78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #32765 effective mód :DD -
Na igen... az elég baba lenne, hogy a két egérgomra be lehetne állítani a Bash-t meg a Cleave-t...:D bar sztem tuti nem lehet. -
Options-Gameplayben az Effective módot pipáld ki -
Egy kérdés. Még ugyan csak lvl12 vagyok, de amint néztem eddig minden skillt adott helyhez/slothoz rendelt. Annak van lehetősége, hogy Én bármelyiket tegyem bármelyik egérgombra vagy 1-4 billre? (nincs előttem a játék, most jutott eszembe)
És ezzel együtt tudom akkor valahogy használni pl barbárral a Cleave-t meg a Basht (vagy mi a neve) egyszerre? -
Amúgy tegnap este én is leöltem diablót, baromi élvezetes egy játék. Nehéz eddig nem nagyon volt 1-2 halál azért becsúszott, bár monkkal tolom és sztem elég komoly self healje van. Kiváncsian várom a nightmaret és ami utána van. Eddig nem voltam Diablo fan de ez a játék nagyon bejött, sokáig el leszek vele. -
malystryx #32760 Sziasztok!
Nagyon jó kis játék lett, tegnap este próbálhattam ki, minden tekintetben tetszik. Egy magyar nyelvű guide-ja nincs valakinek? Előre is köszi :) -
Sehogy, mivel minden fegyver sebzés és egyéb statjaid alapján skálázódik, igy a . Később majd választhatsz rá rúnákat (egyszerre csak egyet), amik valamilyen extra effektet ad. A trükk ott van hogy max 6 skillt használhatsz amit combat előtt ki kell választani, és harc közben nem variálhatod őket. Viszont szituációtól függően más-más skillek lehetnek hasznosak. -
Camouflage #32758 reggel beleptem ket orara, aztan kivagott - most ugy egy oraja probalok visszalogolni es 3005,3006-os hibakat dob vissza, mas is tapasztal/t hasonlot? -
zsozsoo #32757 Természetesen úgy gondoltam, hogy classonként lesznek ugyanolyanok a karakterek.
Valahogy nem állt rá a szemem az este erre az új dologra, biztos túl egyszerű én meg túl akarom bonyolítani.
Felteszem egyszerűbben a kérdést.
Tudok kutyát summonolni, hogy lehet ezeket a kutyákat a skillel erősíteni a következő szint lépésemkor? :)
A másik, hogy statok elosztását kivették, tehát azt a karakter szint lépéskor magától kapja meg, jól láttam? -
Zozzancs #32756 Hát emberek.... nightmaren vagyok, de ez a Normál.. diablónál meghaltam párszor.. nem volt azért egyszerű bazeg :D -
Na végtoltam normalt...
volt olyan,aki egyszer sem halt meg?
Act2 szaros bossa baszott fel először a random szarával,azt se tudtam mit csináljak...
Act3 bossától is felfordultam párszor,de nem volt annyira vészes.
Az főboss meg kurvára felbaszott..A szar, bugos támadásával..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A szaros börtönök...közelben se voltam,oszt mégis vagy stunolt,úgy hogy 3/4ig kilógtam a börtönből,vagy visszaszívott a közepére..onnan meg megszorongat oszt cső...Oda 5/6 életem...
Meg az a szaros villámtűz v micsoda támadás...Az a kékes piros...Egy másodperc se(!) kellett az EGÉSZ életem levette. 2500
De már nightmaren vagyok.Innen már csapatba' tolom. -
A vicces az, hogy a rendszer gyakorlatilag tökig le van egyszerűsítve, mégis ilyen bonyolult?
NEM teszel pontot a skillre, van skill tree? A skillt megkapod, szint alapján scalelődik.
Ezt meg nem is értem, hogy ugyanazzal a skill treevel lesz ellátva? Mi? Nincs is skill tree, nyilván nem idomított majmok dolgoznak a blizzardnál, minden classnak mások a skilljei. -
HA azt egyfajta alatt pl Defensivet értesz, akkor nem. Akár 4 defensived is lehet. azonban 1 skillből kettőt más rúnával pl nem tudsz kirakni.
Én speciel 2 defensive skillel megyek monkkal, néha így is nyakon vágnak elég keményen..
Acsi: Achievement. Please Press Y.
Ládában ha megvetted az összeset 10.000-ért, vehetsz új paget 100.000-ért. -
zsozsoo #32752 Tegnap guest passal indítottam egy wd-t :)
Amit nagyon nem értek az a skill rendszer, most a végére minden egyes karakter ugyanazon skilltree-vel lesz ellátva?
Mármint ugyanúgy aktiválódik mindenkinek a lehetőség, hogy kattintson egy új skillt a szint meglépésekor. De hol marad az egyediesség? Vagy én nézek félre valamit és több variáció lehetséges?
A másik 1 skillre 1 pontot teszek, de hogy lesz az erősebb? (mint dio2-ben a skillre minél több pontot tettél, annál jobb lett) -
Jozsó #32751 Ok, lehet, hogy csak egy oldalt olvastam végig, de minek a rövidítése az "acsi" ami hibázik az act1-ben?
