78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
VanDaal #33687 Amilyen könnyű volt normálon a játék, annál jobban kezd izgalmas lenni nightmare-en :D
Normálon még életet sem kellett töltenem boss fightoknál, itt meg volt már, hogy szégyen szemre visszakergettek egészen New Tristramig...
Ahol szembesültem vele, hogy utánam tudnak jönni a városba is
Cathedral level 2-n meg 3. nekifutásra tudtam lenyomni egy csoport fagyasztós csontit... lesznek még itt izgalmak, úgy érzem :D -
BlackWolf #33686 nagyon megköszönném :) írtam privit -
Maradt meg egy guest passom ha valakit erdekel meg. -
mikusmate #33684 A social tab-on jobbklikk a nevére, és view hero/profile/achievments. -
HolyZoly #33683 nincsen, Incgamers -
Prof William #33682 Kérdések:
1. Hunternek mi a legjobb? 2 kezes nyilpuska + tegez vagy két 1 kezes nyilpuska.
2. Multiban csak az éppen szintünknek megfelelő pályát tudjuk vinni? SK legyőzése után csak az előző 2 pályát tudtam vinni mulitban.
3. Aukciós házban böngészés közben néha eltűnnek az itemek... Gondolom ez szerver hiba lehet. -
A D2 volt olyan küldetés, hogy socket -et lehetett rakni tárgyba, itt nincs ilyen lehetőség? Nem találtam :( eddig....(act iv) -
Csávók, a barátok profiljait, és acsívmentjeit hogyan tudom megnézni?
-
ja persze, el is feledkeztem a jeweler-ről :D
am legközelebb odairhatod hogy kissebb spoiler vagy nem a sztorival kapcsolatos mert kicsit félve nyitottam le :D -
HolyZoly #33678 Ja, és igen, lehet upgrade-elni is, 3 egyforma gem-ből lesz egy szinttel jobb. -
HolyZoly #33677 Gemek viszonylag gyakran esnek, bár a wizardomnak sosem lehet elég Topaz-a, a többiből viszont csinos kis gyűjtemény kezd alakulni.
Kiszedni a jeweler-nél tudod,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!őt act2 közepe táján kapod meg -
valaki? :) -
HolyZoly #33675 2: followerek kifejezetten alkalmasak a treasure goblin-ok ijesztgetésére is, különösen rare monster pakkok környékén :) -
Udv!
NM partizashoz keresek egy partnert, Act 1 elejen jarok. TS, max kockulas egesz nap. PM ide. -
Üdv!
Van most egy 33-as barbárom. Normalon végigvittem, Diablo nem volt valami könnyű. Most nightmeren kezdtem el, és nem valami erős. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen skilleket használjak? Jól jönne valami tipp, passive és active skillekre is. Dual kardot használok.
Köszi előre is! -
Salki #33672 Köszi a CTRL-t, nem tudtam róla :) -
vagy a körül-i monkkal :) -
am 18-as monk-al nektek mennyi a dps-etek? -
am az elmúlt 5 percben esett 2 rare :D 41%-os mf-el -
Pap1ka #33668 1. options/gameplay/show advanced tooltips-et kipipálni, akkor írja
2. ahogy észrevettem a followerek csak azért vannak hogy buffoljanak téged, vagy debuffolják/cc-zzék az ellenséget -
ja a followereknek mindig is kicsi lesz a sebzésük, és állitsd be az options-ben gameplay alatt hogy show advanced tooltips, és akkor irni fogja.
Am milyen ritkán esnek gemek? és hogy van most? a kis gemekből össze lehet rakni a nagyobbakat? és a kovácsnál tudom kiszedni a cuccból ha már beleraktam? mert most estt egy act 2-ben :) -
CTRLt nyomd meg, mikor ráviszed az egeret a skillre és akkor kiírja...
Vagy úgy érted, hogy így sem? -
Salki #33665 2 kérdésem lenne:
Nektek sem írja ki a skilleknál a sebzés mértékét wizard esetén? A hivatalos oldalon a skill calculatornál kiírja, de játékban nem.
A másik, hogy a templarnak nagyon kicsi a sebzése, fegyvertől függetlenül. -
Dzsabba #33664 Aktivált Diablo III+ Sc2 17ezerért.
Részletek pm-ben. -
Hdstarcraft live stream nightmare, hd mode.
Hardcore karival nyomja. -
Pedig úgy néz ki.
Nekem 18 óra... havernak is... többen is ilyen időket írtak. -
Nagyon baba ez a hell:D
Lehet lecserelni kb az egesz pancelzatot es fegyverzetet. Milyen lehet az inferno?:O
Erdekel vkit legendary daemon hunter offhand cucc? -
whisper #33660 Na midn1 letöltöm újra holnap jelentkezem ha működik. kafa ,hogy 40 fontért ennyit voltak képesek össze hozni ,hogy 120 kybetal jön le 8)) 8)) na majd később . addig jó gamet nektek 8) -
Ha megmondod, hogy tudok adni, adok. -
KAmikaze1911 #33658 Hali.
Bocs hogy közbevágok de valaki tudna adni egy guest pass-t hogy leszedhessem a starter edition-t és kipróbálhassam a híres-neves játékot? :) -
Sheol #33657 25009-es hibával kidobál most folyton a játék. :( -
whisper #33656 oksa köszi. pedig még neked kisebb is 8) -
3.836.235,830 a mérete nálam -
whisper #33654 csoki megtudod mondani ,hogy a "Installer Tome 3.MPQE.part" filenak mekkorának kellene lennie pontosa? nekem 3.839.982 . ez jó méret? mert ennél jön ki a hiba -
whisper #33653 oks anézem,. köszi -
http://dia3lo.hu/a-gyakoribb-hibak-telepites-utan-es-a-jatek-kezdeten-frissult
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4008461426
nézd meg a linkeket -
whisper #33651 vagyis a letöltőt végig megy és bezárul -
whisper #33650 Én nem zártam be semmit fullr amagától zárult be és már vagy 3x újra indítottam a telepítőt -
Error 108
Ezt a hibát szintén a hibás vagy sérült telepítőfájlok okozzák, gyakran amiatt, mert túl korán zártuk be a telepítési ablakot. A megoldás ismét a telepítő újabb futtatása, és a 100% után egy kis ideig még várakozás a műveletek befejezésére. -
whisper #33648 Most komolyan a 108-as errort cask redownloaddal lehet megoldani? majdnem egy este volt mire lejött!!