. De lehet, hogy totál rosszul emlékszek.
  • Zsoltika 007
    Nem lehet az item nevére keresni. Pl kiesik egy bow ami 22 dps-t nyom mondjuk 1 socket-el. Ilyenkor nem tudod beírni a nevét hogy ha van bent akkor kb mennyit ér, hanem ki kell választani a class-t aki használja majd ott a 2 hand weapons/bow és ott végig lapozgatni több oldalt mire megtalálod ugyanezt vagy ehhez hasonló képességűt. (hogyha buyout alapján rendezem mondjuk növekvő sorrendbe a találatokat) Wowban ez annyival meg lett oldva hogy csak beírtam a cucc nevét és már ki is dobta hogy mennyiért vannak bent.
  • PiszkosFred
    Te se hasznalod a hugod szemelyi igazolvanyat (remelhetoleg) ha a rendor megallit, csak azert mert egy lakasban laktok es testverek vagytok. Egy account, egy jatek, egy ember. Van guest pass-od, azt add oda neki, vagy pedig osszatok fel/be az idotoket.
  • Zsoltika 007
    Ez manapság mindenhol így megy. (steam, bnet, origin, xbox live, stb stb)
    1 megvett játékkal egyszerre csak 1 ember játszhat.
  • botyika
    mért, a wow accountoddal hányan játszotok? :D
  • botyika
    mi vele a baj? én még nem néztem.
  • ricsa008
    hm a blizz től azért nem vártam ilyen k...g megoldást... :(
  • Bhalage
    nekem kúrvára nem tetszik az AH, ez egy fos (vagy nem szoktam meg hozza elegge^^)
  • Zsoltika 007
    Elég érdekes lenne ha lehetne ilyet csinálni. :)
  • ricsa008
    de gondolom ő meg akkor már ezzel a key-el nem tud magának másik battlenet accot csinálni... magyarul ő sehogysem tud vele játszani...
  • Zsoltika 007
    Nekem valahogy érdekes ez az ah. Persze én a wow ah-jához szoktam hozzá. Nem rossz, de baromira hiányzik hogy névre is lehessen keresni hogy az adott stuff - ha van bent, akkor mennyiért található. Így meg egy csomót kell lapozgatni, meg nézelődni. :(
  • botyika
    1 accal nem lehet ketten játszani egyszerre.
  • ricsa008
    még1 kérdés
    Ha hugomnak odaadom a lemezt , felrakja, belép a accom-ra akkor tudunk egyszerre játszani?
  • Tatyla
    végre rare fegyó

• ricsa008
    ricsahun#2321 a tagem aki gondolja vegyen fel a héten de. tudok játszani...
  • botyika
    valszeg már megoldották, mert az official fórumon nincs jelenleg sírás különösebben. bár lehet hogy most vannak épp oviban az európai sírógyerekek :)
  • Bhalage
    lvl9-10 kornyeken unlockolodik
    egyszer cska ott volt ^^ az UIn is ott a helye ameddig nincs meg addig zarva van az a panel, mint az 1-5ig skillek
  • Zsoltika 007
    Van helyette más. A játék eleljén megkapod.
  • s0n1c
    Reggel néztem, semmi gond nem volt. Valószínűleg csak esti órákban van gebasz.
  • pzs
    Sziasztok !

Ma délután tervezem megvenni a gamét, a belépési problémák még mindig fent állnak , vagy valamilyen szinten normalizálódott a helyzet ?
  • Omlás
    Ó szuper akkor jó játékot
  • s0n1c
    Valamelyik szinten megkapod, mint skillt, nincs tekercs.
  • s0n1c
    Valójában mi volt az ok? Mert idejük volt rá, azt leszögezhetjük :)
  • pimpi001
    hmm hulye kerdesem lessz. town portal tekercs nincs? vagy mas eszkoz szolgal a varosba portalasert?
  • skinnyman
    Valahogy így tippeltem, világos, thx!
  • Shan
    Jójó, de holazesgéspirosvonal?
  • s0n1c
    nem vagy a barim :(
  • Pretorian
    D2 -vel is ez volt a helyzet annak idején.

Amúgy Jay Wilson beletette volna a PvP-t már indulásnál a játékba, de szöges lécekkel ütötték a heréjét az Activision Blizzard bérgyilkosai, úgyhogy meggondolta magát.
  • Snomag
    ne zaklass kerlek
  • Kiado
    ÓÓ köszi örök hálám ez amit linkeltél a 9.3 as megoldotta most már fut teljesen jól thxthx! :)

Ezért holnap majd elosztogatom itt guest passokat, ha kapok :D