78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #33085 másik srác most kapta le ACT3 bosst esett egy 21-es ij meg 25-ös pajzs és 32-es szintü.......
vagy akkor ez rendben van?,mert ha igen akkor sorry,de én úgy tudtam a szinted is alapjában határozza meg a kapott lootot -
Haverod sztem még soha nem mf-elt diablo2 act bossokat... -
Hat igen, az a video nem semmi amit csinaltak.
En most vagyok ACT 2 vege fele, es kivancsian varoma kovetkezo videot.
Blizzard sajat maganak teszi feljebb mindig a mercet a videoival. -
Susarc #33082 bullshit? és miért hazudnék?
logolj be és próbáld ki -
Most értem az ACT1 végére. 10 óra 5 percet játszottam eddig.
Vélemény: BASZD MEG!

(ACT1 végén a videót megkönnyeztem, ilyen PC-s játék alatt még nem történt velem
)
-
Ragnar360 #33080 szerintem bullshit hogy 30-40esen 15re dobálná csak a cuccokat mindenkinek... nyugi van :) -
ah-ban vásárolt itemeket hol is találom meg? 
már megvan -
do2 #33078 Be lehet joinolni magyar channelre ? Van ilyen lehetőség ? -
Nightmare-en be tud durvulni a dolog. Jópárszor 1 csapatban két boss volt (sárga) és körülötte a 5-6 haverja... volt nagy borulás. -
dezsiszabi #33076 Nightmare act 2 boss kicsit nehéz volt (nekem :D) wizard -
basszátokmeg lehet ez lesz az a játék amit évek óta boltból fogok megszerezni... -
Susarc #33074 haver aki most vitte végig is "sir" hogy semmi cucc nem esik a szintjére /30/ ACT4-ben van és ott is 9-15-ös cuccok esnek.....
AH folyamat szar amugy.....
valami bibi biztos van a rendszerrel ami a szintet figyeli -
Nekem is hasonló. AH elég érdekes néha...
A kombó kutyaszart se ér normál szint felett. A másik a könyvek. Felveszem és kapok 120 XP-t nightmare-en. LoL... :) -
Ismerős... :) -
Susarc #33071 Hmm Nightmare fokozaton miért szedek ki alap cuccokat az itemekből?/5-ös rank/ és a mobok miért dobnak 15-20-as cuccokat /35. szinten/ és a legszebb az ölős kombat XP bónuszok is normalra adják az XP-t....pl megölök 30-40 mobot egyszerre és ad rá 50 xp-t......közben meg csak cuccokból van rajtam 80xp bónusz......
lehetséges,hogy kicsit bugos még a játék? mint az AH? AH-t sem lehet rendesen sorrendbe rakni és kilistázni a legtöbbször......
másnak hasonló tapasztalat? -
Basszus hogy elkényelmesedtem a beta miatt! Belerohanok a legnagyobb partiba is, meg sem mozdulok, ami miatt nem veszi fel a gömböket, még ha rajta állok sem -> insta death.
Emiatt én hülye 4-szer haltam meg normalon act 1-ben (mondjuk ebből 2 erős lag miatt), de legalább most már ez hideg zuhanyként ért. Megpróbálom azt elérni, hogy többet ne haljak, esetleg bossoknál. -
Nekem is elég fosadék rare-ek esnek, és abból is kevés pedig még csak normalon játszok. Ami esik az meg általában DH vagy monk cucc, barbárom kitörölheti velük. -
csak kék esik inferno minibossokból wtf...eddig csak act2 főbossból láttam raret,azok is szarok voltak -
áll. koreaiak 6 óra alatt pörgették ki,de vmiért koreábal se screen,se stream nem jön sosem,csak a hírük -
na most már semmit se talál. nagyszerű, lehet is így játszani. -
Prof William #33065 Na kb mindegyik karival 5 percet játszottam de hangukat már ott hatalmas volt. Azt sem tudom hogy kivel kezdjem de sztem a Daemon Hunter lessz a szerencsés nyertes. De persze utána jönnek a többiek is. :)
Azalat az 5 perc alatt is nagyon jó hangulata volt a játéknak. Megérte megvenni.
