78998
  • Aradebil2
    D3 topic,D2 spoilerbe belefuthatsz, dwi
  • gosumofo
    akkor negyere a 3. topikjába?!
  • Aradebil2
    most tök őszintén,nem kötekedés: mikor használtál 6nál több skillt d2ben?(max summonokkal jött ki többre,legalábbis nálam)
  • gregtom6
    Hát kösz, h spoilerezgetsz nagy nyugisan, valaki még az 1-et se vitte végig...
  • sirdond
    mármint történetét tekintve
  • Hegi90
    4 évet dio2-ztem
    VEDD MEG.
  • sirdond
    nekem a d2 jobban tetszik/tetszett. lehet hogy klisé, mert mindenki ezzel jön, de valahogy sokkal jobban visszaadta azt a sötét,bajlós hangulatot. ahogy marius-t is kijátszották, meg az hogy diablo lassan átvette az uralmat a dark wanderer felett. nekem az jobban tetszik,mint a mostani megoldás, meg az act4, olyan mintha már nem lett volna új ötletük és jól van, akkor legyen ez.

szvsz ezekben a kettő jobb, de a játék felépítését tekintve nagyon sokat változott pozitív irányba. (mondjuk nekem kicsit kevés,hogy csak 6 skillt lehet használni, remélem kiegészítőkkel ez bővülni fog)
  • gregtom6
    Aha, hát ha azt nézzük, az első Diablonak se volt nagy története. Viszont bitang nehéz volt (számomra), amikor 3 éve a Diablo 3 bejelentésekor elkezdtem vele játszani :D
    Na mindegy, akkor majd nyáron, v ősszel nekiállok ennek is, addig viszont nem hiszem, h lesz rá érdemben időm.
  • sirdond
    szerintem arra,amit itemekből gyűjtessz össze
  • elitehun
    a thorn tüskét jelent tehát gondolom valami lándzsákra
  • Khaosz5
    Hali

Barbár Tough as Nails hogy kell értelmezni ?

Though as Nails

Rendbe van , hogy az armort 25% feltolja de mire vonatkozik a + 50 % Thorns damage ? Skill vagy fegyver ?
  • elitehun
    szerintem inkább várd meg, biztos ami biztos
  • Aradebil2
    én konkrétan azt sem tudtam a d3 bejelentéséig,hogy pontosan miről szólt a D2 történetileg,pedig letoltam vele vagy 2-3 évet masszívan az tuti. itt sokkal jobb a történetvezetés. atmoszféra sztem a legjobb az eddigiek közül(bár nehéz összehasonlítanom azzal,amikor kb 8 évesen összerosáltam magam amikor megszólalt "fresh meat" xD)
    a gameplay sztem hagy kívánni valót maga után, főleg a tárgyak tűnnek elég bénácskának, valamint a wow type bossfightok se jönnek be nekem annyira,bár ez inkább csak megszokás kérdése
  • gregtom6
    Hy all!
    Még nem játszottam az első kettővel, az elsővel is csak félig (be fogom pótolni, ha lesz időm rá).
    Igaz az, hogy a 3. résznek rosszabb a története, és nem igazi az atmoszférája? És most ne az elvakult fanok írjanak, hanem azok, akik objektíven látják a dolgot. Kösz.
  • MrRAP
    Csá all!
    Nektek már volt olyan, hogy elmetette a játék egy checkpoint-nál és amikot be léptem még jó volt, de csak meg néztem valamit a karimon, de másodjára már Act 2 elején voltam, de előtte már jóval előrébb jártam!? A szintem,cuccaim is meg voltak a segítőm se volt mellettem, ki kellet választani!
  • csemete
    Volt egy földrengés ma hajnalban itt nem messze,lehet hogy az csinált vmit ,mobil netet használok ,nem ecsetelem milyen lassu,1 napja ment a gépem, közben persze melozok én is.Néha megszakad ,akkor ujra inditom a netet.Most ujra inditottam a gépet és elindult hálistennek a letöltés megint..vissza van még 1.6 gb anyag..az egy örökkévaloság..kivárjuk..kérdésem még az lenne hogy bejött az hogy rányomhatok a "play"gombra már....ha megteszem folytatja a letöltést, vagy várjam mig mindent anyagot hozzá?82% jár

