78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mindkét nagyobb infernós csapat SK előtt bénázik,nem lesz ebből infernó végigvitel legalább egy 2 hétig én azt mondom.főleg h mostmár le fognak állni a napi 20órás runokkal -
külön,de ha ledobod már felveheti akárki -
alapból zárt a game. ha nyomsz egy escet,akkor van egy olyan h open to public,ekkor már léphetnek be hozzád(kivéve haverok,ők mindig,ha csak nem tiltod le)
valamint ha te akarsz vkihez,akkor find game/join game/matchmaking,vagy valami ilyesmire kell menni:) -
kjhun #32681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az OST már kikerült warezra.
-
Coopba mindenki külön lootot kap vagy szétosztják egymás között? -
a statok nagyon sokat számítanak, én egy sima +40intes itemmel majdnem megmásfélszereztem a dmg-met. tehát ha barb,akkor minél több itemen legyen minél több +str,1str=1dmg% -
Tesómnál is ezt van(fenti kép), én Act2-ben kb. 120 dps-em van, neki meg 410:D -
saiyanjin #32677 Na ezt jó tudni :) Akkor mégis single ha így nézzük, de értem amit mondasz.Ezt hol tudom szabályozni ? Mert amúgy tegnap elkezdtem és azt hittem single :)Ma megint nyomtam fél órát és csatlakozott pár online emberke is.Erre indítottam új karaktert és megint azt hittem single.Tehát nem vágom hol lehet ezt variálni.Kicsit még új ez a rendszer.De hétvégén megyek megveszem sztem a gémet mert érdemes. -
Na én is a végére értem és hogy a Youtube-os közhellyel éljek best game ever, ilyen hangulatos és változatos játék a Dio2 óta nem volt, szóval tudja hova mehet akinek nem tetszik 
13óra volt úgy hogy mindent bejártam
-
normalon elkezded,végigviszed,kb 30as leszel. ha végigvitted,kezdheted elölről. de köv fokozaton. és ezt még kétszer -
nincs single,az is multi,csak nem engedsz be senkit a gamedbe:) -
Prof William #32673 Amit nem értek...
Akkor saját magának osztja el a játék a képességpontokat?
Ha játék közben elérem a level 30-at akkor játék közben feljebb kapcsolhatom a nehézséget vagy csak ha új gamét kezdek?
Ha őpl kiviszem a gamet level 40-esként akkor pl bekapcsolódhatok egy olyan játékba amit a legelejétől kezdenek?
Más: A multi lehetőségeiről hol találhatok teljes leírást?
-
saiyanjin #32672 Kérdés, Guest kóddal single kampányban is 13. szint a max vagy csak az online keretek között ??? -
saiyanjin #32671 Megvan :) Gyárilag 1680x1050(16:10) ben volt most átraktam 1920x1080(16:9)-re és nekem valahogy jobban tetszik az 1680as felbontás, jobban átláthatóbb és kicsit mosottabb.Akkor a natívnál a képarány annyira megváltozik hogy mintha kevesebbet látnék a térből. -
gabeone #32670 Normal szinten a WD lényegesen nagyobb dps-t produkál a barbárnál. Kettőnknél legalábbis ez a helyzet. Később ez a helyzet javulni fog a barbár javára? Mert a wd vígan köpőcsövezik hátulról, és 2x akkora sebzést produkál, mint én barbárként. -
Mellesleg most játszottam végig a játékot.
17 óra 55 perc
Monk / lvl 33.
Minden átfésültem amit lehetett és mindenkit megöltem.
Sajna az acsik az első Actból teljesen hiányoznak egy hiba miatt :(
Ami tetszik:
Zene
Lenyűgöző
Csodaszép
Nem unalmas az egész, nem ismétlődik(!)
Ami nem tetszik:
Az acsi hiba (bár ezt kijavítják idővel)
Az utolsó "Act" boromi könnyű volt és baromi rövid szerintem.
