Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
LVL 11hez kepest kevse a dps-ed.
clio1616v
igen totál más szörnyek és map van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Szerintem csak balszerencséd volt, délután elkezdtem az utolsó küldit de nem tudtam befejezni és kiléptem inkább. Most újra nekiestem és teljesen más mapot kaptam néhány scriptelt résztõl eltekintve.

clio1616v
2 órával ezelõttig igen vagy 100szor váltogattam a questeket és egyszer csak beengedett

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

elitehun
Csak hogy tiszta legyen. másnak is 3004-et dob ki folyton?
ügyes 😊 szép darab, kékhez képest pláne 😊

Hm, most lehet butasagot kerdezek de a craft szint az acchoz kotodik nemkarihoz? Most leptem be friss lvl 1 wizzardra es ugyanaz a lvl 3as blacksmithingem van es ugyanannyi penzem mint a mani 13as WD-n.
Jabar
Lehet már az én emlékeim fakóak de d2-ben a véletlenszerûen generált térkép az sokkal véletlenszerûbb volt, bár nem toltam sokszor le (5-6) de kb 99%-ban ugyan azt a mapot kaptam itt bétában.

Ez meg a map nyitva van akkor nem lehet irányítani a karaktert problémámtól függetlenül remek kis játék (lesz) ez.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

elitehun
nem is tudnék, mert új karival kezdtem volna el.
Na már így se jó 😄 Az elõbb nekem ez még megoldotta...

Változtass questet!

clio1616v
41000 xp-t nem lehet túllépni, 13as lvl

elitehun
mindenre 3004-et dob
elitehun
megint vmi gáz van. eléggé baszakszik
elitehun
mért kapok folyton 3004-es errort? csak akarok inditani egy új karit.
Carlos
nem.

Þór vígi þessi rúnar

Lemondom a rendelést. 😄

sz4bolcs
23 nap múlva, aki följön ide, és eszembe juttatja hogy megjelent a Dio3, akkor is pokerarccal fogom ezt nyomgatni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tatyla
mák e amit craftoltam?:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sz4bolcs
zárható a topic... 😄😄😄

elitehun
ez gecijó<#idiota>
Ez nagyon kész 😄 Csak nehogy valamelyik kiadó rácuppanjon, mert akkor ehhez hasonlóak lesznek az új nextgen szuper-játékok 😄
CalebJoe
ja a gomba megmaradt
Nem azt irtam hogy hülye vagyok hozzá. A monkal és a barbárral megtaláltam ezt a questet ugyanott. Ez adja a portált.
De a witch doc al nincs ott semmi. A map közepén volt egy event azt is megoldottam de semmi nyil vagy ilyen nem mutatott sehova.
Söt lementem a másik lejáratokon is teljesen üres volt a map. De mivel ez egy fontos quest igy nem engedett tovább.
Nezd meg jobban a kepet XD
Honnan szerezted?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na megvan az elso rare craft reciRare cap recipe
Fpocok
Ez nagyon jó. Sokkal jobb mint ez a játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Renjike
hányan lehet ezt a csodát coopban nyomni?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem hiszem, hogy ebben a stílusban a céltalan bolyongás egy quest item utána lenne a nehézség fokmérõje. Én rühellem, ha egy ilyen pörgõs játékban egy puzzle darabot kell keresnem 30 percig. 30 percig szívni egy mob grouppal az más😊 Ez nem egy kalandjáték, hogy a "bizonyíték kihalászása a fiókból a huszadik szobában" címû dolog tartson a gép elõtt minket😊

Nem kene valami egyszerubbel kezdenie?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

j0nNyKa
oo, dehat... vannak random barlangok, illetve eventek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sz4bolcs
De ez nálam csak egy bétára jellemzõ megfigyelés.. nem tudom, hogy az egész is ilyen lesz-e.

sz4bolcs
Sztem amúgy mindenki értette, hogy nem arról van szó, hogy ne lenne nehéz kinyírni a szörnyeket, hanem hogy nincs benne az a jólesõ bolyongás utáni rátalálás egy-egy célpontra, lejáratra stb... Ez nem feltétlen negatívum, van akinek tetszik, van, akinek nem.

Megegy hagyomanyhoz ragaszkodtak. Mikor meglattam a kereskedok arait, meg akart keresni a Csontkiralyt, hogy bealljak hozza es felperzseljem a varost.<#zavart1>

sz4bolcs
😄DDDDDDDD

Carmang
A solo játék is a neten keresztül megy. Azt olvastam valahol, hogy a mobokat a szerveren generálják. Ja, meg a kari a szerveren tárolódik, nem a sajátgépeden. Ezzel meg kell barátkozni.

JAH akkor könnyû lesz tényleg... látom a szánalmas stílusod a régi.

Egyszemélyes játékhoz is kell internet kapcsolat, de a rendes játéknál már nem lenne szabad ilyen hibának elõfordulnia.

Mostanra komolyan elgondolkoztam, hogy ez a béta hibája, vagy az végleges is ilyen lesz, de ha indítanék egy solo játékot, akkor szinte mindig Request time out üzenettel nem csinál semmit. Mire kell várni egy solo pályán várni, ha már egyszer bejelentkeztem?

Egyszer sikerült bejutnom egy coop játékba, de ott, ha többen is voltak az adott pályán nagyon akadozott a kép. Más is látott hasonlót?

Azért remélem ezeket javítják, de így nem 0. napos vétel lesz, az biztos.
Carmang
Elírtam. Jobbklikket akartam írni. Akkor is furcsa, hogy ennyire sok fegyó közös.

j0nNyKa
jajaja, foleg hogy nem lesz immunitas a jatekban
hess.

j0nNyKa
vegulis nem errol van szo 100 hozzaszolas ota, hogy szinte barmit barhova pakolhatsz elective mode-ban 😄

Azért vicces, hogy egyesek eljutottak lvl 10-ig megnézték hardcore fokozaton és könnyû... Nem esik le nektek, hogy nem a quest megtalálása a nehéz, hanem mondjuk nightmare-n az elites mobpack, amiben mindegyik másra, a fõmob pedig majdnem mindenre immunis lesz?

CalebJoe
ja csak annyi változott hogy régen a jobb gombon volt ezért furcsa sokaknak
Elective moddal szerintem lehet..

Lehet, hogy én voltam béna, de két elsõdleges skillt egyszerre nem lehet használni? Pl. WD-nál a köpõcsövet meg a békákat?
Ez azért nagyban korlátozza alehetõségeket.
Hát egyértelmû 😄 De ha skillt használ valaki, akkor az ne mondja gáz nem a fegyverrel üt. Hát azért nem azzal üt, mert skillt használ 😄😄

Tatyla
ja igen azt elfelejtettem hozzátenni hogy wizardrol van szó 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA