78998
  • elitehun
    kösz, de már megjavult :)
    azóta léptem 2 szintet és esett kb 10 rare xd
  • sz4bolcs
    És hogy tudok egyik karakterrel belenézni, vagy tárgyat mozgatni a másik stash-ébe?
  • elitehun
    Battle.net is down for maintenance
    Tehát mindenki nyugodjon meg
  • R4VII
    Error 33.... :D Még a blizard is aztakarja hogy mozduljunk ki egy kicsit a diablo elől ezen a szép napon :D:D
  • Rehom
    ó értem, köszi!:)
  • Broafka
    hmm, diablo kicsit lefogyott. Afrikában nyaralt vagy mi?
  • Aspyrin
    nálam megoldotta a hibát, hogy beléptem chat-re, aztán megjelent a karakter is :)
  • mucsácsó
    Ahány ember, annyi hiba... :)))
  • PiszkosFred
    Igen, kozos a stash. A kovacs es az ekszeresz is megmarad, egyszer kell csak fejleszteni, aztan minden karakternel ugy marad.
  • Carmang
    Error 33, karbantartás...
  • mucsácsó
    Bocs, akkor kapom. :P Szar szöveg, pont annyira mint most ez az egész ami megy... :\
  • Klemice
  • andorr1984
    Valami hiba miatt elvesztettem az összes achimat.
    Vissza fogom kapni őket, ha a hiba ki lesz javítva ?
  • chris0000
    vagyis csak szeretnék...37 + There was an error retrieving achievement data.
  • Broafka
    igen
  • elitehun
    á már bejelentkezni se lehet
  • Rehom
    Az normális,hogy végigjátszottam Barbárral aztán elkezdtem Demon Hunter-ral de a fejlesztések megvannak a kovácsnál meg amiket elraktam cuccokat a ládámba?!:D
  • Klemice
    mi az hogy adod... hányok ettől az EZT ADOM szövegtől
  • mucsácsó
    There was an error retrieving achievement data. ADOM. Áldom az eget, hogy online a játék ilyenkor... :D
  • chris0000
    remélem...
    kicsit hangulat rombolóak ezek a dolgok.
    most neki indulok folytatni...
  • elitehun
    nyugi, tuti csak a szerverekkel van valami.
  • chris0000
    1általán visszakapjuk!
    értelmetlen az egész így.
  • elitehun
    akkor látom minden oké, nem nálam van a hiba
  • Pretorian
    Van is tört verzió belőle ugyebár :)
  • Mazsul
    nekem is
  • who am I 7
    a PoE még ingyen sem kell....torch2 meg vicc.Szóval..ez van :) D3 kéne PoE grafikával..azt annyi :D viszont ez az error 37 felbax megint.
  • 3P
    Nekem is benullázott a karakterem. Sőt már csatlakozni sem tudok. EU szerv. :(
  • elitehun
    ??
  • chris0000
    Nekem az összes achievment eltűnt ami edig megvolt!
    Minden 0-án van!
  • PiszkosFred
    Le kellett zarni vegleg a tortenetet, ha egyszer ez az utolso diablo resz.
  • Pretorian
    Amit írsz az szerintem inkább az első játékban volt meg. Az első rész számomra valamivel hangulatosabb volt, kicsit hiányzik Matt Uelmen zenéje + az a játék egy jóval kisebb közönségnek készült, valamivel brutálisabb, véresebb volt, bár e téren a béta azért csalóka volt: a teljesben azért már tonnaszám vannak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    feldarabolt, karóba húzott emberek, levágott fejjel teli edények, cafatokra robbanó püffedt hullák stb.

A 2-ben szvsz már kicsit elszálltak a designerek a nyomorult sündisznószerű
    enemykkel, a bossok is elég ótvarul néztek ki + a zene az alapjátékban jórészt az első részét kopizta. A LoD zenéje viszont mindent vitt.

Ennyi.
  • elitehun
    csak nekem nem akar angyon elindulni? mindenféle errorral dobálozik, először vmi 30008 most meg vmi 30095 telán, aztán egyszer elkezdett tölteni de kiirta hogy most nem játszhatok a játékkal error kód nélkül
  • unknown nick
    "Egyébként a d2 is ennyire "rövid volt?" ? már nem igazán emlékszem..."

Igen. De más korlátok is voltak pl. csak rare itemek estek stb. (Mármint a D2 kieg. nélkül)

Bár ha ezt egyedül viszed először végig elolvasgatod a történetet és nem rohanós party-val vagy, akkor kell egy kis idő kipörgetni.

• Aradebil2
    D2 act4-hez képest egy háború és béke itt az act4
  • LaposElem
    Torchlight2 és a path of exile-t én is várom, de azért kicsit zsákbamacskák na. Torchlight (ha dio könnyű, akkor a torchlight első része nem tudom micsoda)
    Az exile meg (videok alapján mondom csak) lassú, már ami az animációkat illeti, olyan nem az igazi.

A diablo3 nem lett rossz játék, sőt. De ne feledjük a 2-es részének a legjobb részeit a kiegészítő adta meg (rúnák, kövek, 2 új kaszt, etc...), számítok egy nagyon erős kiegészítőre, hogy rendbe tegyék ez a kis "malőrt".
  • Hegi90
    nem adok két hetet.
  • skinnyman
    Obvious troll is obvious. Egyik említett játék sincs még csak egy ligában sem a D3-al.
  • Sir Quno Jedi
    SC2 megyen offline ugyebár.
  • oneal1
    le kell szarni az értékeléseket, kurvajó a game és kész!:D
  • oneal1
    itt is error37