78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Pap1ka #33205 Nem veszik el. Amit már egyszer végignyomtál az megmarad, szabadon ugrálhatsz a questek között. -
mikusmate #33204 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ha change questtel egy korábbi questet újra elkezdek, akkor az azutáni progress elveszik? Tegnap végigtoltam a játékot normalban, de amíg utolérnek a haverok, farmolgatnék egy kicsit. -
Savmacska #33203 Sajnos semmi ötletem nincs :( -
Elvileg lehet blokkolni a kommunikaciot az illetovel, de nem probaltam meg, hogy ezt mit jelent, esetleg eltakaritja e a legutolso x ember listajarol? -
Traky70 #33201 Két guest pass, ha még kell valaiknek:
NCBHJ4-E2ZT-ZMEF42-W4VG-ZZ2X4R
JRRFZN-ECJW-WCNN9R-RRK6-CMPJTH -
natalyel #33200 Köszi :) -
Savmacska #33199 Client-ről töltöttem, és onnan szeretném felrakni, de az istenért nem megy fel. Cd-m sajnos még nincs, mert nem vettem meg. -
dezsiszabi #33198 így van, szerintem ez jó.
Pl.: ledob, akkor vissza tudsz csatlakozni hozzá
ha szimpatikus volt, de nem vetted fel a friendlistre, akkor még tudod követni, hogy hol játszik, vagy felveheted utólag. Jó ötlet sztem. -
A játék nyilvántartja azokat a játékosokat, akikkel utoljára játszottál (utolsó x db). Ők nem feltétlen barátok, s ahogy újabb és újabb tagokkal találkozol szépen változni fog a lista. -
Barátokat hogy lehet a barátlistából törölni?
Játszottam pár publikus game-t, és lett egy rakás emberbe ott.
Kösz -
Dzsabba #33195 Ettől féltem.
Köszi. -
Ry0K3N #33194 Nem. Ha beregelted a kulcsot az már ottmarad. -
Dzsabba #33193 Sziasztok.
Szerintetek, meg lehet azt oldani, hogy a b.net acc-omból csak a dialoIII-at át tegyem egy másik acc-ra? -
kemény szavak :D -
Pap1ka #33191 van :) kérdezz nyugodtan! -
'Neked se sok kozod van a diablohoz' v vmi ilyesmi -
gosumofo #33189 mocskos blizzard -
Mit írt? -
Jozsó #33187 http://diablo3.hu/2012/05/17/diablo-iii-titkos-palya-spoiler/#more-11449 -
chefshift #33186 A gomba egy titkos pálya kinyitásához kell. -
natalyel #33185 Kérdések:
- Mire jó a gomba? :)
- Van-e Cow Level, mint ahogy a 2-ben is volt, ha igen, hogy lehet "előhívni", ha nincs, van-e valami más secret level?
- 2-ben az ACT1 vége felé a dungeonban volt titkos szoba, egy falrészre kattintással lehetett bemenni. Itt semmi ilyet nem találtam. Én voltam figyelmetlen, vagy ilyeneket itt ne keressek?
Végre ismét Diablo... :) Nagyon tetszik. -
na de latom kozbe torolve lett 1 komment -
Fejtsd ki nyugodtan, hogy szerinted miert.
Oke, hogy diablo 2ben is az act4 rovidebb volt, de itt ez nekem valahogy nagyon kontrasztos volt. Leginkabb azert mert az ember annyira elvezi az act1/2/3at, hogy remenykedik, hogy meg van boven hatra a jatekbol es egyszer csak vege. (de persze nyugodtan lehet minuszozni mert elter a velemenyem a tiedtol :) ) -
Azon kivul, hogy nagyon rovid, nincs vele bajom :p -
Newfronter #33181 Mi a baj az ACT IV-el? Szerintem az se rossz. :) -
Okés. Végülis gondoltam, hogy így van, de azért csak megkérdeztem...:)
Multiba még nem játszottam, majd valamikor. -
Barátokat hogy lehrt a barátlistából törölni?
Játszottam pár publikus game-t, és lett egy rakás emberbe ott.
Kösz -
Tegnap sikerult nekunk is eloszor vegigvinni a jatekot normalon es hat azt kell h mondjam, bar a jatek osszessegeben baromi jora sikeredett, az act 4 az hatalmas csalodas.
Kb olyan erzese van az embernek, mintha hirtelen ki kellett volna adni a jatekot mert jott a hatarido, de ennyi ev fejlesztes utan ez azert furcsa lenne. -
De az fontos, hogy a single playerhez is online kell, hogy legyel. -
krys002 #33176 Sziasztok ismét! :) Ha valakinek még van a birtokában guest pass, esetleg elküdhetné nekem. Előre is nagyon nagyon köszönöm szépen :) -
1. lehet, nincs
2. nincs mit javítani, minden jól fut. nincs megkötés, csak annyi, hogy mind2töknek saját megvásárolt játékotok kell legyen -
Minél többen vagytok bent, annál erősebbek a mobok. ha vki belép a partyba, mondja is a karaktered: az ellenfelek megerősödtek. -
steweee #33173 pár laikusnak tűnő kérdésem van, de lécci választ várok rá mert fontos lenne mihamarabb tudnom. szeretném megvásárolni a játékot, de a válaszoktól is függ
1. a single player módot teljesen végig lehet játszani ha bolti lemezes verziót vásárolok ? vannak e benne nagyobb bugok ami miatt a végégjátszás elakadhat ?
2. az online mód egyenlőre nem érdekel, majd megjavítják később. viszont van e vmi megkötése vagy bugja annak, ha interneten kapcsolódva szeretném egy barátommal közösen tolni a single/coop sztori módot ? -
Prof William #33172 Ez nem a Black Solulstone cinematic? Az amúgy benne van a játékban vagy csak kedvcsinálónak volt.
Hány cinematic van összesen a játékban? -
Igen, 60 a max szint.
Olyan kérdésem lenne, hogy mikor egyedül játszok, akkor ugyan olyan erősek a mobok, mint mikor 4-en vagyunk bent? Mert sztem úgy lenne értelme, ha amikor többen ölnek egyszerre akkor erősebbek lennének a mobok. (Több def élet p atk stb...)
Mert ha ilyen nincs, akkor 4-en sokkal egyszerűbb végigvinni, és a kihívás egyedül. -
Lv 60 a maximum szint? -
Eleinte ezt ugy akartak megoldani - ha jol emlekszem - hogy penzbe kerult volna a targyak betetele is a RMAH-ba, igy ezzel elkerulheto lett volna, hogy minden limlommal legyen teleszorva. De ezt eltoroltek. Barmikor valtoztathat a rendszeren a Blizz, valoszinu nem veletlenul csuszik a premier, lehet ilyesmi okok is kozrejatszanak. -
dezsiszabi #33168 A blizzard csak annyit mondott, hogy az ajánlott haladás az a 30-50-60. Vagyis normal vége, 30, Nm vége 50, hell vége 60as szint. Ehhez lőtték be a szörnyek erősségét is. -
xido #33167 klasszik dolgot próbáltad-e,lemezről mindent fel a hdd-re és onnan telepíteni?..lehet csak a lemezt nem szeretné valamiért pörgetni rendesen -
Van nightmare-en barbár a környéken? Kéne némi tipp skillekkel kapcsolatban.