78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Köszi, akkor kérek egyet a kollégáktól, mielőtt megvenném. -
Tudtommal a Csonti Királyig, illetve 13-as szintig. -
donatus13 #32442 Sajnos pont ez az a probléma amit nem könnyű "gyorsan" orvosolni nem hiába kell előre felmérni, gondold el ,hogy mondjuk egy ilyen extrém esetben bekell még állítani mondjuk 100 szervert, megvenni hozzá a hardvert , helyszínre szállítani , üzembe helyezni stb ez mind rengeteg idő itt most akár ki akár mennyire védi a blizz a ludas. -
Üdv!
Guest kóddal meddig lehet elmenni? Megnézném, hogy fagy-e ott, mint bétában (kovács feleségének megölése után a hídon). -
[...]a Blizzard (is) az a cég, aki mielőbb segít a problémán."
Nagyon bízom ebben, mert 2-3 nap múlva jómagam is az egyik akarok lenni a 13-as szintig harcolóknak :)
-
Ezzel egyet tudok érteni teljes mértékben. Azonban aki nem túlságosan laikus (ehhez még érteni sem nagyon kell, csupán tapasztalat), tudja hogy egy ilyen online start nem zökkenőmentes és a Blizzard (is) az a cég, aki mielőbb segít a problémán. -
Bhalage #32438 te valami nagyon kis szuzies hozza nem erto pajti lehetsz; servert uzemeltetni nem ordogtol valo es nincs benne tul sok tulvilagi misztikum. felmered mennyi eroforras kell es odateszed. azt nem ertem hogy miert irod utana nagybetukkel h ez egy SZOFTVER- ööö msot vegul is mirol beszelunk, hwrol v swrol.
meg windows meg linux, fel nem fedezett hibak? LOL??? hangosan zeng az iroda a rohogestol, ezt koszonjuk!
van egy regi mondas, "ha hallgattal volna bolcs maradtal volna",
az hotziher, hogy meg lehetett volna tervezni-kivitelezni ugy a logint, h ne elmult napok elbaszott dolgait produkalja. de nem igy lett, np
ctrl+v+enter spam aztan majd cska beenged ! csak ne jojjenek a fel nem fedezett hibak! -
A Guest Code-okat felhasználók is legális játékosok - ugye azt nem kell kifejteni, hogy Diablo III WRZ nincs -, így velük is számolni kell(ett volna).
Emellett, mi, Guest Code-osok bizony potenciális vásárlók is vagyunk. Ha tehát folyamatosan a fütyi rosszabbik végén vagyunk login idején, akkor nem nagyon várhatják el, hogy fejvesztve rohanjunk boltba a saját Diablo 3 kópiánkért.
[De, persze, hogy rohanunk, hiszen azért játszunk vele, ugyanakkor bízom benne, hogy leesett, mire is céloztam.] -
celgene32 #32436 Nem ertem a siras okat, elfogadtatok a ToS-t amiben ha jol tudom ez is benne van.
Vagyis eppe hogy csak szerveink felett nem rendelkeznek, nem erdemes itt futni a folosleges koroket. -
Nem tudom, ahogy Te sem. Ettől függetlenül persze, hogy írnak azok is és kifogásolják jogosan. De biztos, hogy rengetegen nem közéjük tartoznak. -
DjScott #32434 nemhiszem elhogy egész nap ezzel a kék halállal meg hibaszarokkal szenvedek . bios elemet meg sajna nemtom kiszedni nem értek hozzá félek hogy darabokra töröm az alaplapot.és a szerelőm meg csaj jövhéten jön vissza 
-
donatus13 #32433 Hát , igazából nem mondott hülyeséget , elég jól tudták ,hogy mire számíthatnak, kellett volna csinálniuk Stress teszteket mint a GW 2 ben és semmi gond nem lett volna , a "nem számítottunk ekkora érdeklődésre" meg szerintem elég röhejes :) és igen valójában egy szervert nem nehéz üzemeltetni itt a probléma valószínűleg az lehetett ,hogy mivel igen sok szerver telep kell és valószínűleg elég sok helyen is bérelnek így nem küldtek pontos adatokat a cégeknek akik ezzel foglalkoznak így nem tudták megcsinálni a terheléshez illő rendszert:) -
Azt ugye tudod, hogy épp azok írnak, akik megvették... -
Én ugyanígy vagyok vele. Nem zavar, csinálok mást. Mi van akokr, ha éppen nem megy? Seemi, megy tovább az élet.