A hangok 1-2 lény komoly nosztalgiát keltett bennem. De a Lore csak a hunternél jön be? A Barbárnál is elvittem addig de semmit sem tudtam meg a lényekről. -
Mennyi eddig a rekord idő normál végigjátszáson? -
ja még annyit,hogy sajnálatos,hogy megint csak 3,5 actot kaptunk:((( akkor mégsem volt igaz az a pletyka.hogy d2 azért jelent meg időben mert összecsapták a végét? akkor itt mi volt?:D -
megnyugtató. legalább nem csak nálam van gond. :D -
geristar #33061 Jah csak annyi volt, hogy újra kellett indítania a játékot. Bukott 2 napot, a béna. XD -
XeroX #33060 Az AH lassú, kerestem 3000g ért, 2 perc múlva jött meg a keresési találat, majd nem tudtam visszalépni 20 percig
-
geristar #33059 Már megoldódott, csak vissza kellett volna olvasnom.... troll XD -
Nekem se talál semmit. Valami gond van vele már legalább 1 órája. -
HC-n elég vad AH árak vannak, ha célspecifikusan keres valaki. -
másnak is szarakodik az AH? beírom, hogy csak 1000 goldig listázza ki a dolgokat és nem talál semmit. -
akit zavart a hun-1, az úgyse nézte/kilépett belőle,de aki egyedül kezdett játszazni annak marha fontos volt
nézd meg sc2t...0 interakció,kihaltnak tűnik az egész,casual szinten kihalt is...reménykedtem h sc2 nagypeccs után jobb lesz,és d3at már ezzel kezdik de egyelőre nem:S -
kurvajó hogy a bossok közepén kidobál... -
biztosan.állítsa át europera,majd kezdheti elölről a gamet -
geristar #33052 Öcsémmel nem tudjuk felvenni egymást barátnak. Lehet a hiba oka az, hogy ő véletlen amerikai szerveren kezdett el játszani? Hogyan tud átjönni európaira? Átváltottuk europe-ra de semmi változást nem tapasztaltunk. Új karaktert kell indítania, vagy mit kellene csinálnia?
Valaki megadná a battletag-ét, hogy megnézzem működik-e egyáltalán? Írhat akár privátba is. -
Henty #33051 normálon persze hogy könnyű, arra van hogy megismerd a játékot... nightmare és Hell-re már nem fogod ezt mondani... Nightmare-en már SK-n is vagy 5x haltunk. normálon meg poti használat nélkül ment le elsőre (Monkkal) rare cuccok pedig ahogy egyre nehezebb fokozaton játszol, úgy esnek egyre ritkábban... valjuk be kit érdekel lvl20as rare cucc már amikor 50-60-ra eljut...senkit, nem is fognak vele foglalkozni 1 hónap múlva, viszont a 60-as rare cuccokért ölni fognak majd :) -
Oxford Street-i HMV? Ott mindig van minden, én 2006-ban voltam ott. Olvastam hogy ott volt az egyik launch party is. Ráadásul a világ egyik legforgalmasabb játék/lemezboltja, a forgalom miatt szerintem azonnal töltik a készleteket. Aztán lehet hogy nem. Érdemes rájuk csörögni. -
estefelé terheltek a szerverek! -
YakHead #33048 Titeket nem dobál ki a játék 3007-es error szöveggel? Nem vágom mi baj lehet, de folyton ezt csinálja. -
ACT 2 közepe kábé.
ACT 3 kábé. -
XeroX #33046 Pár kérdés:
1- jeweler csaj hol lép be a történetbe ?
2- a kövek mikortol esnek ?
Az Act2 derekán járhatok és nem esett egy kő sem eddig, a craftos csajt meg sehol. Lehet hogy normal módban nincs is benne a játékban ?