78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akkor ezzel kevertem. -
Én egy memória tesztet lefuttatnék aztán ha minden ok lehet még merevlemez hiba vagy vírus. -
Ezt nem tudtam. Én azt hittem itt is minden itemnek megvan a statja. Csak a nehézség arányában változik valamennyit. De így is baromi nehéz belőni az árát. Valami átlagot mutathatna hogy az ennek megfelelő cuccok mennyiért vannak bent. Így baromi nehéz. -
ddany7 #32241 act I vége kicsit olyan semmilyen lett, mármint questek után nem ezt a videót vártam. -
DjScott #32240 skacok vki help pls... állandó kék haláljön be még win betötésnél is. azt már sikerült megoldanom de most meg ez van :diabloIII was unable validate core datafiles és ez bejön 2-3 szor és megint kék halál 

-
sirdond #32239 singleben igen, de bnetre nem engedett fel azonos kulccsal két különböző ip-t -
az mondjuk égő... -
Sziasztok, nem stílusom a kuncsorgás, de ha valaki esetleg tudna nekem küldeni egy guest passt, annak nagyon tudnék örülni. mindenféleképp kiszeretném próbálni, mennyire bírja a gépem, mielott megveszem. -
r4pt0r #32236 Remélem azt látjátok hogy wowban fix itemstatok vannak, itt meg mindegyik random? Szóval hiába van valaminek neve, lehet hogy közel se az amire számítasz. -
Lanozni lehetett talán. (erre volt a spawn install az 1-nél is) Bneten szerintem nem. -
Régen a Dio II-vel azthiszem lehetett 1 accal többen játszani. De lehet, hogy totál rosszul emlékszek.
-
Nem lehet az item nevére keresni. Pl kiesik egy bow ami 22 dps-t nyom mondjuk 1 socket-el. Ilyenkor nem tudod beírni a nevét hogy ha van bent akkor kb mennyit ér, hanem ki kell választani a class-t aki használja majd ott a 2 hand weapons/bow és ott végig lapozgatni több oldalt mire megtalálod ugyanezt vagy ehhez hasonló képességűt. (hogyha buyout alapján rendezem mondjuk növekvő sorrendbe a találatokat) Wowban ez annyival meg lett oldva hogy csak beírtam a cucc nevét és már ki is dobta hogy mennyiért vannak bent. -
Te se hasznalod a hugod szemelyi igazolvanyat (remelhetoleg) ha a rendor megallit, csak azert mert egy lakasban laktok es testverek vagytok. Egy account, egy jatek, egy ember. Van guest pass-od, azt add oda neki, vagy pedig osszatok fel/be az idotoket. -
Ez manapság mindenhol így megy. (steam, bnet, origin, xbox live, stb stb)
1 megvett játékkal egyszerre csak 1 ember játszhat. -
mért, a wow accountoddal hányan játszotok? :D -
mi vele a baj? én még nem néztem. -
ricsa008 #32228 hm a blizz től azért nem vártam ilyen k...g megoldást... :( -
Bhalage #32227 nekem kúrvára nem tetszik az AH, ez egy fos (vagy nem szoktam meg hozza elegge^^) -
Elég érdekes lenne ha lehetne ilyet csinálni. :) -
ricsa008 #32225 de gondolom ő meg akkor már ezzel a key-el nem tud magának másik battlenet accot csinálni... magyarul ő sehogysem tud vele játszani... -
Nekem valahogy érdekes ez az ah. Persze én a wow ah-jához szoktam hozzá. Nem rossz, de baromira hiányzik hogy névre is lehessen keresni hogy az adott stuff - ha van bent, akkor mennyiért található. Így meg egy csomót kell lapozgatni, meg nézelődni. :( -
1 accal nem lehet ketten játszani egyszerre. -
ricsa008 #32222 még1 kérdés
Ha hugomnak odaadom a lemezt , felrakja, belép a accom-ra akkor tudunk egyszerre játszani? -
végre rare fegyó
-
ricsa008 #32220 ricsahun#2321 a tagem aki gondolja vegyen fel a héten de. tudok játszani... -
valszeg már megoldották, mert az official fórumon nincs jelenleg sírás különösebben. bár lehet hogy most vannak épp oviban az európai sírógyerekek :) -
Bhalage #32218 lvl9-10 kornyeken unlockolodik
egyszer cska ott volt ^^ az UIn is ott a helye ameddig nincs meg addig zarva van az a panel, mint az 1-5ig skillek -
Van helyette más. A játék eleljén megkapod. -
Reggel néztem, semmi gond nem volt. Valószínűleg csak esti órákban van gebasz. -
pzs #32215 Sziasztok !
Ma délután tervezem megvenni a gamét, a belépési problémák még mindig fent állnak , vagy valamilyen szinten normalizálódott a helyzet ?
-
Ó szuper akkor jó játékot 

-
Valamelyik szinten megkapod, mint skillt, nincs tekercs. -
Valójában mi volt az ok? Mert idejük volt rá, azt leszögezhetjük :) -
pimpi001 #32211 hmm hulye kerdesem lessz. town portal tekercs nincs? vagy mas eszkoz szolgal a varosba portalasert? -
Valahogy így tippeltem, világos, thx! -
Jójó, de holazesgéspirosvonal? -
nem vagy a barim :( -
D2 -vel is ez volt a helyzet annak idején.
Amúgy Jay Wilson beletette volna a PvP-t már indulásnál a játékba, de szöges lécekkel ütötték a heréjét az Activision Blizzard bérgyilkosai, úgyhogy meggondolta magát. -
ne zaklass kerlek -
Kiado #32205 ÓÓ köszi örök hálám ez amit linkeltél a 9.3 as megoldotta most már fut teljesen jól thxthx! :)
Ezért holnap majd elosztogatom itt guest passokat, ha kapok :D