78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nem akarsz venni CE-t jó pénzért?
Csak ma 40 000 Ft, holnap már 50 000 Ft lesz! Ez az akció most kihagyhatatlan!
-
ecetke #32884 manát, hogy lehet növelni itemekkel? vagy csak szint lépésnél megy fentebb ? -
Egy gyors válasz: main menü/options... ;ÐÐ -
Andrews2007 #32882 Ez jó kis kép :D, sok helyen láttam már. De egyébként valós vagy photosop? :) -
Beállítások között nézted ? 
-
krisztajo #32880 Egy gyors kérdés.
A billentyűbeosztás hol van, hogyan lehet ezeket testre szabni?
Nagyon szeretnék néhány dolgot másra át tenni, de nem találom sehol.
-
Pcyhooo #32879 nekem is amerikára volt állítva, de simán játszom vele az amerikai szerveren, pedig nem ott vagyok... :) -
Ami alattad van és nem te tetted oda annak a közeléből takarodni kell nagyon gyorsan :D -
Hardveraprón már megy a köcsögölés, fel is dobták 40 rongyért a 24k-ért berendelt bontatlan CE-ket. Na az ilyeneket b*sznám úgy szájon, hogy összehugyoznák magukat az biztos. Másnak meg nem jutott, ezek miatt. -
A legtöbbször ebbe hal bele az ember.
Felrobbanó hulla, vagy méreg/lávatócsa. Idegesítő. :) -
:D
-
Andrews2007 #32874 Édi kis kép. Nyam-nyam a torta és más is. :) Kedves feleség/barátnő. -
Andrews2007 #32873 Most értem át a 2. actba 10 óra alatt, igaz mindent elolvastam és felfedeztem szóval hosszabb lesz ez mint ahogy a Blizz mondta. :)Az ACt 1 vége főboss nem volt annyira erős min gondoltam, egyszer haltam csak meg 1. Actban véletlenül mert belementem a méregbe és nem vettem észre azok a szaros mozgó fák idegesítőek voltak. :) -
Andrews2007 #32872 Nem tudjátok használhatom most az Aukciós házat és később majd a valós pénzes aukciós házat is? Vagy választani kell hogy most akkor véglegesen melyiket? Vagy mégis lehet váltani a kettő között majd? -
Sunrider924 #32871 Tehat akkor eu kliens es eu-s battle net account, elvileg igy menni kell. -
tegnap beléptem nem voltak karaktereim, utána néztem hogy asia-n van a szerver beállitva, pedig nem állitottam át, tehát érdemes csekkolni hogy eu-n legyen. -
passz hogy mire van beállítva, de itt lakunk Szerbiába. majd elmegyek és megnézem. rakjuk át EU ra? -
nekem EU volt a default :S,nem értem másnak (pl. heginek) miért nem az -
Sunrider924 #32867 Baratod hol van EU/US/ASIA, es mire van beallitva a kliense, mert default az AMERICAS. -
barátomnak már 2 napja azt írja ki, hogy tele vannak a szerverek és nem engedi be. tudtok valami megoldást? -
na carry wizarddal, methodék act2 inferno bosst lenyomták:) -
HC karakterekkel egyáltalán eljutni infernóig is elég érdekes lesz :D nemhogy végigmenni rajta
-
Jé, fél perc után észre is vettem, hogy tortát tart...
-
közel lehetetlen szerintem. -
naigen, majd akkor mondja valaki hogy megcsinálta a diablo-t ha hc-ba legnehezebb fokon leöli. -
Azt a k..... belenéztem method inferno boss fightot hát esnek kelnek HC inferno clear nem mostanában lesz az ziher :D -
Zozzancs #32859 Diablo 3 launch party videó
Ott voltam.... ,de szerencsére nem vettek föl muhaha :D -
Sunrider924 #32858 NM fokozaton esnek normal vagy kulonleges(rare/elite) mobokbol. A kitolas az ott van hogy nem csak a szintlepeshez kell a papir hanem a crafthoz is, minden egyes darabhoz. -
Köszi.
Rápihenek egy kicsit most, a reggeli is kimaradt. Úgyhogy eszek valamit.
Ja, és én a játéknak olyan 97%-ot adnék ha értékelni kéne (vagy 9.7/10). -
SuLtAN17 #32856 A papírok csak nightmare fokozaton esnek normalban nem:) De, ha veszel ah-ban normalban is tudod őket fejleszteni, de felesleges. -
Viszont nem tudom fejleszteni egyik árust se mert valami papírlapok kellenek. Ezeket hol találom? Esnek ezek is nagyritkán? Az gáz, mert a kovácshoz 5 a köveshez 10 kéne. -
SuLtAN17 #32854 Pont ezen gondolkoztunk többen is, hogy vajon meddig éri meg stackelni a main statot (jelen esetben dexterity-t) a többi stat kárára. Én WD-vel vagyok lvl 40 act 2 vége nightmare-en, és arra jöttem rá, hogy kb 700 után azt int nem annyira jó, mint a + damage bármin. Teszem az nyakláncon, gyűrűn vagy bárhol.
Erről mi a véleményetek, főleg annak aki előrébb jár, mint és még WD is :) -
RUBY!
Viszont én elkövettem egy kurva nagy hibát...nem tápoltam a Vitality-re, így Act 3 második feléig 1000 HP alatt voltam. -
ezt a csajt hogy lockoltad ki? :) elég rare-nek tűnik.. -
Szép, most el kell gondolkodnom, hogy szedek össze még 300 dps-t 12 szint alatt :) -
Ebédelek, aztán majd meglátjuk... -
p0c0kLoL #32849 hogy müködik ez a magic find? mert nekem van 60% barátomnak meg 5% és több sárga cuccot kap mint én.. hogy van ez?
( esetleg valami jó monk buildet tudna adni valaki ? )
-
Sunrider924 #32848 Gratu, na lassam neked hogy mukodik a karid NM elite packon vagy rare bosson. -
No, D3 normálon barbárral kész:
-
+int,és minél nagyobb sebzésű egyekezes fegyó+mojo