78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tekintve hogy több, mint 2 millió az előrendelések száma - és ebben nincs benne minden eladás - szerintem több lesz, mint a StarCraft II. :P -
A felhasználói tesztekre gondoltam persze. :)
De egyébként játék értékelések átlagolására ott a gamestats.com, vagy gamerankings.com. -
Kiado #32522 skeleton king megölése után nem enged questelni és asszem max. lvl 10 ig viheted karit -
who am I 7 #32521 amúgy erősebbre számítottam...remélem gyúrnak még blizzék kicsit infernora :S bár butcher azért keményebb..de így nem túl hardcore. -
passz, annyira nem nagy durranás, mellék quest adta vagy event, ki minek hívja :D
#32518 amikor beléptél a honlapon jobb fent Account aztán oldal közepe fele jobb oldalt nagy zöld gomb Add a Game
ott fogja kérni a kódot te meg beírod kötőjelek nélkül és leokézod. -
Én sem ájultam el a D3tól (nem is vettem meg a játékidő hírek hallatán) legfőképp a 15-20 óra játékidő átlagos nehézségen. Ez nekem kevés a Diablo szériától. Ezen felül az egyetlen negatívum amit a játékkal feltudok hozni hogy nincs egy alap emberi katona feeling karakter (paladin).
még ezeket belevéve a béta alápján is egy 9/10 a játék. -
Raziel82 #32518 Sziasztok segítene valaki lehet ehogy béna vagyok hogyan tudom akiválni a diablo 3 at a bettle.net en léterehoztam egy fiókot de ott elakadtam
előre is köszi a segiséget. -
Ez hogy hogy sima kék és nem unique? A 2-ben az ilyen spéci tárgyak amikből csak 1 volt (persze abból is lehetett többet szerezni) unique-k voltak mind, vagy legalább szettek, az valahogy logikusabbnak tűnik... -
nah cd galaxis-ban újra lehet kapni.. csapjatok le rá :DD -
Attila1234 #32515 Egyébként meg nem kell a kritikákkal foglalkozni. Ha az ember leül a játék elé, akkor nagyon gyorsan rájön, hogy olyan színvonalú játékkal játszik, amiből jó ha három kijön egy évben. -
erre most akkor azt kéne írnom, hogy haha, vagy mit? -
nektek is kidobta?
-
Attila1234 #32512 Majd az lesz az igazán érdekes, amikor a Blizzard elárulja, hogy hány darabot adtak el belőle az első két nap alatt. Ha a StarCraft II-ből elment 1,5 millió 48 óra alatt, akkor ebből simán elmegy 2, de akár 3 milla is. Vicces lesz. :) -
az oldal egy nagyon kiválló és hasznos oldal , mert csak összesíti és átlgolja a tesztek pontszámait. A hiba a sok gyökér felhasználói tesztes lehúzásokkal van a baj , szerencsére ezt a kettőt nem együtt számolja -
Jó, és ki az az elmebeteg barom, aki ad valamit is a metacritic szavára? Sajnálom azt, akinek mérvadó az a hulladék oldal. De egyébként szánalmas is ez a direkt lehúzás... :D Majd a review-k úgysem erről fognak árulkodni... -
who am I 7 #32509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=G5Ww7kaQ6y8 Inferno - SK fight...sorry ha volt má :) -
rövid értékelés következik:
hibátlan
rövid értékelésünket hallották -
Azért ha single playerről beszélünk, a "szakad a net -> kiléptet a játék" szerintem kicsit kurva erős azért. Az oké, hogy mindenhol van net, de mi van, ha pl a router újraindul egyet, vagy mondjuk a wifi gyengül, elmegy a mobilnet egy pillanatra, stb.
És tényleg a warez lenne a fő oka, hogy ilyenre csinálták? Valahogy kétlem, ahogy az SC2-nél, azért ha valaki hosszútávon játszik a játékkal, annak a multi a kulcsa, a single csak amolyan bevezetés a játékba, a multi pedig warez példánynál nyilván alapból bukó dolog. És alapból sem hiszem hogy félteniük kéne az eladásokat, szerintem nyugodtan ők maguk is felírhatnák a crack-et a gyári dvd-re, és szinte ugyanannyian vennék, mert ezt a legtöbben elvből veszik meg, több mint 10 év várakozás után.
Szóval egyetlen ép ész érv jut eszembe hogy miért ilyenre csinálták: Hogy ezzel teljesen ki tudják szűrni a csalókat és véletlenül se legyenek hekkelt, duplázott fegyverek, stb. De szerintem ezt is meg tudták volna oldani enélkül. -
nyugi srácok a játékkal ugyan az van mint a Mass Effect 3, MW3 és még sorolhatnámmal . A haterek és trollok szállnak meg mindenkit . Felhasználói kritikát sose kell nézni mindig sok az elfogult fasz. -
na faszom, fogtok vmi értelmesről is írni, vagy csak a kurva szerver leálláson fogtok pattogni? vki írna egy rövid értékelést? -
így, így, ez a játék zseniális, egy napig baszakodnak a szerverek és máris világvége...hol a sírva röhögős szmájlim?
megvan:
-
zsotesz #32503 én eddig szerencsére nem tapasztaltam ezeket a server problémákat, igaz du-s vagyok, úgyhogy tegnap kollégámmal este 11-től nyomtuk kb. hajnali fél 3-ig, neki volt egy connection lost, de utána rögtön vissza tudott jönni a játékba. Ma reggel 9-től játszottam negyed 1-ig ekkor sem volt probléma.
