78998
  • Prince23
    9.5/10
  • Pretorian
    Még este 9 körül ledobott a játék, el is tűnt 3 óra játékidő a statoknál, meg még ki tudja mi más. Az Act 1 nekem 11 és fél óra volt úgy hogy minden sarokba benéztem, mindent megcsináltam. Háromszor murdáltam meg, mindháromszor csak azért mert vagy beszorultam valamilyen sarokba és nem figyeltem a hp-t, vagy teljesen közrefogtak az enemy-k és közéjük szorultam be + későn nyomtam meg a q-t.
  • Dondark
    monknak melyik passzív skillt javasoljátok? :)
  • mucsácsó
    Nincs hát... :) Sehol semmi róla. Battle.net bypass...úristen...mégha igaz is lenne, mire mennek vele?! Meg lehet kerülni a logint igen, de ettől még nem lesz elérhető semmi adat a szerverről...de azért várják csak nyugodtan a törtet.. :P
  • Ohyner
    Én is így vagyok vele. Hamarabb van az akt 3 főbossa achim, mint az akt kettőé. De jelenleg úgy öltem le az akt 3 főbosst, hogy az előtte lévő kisbossé meg nincs meg. Sőt olyan is van, hogy minden alpont ki van pipálva, még sincs meg az achi.
    Teljesen kaotikus minden. Én már annak is örülnék, ha nulláznék ha csak úgy tudnák orvosolni a problémát, ha törlődnek az achik, de után jó lesz.
  • commissioner

méghozzá flac-ben
  • Lacee
    hello! ha valakinek van esetleg fölösleges guest passa, az át tudna egyet passzolni nekem? köszi :)
  • Ragnar360
    nincs még feltörve, utananeztem :) - barmi ami wrz vagy ilyen xarsag akkor azt nyilván törli a blizz fórumból, a gyerek szvsz kamuzik sztem..
  • who am I 7
    inferno butcher kill..methodon minnyá lolz :D
  • sz4bolcs
    Egy játékostól hangzott el a mondat, aki nem tudta, hogy hogy kell városból odateleportálni ahol a többiek vannak. :D
  • sz4bolcs
    A tegnapi nap mondata Diablo3 ingame-ből:

"-Sorry, I am newbie. ://"
  • who am I 7
    Ha valakit érdekel mi vár rá ....elég brutál azért már inferno :D nemsoka 'butcher kill
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a method streamen :)http://www.methodwow.com/board/content.php?195-D3-Progress-Report-%28-Livestreams-Videos%29-D3-CE-Giveaway
  • Ry0K3N
    Amikor néztem 250 -300 10 óra tájban kicsitlaggzot miközben 3an nyüstöltük de utána minden rendben volt, semmi késés.
  • CalebJoe
    nálam olyan 60-700 között volt eddig
  • KruGer86
    Sziasztok ! Valaki meg tudna lepni egy GuestPass-al ? :$
  • Ragnar360
    kinek, mennyi szokott lenni a latency, érdekelne..:)
  • Dondark
    Az act 3ben hány waypoint van? valaki legyen szíves :) esetleg névvel együtt leírni
  • kjhun
    A hivatalos fórumon, volt egy topik, amin azt taglalta a topik megnyitója, hogy feltörték a játékot, de ezt elég gyorsan törölték is.

• Fpocok
    Az előbb csak poénból mondtam... de ezek tényleg bénák. Belemennek a tűzbe... nem állnak ki belőle...
  • Aradebil2
    na mentem aludni,ezek holnap reggelig sem fogják megölni:D
  • Fpocok
    Elvileg automata.

Aradebil2 32687: Balfaszok :D
  • coolpet
    Sziasztok!
    A paladinnak hogy lehet hasznalatra birni a heal kepesseget? azt valasztottam neki lvl5-on, de ha felig van az eletem sem akarja gyogyitani
  • Mighty
    time sink :)
  • Fpocok
    És az acsivmentek farmolása :D
  • CalebJoe
    szerintem az élmény kárpótol érte és amúgy is az újra játszásról szól minél jobb itemek keresgélése és persze a coop
  • ToCsEk
    sárgáknak sikerült, elvileg act2n járnak már :D
  • Aradebil2
    60 a max.ez csak normál, kb ennyi volt d2ben is
  • Rita79
    Ezt nem értem.... ilyen rövid lenne?
    Nem lehet 100-ig vinni a karaktereket?
  • BoneDragon
    Ez tényleg annak tűnik, ráadásul ahogy elnéztem a végén folyamatosan ég az egész placc, nem csak pár mp erejéig.
  • Aradebil2
    sg csatink van már amúgy?
  • Skill
    van olyan társaság ahova csatlakozhatnék? ts,skype előny. lvl 33+ wizard
    Kerton#2232
  • Aradebil2
    ezt lehetetlen megcsinálni:D a végén mindenhol ég a tűz,normalon ez nem volt ilyen:D
  • CalebJoe
    5000 damage a csávónak
  • Aradebil2
    előbb is itt haltak, amikor kb 30% körül bekapcsolja maga alatt a "kályhát",olyan dmg jön h esélyük sincs
  • zzeN
    Mind a 4-en meghaltak:D
  • saiyanjin
    Thnx a segítséget :)
  • Aradebil2
    fail:D
  • Aradebil2
    act1boss infernón most
    http://www.twitch.tv/nl_Kripp
  • Vitee
    Eddig senkinek nem voltak fps problémái bármilyen beállításon? Kaptam pár tippet de nem sikerült megoldani. Ha valakinek volt ilyen és jó lett írhatna pm-be.
  • TurboX
    "Sajna az acsik az első Actból teljesen hiányoznak egy hiba miatt"

szintén, és a hivatalos fórumot olvasva nem egyedi a probléma

remélem hogy hamarosan orvosolják