78998
  • saiyanjin
    Sziasztok.

A guest kódommal elért tartalmat meg tudom tartani ha megveszem a teljes játékot és valahogy ráregelem az új kódot ???
  • gosumofo
    AH
  • BaLeeX
    Ja még annyi, hogy a játék iszonyú stabil. Jó 20 óra alatt ami benne van egyszer sem fagyott ki, nem jött elő se grafikai se játék bug. Szerver kidobálásról most nem beszélek mert az volt, de az is csak a premiernapon, meg talán tegnap 1 alkalommal.
  • Susarc
    jah és még annyi,hogy igy a kovácsolásnak kb.semmi értelme mivel semmit nem lehet gyártani amit használni is megéri.....az más kérdés,hogy még nyersanyagot sem tudsz szerezni mivel nem dob olyan cuccot amit a kivant nyersanyagra tudnál szétszedni:P
  • cSuwwi
    másik szerveren nézted? vagy mindegyikre 1000 feletti?
  • Susarc
    hát éppen az a nem normális,hogy még 51-en is 20-as itemlvl cumókban mész....

Diablo 2 ben még a fehér itemeket is a szintedhez igazitotta és az 12 éve volt......

mérget vennék rá ,hogy valami gebasz/bug van!

amúgy azt mivel magyarázod,hogy van rajtam 80xp bónusz és van,hogy egy kombó killre 20-at kapok.....az is normális?
  • XeroX
    Én Pr telecomból esténként 1000 - 1600 as pingel szenvedek, pedig 16 megás netem van.
  • Különc
    Hardcore természetesen
  • cSuwwi
    jó neked
    nekem is digi van, de 200 felett van legtöbbször (és zöld), amikor látom hogy megugrik akkor sárga (500+), párszor volt 50 körüli rövid ideig :|
    amúgy ha zöld, annyira nem problémás, úgy vettem észre
  • sz4bolcs
    Lol, miért, mit várnál? 33-as szinthez ne dobjon 30-as szint alatti cuccokat, de néha legyen jófej is, és azért 35-re kerekítsen? Nagyon csúnya lenne a játék, ha nem szint alá dobálná az itemeket.

Nekem az 51-es barbáromon van 20-as szintű vért, 21-es öv, 23-as vállvédő.
  • Különc
    Igen van, 38as vagyok barbárral nightmare act 1 butcher előtt
  • Susarc
    lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de szerintem a program néhányszor "nem tudja/elfelejti" hogy hanyadik szintü vagy ill,hogy milyen nehézségen játszol illetve milyen bónuszaid vannak.......

37 Nightmare éppen és egy csomó küldire a 15-20k XP helyett a normal szintes 5k xp ket adja......az XP bónuszomat sem veszi figyelembe és 20 xp ket adogat a 15-20 killes kombókra valamikor meg 800-1000-ret /ez lenne a normális ilyen szinten/

gondolom a problémás loot level,már majdnem lvl 40 és még mindig 20-25-ös lootok.....ráadásul olyanok,hogy még normalban is gyenguszok is az előbb emlitett problémára vezethető vissza.
  • BaLeeX
    Aki vacilál, hogy nincs értelme nekiállni újra Normal után az téved. Elég hamar rá fog jönni, mikor a városból kiérve olyan képességgel támadnak a szörnyek amivel normálon nem is találkozott...

További Nightmare élménybeszámoló Spoilerbe:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Act1 vége felé járok Nightmaren, egy-egy kis boss is meg tudja izzasztani az embert rendesen, viszont nagyobb probléma nem volt. 550-600dps körüli karikkal lehet haladni itt is. Skelton Kingnél sem haltam meg, ami furcsa, hogy itt a főbossok nem dobnak rare cuccot. Viszont esik változatlanul máshonnan mindenhonnan. :)
    Sőt, az előbb vettem az aukciós házban egy 70-es sebzésű nyílpuskát a régi 48as helyett, szóval a 670es dps felugrott 1000 fölé így még könnyebb lesz holnap a folytatás. :)
  • TurboX
    4x fektetett meg, aztán elkezdtem hidrázni:)
  • Kiado
    Auction housenál ugye visszakapjuk a pénzt, ha túllicitálnak mer olyan kevés zsettám lett hirtelen pedig túllicitáltak páran
  • Prof William
    Másfél órát játszottam a Hunterral, most vagyok ott hogy
    Kiszabadítottam Caint a cathedralból
    . Szépen mindent végig olvastam/halogattam nem siettem sehova. Mindig bejártam a területet mielőtt továbbmentem a nyíl felé.