Szerintem éppen azokat zavarja a legjobban és azok vannak annyira kikelve magukból, akik nem akarják megvenni és bassza a csőrüket, hogy nem tudnak, pedig játszanának vele. (Tisztelet a kivételnek.)
Én meg csak szakadok háton fetrengve rajtuk, de keményen :D:D:D
Erősen támogatom a hasonló "védelmet" minden játékban. Remélem elterjed mihamarabb.
Egyébként mint kiderült, bugos volt a login szerver szoftvere és volt a magva a problémának. -
Act3 vicces térkép :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Newfronter #32429 -120 :) -
+1 -
commissioner #32427 http://www.ustream.tv/channel/diablo3垂れ流し -
Newfronter #32426 Nehéz felfogni??? Szerinted olyan könnyű szervereket üzemeltetni? Ez nem olyan mint egy kocsi, amilyen példával itt jöttek. Ez egy SZOFTVER, ennél hibák vannak, nem úgy van hogy megírod, és az úgy működik, ahogy megírtad. :) Mert olyan hibák jönnek elő, amire nem számítottál, és meg kell keresni, hogy az mitől van. Lehet egy leterheléstől is olyan hiba, amit nem is gondolnál... Legyen az Windows vagy Linux, mindegyikben vannak hibák, olyanok is, amit még nem fedeztek fel, csak senki se tud róla, de egyszer rájönnek, és akkor jön ki rá javítás. Ilyen egyszerű az egész. Nem lehet előre betonstabil szervert csinálni. Nem tart ott a technika. Majd lehet ott fog, de 2012-ben nem tart itt, és még jó pár 120 évig nem is fog. Ez biztos. az ember is hibázik, nem hogy egy gép. :)
-
Bhalage #32425 " login hibák esetén sem regisztrálnék oldalakra, hogy lehúzzam a Blizzard/diablo 3 "értékelését". Elvből nem teszek ilyesmit.
"
egyetertek ez gyokerseg.
amugy meg
a stressz teszt nem sikerult valami jol, ennyi
vagy nem hivtak meg legalabb annyi mindenkit aki megvette es nem lattak, h mi lesz, vagy nem tudom. -
Én ezt értem, de a diab.. oké nem flémelek..:) -
Bhalage #32423 te mi a szarrol beszelsz ?:o
vagy te most azt kepzeled h a d3 login a vilag legnagyobb login rendszere vagy mi a fasz van? ugye csak viccelsz baratom -
Érthető - én sem vagyok hater, és ha megvettem volna a játékot, login hibák esetén sem regisztrálnék oldalakra, hogy lehúzzam a Blizzard/diablo 3 "értékelését". Elvből nem teszek ilyesmit.
Viszont, tudták, hogy roham lesz? Igen. Hiszen volt zárt béta, open béta. S azt is tudták, hogy 12 éve várjuk a 3. részt... ha csak az akkor egerészéshez felnőtt generációt nézem, az is akár egy tucat milliós rajongó tábort jelent, az első résztől kezdve.
Közben meg belenőttek a játék és a stílus varázsára fogékony fiatalok is a Diablo 3 érába.
Mindig is voltak, vannak és lesznek is szélsőségesen elvakult rajongók - az élet minden területén [elég a focistákért, énekesekért, színészekért, autómárkákért, Star Wars-ért, rajzolt anime figurákért stb. betegesen rajongók széles táborára gondolni], akik ha nem kapják meg akkor, amikor - elméletileg - elérhetővé válhatna az aktuális élmény-adagjuk, akkor minimum szétverik a környezetüket... vagy eret vágnak.
