78998
  • bélanéni #32324
    Az a tiszta szégyen, hogy az emberekben a tolerancia és a türelem a 0-t súrolja. Ez az egész csak erről szól. Minden rendben lesz pár nap múlva, de én eddig is tudtam játszani, én rosszabbra számítottam.
  • Aradebil2
    mai napot összefoglalná vki? lvl60t ki érte el először?infernó gameplay van már?:)
  • Bhalage
    nekem siman megy swtor / diablo 3 / video / zene / forumok alttabbal.
  • who am I 7
    Igen azért van, mert azért paraszt volt a blizz, akárhogy nézem.Ez egy normális világban féreg dolog és kész...hogy könnyebben megértsd (mivel tudom, h vérfanboy vagy és képes vagy csak 1 oldalról nézni, és még elnézést is kérnél, hogy megpróbálsz játszani :D de normál esetben nem ilyenek az emberek).Szitu : Ez olyan mintha vettél volna egy autót, és nem tudsz elindulni vele...mondjuk kifizetted az autót 3 HÓNAPRA ELŐRE! és amikor átadják, akkor azt mondják, hogy elnézést..még 1 nap...mert szerelő kell hozzá..vissza mész, és megint ezt mondják.Ez bárhogy nézem tiszta szégyen, és kész.Most az nem menti fel a játékot, hogy jól megvan csinálva, az egy dolog.Nem kell bemagyarázni, hogy mást is csinálhatsz helyette addig.Nem, pénzt adtál a szolgáltatásért és nem kapod meg..akár feljelenteni is lehetne, a fogyasztó védelemnél (még jó, hogy ott nem fanboyok vannak:D)...Meg amúgy ja, el is lehet menni 1 hónapra vagy 1 évre nyaralni addig is :) :D
  • Bhalage
    igen bazdmeg kúrva nagy probléma, hogy megvettem a játékot és 2 napja nem lehet normálisan beloggolni este 7tol (meglátjuk ma mi lesz)

nehogymár azt mondja valaki hogy a login spammelese, meg a ctrl+v-zés normalis mert kúrvára nem az. halál faszért nem csináltak akkor queue rendszert, inkább spammelje mindenki, ugyanugy spammeli tovabb ameddig be nem lép (vagy agyergorcsot nem kap, sztem előbbi több) tovább lassitva a rendszert.
  • denevérember
    Én állandóan alt+tab - olok de engem sosem dobott még le eddig a szerver!
  • Kandurex
    nekem is csinálta,

megoldás: bezár, feladat kezelőben a blizzard launcher és az agent.exe kilövése, feltéve ha futnak, és megint indít. 2x eljátszottam utána ment rendesen
  • bélanéni #32317
    Tegnap 16:00-kor elmentem otthonról, 20:00-kor értem haza, szerettem volna folytatni a kedvenc játékomat, mert ugye még szabit is vettem ki, de csak 12:00-kor hozta a futár. Nem tudtam belépni csak 22:00-kor. Addig edzettem otthon, hú bazze' de gáz, mást kellett csinálnom.
  • gosumofo
    moderálni kell mint a frostshockon hogy csak a 100% reviewk meg a d3 1. kiegészítőt már előrendelt fanboyok véleményei legyenek csak kiírva az internetre!
  • AtiRadish
    Hello, gondoltam megvarom mig kicsit leul a por.. ha netalan vkinek maradt meg guest pass-je megszanhatna vele, meghalalnam :>
  • Voyager5
    Hatalmas probléma valóban :D

A bejelentés napjától kezdve vártam a játékot. Elmondani nemtudom mennyire :D Tegnap este 2 óra alatt sikerült belogolni, játszottam pár órát, mégsem szentségeltem az egész hercehurca miatt.
    Ha ma nem megy akkor majd megy holnap vagy azután. 1000 %ig megbízok Blizzardban.
  • bélanéni #32313
    Kíváncsi lennék az ilyen vérlázítóan hülye fröcsögős kispistik mi értékelhetőt alkottak már életükben, mert pofájuk van, legalábbis az ismeretlenség homályába burkolózva mindenképp. De hogy a való életben a legnagyobb lúzerek, az fix.

(lehiggadás ON)
  • Newfronter
    Sajnos nagyon buták az emberek. :(
    Betaban volt hogy fél órát spammeltem a logint, utána beengedett. :) Ennyi.

Hogyha alt+taboljátok a játékot és visszaléptek a játékba, akkor titeket is ledob a szerver? Engem sajnos igen. Legalábbis ehhez kötöm a hibát, mert nálam ebben a helyzetben jön elő a probléma.
  • bélanéni #32311
    Aki normális, változatos, tartalmas életet él, egyszerűen nem böfögi tele irtó nagy balfaszságokkal a fórumokat. Ezek a fórumok eredetileg nem ezért jöttek létre, hogy ott üljön a hülyegyerek és egész nap ócsároljon mindenkit a aki mozog, hanem egyfajta eszmecsere miatt. Minden kifordult magából, minden elvesztette az eredeti funkcióját. Ez sajnálatos.
  • DJ RX7
    wow és dio iii egy accountról való játszás egy időben megszeg valamilyen szabályt?
  • bélanéni #32309
    Akkor is elkeserít, mennyire elbaszott hülye emberek vannak, és nem kevés, inkább a többség. Most komoly, megvetted a játékot, 1-2 napig kb. 10x meg kell próbálni belépni, mielőtt beenged, 3x kidob, utána meg minden szuper lesz. EZ EKKORA nagy probléma? Ezek az emberek dolgoztak, vagy foglalkoztak egyáltalán bármi mással mint a számítógépes játékokkal??
  • PiszkosFred
    A legtobb hiszti a "folyamatos internet kapcsolat kell a singlehez is" miatt ment, utana jott a kezdeti server gondok, majd az ara, es vegul azok szerinti "csunya es gagyi", akinek a Diablorol egy mexikoi koktel jut eszebe, nem a sorozat korabbi reszei...

