78998
  • Frankie87
    Azt se értem, hogy minden első loginnál nincs meg a karim, logout, és utána már jó..:S csak egyszer el ne vesszen a karim...
  • Frankie87
    4
  • sz4bolcs
    Igen, gondolom így két nap után már nem spoiler: Tyrael nagyobb bantu, mint a Dio2 paladinja. :Ð
  • cylonflatus
    Megmondaná valaki hány act-ból áll a játék?
  • zzeN
    Elkelt!
  • kakaoskalacs
    Üdv!
    Tegnap jött a DIII Sima .
    Lényegében 2 dolgot nem értek mindenki(Igy forumokon világszerte olvasgattam) a tegnapi Login error , és amiatt höbörög , hogy uristen még patchel is a játék meg tölt nemtudok rögtön játszani. Jah várható volt. Ezért nemkell asztalt verni 2 ököllel.

A játék maga pedig szerintem simán hozza a D2 szinvonalát Act 2 elején járok eddig azt kell mondjam el van találva.
    Pont jól néz ki a graf, játékmenetet nem kell bemutatni, karakterkasztok is éppen elég bár gyanitom lesz kiegészitő.(Soooooon)
    Simán beszippantja az embert nagyon jó cucc, az elején kissé könnyen ment aztan voltak nehezebb helyzetek de kel legy kis kihívás.
    AuctionHouse meg ismerős WoW-ból. Elégedettség tőlt el , amikor játszok megérte.
    Egy mínusz Tyrael feka. Damn.

• Frankie87
    Sztem akkor inkább használjátok a Fraps-ot, mert az az fps mérő kb használhatatlan, olyan gyorsan ugrál, hogy nem látni mennyi az fps..:S
  • zzeN
    Maradt még 1 Guest Pass-em, az első aki pm-t ír azé.
  • Frankie87
    Akkor minden addig bejárt helyszín is ismeretlen lesz, és a mobok is újra respawnolnak.
  • AntiHero
    ctrl + r
  • TurboX
    ctr+r
  • Renjike
    ha újralogolsz akkor a szörnyek halottak maradnak vagy újrateremnek mind D2ben?
  • ToCsEk
    van fps mérő a játékban?
  • sz4bolcs
    hogy kell kraftolni?
  • Frankie87
    MInden apró zugot bejártam, és minden mobot megöltem. Így lett ennyi idő.
  • Renjike
    sokat tököltél? vagy normálisan haladtál előre? mert ha továbbra sem szeletelnek nagyot az időből egy egész termetes játékidő jöhet ki belőle...
  • supersheep
    Hali all.
    Gondolom már az égnek áll a hajatok ettől de;
    akinek lenne egy fölösleges guest pass-ja, attól szívesen elfogadnék eggyet instant karmáért cserébe. :)
    Battletag: Hellforge#2235
    Email: [email protected]

előre is köszi, és jó játékot mindekinek!
  • Prody
    Itt már tényleg nincs az, hogy ha szintet lépsz, akkor pontokat oszthatsz el, mint a D2-ben? :(
    A skilleket/spelleket automatikusan megkapod trainelés nélkül, és azonnal berakhatod a skill bar-ba?
  • Frankie87
    Na én is végigvittem act1-et, 6 óra 43 perc volt.
  • hapi
    Azt hittem csak nekem akadozik így a Diablo 3 még a legkisebb beállításokkal is, most már megnyugodtam másnak is. Köszönjük álandó Online kapcsolat...
  • Ragnar360
    720pberaktam de még ugyis sötét az eleje főleg (elég mély a fekete), de áááh köszi, eszméletlen jó amugy...hihetetlen, mindig is imadtam sivatagot amugy is, de eeez....

kétség se fér hozzá, hogy 10/10 a jatek :) és anno még a grafot fikázták ...:)
  • oneal1
    én tesómmal tegnap délelőtt kezdtem és ma 5 körül öltük diót.

nem volt rovid
  • R4VII
    Aki végigrohant először Diablo 3 an az egy barbár volt néztem gamestar oldalon. Küldött képet is full végigrohanva volt neki 15 óra.
  • Prince23
    Látványvilág nagyon ott van :P

tátva maradt a szám
  • Ragnar360
    inkább urlbe mert nem laccik semmi:d
  • Frankie87
    Ti hogyan csináltok képet a játékból? Nekem a print screen-el nem megy, csak a win asztalt fotozza:S
  • Renjike
    Hát aki egy ilyen játékon végigrohan annak gratulálok mert foggyos. (persze ez csak az 1. végigjátszást illeti .)
  • Prince23
    ESZMÉLETLEN hangulat

• Micsu
    hát hogyne, max 10 óra egy még tán rövidebb volt, akkor miről beszélsz?
  • oneal1
    akik átmentek már nightmare-re azoktól kérdezném, hogy mekkora DPS-el tolják már?
    főleg barbár érdekelne:)
  • Ragnar360
    Egy Guest passra igényt tartanék, megköszönném ha tud vki egyet adni...
  • TurboX
    huh... act 3 kivégezve (eszméletlen durva végén a video)

lehet hogy kissé elfogult vagyok de eddig hibát nemigen találtam. a látványvilág, hangok kifogástalanok, minden kis apró részlet a helyén. hihetetlen gyorsasággal beszippant a játék atmoszférája ezután döbbenten veszed észre hogy lejátszottál x órát ami igazából fel sem tűnt.

egyetlen negatívumként megemlíteném (ne legyek már akkora fanboy hogy csak csupa jót mondok..) az act bossok könnyen adják meg magukat(még egyszer: normal fokozat act 3-ig) igaz, Belial egyszer megfektetett..
  • unknown nick
    D2 pár óra, mindenki rohant, húzatta magát fel.
  • R4VII
    2 sem volt több :D done quick D2 él valami 1 óra 45 perc körül mozog. És emlékszem hogy (igaz jópár végigjátszás utàn) nekünk az átlag olyan 10 óra körül mozgott. 2 délután 5-5 óra coop
  • Renjike
    SOK , nagyon sok....
  • Krisztiam #32529
    mert a starcraft 2-nek mennyi volt?
  • R4VII
    Nah ma végre este énis nekilátok Sanctuary megmentésének :D az a koreai klán hogy megszívta ameik elsőként vitte végig és pont a lootolásnál amit dobott a boss kifagyott a szerver :D
  • Micsu
    "Ez nekem kevés a Diablo szériától"

a 2nek mennyi volt a játékideje normalon?
  • Nos
    15-20???????????????????????
    az baromira kevés
    valaki végig tolta már?
    bétáztam, de ha 15-20 óra az egész akkor biztos nem veszem meg
  • Ragnar360
    nyilván senkit se érdekel, de hat azt mondom, hogy kezd idegesitö lenni már a 2-3 oldalon keresztül futó értelmetlen bullshitelés egy azt se tudom már pontosan milyen de értelmetlen témával kapcsolatban :)