78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akik be voltak logolva a karbantartás előtt, azoknak nem biztos hogy lesz problémájuk. Én is voltam bent úgy tegnap-tegnapelőtt hosszabb időt hogy közben sokan mások akik később próbáltak belogolni kapták az errorokat zsinórban. Aki bent van azt gondolom valahogyan átmigrálják ilyenkor más szerverre, szóval lag lehet nálad is.
#33404 Az már megvolt
"We will be performing maintenance on Friday, May 18th. Maintenance will begin at 5:00 AM PDT and conclude at approximately 7:00 AM PDT"
Számold rá az időeltolódást. -
sirdond #33405 én is dél óa játszok és semmi gond nem volt eddig. sőt még lag is alig volt -
Newfronter #33404 Aki bent van a játékban annak jó, de aki kilépett, az nem tud belépni. Vagyis el sem indul a játék. Érdekes...
Jó lenne valami tájékoztatás Blizzard részéről! -
NikeCortez #33403 én 3 oraja mar tolom...en nem érzékeltem karbantartást... -
az a gyűrű... -
Ok, kösz, túl sok a hsz. Meg sokan rövidítéseket használtok, melyekről gőzöm nincs, hogy mi. -
Bejövős^^ -
De már 2 napja játszok vele. -
Csak 10 hsz-t kellett volna visszaolvasni. Helyi idő szerint kb. 5 óráig tart a karbantartás a battle.neten, tehát még 40 perc, és minden jó lesz. (egy ideig
)
-
NikeCortez #33397 szerintem, tűzfal problémád lesz... -
No, nekem is megvan az első legendary...sima talpas szörnyből:
-
Failed to update tools
Na ez meg mi megint? 1 órája nem tudom elindítani a játékot.
Másnak is van ilyenje?
-
NikeCortez #33394 Sziasztok!
Létrehoztam egy Ts 3-at csak Diablo III-asoknak, akiknek nincs, vagy esetleg haverokat gyujtene Party-ba stb...stb...
Tőlem lehet Privát Szobákat Kérni (Kaguura)
Infók :
adress : trinity.interware.hu:9990
Pass : privát -
VanDaal #33393 Valaki meg tudná mondani, hogy az enchantress kísérő mass control képessége mit is csinálna, ha azt választanám?
Sajnos a hexet, mint igét nem tudom értelmezni, és a google fordító sem. -
Most voltam coopon, teljesen jó. vagy inkább azt írom: szokásos
mivel 200 ping van állandóan:S singleben is -
Bender86 #33391 Mennsyi ideig tart a karbantartás 1-2 óra? -
ázsia is döglődött ebéd után, kénytelen voltam egy EU karit indítani, szerencsére csak 3,5 órát buktam el. -
zsozsoo #33389 az elmúlt 4 napra gondolsz? SZázalékban kb. 5%nyi idő :)
A korábbiakban szinte soha nem volt bnet lelövés :) -
Torchlight 2 béta hétvége MOST -
Bender86 #33387 Mennyi idő szokott az lenni? -.- -
Battle.net le van lőve, valami karbantartás van. Most nem tudsz játszani. Nemsokára jó lesz. -
Bender86 #33385 Hello
Most mi a here van? Megvettem a játékot és erre aktivizálnám és nincs honlap meg semmi..
Ha telepitem a játékot kell hogy a honlapotn is aktivizáljak valamit vagy elég ha telepitéskor aktivizálom. -
59 a nálam a max :D Act 4-en. -
lassan végzek az act III. -al...hú, elég pörgős az eleje, iszonyat mennyiségű mob cirkál ,...előre félek hell -en, vagy neadj'isten infernon,...néha így se láttam ki a képernyőből akkora nyüzsgés volt :p -
Pap1ka #33382 jó cuccokat találsz... nekem 7% mf-em van, de még magic is ritkán esik, nemhogy rare :) -
mikromanus #33381 Kb ugyanitt normálon nekem is összejött a 43-as tömegkill. Csak nem esett ilyen jó gyűrű :D -
Uhhhh... Whirlwind megtette hatását:
Többek közt ez hullott ki a tömegből:
MÉG MINDIG 0% Magic Find-al megyek. :) -
de azért vmi látványosabb módszerrel is a tudtomra adhatná XD -
mikromanus #33378 - vagy nem megy a benet (de akkor be se tudnál lépni)
- vagy más a régió amibe korábban beléptél. Ellenőrizd Amerikát/Eu-t vagy Ázsiát :D -
Ez ízlés dolga, kinek mi jön be jobban. Én a Diablo 1-et warrior-al kezdtem, a 2-t necromancer-el, a 3-at barbárral. Eléggé ki van balanszolva az összes class, szóval nagyon nem nyúlhatsz mellé szerintem :) -
oh :D
éééértem, kösz :D -
nem zavar, h nem megy a battle.net? -
ja és a beállitásokat, vki ötlet? -
de az achievementeket is elfelejtette.... -
zsozsoo #33372 hát szerintem első nekifutásra a könnyedség miatt talán a barbár lenne a legideálisabb, vagy a witch doctor. -
Kivettem a fegyvert azért annyi. :D 487 amúgy -
Most mi a tosz van????
Tegnap este csináltam egy karit, játszottam is vele kb 1 orát és most hogy belépek nincs karim. WTF?? -
smoother #33369 Mit javasoltok kezdő karinak aki most kezdi a diablo3-at és az 1 és a 2-vel nem játszott?
-
zsozsoo #33368 hmm, mekkora kockák lehetnek, azért ügyesek voltak!
Az milyen komoly, hogy boss fight közben van csapattárs élesztés? :D -
mikromanus #33367 Épp most nem elérhető semelyik webes felület nálam sem. Se eu, se us. 1 órája még pörgött. Most kapcsoltak volna le pár extra (kezdéshez beállított) szervert és véletlen ezt is kivágták? Vagy épp izmosítanak valamit a háttérben? :D