78998
  • Ohyner
    Ezekben a kérdésekben tud valaki segíteni?
  • bélanéni #32363
    Én is így gondolom.
  • Omlás
    Végszónak ez éppen pont tökéletes is ;] szerintem jegeljük is ezt a témát
  • Snomag
    Persze mindenre lehet szelsoseges peldat talalni, de hat ennyi embernel ez benne van a szorasban.
  • bélanéni #32360
  • bélanéni #32359
    Van az a (kibaszottul) kövér srác, aki úgy tesz a videóiban, mintha valami iszonyatos nagy kocka lenne és felháborítanák ezek a dolgok, amikről itt beszélünk. Na... szerintem ő tényleg kocka, de láttam már normál, alap stílusban is megszólalni, teljesen higgadt normális egyén. Amit ő művel a videóiban, tökéletesen tükrözi azt amiről beszélek, nagyon jól adja elő a dolgot. Pontosan ilyenek az emberek. Kibaszottul intoleránsak és türelmetlenek. Ennyi, tök mindegy fizettél-e vagy sem.
  • LittleBirdY
    nem lehetséges valahogy egyik régióból átpakolni a karimat egy másikba? :D véletlenül amerikai régióban kezdtem el tegnap, és ma vettem észre, hogy minden haverom eu-ban tolja, én meg már 20-as vagyok, a második actban, így nincs kedvem újrakezdeni...
  • Pretorian

Ennyi. Ez a fogyasztói tudatosság és vásárlói öntudat jó dolog, csak a legtöbben hajlamosak túlspilázni az egészet.
    "Jaj kifizettem, nem működik jaj jaj, 1-est adok rá jaj."
    Mindenki tudta, hogy lesznek nehézségek. Minden nagy online játék premierjekor megvannak ezek a nehézségek.
    Le kell húzni a játékot? Próbáljunk már meg kicsit árnyaltabban gondolkodni...én is szoptam már ilyesmi miatt elégszer, ahogy itt a legtöbben. Mégsem dobtam az 1-est a programra.
    Idővel mindig megoldódnak a problémák, csak kicsit türelmesnek kéne lenni.
    Igen, fizettél érte. Én is. Nem működik? Szar ügy, de nem lehet mit tenni. El fogják hárítani a problémát. Most te szívsz, máskor majd más fog. Nem biztos hogy mindig azt kell keresni hogy ki a hibás, néha a másik megoldással is meg lehetne próbálkozni.
  • Ohyner
    Első saját játékom, több éve várom én is. Elég régóta spórolok rá, hogy az albérlet mellett meg tudjam venni a CE-t.
    15. hajnali egyig vártam, majd amikor láttam, hogy gigszer van a szerverekkel, amit már előre belekalkuláltam, lefeküdtem aludni. Kicsit csalódott voltam, de tudom, sejtem milyen munka van mögötte, és milyen nehéz az ottani programozók rendszergazdák feladata ilyen nyomás alatt.
    Nekem 1000Ft. is pénz, nem szórom két kézzel, mégsem vagyok idegbeteg és nem dőlt össze a világom.
  • BladeW
    Mi vérzivataros pékfaszáért mész egy fan oldalra szidni a játékot?
  • elitehun
    +1
  • Omlás
    Aki kicsit konyít a dolgokhoz az tudja, hogy nincs az a technika és szoftver ami ekkora rohamot kibírna... ;]
  • Snomag
    Ne trollkodj :D

Szerintem nem kene ilyen szelsosegesen megitelni a helyzetet. Ez megint az a helyzet, hogy ha valakinek van egy negativ velemenye a jatekkal kapcsolatban akkor a fikagepek rogton helyeselnek - barmekkora okorseg is amirol szo van - a fanboy szerint meg akkor el kell huzni innen ha nem tetszik valami.

A loginra - szerintem - jobban fel lehetett keszulni. Hogy miert? Mert tudtak, hogy rengeteg ember lesz aki kivesz szabadnapot az elso napokra, hogy tudjon jatszani. Mert nem olyan poen allni x orat varni az ejfeli releasere, hogy aztan hazamenjen az ember es ne tudjon jatszani.

