78998
  • TBTPumpa
    Nem akarsz venni CE-t jó pénzért?

Csak ma 40 000 Ft, holnap már 50 000 Ft lesz! Ez az akció most kihagyhatatlan!
  • ecetke
    manát, hogy lehet növelni itemekkel? vagy csak szint lépésnél megy fentebb ?
  • sz4bolcs
    Egy gyors válasz: main menü/options... ;ÐÐ
  • Andrews2007
    Ez jó kis kép :D, sok helyen láttam már. De egyébként valós vagy photosop? :)
  • Omlás
    Beállítások között nézted ?
  • krisztajo
    Egy gyors kérdés.
    A billentyűbeosztás hol van, hogyan lehet ezeket testre szabni?
    Nagyon szeretnék néhány dolgot másra át tenni, de nem találom sehol.
  • Pcyhooo
    nekem is amerikára volt állítva, de simán játszom vele az amerikai szerveren, pedig nem ott vagyok... :)
  • Omlás
    Ami alattad van és nem te tetted oda annak a közeléből takarodni kell nagyon gyorsan :D
  • Pretorian
    Hardveraprón már megy a köcsögölés, fel is dobták 40 rongyért a 24k-ért berendelt bontatlan CE-ket. Na az ilyeneket b*sznám úgy szájon, hogy összehugyoznák magukat az biztos. Másnak meg nem jutott, ezek miatt.
  • Carlos
    A legtöbbször ebbe hal bele az ember.
    Felrobbanó hulla, vagy méreg/lávatócsa. Idegesítő. :)
  • Aradebil2
    :D
  • Andrews2007
    Édi kis kép. Nyam-nyam a torta és más is. :) Kedves feleség/barátnő.
  • Andrews2007
    Most értem át a 2. actba 10 óra alatt, igaz mindent elolvastam és felfedeztem szóval hosszabb lesz ez mint ahogy a Blizz mondta. :)Az ACt 1 vége főboss nem volt annyira erős min gondoltam, egyszer haltam csak meg 1. Actban véletlenül mert belementem a méregbe és nem vettem észre azok a szaros mozgó fák idegesítőek voltak. :)
  • Andrews2007
    Nem tudjátok használhatom most az Aukciós házat és később majd a valós pénzes aukciós házat is? Vagy választani kell hogy most akkor véglegesen melyiket? Vagy mégis lehet váltani a kettő között majd?
  • Sunrider924
    Tehat akkor eu kliens es eu-s battle net account, elvileg igy menni kell.
  • botyika
    tegnap beléptem nem voltak karaktereim, utána néztem hogy asia-n van a szerver beállitva, pedig nem állitottam át, tehát érdemes csekkolni hogy eu-n legyen.
  • Palinko
    passz hogy mire van beállítva, de itt lakunk Szerbiába. majd elmegyek és megnézem. rakjuk át EU ra?
  • Aradebil2
    nekem EU volt a default :S,nem értem másnak (pl. heginek) miért nem az
  • Sunrider924
    Baratod hol van EU/US/ASIA, es mire van beallitva a kliense, mert default az AMERICAS.
  • Palinko
    barátomnak már 2 napja azt írja ki, hogy tele vannak a szerverek és nem engedi be. tudtok valami megoldást?
  • Aradebil2
    na carry wizarddal, methodék act2 inferno bosst lenyomták:)
  • Omlás
    HC karakterekkel egyáltalán eljutni infernóig is elég érdekes lesz :D nemhogy végigmenni rajta
  • IMYke2.0.0.0
    Jé, fél perc után észre is vettem, hogy tortát tart...
  • Carlos
    közel lehetetlen szerintem.
  • botyika
    naigen, majd akkor mondja valaki hogy megcsinálta a diablo-t ha hc-ba legnehezebb fokon leöli.
  • Omlás
    Azt a k..... belenéztem method inferno boss fightot hát esnek kelnek HC inferno clear nem mostanában lesz az ziher :D
  • Zozzancs
    Diablo 3 launch party videó

Ott voltam.... ,de szerencsére nem vettek föl muhaha :D
  • Sunrider924
    NM fokozaton esnek normal vagy kulonleges(rare/elite) mobokbol. A kitolas az ott van hogy nem csak a szintlepeshez kell a papir hanem a crafthoz is, minden egyes darabhoz.
  • Carlos
    Köszi.
    Rápihenek egy kicsit most, a reggeli is kimaradt. Úgyhogy eszek valamit.

Ja, és én a játéknak olyan 97%-ot adnék ha értékelni kéne (vagy 9.7/10).
  • SuLtAN17
    A papírok csak nightmare fokozaton esnek normalban nem:) De, ha veszel ah-ban normalban is tudod őket fejleszteni, de felesleges.
  • Carlos
    Viszont nem tudom fejleszteni egyik árust se mert valami papírlapok kellenek. Ezeket hol találom? Esnek ezek is nagyritkán? Az gáz, mert a kovácshoz 5 a köveshez 10 kéne.
  • SuLtAN17
    Pont ezen gondolkoztunk többen is, hogy vajon meddig éri meg stackelni a main statot (jelen esetben dexterity-t) a többi stat kárára. Én WD-vel vagyok lvl 40 act 2 vége nightmare-en, és arra jöttem rá, hogy kb 700 után azt int nem annyira jó, mint a + damage bármin. Teszem az nyakláncon, gyűrűn vagy bárhol.
    Erről mi a véleményetek, főleg annak aki előrébb jár, mint és még WD is :)
  • Carlos
    RUBY!

Viszont én elkövettem egy kurva nagy hibát...nem tápoltam a Vitality-re, így Act 3 második feléig 1000 HP alatt voltam.
  • botyika
    ezt a csajt hogy lockoltad ki? :) elég rare-nek tűnik..
  • Avenger
    Szép, most el kell gondolkodnom, hogy szedek össze még 300 dps-t 12 szint alatt :)
  • Carlos
    Ebédelek, aztán majd meglátjuk...
  • p0c0kLoL
    hogy müködik ez a magic find? mert nekem van 60% barátomnak meg 5% és több sárga cuccot kap mint én.. hogy van ez?
    ( esetleg valami jó monk buildet tudna adni valaki ? )
  • Sunrider924
    Gratu, na lassam neked hogy mukodik a karid NM elite packon vagy rare bosson.
  • Carlos
    No, D3 normálon barbárral kész:
  • Aradebil2
    +int,és minél nagyobb sebzésű egyekezes fegyó+mojo