78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
miért?
60 felett mi lesz?:) -
no igen, csak amig felfejleszted az rengeteg pénz. 15*5 volt legutóbb nekem. Gondolom ez drágul majd... -
Susarc #34006 Worthamban/a falu ahová átvisz a révész és felvan égetve/ találtam egy tarisznyát amiben volt egy könyv és egy Relic-ről beszél benne egy pap,hogy elrejtette a chapelben/kápolna/ szétütöttem az egész kápolnát:P ,de relicnek nyoma sincs.....megtalálta vki esetleg?
amugy kurvajók ezek a mini eventek meg rengeteg kis szál amiket lehet kutatgatni a játékban..... -
Így van, a kovácsnak egyszerűen nincs értelme 60-as szint alatt. -
Egy tank és egy damage dealer.
Tehát Barb/Monk+WD/Wizard -
Amúgy gondolom te is rákeresel az adott cuccra, mielőtt eladnád a sajátod, hogy nagyjából mennyibe kerül. Ilyenkor általában az első oldalon az összes cucc egy árban van. Ezután nézdd meg, hogy ezek a cuccok mióta vannak kirakva.
Remélem sikerül rájönnöd a tanulságra magadtól is. -
Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy melyik a legjobb class inferno módra? és ha ketten toljuk, akkor melyik a két legjobb class? -
Nem értek egyet. Én nem kraftolok, hanem vásárlok. Ami kell megveszem aztán ha nem kell eladom. Ennyi.
Nagyjából egálban vagyok. El is tudom adni amit annó vettem.
És ha beleköltök a kovácsba egy csilliót aztán kisérletezgetni pénzért hogy hátha jön olyan ami kell, akkor inkább megveszem 20-50K-ért ami épp kell. -
érdekes nekem sikerült majdnem mindent eladnom eddig. -
HC-n kicsit belassult, de pörög az AH. Vagy én raktam be gyenge itemeket drágán. -
most vettem egy fegyót kétezerért, ami megért 60k-t is. 10 perc után eladtam 50-ért. -
Ez nem úgy megy. Az igazán jó rare cuccok messze túl fogják szárnyalni a legendary és set itemek árát. -
Susarc #33996 33946 ban taglalom -
Kérdés az hogy miből lesz az emberkéknek goldjuk hogy megvegyék
ezeket a Legendary és Sett itemeket az AH-ban.
Persze itt már képbe jönnek a Gold Sellerek is... -
Susarc #33994 GRATU!!! -
Om, milyen módosítókkal jött ki neked ilyen ratyi fegyverre és kevés str-re ilyen magas dps???? Be tudnád rakni a full detailst? -
Tőlem sem vittek el még semmit, pedig elég jó áron adom a cuccaimat.
Én úgy érzem hogy az AH csak a legendary és a set itemekkel fog működni, a többit kb. le fogja szarni mindenki mert vagy kraftolsz rare cuccokat, vagy úgyis kiesik idővel ami kell. -
Akkor most kezdődik a játék...:) Kifarmolni a legendarykat ;) -
Megvan a level 60 xdd -
Jah, csak marhára nem veszik - még 2 fillérért sem.
Infernon játszogatok de már kezd felbaszni hogy
semmi nem esik ami akár jó lenne karimra vagy valami. -
zsola100 #33988 1 órán belül fentvan yt-n Full HD Diablo III gameplay, ha érdekel beszúrom majd ide! -
lovaszi #33987 Érdekes, milyen passzív skilleket használhat? Unforgiving sztem biztos mert töltődik a fury. de ha megütik akkor is nő a fury az mitől lehet? -
Fikusz #33986 Ti akik játszotok a játékkal..
Mi a véleményetek arról, hogy nagyon sok játékosnál
előfordul (nállam is) Hogy az fps instabil.
Azaz, megy 1-2 percig 50-70 fpr-es majd mikor nagyobb csata van
főleg több playernél, akkor leesik 5-7-10 fps-re és beszaggat, majd később visszaugrik, és szinte játszhatatlan a játék :(
Több tonna oldal fórum foglalkozik a dologgal, sokan anyáznak
a Blizzard-nak, hogy csinaljon már vmit.
Ti mit tapasztaltatok?
Már kipróbáltam nagyon sokfajta "megoldást" amiket javasoltak,
de semmi változás.
Itt megjegyzem: Nem szar a gépem, úgy kéne mennie mint az atom :( -
be kell zsidózni AH-n mindent -
Hehe...megpróbáltam a jó kis mini event farmot Path of Oasis-en, de Blizzard elegánsan javította: kicserélték a ládát egy olyanra, ami szart se dob. :) Ügyes... -
Szakesz #33983 A Demon Hunter ennyire mellőzött szerepben lenne? Nézegetem ezeket a videókat, és meglepő, de eddig egyben sem láttam Demon Huntert a csapatban. Ez számomra csak azért meglepő, mert alapvetően elég erős karakternek tűnik, de nem nagyon kapkodnak utána. -
BladeW #33982 Enragelt Diablo valamit? Melyik effekt az ha tudja valaki? -
mi a leggyorsabb pénzszerzés most? van valami tipp? -
[email protected] -
Egy jótét lélek nem vágna meg egy vendégkóddal?
téháiksz :) -
dezsiszabi #33978 Olyan közel voltak. :( -
fail
-
szerintem volt benne valami... hogy amikor megöltük a bizonyos bossokat, akkor, kb így ki volt a leggyorsabb, és milyen jó érzés volt, amikor a te inventorydban volt az a ritka cucc, amit te soha nem szereztél volna meg egyedül. :)
jó, mondjuk akkor úgy, hogy nagyon szokatlan ez így, de lehet, hogy jobb lesz majd. -
Susarc #33975 finom:D -
dezsiszabi #33974 Elég kitartóak. :) -
nem kéne belogolva maradnod azt hiszem:D -
diablo inferno,stage3,hátha most sikerül -
Buzi vagyok -
az imba BUILD, amivel solózzák infernót a wizardok -
WD elképesztő erős, ahogy megkapod a gargantuant onnantól kezdve nagyon jól lehet vele haladni, és egyre jobb burstod lesz, én most hellen 6k dps-sel meg 1200 int-tel spammeltem a zombi macikat amik secenként 15k-t sebeztek.