78998
  • sz4bolcs
    pffffffff xDDDDDDDD
  • Kandurex
    hm..nektek elérhető az eu.battle.net?
  • sz4bolcs
    Inkább csak előrevetítem azt, hogy mi várható, és milyen kérdések fognak felvetődni, ha valaki kipörgeti infernot. Ami sok idő, főleg így kezdésnél, de játszottam annyit Dio2-vel, hogy tudjam, hogy annyira azért mégsem sok.
  • gosumofo
  • Tenkory
    Akármennyit, csak pénz kérdése.
  • Masakari
    Nekem 550 van nightmaren

más szerintetek ez a legendary wand mennyit érhet goldban vagy real moneyban? esetleg zúzzam be legendary crafting materialért?:D

http://eu.battle.net/d3/en/item/starfire
  • Carlos
    Észrevettem valami "hülyeséget" magamon.
    Amikor elfogy a hely az inventory-ban, akkor érdekes módon majdnem mindig megnyitom az inventory-t hogy menjek faluzni. Aztán rájövök, hogy hülye vagyok. :D
  • Carlos
    Nightmare-en a 116 dps nem túl kevés?
  • zsozsoo
    1 quest 1 scoketelés? vagy bármennyit lehet pénzért socketelni? :)
  • AntiHero
    Hát neki kellett volna, de ehelyet egy sima (fehér) kis szörny dobta 2 ütésből :D
  • Cashx
    Még nem vettem a játékot, még gondolkozom rajta...A tárgyakkal kapcsolatban lenne egy kérdésem: meg van szabva, hogy pl. dh nem harcolhat 2kezes fegyverrel? Vagy egyszerűen a tárgyak kasztokhoz vannak kötve?

• Tenkory
    act 3
  • BladeW
    Te most olyan dolgokról beszélsz, ami hosszú évek alatt, meg csomó patch után történt a D2-vel. A D3 4. napja van kint, de már előre aggódsz a szavatosságon, meg hogy mi lesz majd 10 patch meg 5 év múlva.

Nem korai ez még egy kicsit?
  • mukievil
    Egyenlőre valahogy, én is így vagyok ezzel!
  • zsozsoo
    lehet a játékban socketelni az itemeket valahogy? Vagy socketelős quest van? :)
  • sz4bolcs
    Nem. Annyit sebez, mint a többi. Üdvözöllek casualland-ben.
  • Firebat
    Jah neeem,neem, nem akarom temetni:) szerintem abszolút megérdemli a trónon a helyét, és amennyit játszottam vele nagyon élvezetes,és amiket látok az meg nagyon szép:)
  • Ragnar360
    az item se rossz... pont act 1 nightmare szintü HA azt veszem... és poén Butcher's Carver hát a buccsnak kellett volna dobnia nem e ? :DDD vagy vki ellopta töle és itt kószált a sivatagban :DDD
  • elitehun
    ezekről nincs vmi kék post?
  • Egoraptor
    Monk az tényleg ilyen keveset sebez?
  • Ragnar360
    jó kép :) micsoda art & gfx
  • berlinboy6329
    Nem csak idételenek a kombók de egy csomó prefix is tiszta szar...

pl. skill módosítók..Találtam egy fist weapont +5% exploding palm dmg-el..kitörölhetem vele ..5%?Mit ér az?

inkább turbózták volna fel a skilleket...Mint +1-2-3-4 kutyát idézhetsz meg..V +1+2+3+4 shock pulse-t enged el a skill..V vmi duration növelést,v akármi..nem ilyen gagyi +dmg-t meg resource csökkentést...mire megyek azzal,ha vmi 128manába kerül,aztán a legjobb modifier levesz belőle 10-et..Úhhh 118mana..Ezzel most nagyon jól jártam...Wow,

A manaigéény meg %-san növekedik a max manámmal v mi a pöcs?

45-ös vagyok asszem,de egy fokkal nem tudok több skillt ellőni,mint a játék elején...
  • Ragnar360
    FAiL.
  • AntiHero
    Na végre meg van az első Legendary dropom. (nightmare, Act 2, sima kis szörny dobta :DD)

• Omlás
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azmodan borult HC Monk Normal
    Fincsi fight volt :]
  • Susarc
    azért ne "temessük" ,mert szerintem 10-es a játék! a kis "hibái" ellenére is!
    Az összes ismerősöm és én is iszonyatosan élvezzük!