-
mgy.:valami fantasztikus a zene ami az isntall alatt megy -
Persze pénzért... azé ne. -
Elkeltek a Guest Pass-jaim. -
Kösz!
Vicces, pont most lett kész hogy a válaszokat olvasom :P -
Newfronter #32417 Jó trollkodni? :D -
Turelem, adj neki idot, hogy osszerakj a vegleges filerendszert. Kb 10 perc maximum, ha utana is kuka, akkor zard be, es ujra probald meg a launchert. -
Emlékeim szerint 1x kész lesz és továbbmegy, csak sokáig tart, én ráuntam. -
Newfronter #32414 A minőségi játékok drágák. Igaz a StarCraft 2 most van 8,5 ezerért is már. Igaz csak egy boltban itthon.(árgép szerint) -
Ezt amúgy a blikkben olvastad?! -
nagyszerű, itt is mindenki sir mindenért, de senki nem tud válaszolni... -
Nem is mondtak, hogy nem csesztek el. Sot, bocsanatot is kertek, es amig a vezerek szamoltak a penzt pezsgovel koccintva, addig a technikusok lazasan dolgoztak a megoldason. De azert emiatt a tegnap este miatt "eret vagni" is tulzasnak erzem. Picit. Egyes reakciok mar-mar olyan szintet utottek meg vilagszerte, mint a drogosok, akiknel elfogyott a szer. Ami realis lenne mondjuk par het mulva. De pont a premier napjan, lenyegeben 0 ora jatekkal kicsit tulzo volt. Mindazonaltal igen, jogos a felhaborodas, es igen, el lett b*va a premier, csak a rage merteke tunik tulzasnak. (en sem orultem neki, hogy 22:00 korul tudtam csak beloggolni, bar addig elfoglaltam magam massal, bar a 18:00 korul a telepites vegeztevel mar terveztem, hogy jatszok. Nem tettem, csak X oraval kesobb, nem orultem, de nem is dolt ossze a vilag, es foleg nem nyomkodtam 0-as osztalyzatot a jatekra) -
Paranoia #32410 Hogy lehet ki tölteni a battletag táblázatot amit csináltatok?Vagy a házigazada töltögeti?
Meg fel vennék pár korombelit ha nem probléma. -
Newfronter #32409 Számítástechnikában a szerverek mindig is érzékenyek, sehol sem találkoztam olyan programmal amiben ne lett volna hiba, mindegyikben van és lesz is!!!! Aki ezt nem tudja, megérteni sem tudja, az inkább ne üljön le gép elé, mert ezzel a jelenséggel mindig találkozni fog, és úgy felidegesíti magát hogy mehet a diliházba. :) -
Valaki legyen szíves elmondani magyarul, hogy tudok kraftolni. Eddig gyűjtögettem hozzávalókat, de ezen kívül nem nagyon tudom, hogy mi hogy működik. -
Bhalage #32407 ez 1 picit a koltoi tulzas kategoria. -
Egyébként, mint említettem lentebb, engem, abszolút nem zavar, hogy nem tudtam belépni. Sőt az se zavarna, ha ma se tudtam volna még. Nyilván vannak olyanok, akik hardcorabbak nálam, azokat meg igen.
Viszont!! ... Függetlenítve most a Diablo 3-tól, itt ez a kérdés ami feszegetve van, az nem játszani akarás és függőség, meg a kiadott pénz összefüggése, hanem valóban keményen fogyasztóvédelmi kérdések.
Ebben a vonatkozásban maximálisan igazat adok azoknak, akik fel vannak háborodva és elítélem azokat, akik durván lehúzzák őket emiatt a hőbörgésük miatt. Lehet te más miatt hőbörögnél. Pl. horgász buzi vagy, veszel egy ultra drága peca botot+orsót, kimész a haverokkal első nap, azt bekrepál az ultra jó orsó.... szted hogy reagálnád le? Azt mondanád magadnak, hogy: szuszáá? És leülnél a fűbe boldogan és vigyorászva? -
blizzard downloader magától bezáródik ha befejezte a letöltést?
mert irja hogy finished downloading, de sztem még dolgozik