78998
  • TVelvet
    basszameg ez az AH egy kalap szar, lehetetlenség használni normálisan...
  • Hegi90
    followeretek ezt énekli:
  • gosumofo
    kibaszott ah menjenmár
  • Hegi90
    Hogy lett nektek ilyen sok idő a normal?
    Én 10 óra alatt kivégeztem, egy haver 35 óra alatt hellen járt...
    Pedig nem is mondhatnám, hogy átrohantam az egészen...
  • cSuwwi
    végignyomtam normálon én is, 21 óra lett cakkpakk.
    barbárral, 32-es szinten fejeztem be. 840-es DPS-el mentem diablonak, esélye sem volt :D
    legalább 2 lapnyi rare hullott, az act 3-ban a főboss és az előtte lévő miniboss között csak 6! pedig nincsenek messze egymástól :)
    kötelező kör letudva, most jön a multi fun
    azt adta amit vártam, szal eddig bejött
  • Savmacska
    Hmm?
  • Savmacska
    Minden Pass, minden megfelel neki.
  • Nor3i
    nézd meg itt!
    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
  • Fpocok
    Hogy ők erősebbek legyenek? Nekik szorzó van rájuk...

Savmacska
    Rakd újra a windowst.
  • PiszkosFred
    csinalj egy memtestet
  • Savmacska
    Igen, még mindig irigyellek titeket, és még senki sem segitett 2 nap alatt.. Szeretném ha legalább valaki megtámogatna egy kis ötlettel. Letöltöttem a clientet, viszont telepíteni nem tudom. A következőket próbáltam: programdata-ból kitöröltem amit blizz irt a bétával kapcsolatban, frissitettem az ati drivert, futattam redszergazdaként, futattam xp sp3-alatt, virusirtot kikapcsoltam, tűzfalat is. És már kb 30.jára azt a hibaüzenetet kapom hogy, Blizzard Launcher and Installer működése leállt. Hol 17%-nál hol pedig 30nál. Gőzöm sincs mi lehet a baj, illetve mit kéne még megpróbálni hogy fel tudjam telepíteni, de már ott tartok hogy eladom......
  • berlinboy6329
    Ezek a szar follower specifikus cuccok mire jók?Ők bénák,nekünk nem jut az itemek képességéből,akkor minek vannak?
  • Prof William
    Valamint az hogy a licitházban néha böngészés közben eltűnik a lista, az gondolom a szerver hibája.
  • Prof William
    DH -nak mi a legjobb?

Kétkezes nyíl vagy 2 egykezes nyílpuska?
  • Frank99
    3.15 másodszorra indított barbár, SK-nak annyi.

normálban SK 3 sárga itemet dobott.
  • dezsiszabi
    Nem messze, Griswold régi üzlete benne is van eléggé lerombolt állapotban. Adria kunyhója is ott van vhol.
  • malystryx
    Srácok, New Tristram-ban kezdődik az egész, de hol van old Tristram?
  • attiGT
    HardCoreban jobb loot esik? Mennyivel? Valaki tud pontos infot erről?
  • elitehun
    húh, ez jó volt! :D
    most fogok majd átmenni act 2-re de szerintem már csak holnap.
  • Prof William
    Közös játékban csak az éppen szintünknek megfelelő részt lehet végigvinni?

+ ahogy láttam visszaugrik a level progress is éppen oda. Ezt nem tudtam szóval megyek újra lezúzni a SK-t. :)
  • dezsiszabi
    Legjobb, amikor bezoomol, és a bokor eltakar mindent, aztán megjegyzi, hogy ez is biztos inferno specifikus feature :D
  • sirdond
    normál act4en esett egy blacksmith recept
  • Carlos
    Én 1 darab blacksmith itemet találtam normal act 2-ben valahol. Talpas paraszt dobta nem boss.
  • Aradebil2
    valaki talált már set itemet? vagy blacksmith recepteket?mikortól esnek kb?
  • Aradebil2
    inferno is so hard:DDd
  • Ragnar360
    ja most nézem, hogy ez "még csak" craftolt fegyó...
  • Ragnar360
    viccelsz? 10 ora bejarva, végigolvasva mindent, a négy act ? :O - 18 óra is még necces, sőt asszem nem is igen volt kevesebb itt senkinek, inkább csak több (mint 18) :)))
  • MEdievil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azzal nekem nem volt bajom, kell valahol majd folytatni 15 év múlva vagy akár a kiegészítőben is amire nagyon kíváncsi vagyok ezek után hogyan illesztik be.
  • Ragnar360
    jólett, nézegetni is jolesik a jatekot, amig nem jatszhatok:)
    a fegyo nemrossz, de hamarosan cserélhető lesz vmi azt súgja, 44 re van és 45 vagy te most, szal pont ott van, hogy jó :) de vmi azt sugná nekem, hogy sokkal jobb is akadhat ilyen szinre is :DDD az a loot ösztön :D
  • sirdond
    nekem sem igazán tetszett. valahogy azzal sem tudtam kibékülni,hogy a prime evil miért női alakú. simán megcsinálhatták volna egy normális gonosz alakra, attól hogy női testben volt.most lehet utálni,de mintha a háttérben olyat éreznék, hogy inkább az ázsiai piacra koncentráltak a játékkal. (nem konkrétan a női diablo miatt, hanem úgy az egész játékból, ezek a rövid ideig megjelenő bossok, meg a rövid párbeszédek,meg a végtelenségig egoista főhös, ezek mind jrpg elemek, és ez nem volt jellemző az eddigi részekre)
    ettől függetlenül nagyon tetszettek a videók, meg a játék is, bár érzek némi hiányosságot, amit remélem majd pótolnak a patchek.

plusz ez csak úgy hozzáteszem, de a játék kb 40-45%-ban az volt az érzésem,hogy a d2 questeket csinálom újra
  • AntiHero
  • Carlos
    És nem is egyértelmű, hogy a leeső soulstone-al mi lett...
  • Prof William
    Hú vazze reflexből megnyitottam a spoilert de éppen időben néztem félre. :) Mázli...
  • zsozsoo
    A lootolás mindenkinek külön látszódik?
    Azt tűnt fel, hogy nem csórják el a cuccokat a földről, sőt mintha senki nem venne fel semmit előlem, gondolom tehát mindenki saját lootot lát, de kérném kijavítani aha mégsem :)
  • MEdievil
    Most hogy eljutottam hellre és másodszorra is láttam felmerült bennem valami a befejezéssel kapcsolatban:
    Csak szerintem nagyon buzis a befejező videó? "És akkor az angyalok meg az emberek és akkor együtt ..."
    A D2 és a Lod endingje is olyan volt hogy utánna fél percig csak pislogtam és mindkettő elég baljós, komor ez meg csak szimplán csillámpónis.
  • Fpocok
    HD jó arc. Itt egy kis hardcores videó válogatás:

• Carlos
    Hát nem kapkodtad el a normalt...
    Nekem asszem 10 óra volt olvasgatva, mindent megnézve.
    Most 33 óránál járok Nightmare ACT 3-ban.
  • Dodo55
    Most Starter Pack-al még én sem javítottam, de betaban pár hónapja úgy rémlik még igen. Aztán a vége felé mintha már ott sem kellett volna.
  • Ferrari23
    He? vagy 5 órája játszok, + most léptem be minden faxa...
  • Prof William
    Normalon a cuccok nem mennek tönkre? Nekem legalábbis eddig 4 óra játék után semmit sem kellett javítanom.