Osszedol ettol a vilag? Lofaszt, de ettol fuggetlenul azert bosszanto.
  • bélanéni #32351
    A fanboy az nálam inkább azt jelenti, hogy Diablo3 nélkül megáll az élet. Én reálisan nézem, erősen benne volt a pakliban, hogy pár napig fennakadások lesznek. Mivel egyszerre akarnak milliók belépni.
  • ElfQT
    "de hát nem értik, hogy több öcsi is eltűűűűnt ?!" öö, mi az az öcsi, öcsi?
  • Avenger
    Ez az autós példa elég érdekes. Tegyük fel vár az ember 3 évig az autójára, majd a beígért dátumon odaadják az autót, de az nem indul, majd mondják neki, hogy 5 napot még vár és tökéletesen fog menni.
    A normális ember türelmesen kivárja az 5 napot, mert többé év után az semmiség.
    A türelmetlen ember meg veri magát a földhöz(valahogy ki kell adni a feszkót), de öt nap múlva úgyis azzal a kocsival fog elhajtani... :D

Szóval nyugalom, nem szalad el diablo.
  • PiszkosFred
    Egy dolog lebegjen a szemed elott. Amig te (en, mi) kivaloan szorakozunk a Diabloval, es elvezzuk minden kezdeti percet, minden sarkat, minden szetpukkant vagy kettevagott mobot, azok ezek a kommentelok ragjak a kefet, porgetik magukat es hiveiket egyre nagyobb es nagyobb duhossegi szintre, majd a vegen anelkul vesznek ujabb jatekot, hogy egy perc boldogsag vagy orom lett volna az elozo jatekban.

Es a kovetkezo jatek eseteben kezdodik elolrol, egy masik forumon, masik cikkben, masik pontszamnal. Ha ez kell nekik, csinaljak. Mindenki ugy eli az eletet, ahogy akarja, majd rajonnek ok is par ev mulva, ket infarktus meg gyomorfekely utan :) A mai generacio "imad" utalni valamit, lazadni valami ellen, direkt szembemenni az arral - ez mar igy alakult, a gamerek sem kivetelek.
  • phalanx
    Az miért van hogy ha belépek egy "public" játékba, mindig csak 1 társat kapok? Olyan még csak egyszer fordult elő, hogy teljesen feltöltődött a party 4 emberre, az esetek 90%-ban duózni "kell"
  • attiGT
    A Follower buildjét hogyan lehet resetelni ?
  • Ohyner
    Amúgy nagyon sokan dobálóznak itt avval, hogy ennyi pénzel a hátuk mögött fel kellett volna készülni stb. A számítástechnika a programozás nem így működik. Aki tanult programokat írni, hálózatot üzemeltetni az tudja. Volt, hogy megírtam a programot, lefuttattam többször is jó volt, az órán amikor prezentálni kellett pedig összeomlott.
    Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy a blizzardnak érdeke elrontani a szervereket, vagy direkt kevesebb kapacitásra beállni.
  • ElfQT
    Mikor indul újra a számláló addig a dátumig, amikor már stabilan be lehet lépni és stabilan futnak a szerverek?
  • Omlás
    Megnézném azért a bíró fejét mikor olvassák a vádiratot...." 2012.05.15 0:01-után az ígértekkel ellentétben több esetben nem tudott be logolni a játékba......"

• bélanéni #32342
    Én kikapcsoltam magam, a toleranciáért le vagyok baszva. Jó játékot mindenkinek! (amikor beenged )
  • who am I 7
    Igen, amikor effektive nagy pénzeket kiadsz egy játékért, olyankor átbillen egy kicsit a mérleg, mindenkinél másképp.Akinek csak egy zacskó mogyorónak felel meg ez a 15-30ezer forint és leszarja, az nyilván nem háborog ezen.De aki már 10 éve várja, és gyűjtött rá és behájpolják ezerrel a startot és rákészül ott ne beszéljünk már ilyenekről.Nyilván tolerál az ember, de itt nem egy váratlan dologtról volt szó a blizz részéről és pont.10 évük volt rá és rengeteget teszteltek bétával..és trógerek voltak, ezt fölösleges csűrnöd csavarnod és a felhasználhót, aki pénzt adott a cuccért, az hülyézned.Gondolkodj el kicsit, normális emberi mércével..ne a fanboyéval.
    Másik : semmilyen szegényes életről nincs szó, biztos vagyok benne, hogy sokan erre készültek eleve (akár szabit is vettek ki) és úgy várták a játékot...de emellett van életük, sokkal változatosabb mint a tiéd, akár.És tudod olyan is van, aki haza ér melóból és játszana egy jót végre, és csak a qva error msg-eket látja 15-30 ezerért.A menjen el gyúrni, biciklizni, cicátsétáltatni vagy 1 évre nyaralni stb-zni absolute komolytalan érv.
  • Sheltem
    Vérfanboy ON

A metascore és gamespot és egyéb kritikákhoz én annyit főznék hozzá, hogy meg lehet nézni mondjuk a cdgalaxis / 576 / konzolokszervize készleteket :)

Kb egész Budapesten nem lehet kapni diablo3at a megjelenést követő első napon!