• greyfox
    A legjobb az egészben, hogy szerzői jogot sértenek, ugyanis a guest pass nem értékesíthető. Majd perli őket a blizzard, aki meg pénzt ad érte, megérdemli.
  • Firebat
    Ez volt a Star Craft 2 vel is, sokan panaszkodtak, hogy nincs sc1es hangulata stb. de hát most, a diabloval is régen játszottatok sokat,réégen, akkor is meg most is máshogy álltok a dolgokhoz,más tetszik, más az elvárás stb. de sokan ugyan azt a játékot akarják vagy nem tom, de azt nem lehet, hisz haladni kell/fejlődni kell. Megtudom érteni azokat akik azt mondják, hogy d2/sc1 hangulat hiányzik stb. Jön most a TL2 az tiszta D2 cartoon graffal, meg a többi alternatív játék amik a d2-n felnőtt generációnak akarnak imponálni hogy az ott látott rendszert előveszik, lefújják róla a port és átalakítják. Nehéz úgy játékot csinálni, hogy az előző részt szétjátszottad,azon nőttél fel szinte, majd később kiadnak 1 folytatást és azt várod hogy ugyan olyan legyen,ami nem mindig lehetséges, mert akkor úgy neveznék a játékot hogy diablo 2.5 vagy valami hasonló. Itt is csak pár dologban változtattak, valami jó döntés valami rossz döntés volt egyénfüggő.
  • Fpocok
    Elvileg új kódot beírod az accodra és onnan folytatod.
  • Snomag
    Na arra kivancsi leszek en is :p
  • Pretorian
    Biztos a játék kooperatív voltát akarják ezzel nyomni, hogy ami neked nem jó meg low azt majd odadobod a spanodnak akinek még jó lehet.
    De ez meg azért hülyeség mert az ő cucca meg mért nekem essen ki?
  • sz4bolcs
    Igen, a legtöbb playernek elég is volt ennyi. Csakhogy akkor sem állt meg a játék, amikor kiraktad egy kaszt ideális buildjét, mondjuk amikor meglett a hammerdined ideális, de nem perfect cuccokban, ami úgy vitte a pvm-et, mint kés a vajat.

És akkor ezzel párhuzamba is lehet állítani, hogy mi történik, amikor Dio3-ban megcsinálod infernon az ideális geart.

Utána mi az, ami miatt újra és újra nekiállsz farmolni?
  • Susarc
    tegnap hajnalban "kisirtam" magam evvel kapcsolatban,hogy inferno act 2 ben is 25-ös tárgyak esnek.....

az ilyen Int+str cuccok is furák.....simán le lehetett volna programozni úgy,hogy idétlen stat kombókat ne generáljon a játék:P

Diablo 2 ben a normal nehézség után még a fehér cuccok is tökéletesen a szintednek megfelelően estek sőt abszolute a szintedre esett minden még normalban is......

nem értem mi a koncepció ezekben a hülye statokban meg direkt? alacsony itemlvl-ü cuccok dropjában
  • zsozsoo
    Azt tudja valaki, hogy, ha guest passt szeretnék upgradelni full játékra,akkor kapok valami új serial számot, vagy egyből a battle.net accomra fogják regisztrálni
  • zsozsoo
    Amúgy pvp itt is simán jó lesz, lásd wowban is mekkora királyságra sikeredett, külön versenyek voltak meg egész set itemekért lehetett rej*olni :)
  • Jozsó
    Marhajó, lehet guest passt is venni.

Guest pass

Gondolom ezek kb. úgy képződtek, hogy én pl. on-line vettem meg, ami egy szkennelt sorozat számot jelentett. Felteszem lánykorában az a licenc is dobozos volt, amiből most a guest passokat is eladogatják.
  • ToCsEk
    hm, kicseréltem gemet fegyverbe flawless rubyra +150dmg
  • Kandurex
    nem tudom, nekem jó pár helyszínen szemet gyönyörködtetően hangulatos a D3, pl. ACT1 végén,...stb.
  • Kandurex
    ez a lényeg, a jó cuccokért nem egyszer, hanem 10x kell leölni...mintha a D2 vagy az elődje más lett volna
  • Egoraptor
    Jah egész normal-on 2 db legendary-t találtam mind a kettő kuka volt, akkora fos prefixekkel esett