78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zozzancs #34248 Csak nekem veszi el a kedvem egy kicsit, hogy Infernót végig vitték??
nem tudom, olyan misztikusnak tűnt, hogy húú az egy elég kemény hely... és most meg kiderül, hogy 4 nap alatt megcsiálták?:( kicsit csalódtam.. -
Az kocka dolog, hogy az asszonyka odakint bikiniben autót mos én meg Diablo-zok? :) -
hawkie22 #34246 Valakinek van ötlete, honnan lehetne megrendelni a Diablo 3 Strategy Guide-ot? Amihez a Diablo-s könyvjelző van? A német Amazon oldalról akartam (itt élek), de csak 2-4 hetes szállítási időt garantálnak. :( -
Nekem is üres a Career..:S remélem csak átmeneti hiba...:S
Ám visszatérve, lehet áttérek shieldre... -
gosumofo #34244 vagy venni kell vagy visszamenni oda farmolni ahol még nincs gondod -
brasco84 #34243 vki adhatna tippeket, most lettem 15, kezdődik az act2, de olyan szinten szétverik a barbárom hogy az valami hihetetlen.. itt már ennyire mások a mobok? :D lehet kéne venni 1-2 cuccot AH ból? igazából eddig azok vannak amik questből, lootból estek.. -
Hát az nem jó, igazán megoldhatták volna... Meg amikor a térkép elöl van, nem lehet mozogni még úgy sem hogy egy korábban lenyomott mozgás után mozgatod az egeret, d2-ben csomószor használtam úgy. -
"én konkrétan azt sem tudtam a d3 bejelentéséig,hogy pontosan miről szólt a D2 történetileg"
Pont fordítottan vagyok SCII története nem érdekel, Dio III-é igen. Azért tartott majdnem 30 órát, amíg végig vittem normalon singlebe. Mindent elolvastam. Most már jöhet a rohanás és a farm. -
igen -
Az egyébként normális hogy single player-nél is eltűnik a térkkép ha kilépsz és folytatod? :S -
hoppá, ihrtelen megjelent a karim, fasza :) -
Dondark #34237 Valaki tudna tanácsot mondani hogy monkal hell-en és infernón mire gyúrjak rá hogy bírjam? :)
Milyen tulajdonságú tárgyakat érdemes venni aukción és milyen varázslat kombó?
-
nekem megvan a karim, csak nem tudom kiválasztani. mindjárt csinálok képet.
am az van hogy rámegyek a karimra és ráynomok hogy sleect de nem történik semmi. vagyis visszamegy a főképernyőre mintha kiváalsztotta volna de nem -
Mazsul #34235 Nekem kari megmaradt, viszont az összes achievment eltűnt, és profilban a karrier fül is teljesen üres -
Szuper ez az ah,par ezer goldert szepen rare-be oltoztettem a 28-as monkom. -
Ugyanez volt nekem is most 10 perce, rányomtam, a 0-ás karira, és ott volt a a karim , semmi gond nem volt vele :) -
Susarc #34232 Uhh ez brutál! -
Fasza... A kari helyén nincs senki és alul azt irja hogy unkonwn és level 0. de amikor ki akarom választani a karit nem engedi. Nektek megy? valaki valami ötlet? -
Sziasztok!
Ha valakinek akadna guest pass fölösbe, nagyon megköszönném! *.*
BattleTag: Caveira#2447
E-mail: [email protected] -
Valszeg ma már nem akarják azzal stresszelni az embereket, hogy milliméterek miatt aggódjanak, sokan elpártoltak volna a Dio3 mellől kő papír ollózni. :D -
gosumofo #34228 nem a max szint elérése a lényeg, hanem amit ott csinálsz majd sokáig -
mondjuk azt hozzá lehet tenni,hogy kb 85ös szint fölött már semmi értelme nem volt a szintezésnek,csak az hogy legyen. én speciel örülök hogy a levelt korlátozták inkább,és a gearért megy csak a harc. annyira nem nagy fun baalrunolni egész nap mint mf-elni -
Hát.. elég durva, hogy pár nap alatt bármiféle segítség nélkül megvan a max-szintes kari. Emlékszem, Dio2-ben 90-es szint fölött minden milliméter számított, és az xp-vesztés még plusz izgalmat adott hozzá. -
No egy kis tipp a barbároknak.
Felejtős a dual wield... Egy kezes és egy pajzs... Ég és föld. Most elköltöttem tesztként kábé 50K-t erre a kisérletre. Eddig egész jó bár még az elején vagyok nagyon.
Tényleg a HP fontosabb, mint a dmg. Most buff nélkül 20K hp-m van cserébe alacsonyabb dmg (4.5K).
Igy azért könnyebben lehet haladni, mint a 10-13K hp és 6K dmg-el. -
Ezek nagyon jók lennének ...level 5 req-val. :/ -
nyugi, mindenki használ spoilert -
zozoalma #34222 Sziasztok
Most lett rá időm hogy elkezdjem , szerintetek nem túl gyors a fejlődés , vhogy előző diablo részekbe több idő kellet.
A zene meg ez a darkos hangulat nekem a D1 et nagyon idézi és tényleg nehéz letenni a játékot (max alt+tab :D )
Spoilereket meg kéretik Spoiler taggal használni legyetek már tekintettel azokra akik még nem tolták végig 25X szer hellen.
-
pont ugyanilyet találtam most act1en -
nincs szintkövetelmény a gemeken,így meg lehet( én is külföldi fórumról szedtem az infót,magam nem figyelgettem a lvl reqet. pedig még d2ben is volt -.-) -
Ezt amúgy tényleg meg lehet csinálni, vagy ki van küszöbölve a játékban valamilyen módon? -
gosumofo #34218 Be kell bindelni a move parancsot egy külön (egér)gombra, azzal ki lehet mászni minden elől anélkül hogy véletlenül támadna a karaktered és ottragadsz -
Nekem is pont ez jutott az eszembe, amikor elkezdtem a második karim, hogy betolok pár flawless square-t az itemeibe, és nyomok egy rusht végig a normálon. :D -
Nah, ezt mondhatni örömmel hallom, akkor legalább van kihívás! :) Bár nightmare elején is partyban volt, hogy megszivattak minket elég keményen amikor körbevettek, és összedolgoztak a mobok.. :D -
Szerintem (nekem) sokkal nehezebb. Az tény, hogy itt is az elit és a champ-eknél hasal az ember.
De azért ha sokan körbevesznek (hülye fák amik poison virágokat növesztenek majd kipukkannak, plussz még vagy 4-6 kis ugribugri) akkor kakukk van. -
magasabb nehézségen lévő emberkék használják pl hell, inferno. és azért mert ha nem tennék valszeg 1-2 ütéstől megmurdálnának :) -
Prof William #34213 Annyi változott hogy látom a hero list-ben a karimat de nem tudom kiválasztani.
Mi lehet az oka? várjak a probléma megszűnésére vagy írjak nekik hogy gáz van a karival? -
Hell amúgy mennyire kemény? Csak mert Nightmare annyira nem durva szerintem, max 1-2 elite mob/mobpack van ami megfingatja az embert néha... :D -
Üdv!
Tegnap is tanácsolták már, meg egyre több képen látom hogy barbárok egy fegyó+shieldet használnak. Igazából miért jobb a shield, mint egy másik fegyver?
Kezdő diablos vagyok.... -
Én bennevagyok majd délutántól. ;) -
No butcher fekszik hell-en... kellett szaladgálni...
(ahogy nézem 5-6 perc lehetett...jó volt)