Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most komolyan nem esett le, hogy nagyobb szinteken minden kaszt meghatarozott fegyverekkel fog menni?
nem fogsz a wdnek meg a wizardnak baltat adni, mert a baltan a statok strengthet, meg life leechet, meg miegymast fognak adni, ami kurvara nem kell egyik kasztnak sem
ezzel ellentetben pl. a wd javelineket fog kapni, amik a wdnek szolo bonuszokat adnak...
meg konkretabban: a wizard varhatoan kap majd kurvajo staffokat, illetve wandokat, offhandbe pedig orbokat; mast nem fogtok nala latni
ugyanigy a wd meg ceremonial knife-fal, illetve ha jol vettem ki a betabol, spearrel fogja tolni, offhandben meg mojo item lesz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szóval van egy játék, amit már olyan szintre egyszerûsítettek bizonyos szinteken, amennyire csak lehet - villog, pulzál, nyíllal van jelölve a hely, ahova menni kell, amit/akit meg kell ölni, meg kell menteni - de van, akinek még ez is sok
persze sokaknak pont az a baja, hogy nagyon casual lett, túl egyszerû a cucc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fegyverek:
Én is furcsálltam, hogy egy csomó mindent adhatok a WD, és a Monk kezébe, de figyeltétek a balklikk animációt? WD-nél köpõcsõ, Monk-nál pusztakezes ütés. Akármi van a kezében. Nem tudom, hogy az éles verzióban ez változik-e, de eddig nálam az "érdekes" kategóriába esik.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Witch Doctor lvl8, monk lvl8 és barbár lvl7 ig vittem el.
Nem ismerem a diablo világot de ugy gondolotam egy multiplayer játékban vannak azért mások is a pályákon.
Unalmassá vált számomra lvl8 ra olyan értelmetlen lett. Menni elöre ölni meg javitani a felszerelést. Majd uj skillek és menni megint ölni.
Ráadásul a Witch Doctoral meg is akadtam mert valami temetöben kellett volna megtalálni valamit de 3x mentem végig már nem volt semmi a pályán és nem találtam meg. Itt lett vége számomra a diablonak hogy keresgélni valamit órákon át az üres pályán hol van egy pixel amire rá kell kattintani.

De egyébként nem volt 8 hsz-el alattad linkelve.
Tudja valaki, ez mit jelent ?
"Valóban hibátlan a játék wowos cimbikkel összeálltunk toltuk egy éjszakán át mindenki kussolt és ámult bámult nekem is elfogyott egy üveg bor hirtelen és ami vicces hogy általában egy új nagy névnél az elsõ egy órában “úristen de király” utána a második órában általában elkezdek kötözködni itt egy büdös szót nem szóltam mert nem volt mire tuti hogy mindent lemos az idén!;>
Azt hiszem egy rekesz sörrel fogom ünnepelni a május 15-ét :D"
Most ezt használom:

semmit nem állítottam el és nem indul egyik quest sem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Error 3003 és 3005 : Azt jelenti, hogy a béta szervert elállítoddat Amerikairól, Európaira, vagy máshova. Állítsd vissza Amerikaira."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igen. Bár ott még nem néz ki annyira rosszul, olyan, mintha a fegyver suhintásából szórná az áldást.
szerintem ez egy jó változtatás, de megértem hogy sokaknak ez nem tetszik. na õk mind le vannak szarva :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó lesz ez, ha lesz benne annyi tárgy és olyan változatossággal, mint a kettõben.
Nekem meg pont hogy a monk nem tetszik, tiszta songoku. :D
Dehát szerencsére nem vagyunk egyformák.:)
A fegyver sebzésétõl függ a minionok és a köpõcsõ stb. sebzése is ?
Szerintem olyan hülyén néz ki baltával a kezében. Most tényleg erre kényszerít a játék ?
Ugyanez áll vajon a Wizardra is ? bár azt még nem próbáltam.
1. barb. 2/3. dh/wiz 4/5 monk wd - bár még az elsõ is változhat fene tudja...
Þór vígi þessi rúnar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
kíváncsi leszek mi újat tud majd mutatni WD-vel kapcsolatban...eddig DH, Barb volt a legjobb, annak szerintem átütö feeling mellett volt vmi plussz benne, majd kiderül - Wizardot még várom
egyébként vki beirta multkor, hogy mi várható, az utolsó ládában a revealen, vmi jó dolog arra emlékszem, de konkrétan tudja vki ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/