thx
  • Noodlee
    Mi a problémád?
    Nem zúznám be az összes kéket, ha van rá valami formula, hogy melyikből jöhet ki sárga, inkább eladnám a boltban.
  • elitehun
    Monkkal szerintetek hogy kell a bal és jobb egérgombra is spirit generator vagy elég csak az egyikre?
  • oneal1
    na igen, dettó igy állok én is, szólj ha kitaláltál valamit!:)
  • clio1616v
    szedd le a netről, ne az olaszról telepítsd
  • gosumofo
    format
  • csemete
    Sziasztok,tudna nekem vki segiteni ?A probléma az hogy olaszul vettem meg a játékot,Feltelepitettem,majd az option menüben megváltoztattam a nyelvet angolra .Ujra indult a töltés majd 3gb töltött le megint mikor kiirta hogy frissitsem a drivert.Mire visszamentem a töltöképernyö eltünt,és nem akarja továbbfolytatni a letöltést .Azt irja hogy futassak le anti virusos progit ezt is megtettem.Közben letöröltem minden Diablo 3 könyvtárat amit engedélyezett a gép./lehet hogy ezt nem kellett volna ,most már mindegy/.De ezután is , mikor berakom a cd a gépbe ,és megkezdené a letöltés automatikusan kilép....vki vmi jo ötlet?A föbelövésen kivül?

elöre is köszönöm
  • unknown nick
    Minek van aki előrébb jár, mint én és infernot üti. No liferekkel és iskolásokkal nem lehet időben felvenni a versenyt. Ezért semmi újdonság számba menő kari buildet nem tudnék linkelni.
  • VanDaal
    Ó, én csacsi :D
  • unknown nick
    Én az vagyok, nem haltam még. Még az első karival nyomom, ill. épp egy másodikat csinálok.
  • clio1616v
    erre van berakva az egér bal gomb nyomvatart + Shift ha támadni akarsz
  • Aradebil2
    HC 1:1-ben ugyanaz mint a a softcore,csak 1 életed van. nincs jobb drop,nincsenek más monsterek, minden ugyanaz
  • clio1616v
    :D a lakat az nem azért van, hanem mert még nem érted el az item szintjét :D
  • clio1616v
    ha hc-t kezdesz akkor nem, de senki nem válaszolt a kérdésemre, hogy jobb cuccok esnek-e egy hardcorenak...
  • Aspyrin
    jaj ne :(
  • Aspyrin
    zsír! köszi :)
  • VanDaal
    A helyet foglalják a ládában, de nem tudod használni őket, egy kis lakat szimbólum lesz rajtuk. Viszont az arany "közös kasszán" gyűlik.
  • Aradebil2
    igen,meg a pénz is,crafterek is,minden
  • Aspyrin
    Ha új karit kezdek, akkor a korábbi cuccok, amiket a ládámban hagytam nála is elérhetővé válnak? :)
  • zozoalma
    Sziasztok

Higany#2169 néven vagyok fenn aki mostanába kezdene új karaktert :)
    Jó játékot.
  • Aradebil2
    unknown mindig rejtőzködik,sosem nyom magáról semmi infót(itt se,sc2ben se),szeret titokzatos maradni:D
  • VanDaal
    Nyilván néztem, és eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne előcsalogatni ezeket az adatokat. Valószínűleg ezért is kérdeztem...
    Látatlanba meg nem szeretném elkölteni az összes goldomat egy olyan tárgyra, aminek lehet, hogy hasznát sem venném.
  • Tatyla
    nem látok HC kari posztolásokat,milyen különös :D
  • Dzsí Pí
    nem és nem is lesz, ha csak nem kreálnak hozzá tört szervert. amúgy eg ezen a game-n nincs mit feltörni...
  • ml85ml
    működöképes virágbolti verzio már van?