78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
basszameg ez az AH egy kalap szar, lehetetlenség használni normálisan... -
followeretek ezt énekli:
-
gosumofo #33605 kibaszott ah menjenmár -
Hogy lett nektek ilyen sok idő a normal?
Én 10 óra alatt kivégeztem, egy haver 35 óra alatt hellen járt...
Pedig nem is mondhatnám, hogy átrohantam az egészen... -
végignyomtam normálon én is, 21 óra lett cakkpakk.
barbárral, 32-es szinten fejeztem be. 840-es DPS-el mentem diablonak, esélye sem volt :D
legalább 2 lapnyi rare hullott, az act 3-ban a főboss és az előtte lévő miniboss között csak 6! pedig nincsenek messze egymástól :)
kötelező kör letudva, most jön a multi fun
azt adta amit vártam, szal eddig bejött -
Savmacska #33602 Hmm? -
Savmacska #33601 Minden Pass, minden megfelel neki. -
nézd meg itt!
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ -
Hogy ők erősebbek legyenek? Nekik szorzó van rájuk...
Savmacska
Rakd újra a windowst. -
csinalj egy memtestet -
Savmacska #33597 Igen, még mindig irigyellek titeket, és még senki sem segitett 2 nap alatt.. Szeretném ha legalább valaki megtámogatna egy kis ötlettel. Letöltöttem a clientet, viszont telepíteni nem tudom. A következőket próbáltam: programdata-ból kitöröltem amit blizz irt a bétával kapcsolatban, frissitettem az ati drivert, futattam redszergazdaként, futattam xp sp3-alatt, virusirtot kikapcsoltam, tűzfalat is. És már kb 30.jára azt a hibaüzenetet kapom hogy, Blizzard Launcher and Installer működése leállt. Hol 17%-nál hol pedig 30nál. Gőzöm sincs mi lehet a baj, illetve mit kéne még megpróbálni hogy fel tudjam telepíteni, de már ott tartok hogy eladom...... -
Ezek a szar follower specifikus cuccok mire jók?Ők bénák,nekünk nem jut az itemek képességéből,akkor minek vannak? -
Prof William #33595 Valamint az hogy a licitházban néha böngészés közben eltűnik a lista, az gondolom a szerver hibája. -
Prof William #33594 DH -nak mi a legjobb?
Kétkezes nyíl vagy 2 egykezes nyílpuska? -
3.15 másodszorra indított barbár, SK-nak annyi.
normálban SK 3 sárga itemet dobott. -
dezsiszabi #33592 Nem messze, Griswold régi üzlete benne is van eléggé lerombolt állapotban. Adria kunyhója is ott van vhol. -
malystryx #33591 Srácok, New Tristram-ban kezdődik az egész, de hol van old Tristram? -
HardCoreban jobb loot esik? Mennyivel? Valaki tud pontos infot erről? -
húh, ez jó volt! :D
most fogok majd átmenni act 2-re de szerintem már csak holnap. -
Prof William #33588 Közös játékban csak az éppen szintünknek megfelelő részt lehet végigvinni?
+ ahogy láttam visszaugrik a level progress is éppen oda. Ezt nem tudtam szóval megyek újra lezúzni a SK-t. :) -
dezsiszabi #33587 Legjobb, amikor bezoomol, és a bokor eltakar mindent, aztán megjegyzi, hogy ez is biztos inferno specifikus feature :D -
sirdond #33586 normál act4en esett egy blacksmith recept -
Én 1 darab blacksmith itemet találtam normal act 2-ben valahol. Talpas paraszt dobta nem boss. -
valaki talált már set itemet? vagy blacksmith recepteket?mikortól esnek kb? -
inferno is so hard:DDd -
Ragnar360 #33582 ja most nézem, hogy ez "még csak" craftolt fegyó... -
Ragnar360 #33581 viccelsz? 10 ora bejarva, végigolvasva mindent, a négy act ? :O - 18 óra is még necces, sőt asszem nem is igen volt kevesebb itt senkinek, inkább csak több (mint 18) :))) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal nekem nem volt bajom, kell valahol majd folytatni 15 év múlva vagy akár a kiegészítőben is amire nagyon kíváncsi vagyok ezek után hogyan illesztik be.
-
Ragnar360 #33579 jólett, nézegetni is jolesik a jatekot, amig nem jatszhatok:)
a fegyo nemrossz, de hamarosan cserélhető lesz vmi azt súgja, 44 re van és 45 vagy te most, szal pont ott van, hogy jó :) de vmi azt sugná nekem, hogy sokkal jobb is akadhat ilyen szinre is :DDD az a loot ösztön :D -
sirdond #33578 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem sem igazán tetszett. valahogy azzal sem tudtam kibékülni,hogy a prime evil miért női alakú. simán megcsinálhatták volna egy normális gonosz alakra, attól hogy női testben volt.most lehet utálni,de mintha a háttérben olyat éreznék, hogy inkább az ázsiai piacra koncentráltak a játékkal. (nem konkrétan a női diablo miatt, hanem úgy az egész játékból, ezek a rövid ideig megjelenő bossok, meg a rövid párbeszédek,meg a végtelenségig egoista főhös, ezek mind jrpg elemek, és ez nem volt jellemző az eddigi részekre)
ettől függetlenül nagyon tetszettek a videók, meg a játék is, bár érzek némi hiányosságot, amit remélem majd pótolnak a patchek.
plusz ez csak úgy hozzáteszem, de a játék kb 40-45%-ban az volt az érzésem,hogy a d2 questeket csinálom újra -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És nem is egyértelmű, hogy a leeső soulstone-al mi lett... -
Prof William #33575 Hú vazze reflexből megnyitottam a spoilert de éppen időben néztem félre. :) Mázli... -
zsozsoo #33574 A lootolás mindenkinek külön látszódik?
Azt tűnt fel, hogy nem csórják el a cuccokat a földről, sőt mintha senki nem venne fel semmit előlem, gondolom tehát mindenki saját lootot lát, de kérném kijavítani aha mégsem :) -
Most hogy eljutottam hellre és másodszorra is láttam felmerült bennem valami a befejezéssel kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak szerintem nagyon buzis a befejező videó? "És akkor az angyalok meg az emberek és akkor együtt ..."
A D2 és a Lod endingje is olyan volt hogy utánna fél percig csak pislogtam és mindkettő elég baljós, komor ez meg csak szimplán csillámpónis. -
HD jó arc. Itt egy kis hardcores videó válogatás:
-
Hát nem kapkodtad el a normalt...
Nekem asszem 10 óra volt olvasgatva, mindent megnézve.
Most 33 óránál járok Nightmare ACT 3-ban. -
Dodo55 #33570 Most Starter Pack-al még én sem javítottam, de betaban pár hónapja úgy rémlik még igen. Aztán a vége felé mintha már ott sem kellett volna. -
Ferrari23 #33569 He? vagy 5 órája játszok, + most léptem be minden faxa... -
Prof William #33568 Normalon a cuccok nem mennek tönkre? Nekem legalábbis eddig 4 óra játék után semmit sem kellett javítanom.