...mindekozben a Blizz iszonyatosat kaszal megint, mi pedig evek mulva is be-beloggolunk jatszani a kezdeti roham utan, boldogan, es a franchise koszoni szepen, pont lesz*rja a metacritices raget :) Helyen kell kezelni a dolgokat.
  • CalebJoe
    adok de nem kell a free account
  • elitehun
    nemár, kézikönyv kb 7.-ik oldal baloldalt alul: "legyőzte le"
  • bélanéni #32305
    Játszd végig mindegyik cast-al.
  • santibi
    Adok egy Guest passért cserébe 3 hónapos free accountot iRacinghez.
  • bélanéni #32303
    Csak nekem az a véleményem hogy kibaszott hülyék az emberek? (nem általánosságban, csak 10-ből 9, így értem)
  • Kiado
    Fene, ez a starter nem tartott sokáig és csak holnap hozza a futár a game-t :(
  • AntiHero
    Monk.
  • bélanéni #32300
    A 3.5-es pont azért van, mert nem tökéletes a szerver rendelkezésre állás. Istenem, ennyi birka embert. Ha lenne a metacritic-en pontszám az emberek türelmét illetően, 0 körül állna. Én arra jobban adnék, mert egyetértenék vele
  • Ohyner
    Milyen kaszttal mentél? Nekem az akt kettes boss nevetségesen könnyű volt WD-vel, akárcsak az első. Diablo 2 Durielje jóval nagyobb kihívás volt.
    Na de ez csak normál persze, arra jó, hogy a technikát begyakoroljam.
  • Ohyner
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Van ez a banneres játék, amiben sigilt lehet kapni. Elvileg még pár napig újra lehetőség van rá. Kérdés az, hogy amikor megadom a nevem, akkor azt a kettőskereszt számot is mögé kell írni, vagy elég maga a név amit én adtam? Illetve, ha a beépített képet használtam, és nem egy sajátot töltöttem fel akkor is szabályos és jár a sigil majd?
    Illetve mikor kapjuk majd meg?
  • Hegi90
    nem is írta senki az inferno "letudását"
  • mucsácsó
    Review-k amúgy mikor várhatók a játékról? :D
  • AntiHero
    Azért Act2es boss-hoz nekem publikba kellett mennem mert egyedül nem tudtam leölni. Act 3-ba meg kis csoport szörny/shámán kombó darabokra szed ha nem figyelek (normálon!)
  • Avenger
    Na itt a nagy üzlet, és az iponnál kispórolták a guest passokat. :D Mondjuk havernál rákérdezhetek megvan e még az övé. :)
  • elitehun
    Am mindenki összesen 3 guess passt kapott? 1 wow és 2 diablo 3?
  • yesname #32292
    Későn reagálva a szerepjáték kérdésre, ami mai nap folyt itt.
    Sem ez, sem a Divinity és társai nem, ismétlem nem szerepjátékok. Attól, hogy története van, hogy attribok és skillek vannak, nem szerepjáték.
    Az RPG nem azért RPG, mert pl. egy mesterlövész karaktert irányítasz, vagy egy demon huntert vagy varázslót.
    Akkor szerepjáték valami, ha valóban szerepet játszhatsz. Vagyis dönthetsz, választhatsz, lehetsz jó varázsló, lehetsz rossz varázsló, hagyhatsz meghalni egy NPC-t vagy segítesz neki bármiben stb.
    Ez nem RPG, szimpla hack and slash. Mellékesen imádom, de attól még ami tény, az tény.
  • Susarc
    a hülyék végigrohannak.........mi élvezzük ki miért is imádtuk ezt a játékot mindig is!!

nekem is 19 óra volt......
  • PiszkosFred
    Pedig anno mertekado volt, de mara az egesz atcsapott a mai faszbukos generacio "direkt adjunk nullat minden nagyobb AAA nevnek ami nem ingyenes" jatekszerenek. Kar erte, de hat ez mar csak egy ilyen vilag lett sajnos. Tegnap Masseffect, ma D3, holnap ki tudja mit szidnak.
  • Cortinaar
    Szia!

Teljes mértékben egyetértek. Nekem is az olt a bajom a többi hasonló/MMO játékkal, hogy nem különböztek a karakteret, minden azonos kasztú ugyanolyan erős volt. A random tárgy stat a legjobb, amit kitaláltak már az előző Diablokban is.
  • Omlás
    lvl60-as kari nem egyenlő az Inferno letudásával sőt a nyilatkozatok alapján igazából Inferno az igazi "endgame" :]

Kíváncsi leszek az első HC Inferno final karakterre mennyi idő lesz SC karakterek nem izgat :]
  • who am I 7
    betaban nem volt inferno.
  • Lazarus
    Tudok érte adni 100 kék és 20 sárga crafting alapanyagot és 20 ezer goldot, battletagem: Lazarus#2713
  • who am I 7
    hát ebből az életbe nem lesz free2play játék, megnyugodhatsz :D:D:D:D csak abban az esetben, ha a metacriticre bármikor is lehetne alapozni :D ...gondolom érthető.