Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Jaja, nekem is inkább az ellenkezõje nem tetszett. Annyira szájbarágós az egész, hogy nem lehet eltévedni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

CalebJoe
de a skillel jobb ütni mint simán
j0nNyKa
ehhez a fegyvertemahoz:
most komolyan nem esett le, hogy nagyobb szinteken minden kaszt meghatarozott fegyverekkel fog menni?
nem fogsz a wdnek meg a wizardnak baltat adni, mert a baltan a statok strengthet, meg life leechet, meg miegymast fognak adni, ami kurvara nem kell egyik kasztnak sem
ezzel ellentetben pl. a wd javelineket fog kapni, amik a wdnek szolo bonuszokat adnak...

meg konkretabban: a wizard varhatoan kap majd kurvajo staffokat, illetve wandokat, offhandbe pedig orbokat; mast nem fogtok nala latni
ugyanigy a wd meg ceremonial knife-fal, illetve ha jol vettem ki a betabol, spearrel fogja tolni, offhandben meg mojo item lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Azért mert skill van az elsõ gombra állítva. Mikor értitek már meg,:D:D hogy level 1 után skill kerül bal egérgombra. Ha a tárggyal ütni akartok, ahogy az történt dio 2 be is, akkor be kell nyomni elective mod, és az elsõ egérgombról a skill levenni a **** és átteni máshova...

sz4bolcs
Dio2-ben én a trade részét nagyon élveztem az egésznek, fájó lenne, ha ebbõl kimaradna az az élmény.

ProGabe
" Itt lett vége számomra a diablonak hogy keresgélni valamit órákon át az üres pályán hol van egy pixel amire rá kell kattintani. "

szóval van egy játék, amit már olyan szintre egyszerûsítettek bizonyos szinteken, amennyire csak lehet - villog, pulzál, nyíllal van jelölve a hely, ahova menni kell, amit/akit meg kell ölni, meg kell menteni - de van, akinek még ez is sok

persze sokaknak pont az a baja, hogy nagyon casual lett, túl egyszerû a cucc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carmang
Megnéztem a Monk-ot is. A teleportálós ütés + lábsöprés kombó ultragyors darabológéppé teszi, de emiatt hajlamos ellaposodni a játék. A lábsöprés knockbak miatt lehet, hogy co-op-ban nem fogják a társak kedvelni :)

Fegyverek:
Én is furcsálltam, hogy egy csomó mindent adhatok a WD, és a Monk kezébe, de figyeltétek a balklikk animációt? WD-nél köpõcsõ, Monk-nál pusztakezes ütés. Akármi van a kezében. Nem tudom, hogy az éles verzióban ez változik-e, de eddig nálam az "érdekes" kategóriába esik.

sz4bolcs
Nem a 4 óra béta játék után írtam ezt, hanem a hivatalos oldalt nézegetve merengtem el, hogy vajon rá tudok-e majd izgulni a tárgyakra, mint a dio2-ben..

Carmang
Azt ne felejtsd el, hogy ez egy béta verzió. Nyilván nincs benne minden cucc még.

Ezt a játékot ajánlom neked! :)

CalebJoe
Minden játékban ez van mész elõre karddal vagy lõfegyverrel és ölsz, párbeszédeknél meg olvasol nemtom mi újat kéne még felmutatni.
A karaktereknek van azert class specifikus fegyoja is, a wd-nek offhandbe a vudu doll, monknak a 2h bot, csak ami hulyeseg hogy craftolhato monk 2h az lvl 18as... Na majd a veglegesbe ott jo lesz ez is.
sz4bolcs
Hát nemtom.. Diablo2 LoD-hoz hasonlítom. Ott 3 szintben voltak fegyverek, és mindháromból volt unique rare magic stb.... Ahhoz képest ez nem sok. De mondjuk a LoD kiegészítõ...

Egyébként meg nem multiplayer játék, de lehet benne multiba is nyomni...

Jobb is, hogy befejezted! Ne is indítsd el többet, ne foglald a servert másoktól...<#csodalk>

jazzy
Elakadtál a bétában, ez komoly? Igazából minden pixel amit meg kell találnod legalább akkora, mint a karaktered, vagy be van rakva egy marha nagy szobába épphogy egy nyíl nem mutat rá, hogy ott van.
antgecc
hát erre nem lehet mit írni <#taps><#banplz>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egyenlöre nagyon üresnek tünik nekem a játék.
Witch Doctor lvl8, monk lvl8 és barbár lvl7 ig vittem el.
Nem ismerem a diablo világot de ugy gondolotam egy multiplayer játékban vannak azért mások is a pályákon.
Unalmassá vált számomra lvl8 ra olyan értelmetlen lett. Menni elöre ölni meg javitani a felszerelést. Majd uj skillek és menni megint ölni.
Ráadásul a Witch Doctoral meg is akadtam mert valami temetöben kellett volna megtalálni valamit de 3x mentem végig már nem volt semmi a pályán és nem találtam meg. Itt lett vége számomra a diablonak hogy keresgélni valamit órákon át az üres pályán hol van egy pixel amire rá kell kattintani.
Végre Rare item, méghozzá kettõ is! <#smile>

Én is nézegettem már õket, de szerintem elég kevéske cucc van ahhoz képest. Sõt...
jazzy
Error 3004 – Creating a game or join game error 3004. No quest available in level range.

