78998
  • Aradebil2
    Psy barb solo inferno butcher,grandfatherrel:)
  • PiszkosFred
    Turelem, varj meg picit. Ha nagyon nem akar mukodni, akkor probald meg ujra, de renszerint a varakozas jobb megoldas, megelozendo ak esobbi errorokat.
  • PiszkosFred
    Meg keruld el a chargeot, mert az is fel tud kenni a falra, es ha kozben tuzes lesz a talaj ahova lok a charge, akkor elment egy poti cd feleslegesen :)
  • Aradebil2
    ?:D erről lehet valahol olvasni kicsit bóvebben?:D
  • gosumofo
    nem biztos hogy legális vállalkozások
    ipon pl akit mindenki éltet az olcsó CE árért, az ncore pénzmosodája
  • Aradebil2
    valszeg a kis boltok usából rendelhették,mert a 60 dollár már 13k.
    sheltem a te tokodban enGB van írva?
  • SLICK
    Mi lehet a gond?

A Blizzard Launcher Update már vagy 20 perce 0%-on van, semmi jele hogy töltene is valamit.
  • Zsoltika 007
    Más érdekes módon megoldja valahogy...
  • gosumofo
    nem olcsó ezt beszerezni, egy 60 eurós játékról beszélünk
  • Sheltem
    Amúgy nem tudom figyeltétek e konzolokszervizénél az árakat....
    Indult 11999ről aztán lett belőle 12790 amennyiért vettük is 15én.

Utána volt, hogy raktárkészletről elfogyott majd megint lett raktáron és 13990 Ft. Most meg nézem és 14490 Ft :) Sutyerák egy cég...(de azért örülök, hogy angol példányt kaptam tőlük).
  • unknown nick
    Belialt egyedül csináltam és majdnem meghóttam :)

Nagyon meglepett a szűk tér: köp, csap, meteor. Az mentett meg, hogy oda tudtam bukfencezni egy globe-hoz, 5mm HP-val, már úgy éreztem itt vége.
  • pimpi001
    oki. sikerult. thx.
  • clio1616v
    közvetlenül normál diabló előtt esett egy legendary monkos boxer 30as szinten
  • sz4bolcs
    lol, amikor látod, hogy elkezd forrósodni a talaj, akkor kifutsz arról a részről, utána vissza. Kb. ennyi taktika kell az agyatlan butcherhez.

Hellen amúgy ami nagyon para volt, az coop módban 4-en Belialt kinyírni. 4 emberre dobálja azokat a zöld meteorokat, ...kerüld ki...xddd Kb. 20 percig nyomkodtuk a gombokat, és volt, mikor 3an haltunk, és az utolsó életben maradt karakter 1/3 hp-val futkorászott újraéleszteni minket. xDDD A körmünket rágtuk és vért izzadtunk.
  • unknown nick
    Nincs összehasonlítási alapom, annyit tudok, hogy másik szerveren megy ne lagoljon annyira. A general chat-ról az info.
  • Sheltem
    Nincsenek. Se charm se torch.
  • clio1616v
    a hardcore karakter jobb droppokat is kap? vagy csak fun, hogy meghalhat?
  • unknown nick
    Nekem már 2 alap legendary esett ládákból.
  • Sheltem
    Amúgy akik normalra írták, hogy túlontúl könnyű (emlékszem jópáran sírtak emiatt) várom a véleményüket majd nightmare act3-act4 körül :) Én AH ból vett cuccokban mászkáltam de voltak olyan champion groupok beszarás....Reflect damage, teleport, immune bubik stbstb. Nem egyszerű :)
  • skinnyman
    Charm-ok nincsenek a játéban?
  • unknown nick
    Set item eléggé különbözik, hagyományos sapka helyett cézári babér lett a fejemen :)
  • Sheltem
    Hell ACT1 elején vagyok amúgy (lvl51 barbár).

Kérdésem ha valaki jár előlrébb. A jewelert ha 10esre fejlesztem tud magasabb szintű gemekből (radiant) még magasabb szintet csinálni? Mi a top az ékszerésznél (csakhogy érdemes e áldozni rá, most azt hiszem 4es).

Amúgy én hiába vagyok hell act1 elején, legendary még nem esett. Jócskán játszottam egyedül is és partyban is(2-4 player). Na sebaj, később jobban fogok neki örülni :)
  • Sheltem
    2 fázisban jön elő a tűz.. Először csak elkezd izzani akkor már tudod és arrébbszaladsz.
  • pimpi001
    butcher ellen valami strategi? mar 2* nyomott le. az a ki***ott tuz ami alatta van allandoan.
  • sz4bolcs
    valakinek van infója arról, hogy a lenegendary és a set itemek mennyire változtatják a kari kinézetét a játékban?

level 57 a a barbárom, hell act3-ban járok 62 óra 11 perc játékidővel, és még nem esett set, se legendary item xddd Ami nekem tulajdonképpen tetszik, hogy nem túl gyakoriak ezek a cuccok.
  • unknown nick
    "Most úgy kíváncsiságból kezdenék egy dio2 karit tisztán, hogy mennyi idő alatt jutna az hell act3-ra..."

Kb ugyanennyi. Mondjuk itt az AH könnyít sokat. De a kieg nélküli Dio2-t hasonlítsd a kieg nélküli Dio3-hoz.
  • sirdond
    csak a kulcs a lényeg, azt meg bneten kell aktiválni. azon kívül onnan telepíted fel ahonnan akarod
  • Andrews2007
    Diablo III videóteszt

No kész lett a videóteszt sajnos csak Act 2-t tudtam mutatni már csak a spoilerek elkerülése végett is meg időhiányában eddig jutottam.
  • minimize
    kérdés: melyik verzióra jó a guest pass? a hivatalos oldalról szedett új,angol nyelvű telepítős verzió nem fogadja el.létezhet ez?
    nem használt,most bontotta ki barátom a dobozt...
  • whisper
    De ha torrentről töltöm le azt is elfogja fogadni az eredeti?
  • mikuc
    Guest passt keresnék ha még lenne valakinek. Előre is köszönöm.
  • Kandurex
    jah az igaz..hm..érdekes, alig van 50-60 dps feletti cucc a wizardomnak :(
  • XenHai
    Van értelme mf karit csinálni? 84%mf em van és még csak annyit vetteem észre belőle ,hogy sűrűn halok...
  • elitehun
    be tudod állitani hogy dps szerint rendezze csökkenő vagy növekvő sorrendbe.

am gemeket elég gyakran dob nem? csak mert esett még egy, megint sima mob-tól
  • sirdond
    gyakorlatilag az összes létező torrent oldalon fent van az installer
  • Kandurex
    haj, ja értem...nem is nagy baj. thx

Még egy kérdés az aukciós házba, hogy lehet DPS -re keresni? Elég sok fasságot hoz, jó lenne valahogy min dps -t megadni, vagy van csak én nem találtam?
  • Tatyla
    42-es DH build ötleteket várnék :D
  • whisper
    Hja és a vicc ,hogy ezek mellett meg úgy lenyomja a netet ,hogy mást alig lehet csinálni! Ez normalis?
  • whisper
    mindig elekzdi 900 körül tölteni és vissza lassul 100-200-ra . szóval omg
  • whisper
    nem tudok olyan oldalt ahonnan lelehet töltenai diablot mert a bilzardos launcherral 100-200 kbyteval jön. aztán ha most letöltöm és ez is erroros lesz mivel egyik megoldás sem segített amti fórumokon meg hivatalos odlalon írtak . most ha megint nem fog működni 12-14 óra latt jön le. vicc.