-
jöjjön csak minden játék ilyen védelemmel
, garantáltan jót fog tenni a játékok minőségének...nem csak a bejáratott COD tömegei, amik valószínűleg pénzt hoznak...
-
vagy cumidázzák a brokit és lesz még pár hét is
-
Meg is törték hamar. Az én zsebemben nem nyílik a bicska.
Ha ez kelle ahhoz, hogy minőségi játékokat kiadjanak PC-re is, PC-re átdolgozva nbormálisan, akkor nagyon remélem hogy ez a fajta "védelem" mihamarabb elterjed. Semmi bajom vele. Legnagyobb bajuk ezzel a warezmatyiknak van.
Ez is ki fog alakulni, fejlődni fog és egyre problémamentesebb lesz. Ha meg épp nincs neted, csinálsz mást. Nincs a segged a székhez ragasztva. -
Hihetetlen hogy meg mindig sirnak itt egyesek, a tegnapi loggin problemara hivatkozva. (ha az szar volt, akkor automatikusan a jatek is szar lett nekik?)
Erdekes ma egesz nap faszan megy, es kozben act 2 sivatag is fantasztikus. Hihetetlen ez az aprolekos muveszi munka amit megalkottak, az utolso leolvadt gyertyaig minden a helyen van.
Meg mindig 10/11. -
rocnro2013 #32498 ezzel elkéstél:
http://frostshock.eu/diablo/2012/05/16/8-perc-a-a-pokolbol/
(már infernón tolják,ám 1 nap és diablo world first inferno kill lesz)
ennyit a játék nehézségéröl:D -
Az észosztást nem is a szerverekkel kapcsolatban kifogásolom, hanem a játékkal kapcsolatban. -
amúgy minden spoiler nélkül, vajon hol járnak sárga barátaink (koreaiak)? hell vége? -
metacriticen trollkodás folyik szándékosan, meme-szerű lett a dio3at fikázni:) -
donatus13 #32494 Sc 2 esetében hol voltak a warezosok? jó törés abból se volt kb 1 hónapig :)) Merlinw legalább úgy oszt észt ,hogy ért is hozzá így valamire való a véleménye. -
Az egyébként komoly, hogy single-hez is folyamatos netkapcsolat kell? Olyan szinten, hogyha single-zel és közben megszakad a net is kidob?
Ha ez tényleg igaz és erre még rájöttek a szerver omladozások is, akkor azért meg tudom érteni, ha valakinek kinyílt a bicska a zsebében
SC2-ben egyszer kell belépned online, és utána net nélkül is bármikor tudsz játszani kampányt meg ilyeneket. (Legalábbis egy ideje így volt ha azóta nem cseszték el egy patch-el)
Ha pedig ott is meg tudták oldani ezt (ami pedig igazán egy multi centrikus játék), ennél, amit sokan fognak single-ben tolni, kötelező lett volna ezt megcsinálniuk... Szóval ha ez így van, akkor ez tényleg geciség a Blizz részéről, mondom ezt úgy hogy egyébként az egyik kedvenc fejlesztő bandám. -
Bhalage #32492 a blizz minoseget ad el, ez latszik. grafika hang kivalo. most nem a technologiat nezzuk, hogy "csunya", nagyon jo muveszeik vannak.
alapvetoen letisztult, konnyen atlathato es konnyen iranyithato, egyszeru jatekokat csinalnak es igen keves buggal. szeles tomegek befogadjak.
ezert volt bosszanto a a loginhercehurca, de alapvetoen eleg szorakoztato a D3, ha vkinek tetszik az ilyen. -
Hát igen, a rendszer kidolgozoása, balance, agyba-főbe tesztelése az idő. Blizzard meg sosem a kapkodásról volt híres. A hangulatról és a többiről nem is beszélve.
MerlinW pedig nem is akarja megvenni, mint mondta. Csak ide jött észt osztani ahogy látom. -
Newfronter #32490 Pedig ilyen szintű hack'n slash nincs másik. :)
Vannak olyanok, amikben előfordul 1-2 jó ötlet, de valahol mindig elvérzik a konkurencia.
Azért van egy pár innovatív dolog benne. :) De nem is ettől jó, hanem minden része kiválóan össze van rakva.
Nekem a PoE-vel sem sikerült megbarátkoznom, pedig az nem olyan rossz. De nem minden része kiváló, és nem ismerem a fejlesztő csapatot, de már most van egy rossz oldaluk. A beta-ért is pénzt kérnek, a végén majd mindenért azt fognak. ;) De ha nem így lesz és egy igazán jó játékot adnak ki, akkor lehet ránézek újra.
Van még egy másik cég, ami hasonló vagy jobb(ez majd kiderül 1-2 év múlva) mint a Blizzard, és az az ArenaNet. -
nem, ezek a vinyákoló warezosok...faszt a seggükbe
-
Bhalage #32488 ebben igazad van, en (a fejemben ) abbol indultam ki h van egy kis hidegtartalek ami "cska" be kell kapcsolni es minimalis szutyogessel bevonni a clusterbe. de alapvetoen valoszinuleg gyorsba, a leheto leggyorsabba tudnak mindent intezni ^^ -
Ki nem szarja le ezeket a faszjankókat? Bármilyen jött-ment barom bármilyen faszságot beírhat oda, trollok megszállták az oldalt, teljesen felesleges ezen bosszankodni. -
A digitális drágább, mint a dobozos:) -
Nem.