De egyébként nem volt 8 hsz-el alattad linkelve.
Nekem most a 3004-es hibakódot mutatja.
Tudja valaki, ez mit jelent ?
elitehun
ja, bár engem annyira nem zavar :)
Igaz, rosszul fogalmaztam.. De a lényeg szerintem érthetõ.

Újabb vélemény egy oldalról :D

"Valóban hibátlan a játék wowos cimbikkel összeálltunk toltuk egy éjszakán át mindenki kussolt és ámult bámult nekem is elfogyott egy üveg bor hirtelen és ami vicces hogy általában egy új nagy névnél az elsõ egy órában “úristen de király” utána a második órában általában elkezdek kötözködni itt egy büdös szót nem szóltam mert nem volt mire tuti hogy mindent lemos az idén!;>
Azt hiszem egy rekesz sörrel fogom ünnepelni a május 15-ét :D"

elitehun
Nem használhat minden kaszt minden fegyót.
Hát nemtudom, valóban érdekes dolog ez, hogy minden kaszt használhat mindent, de én soha nem adnék baltát a WD kezébe, még ha 354634 damage lenne, akkor sem.. Az annyira illúzióromboló.
Most ezt használom:

clio1616v
There was an error... de mi? :D

semmit nem állítottam el és nem indul egyik quest sem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

RiCSi1234
Ez igaz, köszönöm!

GTA V (*.*)

Itt megtalálható, hogy mi mit jelent.

"Error 3003 és 3005 : Azt jelenti, hogy a béta szervert elállítoddat Amerikairól, Európaira, vagy máshova. Állítsd vissza Amerikaira."
clio1616v
Error 3004

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

RiCSi1234
3003-s hiba mit takar? :D

GTA V (*.*)

Afelõl nyugodt lehet, lesz bõven cucc.... Minap lestem diablo3.com-on itmeket....

"Ugyanez áll vajon a Wizardra is ?"

Igen. Bár ott még nem néz ki annyira rosszul, olyan, mintha a fegyver suhintásából szórná az áldást.
+ állítsd le a skill-t bal egérgombról, és akkor a baltával csapkod :D:D

ProGabe
mindent a fegyver sebzése határoz meg. két darab 1 kezes batlával is lehet menni wizard-dal. természetesen törekednek arra a fejlesztõk, hogy minden kaszt a neki megfelelõ fegyverrel tolja

szerintem ez egy jó változtatás, de megértem hogy sokaknak ez nem tetszik. na õk mind le vannak szarva :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sz4bolcs
Na, nagy diablo2 fanként játszottam pár órát a bétával.
Jó lesz ez, ha lesz benne annyi tárgy és olyan változatossággal, mint a kettõben.

A pókos dolog nekem sem igazán tetszik, de késõbb lesz fire bomb, azt fogom használni. A robbanó kutyák meg nagyon jók szerintem. :)
Nekem meg pont hogy a monk nem tetszik, tiszta songoku. :D
Dehát szerencsére nem vagyunk egyformák.:)

miért adtál baltát a witch doctor kezébe kérem szépen :D

Nem tudtam rájönni a béta alapján, hogy is mûködik a Witch Doctor.
A fegyver sebzésétõl függ a minionok és a köpõcsõ stb. sebzése is ?

Szerintem olyan hülyén néz ki baltával a kezében. Most tényleg erre kényszerít a játék ?
Ugyanez áll vajon a Wizardra is ? bár azt még nem próbáltam.
nálam is, csak még ez nem változott nkem:)
1. barb. 2/3. dh/wiz 4/5 monk wd - bár még az elsõ is változhat fene tudja...

Carlos
Az csak akkor ilyen, ha szétvarázsolod. Játszál monkkal vagy barbárral. Ott fröcsköl minden.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem utolsó helyen volt, meg maradt is, meg marad is... Nekem marhára nem jött be már d2 be se ez a varázsolgatunk lényeket, meg dobáljuk a köcsögöket, meg denevéreket szarságok :D Multiba meg egyenesen hányás a wd, amikor mennék ütni a monkkal, aztán semmit sem látok az ellenfélbõl, mert 7676 pók, meg kutya meg mittudom én miket látok csak :D:D

Tatyla
ja amúgy marad végig ez a bíbor lila vér a játékban?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Felõlem mostmár jöhet akár pikachu spotlight video is, akkor is WD-t kezdek. :D Nagyon bejön, pedig sokáig utolsó helyen állt nálam.

ez nemrossz :)

kíváncsi leszek mi újat tud majd mutatni WD-vel kapcsolatban...eddig DH, Barb volt a legjobb, annak szerintem átütö feeling mellett volt vmi plussz benne, majd kiderül - Wizardot még várom

egyébként vki beirta multkor, hogy mi várható, az utolsó ládában a revealen, vmi jó dolog arra emlékszem, de konkrétan tudja vki ?

j0nNyKa
szal holnaptol mindenki WD-t akar inditani? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Várom már! :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Most esett egy mellékküldibõl:

Þór vígi þessi rúnar