Biztos mert szar játék.
    Itt a szar scoreok mögött 1 dolog áll. Pistikék nem tudtak első este játszani ezért jól lehúzzák az értékelést. Ez legyen a legnagyobb örömük...
    Vérfanboy OFF
  • denevérember
    Ott a pont!
  • bélanéni #32338
    Amerikában mindenkit feljelent mindenki egy kis summa reményében. Korrektek igen, meg az amcsik pont arról híresek, mekkora kibaszott észlények. Nyilván ott is vannak értelmes emberek, azok nem hiszem hogy minden lófaszért feljelentgetnek.
  • Newfronter
    Nem ugyanaz.... :) Számítástechnikában olyan NINCS hogy valami bugmentes. De viszont van olyan hogy patchelés, hotfix, stb.... Blizzard szinte az egyetlen játékfejlesztő cég, aki törődik a játékával megjelenés után, szóval ezzel sem lesz probléma majd később.
  • denevérember
    neked is uncsi ? :)
  • Cef
    Teljesen jogos, ha valaki fel van háborodva amiért nem tud játszani azzal amiért fizetett, nem lehet őket hibáztatni amiért idegesek. De 0-ra pontozni a játékot csak ezért elég szánalmas, ahhoz már tényleg nolife-nak kell lenni. (Továbbá azt is hozzá kell tenni, hogy a nyílt béta után várható volt, hogy ez lesz, csak a vakok nem látták előre)
  • Omlás
    Igen jelenleg is több millió kistroll pistike pereli akkor a blizzardot amerikában ?

Szimplán türelmetlenség és hiszti az egész. Részben jogos a felháborodás de bolhából van elefánt csinálva.

Véleményem szerint ;]
  • Oriza
    Egyáltalán nem szégyen a sok felháborodott ember. Nem toleranciáról van szó, hanem egy előre kifizetett szolgáltatásról, amit nem tudunk használni. Ezen a szinten, ilyen marketingnél, háttérnél, pénznél ennek nem lett volna szabad így történnie, ilyen nincsen. Az autós példa tökéletes rá...szerintem.
  • titani
    ööö..szóval egy tapasztalat :
    Aki nagyon álmos a játék alatt,
    az NE wizardot húzzon ...
  • Omlás
    Egyetértek!

Persze nekem sem tetszik, hogy nem 1000%-os atom stabil a login rendszer de nem halok bele és nem lesz vége a világnak sem hogy nem tudok egyből belépni.

Van aki nem tolerálja ennyi én a türelmesebbek közé tartozok nem hisztizek be enged játszok nem enged játszok később ennyi :D

Ha hisztizek meg vagdalom magam a földhöz akkor se enged be szal akkor mit stresszeljek nem ? :D
  • Ohyner
    Ez azért nem a legjobb példa. Az autóddal nincs semmi baj, az autópálya az amin be kell tömni a kátyúkat.
  • gosumofo
    amerikában a vevőknek is van joga, nem ilyen csicska nemzet mint a magyarok, ott szarráperelik azt aki kibaszik velük, itt meg inkább kiülnek az utcára kukákban turkálni és elfogadják..
  • Rita79
    Na felengedett engem is. Azonnal magával ragadott a hangulata.
    Viszont nem tud valaki olyat, hogy lehetne javítani kicsit vagy élesíteni a grafikán a teljesítmény rovására? Nem ócsárolni akarom, mert így is nagyon jó. Csak emlékszem voltak olyan játékok, ahol lehetett buherálni grafika javítással .ini fájlokban.
    De mondom, über így is.
    Engem amúgy nem idegesített tegnap, hogy nem engedett be, mert neki álltam folytatni a Witcher 2-t.
  • Snomag
    Hat ez egy ilyen vilag. Van akit zavar, ha nem tudja azt csinalni amit eltervezett. Foleg, ha fizetett erte :p
  • bélanéni #32326
    A világ nem a Blizzard-szintű hozzáállás amiatt tart itt ahol tart, hanem amiatt amit a vevők magatartásával kapcsolatban tapasztalok, csak hogy értsd mire gondolok. Engem is felhúz, ha alig várom, hogy elindíthassam, és pont akkor nem sikerül, de vannak nagyobb problémák is az életben, ha valakinek nincs, igen szegényes élete lehet.
  • Bhalage
    igy van. ertelem szeruen csinalhatnek mast is, de amikor d3azni szeretnek akkor d3zni szeretnek. ha nem erre valami hiba miatt nincs lehetoseg, akkor tajekoztassanak mar hogy figyi bazdmeg most nem tudsz d3azni, csak x ido mulva, nem az hogy spammold a logint aztan talan beenged majd vagy nem