78998
  • Broafka
    köszi (az egész e-mail-t akarta) fura. Nah mind1
  • Frankie87
    Üdv!

Van most egy 33-as barbárom. Normalon végigvittem, Diablo nem volt valami könnyű. Most nightmeren kezdtem el, és nem valami erős. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen skilleket használjak? Jól jönne valami tipp, passive és active skillekre is. Dual kardot használok.

Köszönöm előre is!
  • SLICK
    a battle net accountod címét írd be + a jelszavad hozzá. Elvileg utána loginolhatsz...
  • Broafka
    Miért nem enged be? aktiváltam meg minden, de szürke a login. Hogy lehet ezzel játszani?
  • SLICK
    EU-n játszottam, arra is van állítva. Mégsincs meg.
  • elitehun
    esett még egy XD
  • Aradebil2
    rossz szerver van beállítva,állítsd vissza EU-ra(vagy ha eddig Us-en volt akkor eu-n kezdj játszani)
  • Broafka
    hmm, másokat sem enged be a játék? nem tudok rákattintani a login-ra!
  • SLICK
    Na most kapok agyvérzést!!!

Restartolok, elindul a game, DE TÖRLŐDÖTT A KARAKTEREM!!!!!!!!!

De miért? Hát a f*szom, több óra játék van benne!
  • SpeedXHUN
    Fu EZER KÖSZÖNÖNET:D
    Most megjavítottam minden és újra darálok:)
  • Betonfal83
    Ja így könnyű szórni a zsetont...
  • elitehun
    bakker, 43%-os mf-el csak úgy dobálja a rare cuccokat
  • sz4bolcs
    Na, most végre kiderült, hogy honnan van a treasure goblinoknak arany a zsákjukban. xDDDD
  • minimize
    ezzel a hibakóddal indul, ergo vmiért nem felel meg neki a quest pass:
    "this battle.net account does not have a Diablo III. license attached to it. (error 12)
    segítene valaki? köszönöm.
  • SpeedXHUN
    De igazad van
    akkor azért halok meg mindig lehet:D
    Kipróbálom
  • Aradebil2
    EVE online:D
  • TurboX
    "...Előre félek a Hell-től, hogy ott mi lesz."

a nightmare csak egy Pony Land, a hell-hez képest... :D
  • Betonfal83
    Üdv!Tűnt már el aranya valakinek?Tegnapról mára eltűnt 30000aranyam...
  • Aradebil2
    +WD is sámánnal, syphonnal,batsel stb, csodálkoznék ha nem lenne minden kasztnak vmi healelős rúnája
  • Aradebil2
    monk
  • sz4bolcs
    De ez akkora f@sság, hogy nehéz vagy könnyű a játék.
    Annyira attól függ, hogy mi van rajtad. Persze championok izzasztanak, meg sokszor gyüesség kell hozzájuk de azokhoz kb. minden szinten.

Szal szerintem nincs ilyen, hogy nehéz, vagy könnyű játék, csak gyenge statok (vagyis tárgyak).
  • csokicsiga #33746
    Valamelyik kaszt tudja magát valamely módon healelni?
  • Carlos
    Nightmare Diablo megölve.
    Az esetek 90%-ban amikor haltam akkor az a földre rakott kék lézercsík miatt volt... Előre félek a Hell-től, hogy ott mi lesz.

Statok:
  • SLICK
    tyűha... Az nem lehet hogy tönkrementek a cuccaid? Az árusnál javíttasd meg őket!
  • SpeedXHUN
    Ha az invertorymba az emberemen minden piros kocka,akkor az pont azt jelenti nem?:D
  • Aradebil2
    sosem voltam ncore-os,és iponból is csak ritkán vásárolok,szal vak vagyok ebben a tekintetben:D
  • TurboX
    az első értelmesebb item hell-en, sima mezei csontiból offkorsz (a brutális elit pack-ek akik ellen néha vért izzadok pedig dobják a kék szemeteket).. szokni kell még ezt a drop rendszert..
  • SLICK
    én is túléltem, de egy Angel Wingset akkor is be akarok szerezni :D
  • SLICK
    hát nagyban függ milyen felszerelésed van, ha kevés az armor, akkor hamar megcsapkodhatnak. Ill. ha kevés a fegyvered sebzése is akkor ugye nem bírod megölni őket vagy csak nagyon nehezen...
  • Broafka
    hát csak nem halok bele :) köszi
  • SLICK
    semmiben sem, csak nem kapod meg a CE-hez járó plusz dolgokat: Dye-s, Angel Wings....
  • unknown nick
    Ezt a vak is látja lol.
  • Sunrider924
    Ne is mond, nigthmare act3bol dungeon, 3 affixes rare boss+3 add, vampiric+ molten +xtra hp. Barbarral ketten fel oraig kiteoltuk a rohadekot mert minden tuztocsa erintesre irgalmatlanul healelodott vissza a boss is es az addok is. Raadasul kurva mozgekony volt, allndoan korbe rohangalt hogy tutira belerjunk a tuzbe. Komolyan, amig ki nem raktam monkon a Healing mantrabol a pajzsos runat addig szo szerint vert hugyoztunk az ilyen packoknal.
  • SLICK
    Másodjára újraindítva "Initializing...", a PLAY gombra is nyomhatok már, de akkor sem történik semmi :|
  • SpeedXHUN
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy level 11 vok és azt hiszem darko moon törzs földön kell mennem(ilyen vaddisznó féle nép,szarvakkal:D:D)

Na itt állandóan meghalok,akármi jön,alig tudok megölni vkit,nem sebzek eléggé....Ilyenkor mi a teendő?Menjek vissza "könnyebb" területre és öljek,hogy szintet lépjek,vagy a leveles kis pályákat vigyem végig?
  • Broafka
    jó de az most miben más? mármint így játékban (tudom, hogy a collector's edition-ökhöz járnak ilyen figurák, meg hiper-szuper kézikönyvek, stb) de miben korlátoz ezen kívül?
  • Aradebil2
    abban hogy nem Collectors
  • Aradebil2
    akkor megdőlt az elméletem,kisebb árréssel adják akkor.
    pedig ez magyarázat lehetett volna arra,hogy csomó embernek miért US volt alapból beállítva szervernek
  • Broafka
    nah megvan a játék. Ez most mit takar, hogy (Standard Edition) ez most miben korlátoz?
  • Sheltem
    Annyi van írva a cdkulcshoz hogy EU.