78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Farmolás baz...3 napja jelent meg a játék, akinek van élete még végig sem tudta játszani normálisan, max 1-szer...
Amúgy meg exploitokat kihasználni az kb. ugyanaz, mint csalni. De majd javítják őket szépen. -
Dem #33525 Srácok, csak egy gyors kérdés Mac alatt játszóktól. Milyen vas kell alá amin normálisan elfut?
Thx! -
kajak most olyan lagg van mint ha usa szerveren játszanék -
nejad #33523 kösz a segitséget majd sztem még kérdezek -
Csak annyi hogy az a questet ahol éppen tartasz előről kell kezdened, de jól ki van találva, nem "vesztesz" sokat. -
smoother #33521 Ez nekem nem jött át. 1 órát birtam olyan lvl 5 körül lett vége az egésznek. Köszi hogy kiprobalhattam de sajnos nem. -
dezsiszabi #33520 Meg ha látja is, akkor sem banolhatna, egyszerűen kihasználod a játék nyújtotta lehetőséget. Vagyis játszol vele. Hogy ők nem így tervezték, az egy dolog, majd kijavítják később. -
És az hogy működik, hogy például nightmare act 3nál tartok, és pl Skeleton Kinget szeretném farmolni, ha megpróbálom azt a küldetést elindítani, akkor azt írja, hogy az eddigi dolgaimat felülírja. Ez nem azt fogja eredményezni, hogy onnan kell folytatnom, ha akarom ha nem? Így nem érné meg Act3ról visszaesni másfélnyit. -
nejad #33518 és a karaktereknekazonos szintüeknek kell lennie? -
Ragnar360 #33517 nem is tudnanak ilyenert bannolni lol, kétlem hogy a blizzard igy összeségében latja hogy te mit csinalsz ott területen -.- -
dezsiszabi #33516 Mindenkinek külön esnek dolgok, nem látod a másiknak mi esett, csak ha ő felveszi és mondjuk ledobja újra a földre. -
Mindenki saját lootot kap. (nem látod hogy a többieknek mit dobott és fordítva is igaz) -
nejad #33514 és a 4 játékos közt hogy döl el hogy kié lesz a varázscuc ha mondjuk kinyirnak vmi nagy gorét és a lovémeg az xp hogy oszlik el ha megy a tömegbunyó? -
mondjatok egy jó passziv leosztást DH-nak amivel többet élek? -
rocnro2013 #33512 még ma fixelve lesz a chest farm, használjátok ki az idöt még!
nem bannolnak senkit,mert tul sokakat érint állitólag! -
4 játékos lehet bent egyszerre és úgy lehet tolni tovább a játékot. A mobok élete/ereje a csapat létszámához igazodik. -
nejad #33510 kösz és milyen az a publik gém lehet hogy hülye kérdés de én nemtom többen mennek a gép ellen? -
Végig viszed normálban a játékot, akkor kinyílik a nightmare ott is kipörgeted a játékot jön hell és majd inferno. -
nejad #33508 az elején mindenki normal moddal indul vagy hogy lehet állitani megmondaná valaki lécci -
Diablo 2ben is mindenki farmolta a cuccát, ilyen ez a műfaj. :) -
rocnro2013 #33506 eléggé durva a 4 monk setup:
(inferno,act 2 boss)
http://www.youtube.com/watch?v=kcfGPG3YUIU&feature=player_embedded
(Athene,Hydra stb) -
Zozzancs #33505 Szerinted , hagyni fogja ezt a blizzard? ugyan már :D és nem tudhatod mit fog csinálni... -
Következmények vannak: jók lesznek a cucaid. :O -
Zozzancs #33503 Ne gondoljátok, hogy ennek nem lesz következménye srácok, szal csak ügyesen a farmolással:D -
Srácok, tudna valaki mondani egy helyet, ahol a legolcsóbban tudnék cd-keyhez jutni? Ilyen max 10-13 ezerre gondoltam. -
rocnro2013 #33501 másik spot:
"
The spot I'm farming over and over atm is in act 1 inferno, in Old Tristram there's like a 50% chance of Dark Cellar to spawn, and in there is a treasure goblin (9/10 times, sometimes there's an elite pack) and some zombies. I get atleast 1 lvl 60 rare on each kill, and I only have about 50% magic find in my gear.
