78998
  • chuthulu
    13000ft, jóár bolti doboozos verzióhoz?
  • cylonflatus
    Úbazze...
  • Omlás
    Tisztában vagyok vele :P én csak bolt linket osztottam ő majd eldönt jó e vagy nem :D
  • Pretorian
    Common kék varázstárgyakat minek tesznek fel AH-ba? Bárki craftolhat magának. Még a rare-re se nagyon jön licit (nekem legalábbis még nem jött), pedig fent vannak már a cuccok egy ideje...

Amúgy Vaterán már guest pass-t is árulnak
  • Hegi90
    csak engem dobál ki percenként ez a kibaszott kurva bnet?
  • Skynet85
    nem rossz :D de azért még én is körbe nézek az összes occó helyről elfogyott a kulcs, haver meg megőrít hogy neki kell :D
  • cSuwwi
    70 usd az 16300 huf, nem éppen olcsóbb
  • cSuwwi
    - minion ruhacsere passz
    - a halálos halál az a hardcore mód, be lehet pipálni karaktergenerálásnál
    - craftnál sztem ingyen bontja a mágikus cuccokat
    - ládakapacitás növelés a ládára bökve alul van bővítés (10000 pénzt 2 sor (14 slot)
  • Omlás
    http://intkeys.com/

70 USD
  • TBTPumpa
    Demon Hunter-nél mire kell rágyúrni?
    Vitality
    Intelligence ?
  • chuthulu
    kösszi, akkor valszeg nemszivesen, de rászánom azt a 35 fontot kb :D
  • mucsácsó
    Dildió a Diablo miatt hanyagolt csajoknak <--- a nap híre :D:D:D nehogy jelentkezzek... :DDDD
  • cSuwwi
    a single itt már össze van mosódva a coop-pal.
    ha indítasz egy játékot egyedül vagy, de ha vannak barátaid (felvéve a játékban) alapból bármikor becsatlakozhatnak (max. 3-an) kivéve ha kitiltod őket.
    csak online lehet játszani, a mentés és minden a szerverről jön, csak egy klienst kapsz, amivel tudsz csatlakozni. ezért tört változat se lesz egyhamar (vagy nagyon kókányolt, semmi köze nem lesz az eredetihez)
    meg kell venni, nincs mese
  • Omlás
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg kell venned vagy kulcsot vagy dobozos verziót single player is battlenet szerveren megy folyamatos netkapcsolat szükséges. Virágbolti verzió ami működne nincs és nagyon nem is lesz mostanában.
  • Pretorian
    Aha, mondjuk akasztásnál.
  • Skynet85
    jó az ár csak nincs raktáron :) am jöhet külföldi is ami 60 nem euro környékén kezdődik, és még van is raktáron nekik :) linkeket előre is köszi
  • Omlás

Én tőle vettem gyors precíz és olcsó, csak key kell akkor jó választás.
  • chuthulu
    tudom h nem a legjobb hely itt ilyet kérdezni, és utána se olvastam(épp ezért kérdezem itt) de valaki kifejtené nekem hogyis van ez? mármint, engem csak a single player érdekel, ergo, pénzt költeni rá nemigazán szeretnék, netröl leszedni lehetséges? vagy esélytelen és meg kell venni ehez is?(lehet törölni, de választ azért kérnék:D)
  • Hypo #32907
    nem tudom csak kerdeztem mert lattam jo par ilyet ezert modnam, hogy lehet lemaradtam valamirol:)

nekem nagyon bejonnek az apro reszletek a gameben ennyi.
  • Susarc
    Fuckyeah Narancs öv:)
  • Prof William
    Közben rájöttem hogy mázlim volt mert a http://www.gamestore.hu/-n már csak "Rendelhető" -ként van feltüntetve a játék.

Az utolsók egyikét sikerült megrendelni. Már csak órák kérdése...
  • Skynet85
    egyik haver kérdezi, hogy mo-n van-e olyan bolt ahol lehet digitálisan rendelni csak key-t ha van pls linkt
  • krisztajo
    Lenne még néhány remélem kevésbé lámatikus kérdésem.
    Felvettem társnak a Temlar-t arra már rájöttem, hogy fegyvert és pajzsot adhatok neki.
    De lecserélhetem a ruházatát is?
    Van olyan nehézségi szint ahol a halál végleges és nincs feltámadás?
    A craftolásnál a szétszedés is pénzbe kerül?
    Illetve a ládánk kapacitását hogyan lehet növelni (olyan kevés az a két sor)?
  • dezsiszabi
    igen
  • denevérember
    mennyi a maximum lvl? 60 ?
  • Aradebil2
    kutyát sem érdekli?szted a játékosok hány százaléka rohan végig a gamen? 0,1?
  • Hypo #32899
    ?? szegeny blizz mennyi idot tolt bele a koritesbe storyk, konyvek npc.k aztan a kutyat se erdekli csak hogy minel elobb level60 es gyakni gyakni...
    mondjuk szive joga mindenkinek :)
  • Prof William
    Majd nem mosolyog így ha barátja szépe bevonul pár hétre/hónapra a szobába és csak enni jön ki.

A Gamestore írta hogy ma 10-18 -ig érkezhet a játék. Jó esetben amikor 4 kor hazamegyek a melóból már othon lesz, rosszabb esetben ehetem a kefét 18-ig. :)
  • dezsiszabi
    Vki végigtolta már nightmare-t?
  • gosumofo
    miért jó másodiknak lenni (bármiben)?
  • Aradebil2
    mert vannak akiket ez izgat,főleg volt wowosok
  • cylonflatus
    Kb ugyanezt fotóztam volna '91 körül számtech gyakszin, csak Dio3 helyett PrinceOP futott minden második monitoron :)
  • Hypo #32893
    lehet valamiről lemaradtam, miért is jó minél elöbb végezni a játékkal erog végig rohanni?
  • Pretorian
    Van itt még egy, ez még durvább. Itt is egy.
    Na majd mindjárt belogolok és jól elrontom az "üzletüket".
  • Tatyla
    még mindig csak act III.
  • TurboX
    szerintem ez egyfajta üzenet a fejlesztőktől a dárkosító kis virgoncoknak:D

#32885: beteg

kissé kiábrándító hogy nightmaren csak kékeket dobálnak az act bossok
  • Bigpigrib
    És az előadónak nem tűnik fel az egérkattogás?:)) némely harc igencsak megkínozza az egeret ]:))
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez gyorsan meglett.
  • Voyager5
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210101417?page=1
  • krisztajo
    Akkor én néztem be valamit nagyon mert ott nem találtam, köszi!