A történet izgalmas, a hangulat a toppon van és szinte percenként volt valami kis hang, vagy effekt ami nosztalgikus mosolyt csalt az arcomra.

Már ennyi után is látszik hogy megérte. És hol vagyok még a többi végi játszástól meg a multis játszásoktól? Leköt majd egy darabig az tuti.
  • tlovgem
    nekem diginettel 40-120 körül mozog, napszaktól függően
  • Aradebil2
    első bosspack amit nem tudtam megölni: vampiric harvester nm cathedral...mire lesebeztem ütött kettőt és visszahealelte magát fullra:DD kb 20 percig próbáltam megölni őket aztán inkább ott hagytam:D
  • Andrews2007
    Én is pont 10 óra 5 perc az Act 1. :D A videó meg adja! :)
  • eLiXir
    Századjára is megkérdezem hátha érkezik valami válasz, mennyi pingel játszotok? Nálam 200 körül mozog folyamatosan, most perpill 1000+ és játszhatatlan, digim van, 10mb/sec töltök akárhonnan.

Jelenleg emiatt nem tudok haladni, infernohoz ez már nem jó, el sem tudom képzelni, hogy jutottam el idáig ilyen pinggel..
  • Ragnar360
  • XeroX
    Ledöglött az egész PR telecom, nincs internet nincs játék.

Blizzard!
  • jazzy
    Jár már valaki Hellen? Hanyason ment át? lvl51-en mentem át, esélytelen életben maradni. :D
  • tlovgem
    az szerintetek miért van, hogy a havert offline-nak írja ez a szar, miközben játszik? ő tud nekem írni, én meg válaszolni, de csevegést kezdeményezni, hozzá belépni nem tudok, ellenben ő tud fordítva .. nálam is fel van véve (sőt, látom ahogy fejlődik (last played barbarian X lvl, aztán már X+1 lvl)).
    vki tapasztalt már ilyet?
  • Troyan
    Zoltun Kull vagy ki előtt meglett a healing mantra. Hát megálltam egy helyen, nem csináltam semmit és annyit töltött a hp-m mint a wizardnak az arcane power, Kull nem tudott velem csinálni semmit. Legalább 10 percen keresztül álltam és folyamatosan ütött a csávó. Picit imba, de azért jól éreztem magam félistenként :D
  • Prince23
    Nem tudom, mintha az ACt3 nagyon nehéz lenne, vagy esetleg lehet azért nehézkésebb - hozzáteszem: sokkal - mert coopba nyomtam?
  • Rusy
    Tudja valaki hol a legolcsóbb most a játék?
  • sirdond
    igen :)
  • Aspyrin
    Ez quest item lesz, ugye?

• NecroJoe
    Error 3006 két órája...
  • myl0
    jah 41 koruliek (23.5öst cseréltem ezekre)
  • myl0
    ah-ban vettem két rare kardot a barbárnak (15e arany volt a kettő), act 3 tetőn daráltam rendesen :D
  • eLiXir
    Normális, hogy 250 körüli, minimum 150 körüli pingem van? diginetnél a legjobb netem van, vagy a második, nem ÷ nem x, infernon meg emiatt halok folyamatosan
  • mzoli7
    Starcraft 2 Guest Pass-ot cserélnék Diablo 3 Guest Pass-ra!
    spartakus077(kukac)gmail(pont)com
  • Rehom
    error code BLZPTS00008, valakinek volt hasonló és utána megoldotta? (Digitális D3)
  • nyuny01 #33090
    Belial most fektetett meg 5* egymásután, bár egyszer azt hittem meg lesz...de tévedtem! :D
    Látszik hogy nem vagyok annyira erős mint gondoltam!
  • minimize
    az a vicc, h már vaterán is guest pass-okat árulnak....
    olyan EMBERI,nem??!
  • danigolf
    hello all..nagy segitség kéne...van egy pass kodom tehát kitudom probálni..ehhez leszedtem az új letöltös progival...elkezdi a telepitést de mindig megáll...újra inditottam hogy szedjen le ha nemjó vmi..de leellenörzi és végigmegy 100 %ékig azt semmi sem történik.akkor is megáll a telepitésnél ezzel a szöveggel..milehet a gond?ezt irja:
    Diablo-III-8370-enGB-Installer\Installer Tome 3.MPQE could not be opened,because an error 108 occurred.If this problem persists,please contat....
  • Carlos
    Nálam is hullanak normálisan a rare tárgyak. Persze sok nem jó a karimnak, de beállítottam Bálint Gazdát aki gyüjti a tárgyakat szépen a jövőbeni DH-nak.
  • sirdond
    a loot az random, de ahogy észrevettem, kicsit megpróbálja a gép a karakteredhez igazítani.