Finding so much good shit that all my 3 stash tabs are filling over, it really is a shame that you can only have 10 auctions up at once and can't cancel any either... "
-
rocnro2013 #33500 infernon farmolom,bár hellen is érdelmes,ha még nem mentél át. -
rocnro2013 #33499 jófej vagyok,ezért megosztom az exploit vagy trükk farmolást:
I've been debating saying anything because I don't want tons of people suddenly taking advantage of it, but I realize it'll become widespread knowledge eventually and I'd rather Blizzard correct it now if they deem it worth messing with.
This isn't a bug or exploit, just probably not something that is 'working as intended'.
In Act 2, take the waypoint 'Path to the Oasis' (or whatever it's called at the oasis entrance).
Immediately scope out the area to the NE of the oasis entrance. You're looking for the mini-dungeon event entrance labeled 'Ransacked Cellar' (you might see 'Rotting Cellar' as well in the same spot, it's not the one you're after).
Go down and there's a very fast little fight and an NPC opens up his basement, there are two chests -- 1 normal and 1 resplendent that always has good loot; I tend to get 2-3 blues, sometimes a rare, at least 2 gems and 1-2 artisan pages every time. There's a resplendent chest in this cellar 100% of the time.
I'm pretty sure this pops up somewhere in the oasis every single generation, but it often shows up very close to the WP entrance which makes checking for it there very quickly very easy. Quite simple to check for it, run it if it's there, and then TP, exit game, Resume game, check again. You can do it 12-15 times an hour without even trying to be fast.
I don't think it's quite gamebreaking but it obviously lets you pile up some nice drops very quickly. I'm worried about more spots like this becoming known / farmed / botted, so here's to hoping Blizzard tweaks this ASAP.
1 óra alatt +20 rare cuccot farmoltam ki,mf-s cuccokkal:D -
Zozzancs #33498 Srácok valaki mondja meg pls miért nem tudok screenshotot csinálni? vagy az asztalt fotózza le vagy pedig szürke kép jön... -
rocnro2013 #33497 érdelmes megnézni:
http://www.d3expert.com/streams.php?stream_id=17
(METHOD srácok farmolják orrvérzésig a chestet,5 perceként,ráadásul sárga cuccot dob a chest) állitólag chest exploitnak hivják egyesek,blizzard már tudja :D -
Lassú, ennyi. -
Nálatok is ilyen gyökérül működik az AH?
Van mikor beveszi keresést van mikor nem,
mikor milyen kedve van. Kiszürkül Search
fél percre stb... -
clio1616v #33494 Diablo...
-
Akkora fless amikor valameik társ npc veles van és amior nincs enemy csak úgy random sétálgattok valami tárnába vagy akárhol és elkezdenek beszélgetni :D néha nagyon poénokat beszélnek :D -
Ferrari23 #33492 LOL hagyjátok most kérdezték lentebb 3 al :D -
Ferrari23 #33491 Chiped gemekből hogy lehet nagyobbat csinálni? -
Később már nem lesz elég 3 azonos gem a típusból. :)
@Aradebil: Nekem az jön be, hogy már jobban oda kell figyelni és simán meg lehet halni, míg normálon 1 kézzel végig mentem a pályákon , most meg beledöglök amikor popkornal tömöm a fejem. :D (na meg persze a LOOT LOOT *vérszemet kap* ) -
Ragnar360 #33489 grindin for life 
amugy ja
meg igazad lehet abba amit irtál...
-
andorr1984 #33488 Ékszerésznél (Jeweler) lehet. Hasonlóan, mint a Diablo 2-ben, tehát 3 azonosból lesz 1 eggyel nagyobb típusú.
Azt hiszem, Shen a neve, és az Act 2 csatornában lehet kiszabadítani a hordóból. -
Lesz majd egy npc aki elvégzi.