78998
  • Pap1ka
    Alig kövezve ;)
  • ToCsEk
    :D:D:D:D:D:D:D
    én most öltem le skt nightmaren semmi rare csak 2kék fos, de nem panaszkodok dobják a sárgát a többi elit mobok rendesen :D

ez a statom, most gyújtök jobb fegyóra goldot aztán leszkapsz :D
  • Pretorian
    Ez sokaknak fájó pont, szerintem az első néhány peccs valamelyikében változni fognak a dropok.
    Én is olyan csöcs dropokba szaladok bele hogy ejj.
    Még az ellenségemre sem tennék olyan cuccot amik néha kiesnek.
    Mondjuk az a jó hogy lehet ugye fejezetet választani, ergo nem kell unalmas runokat nyomni azért, hogy eljussunk a bossig akiről tudjuk hogy dobhat jó cuccost is.
  • Egoraptor
    D3-ba is kellene olyan kő ami újrarakja prefix-eket
    random. Jó kis szerencsejáték
    PoE-ba csak a MOB AI nem tetszik, túl agyatlan zombik.
  • Tatyla
    sírok basszus,most öltük le nightmaren butchert és semmi rare csak kékek de azok is olyanok hogy zúzda egyből,komolyan gondolta ezt a blizz ja és eddig nightmaren egy boss se dobott rare-t,nem beszélve az elképesztő tárgy+stat kombókról,komolyan a fejemet verem a falba...
  • Snomag
    Huha, mi lesz most itt :D
  • yesname #33320
    Lehet kövezni, de a Path of Exile rendszere - talán a skill/attrib is, de főleg a gear - köröket ver sajna a D3-éra :(
    Aki beleásta magát, az tudja miről beszélek. (Még grafikailag is tetszetősebb. A realisztikus megvilágítás és árnyékok iszonyat sokat dobnak rajta.)
    Ettől függetlenül jó a D3 is, de...
  • Egoraptor
    Lehet, de esik valami aztán full random az összes prefix-je
    és ezek erőssége is. Más szóval eshet egy gagyi Legendary is.
    Nesze neked változatosság.
  • Mydgard
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyakorlatilag sok olyan dolog van, olyan szereplok a jatekban, amelyek mar szerepeltek, mintha megismeteltek volna onmagukat. Akik mar elpusztultak a korabbi reszekben, most ismet itt vannak, ismet leolthetok pl Izual, a mar emlitett Butcher, King Leoric. A tortenet egyedisegere fordithattak volna tobb hangsulyt. A kiegeszitoben boritekolom, hogy Adria fog valamit akciozni. :P Ismet jon a "fogonosz", aki azt kepzeli hogy o a fogonosz es ismet leutjuk. :D Kisse linearis... De lehet ennel tobbet varni?!
  • Árnyvadász
    Amilyen szar pingek vannak vezetékes kapcsolaton (200 felett délután EU szerveren), szerintem a mobilnettel most még igencsak játszhatatlan lesz.

Esetleg hajnali órákban, de ott sem hiszem, hogy 300 alatt megúszod. Azért próba szerencse, de ne fűzz hozzá nagy reményeket.

Tegnap érdekességképpen megnéztem Wi-fi kapcsolatos laptoppal. 1500 volt a ping. El is lehetett felejteni a játékot.
  • sz4bolcs
    Meg az még az érdekes, hogy Dio3-ban első ránézésre brutális nagy szerepe van a gearelődésnek. De hányafajta kívánatos gear létezik? Nagyjából 5 fajta, minden kasztnak egy. Ezzel szemben Dio2-ben minden kasztnál tudok fejből mondani kapásból 3 félét úgy, hogy már évek óta nem játszottam vele. Ez tette annyira változatossá a tárgyvadászatot, és a kereskedelmet.

Számomra még rejtély, hogy Dio3-ban mi fogja húzni, és változatossá tenni a tárgykereskedelmet a legmagasabb szinten.
  • Egoraptor
    + Attack speed%-os cuccok sokat segítenek + sokat kell gyúrni fő attribútumra. Ha dps vagy akkor összes kő fő attribútum cuccokban is.
  • Susarc
    Follower-re ha rám hallgatsz + experiencet aggatsz mivel akár mit teszel rá szart se sebez_P legalább adja az XP-t!

amúgy is csak a speckói miatt jó a follower
  • Tenkory
    talán tele van a stashed, legalábbis nekem az volt a gond
  • torma1
    Tudtok olyan oldalakat ahonnan olcsón lehet letölteni játékokat? Amiket érdemes nézni mert még akár az új játékok között is van jelentős akció.
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    1. Olyan kérdésem lenne hogy ha feltelepítem egy laptopra is a játékot akkor, tudom azt a karaktert ott folytatni ahol PC-n abbahagytam?
    2. Mennyi netforgalmat generál a játék? Mobilnet elég neki?
  • Carlos
    Ebéd miatt, most pihi, innen folytatom majd, szintén nightmare.
  • AntiHero
    Telekavicsoltam már mindent, de csak kevés :D
  • Frankie87
    Üdv!

