78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Guest code, akinek kell és gyorsabb lesz:
277EMJ-8GEP-EVNTEX-KPP7-H2WTVF -
Nem értem ezt a vitát. Meg lett mondva, hogy lesz pvp egy peccsel, jó eséllyel még idén. -
hatalomxy #33284 Látom nagyon bíztok a Blizz-ben, meg a szerverekben, remélem igazatok lesz. -
Továbbá a pvm-nek soha nem lesz akkora mozgatóereje, mint az egymással való rivalizálásnak. Casual pistike ha nem tudja lenyomni infernon act2 15 skillel telepakolt champet a sivatag egyik rejtett zugában, attól még nem fogja speckó-gearelni a karakterét, hanem fogja magát, és továbbáll.
Pont, mint a dio2-ben akik beléptek hetente, havonta egy kicsit hentelni..., de nekik még mindig ott volt a soha el nem érhető 9x szint, ami miatt érdemesnek érezhették a hentelést, olykor óvatoskodást az xp-vesztés miatt. Dio3-ban ez sincs. -
do2 #33282 Hát nonladderen értéktelen volt minden már a jspn is.
De remélem azért lesznek jó tradek, és nem cseszi el a blizz ezeket az izgalmakat is :) -
Tomy Lee #33281 Átveszi más a játék/szerverek üzemeltetését ha ilyen lenne de nem kell ettől tartani:-) -
Ha csődbe megy a blizz, akkor bizony ideje lesz elindulni a boltba sok-sok konzervet venni, és kinézni egy viszonylag stabil barlangot, mielőtt jönnek a fosztogatók. :D
Amúgy valószínűleg senki sem fog akkor arra emlékezni, hogy mi is az a diablo 3, annak a pár ezer embernek, aki mégis, azoknak kiadnának egy peccset, amivel offline is lehet játszani. :) -
A Blizzard majd akkor megy csödbe ha piros hó esik vagy macskák potyognak az égböl (Postal2) xD -
hatalomxy #33278 Lenne egy olyan kérdésem, hogyha pl. csődbe megy a Blizzard, akkor hogy fogunk játszani a Diablo 3-mal? Mivel ugye minden online működik. -
Ezt úgy kell elképzelni, hogy a pvp játékosok voltak a playerek legfelső 1%-a, akik hajlandóak voltak komoly pénzt, és időt arra áldozni arra, hogy az auradinjuk, vagy light sorcijuk akár pici százalékokkal túlszárnyalja az ellenfelet, emiatt a tökéletességre való törekvésük miatt óriási húzóerőt képviseltek, egy hasonlattal élve olyanok, mint a Diabloban a worldstone. -
krisztajo #33276 dezsiszabi! Köszi szépen.
Myl0! A skillekről már találtam egy mindenre kiterjedő leírást a magyar wiki-n csak ott még nincs semmi a runákról.
Itt meg sajnos pont az nincs ami nekem kéne. De azért köszi.
-
namár -
http://www.diablohungary.hu/hirek/diablo-iii/
katt a karakterre egyelőre csak 3 van ahogy néztem és lefelé van egy kis írás a skillekről runákrol
-
Ragnar360 #33272 PiszkosFred: a blokk kommunikésön egyértelmű: ha ranyomod valakire, akkor nemfog tudni neked whispelni/írni, meghívni stb. amig azt te fel nem oldod
Carlos: Pap1ka lentebb írta, hogy tud segiteni barb NH buildbe... olyan sokat nem kellett volna viszaolvasni 8mert most délbe nekem volt 100 uj hsz, abba olvastam, h kérded van e barbáros itt olyan... ő meg nemsokkal késöbb irt :D - tegnap én is irtam asszem egyszer neked... kérdeztem mi a vélemenyed barbárral kapcsoaltban stb. - meghogy biztos ennyire idézöjelbe elitélhető/eldobható a WD mint summoner mert a kutyák kicsit begyengültek, pl késöbb runakkal jobb lehet etc meg mas summon skill isl esz még - igy érdekelne ez a téma - bármi más is ha van még ilyen, hogy szerintetek vmi "kukába" való mert nagyon gyenge pedig nemkéne... probálom védeni egy kicsit a jtatekot ugy h még xart se jaccottam kb :DDDD de ez van :p -
dezsiszabi #33271 És nem random kapod őket, adott szinten adott runákat kapsz meg. -
dezsiszabi #33270 30-as szintig (ha jól emlékszem) kapsz skilleket. Mindegyik skillhez 5 rúna tartozik, ezeket egészen 60-as szintig kapod. Aztán változtatgathatod őket, ahogy neked tetszik.