Többet sz*ptam Act 3-ba mint az utolsón..kb. végigrohantam az egészet mert nem tudtak megölni :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl Diabló fél életemet le se vette...Röhögve ütöttem folyamatosan
10/10
-
nézz utána neten, kell lennie egy ini filenak ahol át tudod írni manuálisan.
egyébként ha szar volt a beállítás miért okéztad le? ne véletlenül van a 15seces próbaidő nagyobb átállítások esetén -
saiyanjin #32667 Tegyem újra a játékot most vagy mi ??? Találkozott vki evvel a problémával ??? -
saiyanjin #32666 Basszus, hozzányúltam a felbontáshoz és nem tudom visszarakni az eredetit, pedig full hd ra raktam widescreen-re és valahogy rázoomolt, és nem azt adja ami előtte volt.Pedig előtte sokkal jobb volt. -
Valakinek esetleg van egy elfekvő guest kulcsa? -
az AH nem működik? -
mivel craftolt itemek kib*szott imbák, sztem érdemesebb craftba fektetni mint nagyobb ládába,én még mindig elvagyok a 2 kis soromban,csak gemek kezdenek több helyet foglalni -
Gyüjtöm :D
Csak dobálom be az inventoryba. Hátha jó lesz még, hely meg van..max eladom mindet :D -
ez az infernó,szakadok:D minden bosspack 10 perc:D http://www.teamliquid.net/video/streams/TheGDStudio -
minek raksz el minden raret?csak akkor áldozod őket ha kell fog? -
sirdond #32659 honnan van ennyi pénzed? :D -
ja még vmi: a tárgyak elég buták sajna,legalábbis d2höz képest...kb csak statokba érdemes pumpálni, mármost van vmi 400 intem...végére mennyi lesz,ötezer? ennek fényében elég nevetségesek a legendary itemek -
sikerült meghalnom,act3-ban:( pedig azt hittem sikerül elsőre végigtolni halál nélkül normalt,na mind1.. és nem tudom hogyan az a leggázabb...egyszercsakk pukk,-75%hp :(
9:10, siegebreaker most feküdt
WD nagyon arat, lvl19 óta uazzal a skillsettel nyomtam (most vagyok 28), de msot bejött a firebomb pattogós változata, nagyon durca:D viszont az effectek kezdenek eldurvukli, néha azt se látom milyen mobot ölök:S
más: most infernon(GDStudio) illusionist+frozen...minden egyes illu megdöglik-->robbanak a frost novák,nagyon durva:D -
Az egy olyan küldetés volt a WOWban, hogy 464623524 papírt kellett összegyűjteni és összerakni a könyvet. Mindegyik oldal, egy slot volt az inventoryban :D -
prau #32655 nekem vmivel 1k folott van a dps em, de nem azzal van a gond hanem a tulelessel. Foleg a hpval. Mert jon egy pack rare es megol kapasbol mielott meg elkezdenek nagyon kapalni. Bar ha partyban van az ember tobbek az eselyei. -
Nem lettem okosabb :D -
titani #32653 azért Infernón már esnek-kelnek sima mobokon is , pedig 4 -en tolják lvl60-as karival
/ de legalább k...a jó cuccok esnek/ -
Helló Köszi lenyúltam :) -
csakhogy megnyugtassak mindenkit hogy nem 10 óra a full végigjátszás(act 3 első bossa utáni állás):
egy dolog ami zavar a játékban hogy még ilyen szinte is van hogy 9-13-as szintű rarekat dobnak a bossok a leg elkepesztőbb (és ezt negatív értelemben mondom) statokkal ,remélem ezt fogják javítani és amúgy nightmaren remélem már nem fognak ilyeneket dobni :D -
Ajándék a leggyorsabbnak:
BRYV9W-GV9D-K96HXT-79DX-T76772
Jó játékot! -
A templarnak milyen beszólásai vannak már lol: "By all that is holy, you see that enemy over there?" :D Ezt cifrázza még többféleképpen,
ahelyett hogy annyit mondana hogy wtf... -
Szerintem "The Green Hills of Stranglethorn" lesz :D -
Harek #32647 Nem tudom, lehet. A kódokat jól írtam le. -
Ez miez?
-
Én legtöbbször a hülye robbanós hullákba haltam bele. Hihetetlen köcsög dolog. :)