Valaki segítene Auction house-ba? Valamiért semmit se tudok venni. Egy fegyver a completed fülnél bent van, de mikor megyek h rakja a ladamba nem küldi el...:S Mit csinálok rosszul? Valaki leírná a menetét a vásárlásnak?
  • AntiHero
    Én meg pont ugyan itt járok (nightmare):D
  • Frank99
    37-es serverhiba Ázsiában...
  • Carlos
    Kavicsok.
  • sz4bolcs
    Pedig akármilyen fura, az egész magasabb szintű kereskedelem húzóereje a pvp volt.
  • AntiHero
    Az szép :O nekem lvl 41-en 460dps sikerült eddig csak :/ (monk)

Hogy tudtátok ennyire felvinni?
  • Carlos
    Szintén:
  • Dr DeViLKiNG

Hát igen, teljesen kiszámítható volt a történet úgy is, hogy én pl semmilyen spoilert nem olvastam el.
    Jó játék, meg minden, de nagyon sok minden hiányzik belőle, ami d2-t annyira jóvá tette(quest rewardok HELLO??!!, gemet ki lehet szedni cuccokból egy vicc, túlságosan rá van zoomolva a kamera a karakterre, így nem látni semmit a pályából(kb mint 640*480-as d2ben))
    Valami olyat is hallottam, hogy a bossok kapnak extra tulajdonságokat a nehézség változtatásával. Ezt sem látom sehol(inferno még várat).
    A monk baromi nagy csalódás lett. Gyakorlatilag 0 dpsel rendelkezik a többi classhoz képest, és próbáljon meg az ember életben maradni már hellen meleeben, ha csak offensive spelleket választ meg 2 supportot. Egyedül tankolni lehet vele, azt meg csapat nélkül lehet kukázni is.
    Egyszerűen hiányzik a játékból a d2 feeling. Nem azt mondom, hogy szar, de igen az.
  • Tatyla
    gemelés utáni dps

• cSuwwi
    Ahhh, fresh meat! :D
  • BlackWolf
    eladó a lelkem 1 guest passért! :D
  • Mydgard
    Nos vegigvittem par perce a jatekot, osszefoglalnam a velemenyemet:

- a jatek magaval ragado, a tortenet, a grafika, a zene.
    - viszont a tortenetben igy a harmadik reszben mar nem tetszik az "En vagyok a fo gonosz, en fogom uralni a vilagot" kozhely minden boss szajabol, ez mar kicsit unalmas.
    - Belial szerintem el lett basza, hogy rogzitett boss.
    - a Butcher onmaguk ismetlese, lehettek volna fantaziadusabbak foboss tekinteteben. Igaz ez King Leoricra is.
    - Act 4 mintha kisse el lett volna sietve, hogy siessunk fejezzuk mar be a jatekot es dobjuk piacra. Szerintem tul rovid es tul linearis. Amugy kisse tul lett komplikalva Diablo, skillek, arnyekvilag stb.

Amugy mindent osszevetve szep kis darab, most hogy a lenyegen atestunk, johet a szintezes, farmolas, kereskedelem. Remelem ez le fog kotni egy jo idore.
  • Egoraptor
    Alig várom már hogy malaccá változtassak pár játékost.
  • Aradebil2
    jobbgomb:)
  • cifcuk
    hogy kell valamit identytifikálni? Talaltam egy rare nyilat de nem tudom használni.
  • Avenger
    Nekem a d2-es pvp tűnt olyannak, mintha csak azért rakták volna bele, hogy legyen.
    D3-ban meg elvileg arénák lesznek. Acsik, meg mindenféle hülyeség szerezhető majd vele.
    Persze nem sokat tudni róla, de a d2-esnél csak komolyabb lehet. :) Véleményem szerint.
  • Rita79
    Gyakrabban kell felnézni...ez olyan mint a unique tárgy. Bármikor eshet egy :D
  • krys002
    basszus, hogy mindig későn nézek fel a fórumra.. :D azért remélem hozzájutok egy guest pass-hoz még a közel jövőben :D
  • Since
    Szerintem a d2 vagy d3jsp.org továbbra is fog működni. Úgyhogy szerintem felesleges, de persze blizzardot is megértem profitot kell termelni.
  • sz4bolcs
    Nincs itt vita. Véleményem szerint ami pvp-t bele fognak rakni, akármilyen is legyen az, a játék filozófiája miatt nem épülhet ki rá olyan húzóerő tárgykereskedelemben, mint ami Dio2-ben kiépült.
  • sipikacsa
    Örök hála!!!!!
  • Aradebil2
    hát nem tudom, én azért farmoltam h miné tápabb legyen pl a summonnecrom, vagy feral druidom (ahh 1.09:()