Ezen felül van 3 passzív skilled, ezeket is 60-as (vagy 59) szintig kapod (összesen 15 közül választhatsz). -
krisztajo #33269 A skill runákról tudnátok nekem adni egy kis infót.
Hogyan működik, szinthez kötődően kapjuk vagy random esetleg meg kell találni őket?
Köszi, előre is!
-
dezsiszabi #33268 Szerintem meg egyszerűen az emberi természet/perfekcionizmus/"öröm, amikor kiesik egy tárgy" volt az oka (sokaknak), hogy "farmoltak". (Ahogy tettem azt én is, és gyanítom, nem vagyok egyedi eset) -
Sadax #33267 BattleTag: Sadax#2905
Aki gondolja vegyen fel :) -
srácok jött néhány bontatlan Diablo 3 collectors. nyugodtan privizzetek! -
ez bruttó hülyeség már bocsi. aki PVE-re farmolta a cuccait azokkal mi volt? -
dezsiszabi #33264 Tudtommal bármilyen szinten mehetsz bármilyen nehézségre, mint már leírtam pár hozzászólással ezelőtt. (lvl30, lvl50 és lvl 60-ra vannak belőve a nehézségek (nm, hell, inferno)
Ami bezavarhat sokakat, az az, hogy inferno-n a Nephalem Valor nevű rendszer csak lvl60-tól játszik. -
csak a templarja még 59es.
methodék most csapták le inferno act3 bosst,már csak diablo van hátra...g ykönnyű, kb végigrohannak az egészen,skippelik a mobokat,bossfightok meg sokkal könnyebbek,mint a sima pakkok,mert nem kapnak +skilleket,csak nagyobb sebzést -
Engem jobban aggaszt egy hiányossága a játéknak, amin épp napokban gondolkodtam.
Diablo2-ben az egész itemvadászatot a pvp lehetősége tartotta fenn, és mozgatta a háttérből láthatatlanul még azok számára is, akik soha életükben nem pvp-ztek, jelenleg nem látom a Diablo3-ban ezt mi fogja helyettesíteni, és majdnem biztos vagyok benne, hogy a pvp, amit bele fognak tenni, az nem... -
zsozsoo #33261 de látom a vidi végén kapja az infernós achit :) -
zsozsoo #33260 Hogy lehet infernó, ha a karakter lvl59? (mármint a videon én 59-nek látom baloldalt)
nem csak 60-on mehet inferno szint? :)
amúgy ezen milyen cuccok lehetnek 10-15k-s maci sebzéssel? :D -
Hellen vagyok, és azt kell, hogy mondjam, hogy baromi jól kiegyensúlyozták a pénz dropot, nem esik tonnaszámra, ..tárgyak eladásából sem, és ahogy fejlesztem a jewelert, mindig pénzhiánnyal küzködök, mint ahogy jelenleg is.
A jsp-nek nem az volt a lényege, hogy nincs infláció, hanem hogy van egy olyan közös platform, ami a játékból hiányzott. Jelenleg a Dio3-ban a sima gold még betölti ezt a szerepet, de onnantól, hogy az átlag fölfejleszti a blacksmith-t, és a jewelert, stb-stb. már nem lesz jó trade-re, és onnantól kezdődik a real money-s dolog.
Gondolhatod, ha jsp-n is 1-2 fg volt egy hr, akkor jsp nélkül mi lett volna a közös cserealap a játékban mondjuk amikor egy-egy godly rare itemet akart az ember venni, vagy eladni. :D -
Pap1ka #33258 be tudod rakni a followernek, mint bármilyen más felszerelést, tehát nem egyszer használatos. ha scoundrel token, akkor van valami értéke is, egyébként nincs -
Hogy lehet előhozni azt a dark grafikai modot vagy mi az? (ingyenes próba verzióm van) -
Kiado #33256 +41 dex es token esett, ami elvileg followernek lehet adni, az csak 1 szer használatos? és ah-ban kb. mennyit ér ha eladom? -
Pap1ka #33255 ha valakinek van kedve csatlakozni egy barbárhoz vegyen fel, most kezdeném nightmare act 2-t -
Hopp sorry, akkor az hell-en fog.
szopó... énis várom. :) -
megoldottam :-)
bfax, az bfax.... -
Tome of Blacksmithing csak Hellen esik. Nightmaren csak Page esik. -
GoldAH-ba is megveheted, annyira nem vészes az ára. -
az fasza....bár már nincs sok hátra, de hellen legyaknak majd:D -
bakker, egy láma vagyok, hol van az ornated door...
az egész térképen végigmentem már 2x a cathedral 1-en, és nincs meg a ketteshez az ornated door.... -
nm: page, hell: tome inf: tome of secret -
szerintem tome csak hellen esik -
majd?:)
már nightmare act3 on vagyok, még nem láttam egyet sem:)