78998
  • Since
    Akkor meg nincs semmi értelme az egésznek :)
  • do2
    Igen úgy lenne értelme csak, de sehol sem írták hogy korlátozva lenne hogy milyen tárgyakat lehet csak kizárólag rendes pénzért árulni.
    Szerintem nem lesz ilyen korlát, senki sem fog így eladni egy idő után rendes pénzért semmit se.
  • Since
    Csak úgy tudom elképzelni hzogy bizonyos itemeket csak valódi pénzért tudsz majd megvásárolni, különben meg nincs értelme az egésznek.
  • sz4bolcs
    Mennyi goldér lehet kapni egy Thundergodot?
  • Savmacska
    Frissítettem már minden létező dolgot a gépemen de még mindig nem engedi felrakni... Érdekes mert hol 17%-nál hol 25 és most pl 33%-nál állt le a telepítés... 3órája szop*k vele.... Kérlek segítsetek!
  • Lest4t
    Dél körül ha valaki jönne hell act1-re mókázni, vegyen fel: Lestat#2529
  • hnt
    Ez nem tudom mennyire spoiler, hiszen mindenhova ki lett postolva, no mindegy.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pónilevelhez farmolom a cuccokat, már csak a rainbow hiányzik act2 oázisból, de az istennek sem akarja beadni a mistery cave dungeont.. Ha 150 runt nem toltam, akkor egyet sem. Nektek sikerült?
  • andorr1984
    Most vittem végig Normalon.
    Azt olvastam valahol ,hogy lvl 30 a legmagasabb normalon elérhető szint.
    Hogy lehet, hogy én 33-ig el tudtam menni ?
  • do2
    szerintetek ha simán diablos pénzen is meglehet venni a cuccokat AHban, akkor miértelme van a valódi pénzért vásárlásnak ? Hisz összelehet gyűjteni elég sok diablos aranyat fölleg hellen.
  • tommygear
    LOL
  • ToCsEk
    nah én is a végére értem normalon 19óra alatt monkal 2x sikerült is meghalnom
    egyszerűen imdádom, minden act jobb az előzőnél :)
    droppok jók minden esett kivéve legendaryt az kb mikor fog tudja valaki?
    de azt hiszem nem vagyok valami erős 290dmg-el, majd kiderül mire lesz elég nightmaren :D
    kb van 3k életem, potit ritkán iszok skillek és ütések töltenek majdnem mindent, + összeraktam 66%magic findet :)
  • do2
    segítsetek a rúnapontok elosztásában. milyen sorcit érdemes kifejleszteni szerintetek ? jég vagy lightinngosra gondoltam. ki hogy osztaná el a rúnapontokat 32-s karinál
  • cSuwwi
    Az attribokra érdemes gyúrni, nagyon sokat segít ám, ha rendesen húzva vannak. Én eddig nem nagyon pöcsöltem vele, Barbárral az act3 elején 150-es DPS-em volt (ami harmatos), alig birtam életben maradni.
    AH-ban vettem durván STR-es cumókat (70+ str-eseket) 350 fölé feltoltam, mindjárt használható lett a kari :D

Az AH keresője meg botrányosan szar, remélem kezdenek vele valamit
  • Savmacska
    Tudnátok segíteni, sehogysem tudom feltelepíteni a d3-at emrt mindig azt irja ki h leállt a telepités bla-bla.. Win 7-em van de a telepitőjét átettem xp sp3-ba meg a ProgramData-ból is kitöröltem a bnet-et ahogy irta blizz, de így sem sikerül...
  • mucsácsó
    hát igen, meg attól még hogy valaki SC2-ben pro, az aztán egyáltalán semmit nem jelent itt a D3-ban... ;) még talán az indul egy kis előnnyel, aki nagyon vágta a Diablo 2 dolgait. :) (vagy csak egyszerűen ázsiai... :DD)
  • Ragnar360
    kis tulzas van benne, mert nem teljesen atlag player szintjén van, nade nincs kedvem belemenni..
  • Ragnar360
    amugy megsugom, mielött vki azt hinné...- ezek semmivel se jobb, skillesebb emberkék mint itt a forumba néhány (vagy több)
    btw ha jol néztem az egyik nagyon progresselö team starcraft 2es "prok" ból van verbuválódva, mégse jelent semmit
  • eLiXir
    methodwow.com act3nál tartanak, hozzájuk képest én soloban tolom és act 2 eleje
  • Rage47
    még nem sikerült
  • mucsácsó
    Úristen...mi lehet infernon....... :D Eddig még amúgy senkinek se sikerült a világon végignyomnia infernon, nem tudni?
  • mucsácsó
    De azért valamiben biztos, hogy más is lesz, mint az előző nehézségi szintek :P (pl. gondolom nehezebb jóval... :DD)
  • sz4bolcs
    najó, nem ugyanaz, mert itt még a legegyszerűbb zombik is a legördögibb skilleket használják... és ezek még csak a mezei zombik ;Ð
  • sz4bolcs
    most írnám, hogy baromi jó a hell (act1 legeleje), de félek, hogy hülyének néztek, hiszen ugyanaz, mint a normál, és a nightmare
  • Savmacska
    És ezzel a kulcsal meddig mehetek a játékban ? Milyen korlátok vannak ?
  • ddany7
    igen
  • Savmacska
    Kaptam haveromtól egy olyan kulcsot, amit kapott a játékhoz, ah jól tudom ez valami 10napos starter edition kulcs, a kérdésem az lenne, ha lejárt, és megveszem a játékot, erre rá tudom tenni a teljes játék kulcsát ? tehát a karaktereimet folytathatom amit a starterben elkezdtem ? Köszi
  • Rage47
    Én is megkönnyeztem:D
  • Rage47
    Áh sztem az a legjobb.
  • sz4bolcs
    és hell
  • Ragnar360
    50k huf-bamajd az angolok megveszikk
    /csak gyözzem kivarni mig feltehetem
  • Broafka
    most néztem boltban, tudom, hogy jó helyen kérdezem, mert gondolom mi lesz rá a válasz, de megéri a 15 000 ft? mert ez szerintem nagyon durva. Anno egy új játék 10-11 körül volt, ami már akkor borsos volt szerintem
  • Fpocok
    Nektek volt már ilyen bugotok? Se menni, se meghalni, se felkelni nem tudtam... havernak kellett bejönni, kipucolni termet és felkelteni.

• Sáska
    valaki linkelt meg a megjelenes elott/korul egy videot ahol a statokrol beszel egy srac eleg reszletesen.
    vki be tudna ujra linkelni?

koszi
  • Fpocok
  • MaRee
    Csak várd ki a többit, nekem az egyik fő motiváció volt a végig játszás során, hogy lássam a következő átvezető videót :d
  • Ragnar360
    az nagyon nemjo...fos szolgaltatok loál, vmit kezdeni kéne, nyilvan nem gép vagy vinyo swappol, utobbi mondjuk elegge befolyasolni tudja latencyt
    igy eléggé elronthatja a jatekelmenyed ez a latency téma -esetleg port, router problem etc.
  • Ferrari23
    Ja és Act 1 végi videóról véleményem:

AZTAQRVA!!!!
  • Ferrari23
    Act 1 pipa 8 óra 45 perc...
  • Rusy
    Én olyat szeretnék kérdezni, hogy hogyan lehet a resisteket növelni ugye a 2-ben cuccok adtak resisteket, de nekem mindegyik 2, és pl act 2-őn a barbáromat kb 2mp alatt kinyírja a poison olyan gyenge mint a harmat, de egy lila főbb boss meg alig sebez ha üt
  • cSuwwi
    ráregeled, majd onnan folytatod