A ládánál lehet plusz slotokat venne, az tiszta, de mintha a láda ikon alatt inaktívan lenne még két táska (mint két fül). Az mi? Ha megvettem az összes slot-ot akkor aktiválódnak?
A másik, hogy ezen az oldalon ketten is kérdezték, hogy hogy lehet más skilleket rakni a 4 slot-ba, és mindketten azt a választ kapták, hogy elective mode. De, ha jól gondolom attól függetlenül egy fajta skillből csak egy lehet aktív egyszerre, igaz? -
Azt sehogy nem lehet megcsinálni hogy az ellenfelek ne "csillogjanak" amikor kijelöljük vagy támadjuk őket? -
gosumofo #32749 elective mode -
Üdv!
Hogy lehet a lenti skillcsíkban a skilleket változtatni? Nekem pl az egyes slotba csak pár skillt enged tenni.. nem mindet...:S
Valamint néhány képen (32676) látok színes köveket. Azok mikortól esnek, és mire jók? -
dezsiszabi #32747 Normal Act 2-ben egy Legendary Amuletet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eye of Etlich, volt D2-ben is -
hegege #32746 Sziasztok!Ha van valakinek Guest passa felesleges privátban el tudja küldeni. Meg van rendelve a játék ,de csak kedden kapom meg(akkor esetleg vissza is tudom adni sztem)..:)Előre is köszönöm.. -
Erre kíváncsi vagyok tegnap óta, mivel ez most kicsi-közepes-nagy, de 14 szintje van a gemeknek, a többit hogy fogjuk hívni? Én maradnék a Chipped-Flawed-Normal-Flawless-Perfect stb elnevezéseknél, sokkal egyszerűbb.
A BS és a JC pagek nightmaren kezdenek esni, fehér színűek, figyelni kell rá, de esik egy csomó. Egyébként amit ő linkelt nem BS page, annak nem ez a neve.
Keresd a fővárosokban a térképen a drágakő ikont. -
Pcyhooo #32744 Akkor csak nem szegődött mellém a szerencse, igaz még csak act 4 elején vagyok! -
pacquiao #32743 sziasztok aki mai nap folyamán szeretne partyzni az írjon nekem privit és megadom a battle tag nevem . -
lesz egy ilyen jeweler npc mint a kovács na nála tudod kivenni a köveket meg úgy lehet fejleszteni hogy 3 kicsiből egy közepes->3közepesből 1 nagy lehet...
tegnap köveztem is egy gyűrűt 40 dex lett rajta :) -
D2-ben a hydra szerintem nagyon is jó volt :D
D1-ben volt egy rakás sz*r, csak akkor még guardian néven futott. -
Robcuskilla #32740 hello. másik gépre is feltenném a cuccot, nincs nálam lemez, de leszedtem a klienst a battlne.net oldalról, de nem akarja telepíteni, mert hiányolja a lemezt a meghajtóból. Van vmi megoldás erre? -
Két kérdéske: hogy lehet a gemeket fejleszteni, valamint hogy lehet kivenni egy tárgyból?
Egyébként amennyire semmit nem ért a D2 a Hydra, itt maga a daráló
, perfect..szeretem a hydrát :)
-
gabeone #32738 Köszi! -
options->elective mod
és azt raksz ki amit akarsz -
gabeone #32736 Van lehetőség az action bar-on belül, pl. 2 vagy akár 3 defensive skillt használni és nem mondjuk 1 defensive-t, 1 might-ot, 1 tactics-et? -
kockaméter, parasztvakításnak. -
thdgr #32734 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://img17.imageshack.us/img17/9573/screenshot001giy.jpg -
Pcyhooo #32733 Valaki talált már legendary vagy set itemet? Nem igazán akar potyogni egyik sem! -
most 24es vagyok és a plusz 100 as spiritet és a dual wield 15% dodge ot.
hundred fist és az exploding palm van egéren
heal és a serenity a heal rúnával ergo 1700 heal simán
dodge mantra
seven sided strike
igy megy most a dara :-) -
Achievement - bizonyos dolgok teljesítése után kapsz egy-egy "plecsnit" -
Korábbi hsz.-ben láttem, hogy egy hiba miatt act 1-ben nincsenek acsik.
Mi az az acsi?:D -
Ahhoz hogy fejleszd a kovácsot előbb utóbb szükséged lesz 5 ilyen papirra.
Nekem 5 kéne (1 sincs még) és 15.000 arany.
Hol találtad? -
Azt amúgy vágjátok, hogy Diablo2-ben mitől volt a perfekt, és perfekt közeli tárgyaknak értékük? Mármint hogy mi volt a hajtóereje az egész tárgyvadászatnak...? -
egy kis info a fegyverekről...
http://www.diablo3handbook.com/diablo-3-barbarian-leveling-guide/ -
Ragnar360 #32726 "Összességében a Blizzard készítői egy nagyon jó RPG játékot raktak össze "
ez most komoly ?:) csak legörgettem igy az aljára és megakadt rajta a szemem...de majd elolvasom, röpke ránézésre jónak tünik ...