78998
  • TneX
    Valaki dobjon már meg egy Guest Passal, jöhet privátba. Köszi szépen!
  • NecroJoe
    Négy és fél órája error 3006.
  • Ragnar360
  • Dodo55
    Szintén, de most meg főleg nem, épp egy contest eredményét várom, ahol nyerni lehet egy D3-at, 4 nevező volt velem együtt, de az a para U.S. only a dolog, főként a szállításra hivatkoztak, mire én mondtam akkor ha én nyernék elég a cd kulcs emailben. Páran nekiálltak okoskodni, hogy de nem csak ez, hanem a szabályok sem engedik... Admin még nem reagált erre, meg elvileg 1 órája már le kellett volna zárni, nézem egyfolytában de még semmi történés.
  • zzeN
    Nekem is sikerült végigvinnem bő 18 óra alatt, ez a játék nagybetűs EPIC! Összes boss-t sikerült elsőre megölni, 503 a DPS-em, most pedig jöhet a Nightmare!
  • Ragnar360
    próbáld meg hogy kikapcsolod a peer to peer opciót, ott a downloaderben...
  • Ragnar360
    arról nem is beszélve, hogy a hangulat megvan, senki nem szorul vidításra...
    na go play or watch dexter :d like me..
  • whisper
    legjobb olyan lassan tölti le ,hogy behalok!!
  • Ragnar360
    azon merengek, hogy csak most nem lettem volna erre vevő mint hangulatfokozó vagy máskor se... de szerintem utóbbi, ugyhogy ennyit erről, többiek ?
  • rocnro2013
    najo bocsánatot kérek mindenkitöl , egy kis hangulatfokozó sose árt :D
  • Ragnar360
    egy jo kis képet lőhetnél :)
  • Ragnar360
    hat nekem a k anyád kifejezés jutott eszembe... mert baszta a szemem egyböl és nem az ijedtség, idegesitő...

3-4 büntipontot kaphatnal...
  • Dodo55
    BASZD MEG!

(Egy fél pecig úgy voltam nyíltan szintén két szóval a személyi igazolványod hátuljának bal oszlopában az ötödik mezőben szereplő személy feltételezett keresőtevékenységét nevezem meg, de aztán rájöttem te érdemelsz büntipontot/ban-t, nem pedig én, úgyhogy inkább enyhébben fejeztem ki magam)
  • Pretorian
    Nemtom de remélem nem jönnek vissza. Jó nagy öngólt lőtt azzal a szarral az sg.
  • RatBaG #33553
    rohadjon ki a lelked

hova lettek a plusz-minuszok?????
  • Zozzancs
    Hogy...nál meg, :D fullon volt a hangfal kb.. majdnem összeszartam magam..
  • ToCsEk
    mother of god
  • Carlos
  • hawkie22
    Amúgy meghalt az AH? Nem talál egyetlen cuccot se, se fegyver, se armor, se semmit.
  • hawkie22
    Hogy tudok csatlakozni egy olyan játékhoz, ahol haverok vannak bent? Ma vettem fel két embert a friends listre, kiléptem kicsit AHzni, és vissza szeretnék csatlakozni hozzájuk, de csak invite to party van a nevük mellett, join nincs.
  • Ferrari23
    Random rakja be őket..... Van, hogy beteszi, köv alkalommal mész ugyanazon a pályán már lehet nem lesz ott, vagy egy másik lesz...
  • Laza
    Ezek az eventek hogy jönnek? Nagyon ritkán futok bele egybe, pedig mindent kipucolok. Eddig volt kb 2-3 (lvl 20 ig)
  • sirdond
    találtam egy easterr egg-et act1 old Tristramnál :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy random event, aminek a neve Quality well, tele van ingame golddal, meg egyedi nevű zombikkal (olyan 20-25 kb), akik gondolom blizzard dolgozók lehetnek
  • Zozzancs
    honnan tudok belinkelni ide képet? mármint olyan helyre gondolok ahova én töltöm fel??
  • ToCsEk
    ne parázz játsz úgy ahogy eddig :) bármennyi is lesz a lvl-ed be fog úgy is engedni, de ha nem bízol meg benne nézd meg public gamenél hogy az adott küldetésnél mennyi lvl-t ír :)
  • oneal1
    nightmare-en valaki nem akar diablot ölni?:)
  • Tatyla
    linkeld be légyszi a buildedet.
  • Ferrari23
    Hát pedig nagyon nem húztam, annyi, hogy bolt baxakodása miatt elején 1 napig Starter Editionom volt, és azzal ugye SK-ig lehetett menni és akkor a 13-as szintig eltoltam, aki fullal kezdte a játékot, az jóval 13 szint alatt megy tovább SK-tól + Sivatag első 2-3 pályáját csináltam meg 2x, többi helyen 1x voltam, de minden kis szart bejárok..
  • Prof William
    Demon Hunterrel SK leölve 3.45 -nél járok szépen mindenhova benézve, felderítve stb...

Hatalmas hangulata van a játéknak.
  • AntiHero
    AH-ba vettem 50.000 aranyért fegyvert. 450 dps-ről egyből 1006 dpsem lett :DD
  • Ferrari23
    wtf :D
  • who am I 7
    én dhzok nightmaren...nem csak a passzívot kell tápolni, h dhval túl éld :D de amúgy leggyorsabb kari.
  • ToCsEk
    ne húzd el nagyon 34után azt hiszem nem mehetsz be normalon diablóhoz ha jól emlékszem ennyit írt ha public gameba akartál bemenni

bár ez lehet hülyeség..
  • Ferrari23
    Normalon 30-as szint fölé nem lehet menni ugye? Vagy engedi? Mert nekem lehet meglesz 30 a normal végére bőven tekintve, hogy még act 2 be mászkálok és 24. :D
  • whisper
    W Doctor mennyire játszható kaszt lett? barbar meg a Doctor között gondolkzom . még cska most vettem emg és most töltődik le!
  • Ferrari23
    Na Act 2 be járok nem tudom mennyire előre, 7-es Blood and Sand küldit csinálom, eddig 13 óra 26 perc és 24-es szintű dh vagyok..

KIBASZOTT JÓ A GAME!!
  • ToCsEk
    sikerült nightmaren megcsinálni sivatagban a az timed eventet, normalon nem is találtam meg ezt az eventet :D

sok kék fos, ami értékelhető az 2 perfect gem, sok sikert nektek :)
  • Pretorian
    Hasonlóan állok én is, Act 2-ben. Holnap lesz időm először "normálisan" játszani. :)
  • Laza
    Esténként nyomom, és még csak lvl 20 vagyok :)
  • Laza
    Nekem meg is állt és nem tudok visszamenni, a herék betöltésénel timeoutra fut.